10 Μαρτίου 2016

Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ ο Δήμαρχος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου Ιωάννης Συκιώτης.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αφού δηλώνει ο δήμαρχος μας, ευθαρσώς ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία του δήμου και του δημοσίου που κατέχει ως δήμος και είναι υπεύθυνος για αυτήν, τότε τι κάθετε και κάνει τον Δήμαρχο ??? να παραιτηθεί ΤΩΡΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβουμε όλοι μας τι έγινε στα Καμένα Βούρλα σήμερα 9/3/2016.
Παλαιόθεν, και με πολλές παρεμβάσεις, φτιάχτηκε λιμάνι στα Καμένα Βούρλα για να καλύψει τις ανάγκες των ντόπιων, μιας και οι βάρκες ήταν διάσπαρτες σε όλη την ακτογραμμή του χωριού. Μάτωσαν πολλοί – πολύ για να νομιμοποιηθεί το λιμάνι.

Έρχεται ο πρόσφατα νεοεκλεγείς δήμαρχος Ιωάννης Συκιώτης και ακυρώνει την προσπάθεια πολλών ετών των προηγούμενων διοικήσεων για νομιμοποίηση του λιμανιού (τόσα χρόνια ήταν παράνομο), και τελικά αποφασίζει να το δώσουμε σε επενδυτή να κονομήσει ένας τρίτος ‘επενδυτής’ και όχι ο δήμος, αντί τώρα που επιτέλους νομιμοποιήθηκε να το δουλέψει, να φτιάξει δηλαδή κανονισμό λειτουργίας και τιμολόγιο, για να βγάλει τα έξοδα του.

Κύριε Δήμαρχε, η δουλειά σου είναι να λύνεις προβλήματα και όχι να είσαι μέρος τους. Το να δίνεις τα ασημικά του δήμου ώστε να κονομάνε ιδιώτες αντί να στρώσεις τον κώλο σου κάτω και να βρεις λύσεις, στο να δουλέψεις μόνος σου (ως δήμος) το λιμάνι και να βγάλεις κάποια σπασμένα (ως έσοδα ή έξοδα) στον δήμο είναι αποκλειστικά δικιά σου αρμοδιότητα – ευθύνη. Κάτι που δεν έπραξες και προτίμησες την πρακτική της στρουθοκαμήλου βυθίζοντας το κεφάλι στην άμμο αντί να βάλεις το μυαλό σου να βρει λύσεις, και να βάλεις τις υπηρεσίες του δήμου να εργαστούν για την σωστή διαχείριση του λιμανιού.

Δεν είπε κανένας ότι δεν θέλουμε την ανάπτυξη, και ότι πρέπει να προσελκύσουμε τουρίστες. Θα έπρεπε με την πρακτική του διαίρει και βασίλευε να φτιάξει θέσεις και για τουρίστες αλλά και για ντόπιους, να φτιάξεις τον κανονισμό λειτουργίας και ένα ανάλογο τιμοκατάλογο τόσο για τον χερσαίο χώρο όσο και για τον θαλάσσιο, και τελικά να κάνεις την δουλειά που πληρώνεσαι (και σε ψηφίσαμε) να κάνεις, δηλαδή να διαχειρίζεσαι την περιουσία του δήμου προς όφελος των δημοτών (και όχι προς όφελος τυχαίων επενδυτών)

Δεκτό ως απόφαση, μιας και εσύ κάνεις κουμάντο και έχεις αυτό το δικαίωμα του να αποφασίζεις, πλην όμως λανθασμένη εντελώς ως πολιτική απόφαση, γιατί είναι κοντόφθαλμη, φυγόπονη και σίγουρα δεν βάζει πρώτα τον δημότη αλλά δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να κερδοσκοπήσει με την αρωγή σου και την αμέριστη συμπαράσταση σου. Άραγε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι περισσότεροι δεν θα πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό και κάποιος τα έχει πάρει ??

Τέλος πάντων, μην μακρηγορώ, ο κάθε ένας μας ας βγάλει τα συμπεράσματα του, ιδού και το σύνολο της μαγνητοσκόπησης του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με την εισήγηση σου να παραχωρηθεί τελικά το λιμάνι …

Φιλικά
Ο Blogger



ΥΓ1 κάποιοι σύμβουλοι στήριξαν την θετική τους ψήφο για την παραχώρηση, στο όνομα της ανομίας στο λιμάνι που υπάρχει τώρα. Βρε βελιγκέκα για αυτό το νομιμοποίησε ο δήμος (και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι οι προηγούμενοι την κάνανε την δουλειά) ώστε να μην μπορεί να υπάρχει αυτή η ανομία, αλλά ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτα να διορθώσει το μπάχαλο που υπάρχει, το αφήνει στην τύχη του το λιμάνι, δεν κάνει τίποτα ως όφειλε.

ΥΓ2 Κάποιος άλλος σύμβουλος αναφέρθηκε σε αστική ευθήνη σε περίπτωση ζημιάς κλπ, και ότι ο δήμος παλαιά είχε πληρώσει για ζημιές. Οκ και αυτό εύκολο είναι να λυθεί, βάλε στον κανονισμό λειτουργίας όρο, ότι στο λιμάνι μπαίνουν σκάφη αυστηρά και μόνο εφόσον είναι ασφαλισμένα για την όποια ζημιά προς πρόσωπα ή άλλες ζημιές και καθάρισες.

ΥΓ3 Ακουστήκανε τα απίστευτα στο δημοτικό συμβούλιο. Θα τοποθετηθώ εν καιρώ … καθώς ελπίζω να τοποθετηθούν και οι αναγνώστες αναφορικά με όσα ειπώθηκαν από εσένα αλλά και από αυτούς που ψήφησαν θετικά στην εισήγηση σου (έχω ράμματα για την γούνα τους αλλά εν ευθέτω … άλλωστε εδώ θα είμαστε θα τα λέμε όλα ..)

62 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προχωρήστε έγκαιρα και στην ανακατασκευη των ερειπίων ΡΑΔΙΟΝ και ΘΡΟΝΙΟΝ γιατί πρέπει να στεγάσουμε τους λαθρομετανάστες! Άντε Γιαννάκη!!!!!! Πότε θα πάρεις απόφαση???

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή ή μπλόγκερ με το παρών πολιτικό σου μανιφέστο απώλεσες και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας. Είναι πλέον ξεκάθαρο με τον πιο πρόδηλο τρόπο ότι αποτελείς το καλύτερο φερέφωνο της αντιπολίτευσης...φερέφωνο που θα ζήλευε και ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας (στείλε το βιογραφικό σου εκεί έχεις βάσιμες ελπίδες πρόσληψης). Όσον αφορά τον Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη προσπαθεί και θα βάλει μια τάξη στα κακώς κείμενα του Δήμου. Ειδικά για το λιμάνι πραγματικά αγαπητέ διαχειριστή ή μπλόγκερ είσαι η τρανή απόδειξη της θεωρίας περί ύπαρξης παράλληλων συμπάντων, καθώς δεν προκύπει απο πουθενά ο ισχυρισμός σου ότι ο Δήμαρχος δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία του Δήμου και πετάει λευκή πετσέτα! Βέβαια για να είμαι δίκαιος ίσως να χρειάζεσαι εσυ μια πετσέτα ... μάλλον λευκή για να σκουπίσεις τον ιδρώτα που σε έχει λούσει απο χτές το βράδυ.
Αγαπητέ διαχειριστή ή μπλόγκερ η χτεσινή τοποθέτηση του Δημάρχου ανέδειξε την πολιτική πυγμή που απαιτείται για τέτοιες αποφάσεις, αλλά το πιο σημαντικό ανέδειξε την άρρηκτη βούληση να αναπτύξει το λιμάνι και να αποτελέσει τον φάρο ανάπτυξης που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας.
Αγαπητέ διαχειριστή ή μπλόγκερ δεν θα μπώ σε αντιπαράθεση μαζίσου αλλά πλέον με τη διοίκηση Συκιώτη ο Δήμος και βιώσιμος θα καταστεί αλλά και πρότυπο ανάπτυξης στην περιοχή μας. Ανάπτυξη που είναι αδύνατον να έρθει απο το χρεοκοπημένο δημόσιο, αλλά μόνο απο συνέργειες - συνεργασίες και ανάμειξη ιδιωτικών funds στην περιοχή μας δίνοντας πνοή, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Ανώνυμος είπε...

Χθες, στο Δημοτικό συμβούλιο των κκαμένων Βούρλων , για το τόσο σοβαρό θέμα της ιδιωτικοποίησης ή μη του λιμανιού των Καμένων Βούρλων, υπήρξε μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Την εισήγηση την έκανε - μέσω γνωμάτευσης- μία δικηγόρος της Λαμίας. ναι, ακριβώς έτσι. Κατάντια...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα είμαστε σε 1-2 χρόνια και θα δούμε τελικά τι από όλα αυτά που αμόλησε ο δήμαρχος θα γίνουν. Χαλαρώστε να το απολαύσετε.

Ανώνυμος είπε...

δήμαρχε μην κάνεις κανένα αστείο και δώσεις το λιμάνι για 12 και 15 χρόνια που λες, γιατί εσύ σε 2 χρόνια θα πας σπίτι σου και οι επόμενοι, ίσως είναι ικανοί, και τελικά να το δουλέψει ο δήμος το λιμάνι. δεν θα είναι ηθικό από μέρους σου να υπογράψεις παραχώρηση πέραν της θητείας σου.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε διαχειριστη,απο τα λεγομενα σου καταληγω στο συμπερασμα η οτι στερεισαι νοημοσυνης η οτι δεν σε αφορα οτι ο δημος δεν μπορει να χρεωνεται για να διατηρει ενα λιμανι στην αξιοθρηνητη σημερινη του κατασταση.Προφανως και ανηκεις στο χωρο της αντιπολιτεσυης,αυτο το εχουμε καταλαβει αφου οτι κανει ο Συκιωτης το κανει παντα λαθος κατα την ταπεινη σου παντα αποψη.Αλλαξε λοιπον το ονομα του μπλογκ σου,γιατι δεν εκπροσωπεις με τα λεγομενα σου την πλειοψηφια των δημοτων,ουτε και αυτος ειναι ο σκοπος σου.Σκοπος σου ειναι παντα να αντιπολιτευεσαι.εχεις καταντησει γραφικος.Δυστυχως για σενα,ευτυχως για ολους τους υπολοιπους,κινησεις οπως η χθεσινη πηγαινουν το δημο μπροστα,τον καθιστουν προσβασιμο σε τουριστες και εκσυγχρονισμενο,κατι το οποιο σαφως και δε σε βολευει γιατι δε θα μπορεις πλεον να σχολιαζεις αρνητικα(για θετικο σχολιο ουτε λογος σαφως).το λιμανι θα δωθει με διαφανεις διαδικασιες,θα αποτελεσει στολιδι και πολο ελξης για τον τοπο, αποφεροντας στο δημο και οχι ζημειωνοντας τον.ειναι παραδοξο να σε λειπει κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

ρε φερέφωνο και παπαγαλάκι του πιπίλα κόψε τις μαλακίες. εσύ έχεις γίνει γραφικός. ποιος τον χέζει τον διαχειριστή;;; εδώ το πράγμα μιλάει από μόνο του. είδαμε το βίντεο και καταλάβαμε. δεν είμαστε χαζοί. αφού ρε πιπίλα δεν το έχεις τι θες και μπλέκεις;; τι βλακεία είναι αυτή που σκαρφίστηκες να κάνεις;; ήθελα να’ξερα ποιος στα λέει αυτά και τα κάνεις. γιατι απο μόνος σου δεν το νομίζω. χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να απαντήσουμε στο βασικό ερώτημα πώς θέλουμε να αναπτυχθεί ο Δήμος;
Το λιμάνι ώς καταφύγιο Τουριστικών σκαφών , αποτελεί μία σημαντική πηγή οικονομικής και Τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής με πολλαπλά οφέλη σε όλους τους δημότες και όχι μόνο για την εξυπηρέτηση μίας μερίδα φίλων της θάλασσας (ερασιτέχνες αλιείς ).
Σωστή λοιπόν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου,για λειτουργία του λιμανιού μέσω ιδιωτικών επενδύσεων, μέχρις ότου η Δήμος αποκτήσει την αναγκαία τεχνογνωσία.

Είναι αναγκαίες κάποιες τολμηρές αποφάσεις, ώστε να δωθεί τουριστική ώθηση στη περιοχή.
Με την οικονομική κρίση που έχουμε, δεν μπορεί ο Δήμος να πειραματίζεται και να έχει οικονομικές απώλειες ,εις βάρος όλων των δημοτών, δοκιμάζοντας να γίνει σήμερα ΚΑΙ διαχειριστής λιμένος.

Ανώνυμος είπε...

Με το ίδιο σκεπτικό αγαπητέ μου φίλε 2.24, να φτιάξουμε το ξενοδοχείο Ράδιο και να το κάνουμε BAR με γυμνόστηθες και να παίζει μουσική 200db στο όνομα της προσέλκυσης τουριστών. Μην μου κάνεις μα μου, είναι ακριβώς το ίδιο, κάτι που φτιάχτηκε για άλλο σκοπό, το βαφτίζουμε άρμα τουριστικής ανάπτυξης καταστρατηγώντας όσα ξέραμε μέχρι τώρα και αγνοώντας ότι πχ ενοχλεί ρε αδερφέ το BAR με τον θόρυβο κοντά στα σπίτια και σκανδαλίζετε ο κόσμος με τις γυμνόστηθες, ενώ άσε που το Ράδιο είναι διατηρητέο κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφέρει το Δήμο να λειτουργήσει το λιμάνι μόνος του ,σε αντίθεση με κάποιο έμπειρο και σχετικό επιχειρηματία ;
OXI .
Για βάλτε κάτω τα οικονομικά στοιχεία, μισθοδοσία για τουλάχιστον 3-άτομα
( 12-μήνες , άδειες ,δώρα, ασφάλιση, κ.λ.π )
Ασφάλειες
Ρεμέντζα
ΔΕΗ ( Παροχές ρεύματος )
ΝΕΡΟ
Security
Α! βοηθειες
Πυρόσβεση
διαδικασίες και εξοπλισμός πρόληψης μόλυνσης περιβάλλοντος ( Λάδια απο μηχανές και πετρέλαια)
Επίσης απαιτείται ειδικευμένο προσωπικό !! Δεν μπορεί να είναι εργαζόμενος κάποιος που δεν ξέρει βασικά θέματα ναυτοσύνης ( άρα δεν μπορεί να είναι καποιος τυχαίος εποχιακός εργαζόμενος)
Οι υπηρεσίες του Δήμου σήμερα δεν έχουν επαρκές προσωπικό ( πάγωμα προσλήψεων)για να λειτουργήσει αυτοτελώς το λιμάνι.
ΑΡΑ
Σωστά αποφάσε ο Δήμαρχος


Ανώνυμος είπε...

Πόσο μεγάλο λάθος είναι να ζητάτε κάθε φορά την παραίτηση του Δημάρχου !!!
Οταν παίρνονται αποφάσεις που επιτέλους προχωράνε τα πράγματα στο Δήμο , κάποιοι ζητάνε την παραίτηση του Δημάρχου....
Μάλλον κάποιους ξεβολεύει η απόφαση αυτή..
επιτέλους κάτι κινείται πρός τα μπροστά !!!

Ανώνυμος είπε...

από όσα ξέρω εγώ η παραίτηση του δημάρχου δεν την ζητάνε για αυτό. αλλά γιατί έταζε ότι δεν θα το δώσει σε ιδιώτη. παραίτηση του ζητάνε γιατί έλεγε ψέματα γιατί είναι γραμμένο σε βιντεο όταν έλεγε ότι δεν θα δώσει το λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...

Και αφού η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε να πουλησει το λιμανι, τώρα θα το απαξιωσει πληρως , θα το αφήσει να ερημωσει , θα το αφησει χωρις συντηρηση και έτσι οταν και αν βρεθει αγοραστης να το παρει μπιρ παρά. Για ολα ειναι ικανοι.

Ανώνυμος είπε...

Το λιμάνι θα ενοικιασθεί δεν θα πουληθεί ,όπως γράφεται σε σχόλιο. Θα γίνει υπεκμίσθωση σε τρίτους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ.

Εαν πάμε πίσω στον χρονο,θα διαπιστωσουμε οτι ετσι οπως ηταν η κατασταση στο λιμάνι και
ασχετα με τις τεχνικες ελλείψεις ή τους χειρισμούς των προηγουμένων Διοικήσεων του Δήμου,
νομοτελειακά αργα ή γρήγορα θα υπήρχε λύση μέσα απο εναν εξορθολογισμό του ζητήματος.

Σε αυτό συνετελεσαν τρια πράγματα
α]Η πληρωμή απο τον δήμο μεγάλου ποσού για την αγορά χερσαίας έκτασης[αρα το πλήρωσαν
ολοι οι δημότες]
β] Η μηνιαία καταβολή αντιτίμου του Δήμου προς το Δημόσιο για την εκχώρηση [αρα το
πληρώνουν ολοι οι δημότες],και
γ]Η νέα εκλογή που έφερε στα διοικητικά του Δήμου τον ιατρό Γιάννη Συκιώτη,που το
πολιτικό του υπόβαθρο ειναι φιλελευθερο,αλλα και μη συμβατό με την μεχρι τώρα
ακολουθούμενη μικροπολιτική τουλάχιστον σε αναπτυξιακά θέματα αναφοράς[π.χ.ονομασία Δήμου,αποχετευση Αγιου Κων\νου κλπ].

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι [ερασιτεχνες,επαγγελματιες,κλπ]δεν κατάλαβαν ποτέ οτι η εμμονή σε
πρακτικές του ουδέν μονιμοτερο του προσωρινου μόνο το προσωρινό εξασφάλιζαν και η νοσηρή
οσο και αντικοινωνική αντίληψη οτι δεν τους βλέπουν οι άλλοι, οπότε αυτοί θα εξασφάλιζαν στο
διενεκές "ασυλία"αρνούμενοι να δεχθούν την ηθική τους ευθύνη.

Το δράμα που ανέβηκε στο ανοικτό θεατρο του λιμανιού των Καμενων Βούρλων που ειχε συμπληρώσει πολλες παραστάσεις με ηθοποιους τους ερασιτεχνες ψαράδες, κομπάρσους τους αιρετους του Δήμου και φιλεθεαμον κοινο τους δημότες, εφτασε στο τέλος με την καθαρση που επέβαλε η λογική των
πολλών.

Η δε τεχνοοικονομική πρόταση των αντιδρώντων πέρα οτι είναι ιδεοληπτική στερείται
σοβαρότητος και εκ του γεγονότος οτι ΓΚΕΤΟΠΟΙΕΙ αυτούς που υπερασπιζει ως ομάδα περιθωρίου,
αλλα με βάρκα και χόμπυ.




Ανώνυμος είπε...

Με την ίδια λογική, εφόσον δοθεί το λιμάνι σε ιδιώτη θα πάρει ένα μικρό ενοίκιο ο δήμος. Θα έρθουν βέβαια τουρίστες, αλλά θα κονομήσουν 3-5 μαγαζιά και ΟΧΙ όλοι οι δημότες. Ενώ αν το έχει ο δήμος το λιμάνι, θα μετακυλήσει το κόστος του λιμανιού σε αυτούς που θα θέλουν να έχουν την βάρκα τους στο λιμάνι, οπότε ΔΕΝ θα πληρώνουν όλοι οι δημότες για το λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...

Blogger, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός με αυτό το άρθρο; Και ξέρεις κάτι : δίκο σου είναι το blog και μπράβο αλλά αυτά που λές οτι έχεις για τον ένα και τον άλλο,τι είναι , τι αφορούν, δεν είναι καθόλου τίμιο έστι όπως το αναφέρεις.
Αν έχεις κάτι για τον οποιοδήποτε το βγάζεις, αλλίως αυτό που κάνεις είναι ..... τρομοκρατία; μαλ ...κια, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρισω αλλά σίγουρα δεν είναι σωστό.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη και ανώνυμε σχολιαστή @6:58.

Προφανώς αναφέρεσαι στο ΥΓ3. Δεκτή ως άποψη σου καταρχάς ως προς το άρθρο αυτό, αν είναι υπερβολικό ή όχι, ο κάθε ένας μας έχει την άποψη του και εσύ την δικιά σου. Αναφορικά όμως για αυτό που γράφεις ότι ‘έχω το ένα για τον έναν και το άλλο για τον άλλον’ κλπ κλπ, σου λέω ότι θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικότερα το ΥΓ3.

Εγώ αναφέρθηκα στις τοποθετήσεις που έγιναν επί του θέματος και ΜΟΝΟΝ.

Όταν λέω ότι θα σχολιάσω εν ευθέτω, εννοώ θα σχολιάσω επί των τοποθετήσεων αυτών των συμβούλων που ψήφισαν να δοθεί σε ιδιώτη το λιμάνι, όπως και το έκανα στο ΥΓ1 και στο ΥΓ2, απλά και όμορφα και χωρίς ονόματα (ok το Βελιγκέκα δεν ήταν και τόσο sic, αλλά έτσι μου βγήκε). Δεν τρομοκρατώ κανέναν. εσύ έχεις μια άποψη και την λες σε μια δημόσια συνεδρίαση, και εγώ επίσης έχω μια άλλη και την αντικρούω γράφοντας την στο blog.
Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε 1.06 δεν μπορω να καταλαβω την επιθεση σου,αναφερομαι στον διαχειριστη και οχι σε σενα,εκτος αν ειστε ενα και το αυτο η καποιος στενος του φιλος.Ειπα πολυ απλα και ξαναλεω οτι δεν μπορει ο καθε θρασυδειλος να βαφτιζει τον εαυτουλη του διαχειριστη και να κρυβεται πισω απο τη δηθεν εκπροσωπηση των δημοτων.Οι δημοτες ψηφισαν στις εκλογες εκπροσωπους,οι οποιοι επελεξαν δημοκρατικα για το κοινο καλο.Τωρα αν εσενα δε σου αρεσει αυτο,κρατα το για τον εαυτο σου και μην το παρουσιαζεις στο διαδικτυο σαν τη γνωμη των πολλων.Οι πολλοι κουραστηκαν να πληρωνουν τζαμπατζιλικια και θελουν να δουν επιτελους αναπτυξη στον τοπο.Αναπτυξη που τα φτωχα κονδυλια του δημου δεν μπορουν να φερουν.Μειοψηφια εισαι και δυστυχως οπως εχεις αρχισει και αντιλαμβανεσαι,γι αυτο και αντιδρας επιθετικα.....

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ρε δήμαρχε να το νοικιάσεις το λιμάνι αλλά να το νοικιάσεις για όσο κρατάει η θητεία σου ως δήμαρχος ούτε μέρα παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

Ει σοβαρευτείτε άπαντες.
Δεν μπορει κανένας Δημος να είναι επιχειρηματίας.
Ολοι όσοι διαφωνείτε ειστε μπαταξήδες γιατι έχετε εκει αραγμένη την βάρκα σας και δεν πληρώνετε ουτε ενα ευρώ.
Αυτο σας κόβει και όχι το ότι θα δοθεί σε ιδιώτη το λιμάνι.Γιατί τότε θα ξηλώνεστε κανονικά αλλιώς θα τρέχετε στα δικαστήρια απο τις αγωγές που θα φάτε.
Ρε δεν είστε άξιοι να βγάλετε εναν δήμαρχο καμενοβουρλιώτη και τώρα ουρλιαζετε να παραιτηθεί ο δημαρχος; Εχει μπροστά του 3,5 χρονια ακόμα.Γιατι ωρέ ντουζένια ξεχνάτε την αμαρτωλή ΔΕΠΑΚΑΒ;
Λοιπόν γράψτε τις μύξες σας εδώ και ετοιμαστείτε να πληρώνετε ενοίκιο αλλιώς πάρτε τα σκαφίδια σας και να τα πάτε στην Καρυά. Και πούστε,από φέτος αυστηροποιήθηκε ο Νόμος και δεν θα τα δένετε στην ακρη της παραλίας.Θα κλάψουν μπακούρια φέτος το καλοκαίρι. Κακομαθημένοι ήσαστε και χάνετε τη βόλεψή σας. Αυτά εισπράττετε, ότι σας αξίζει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΛ.....Ο ΥΦΑΝΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να δωθεί το λιμάνι σε ιδίωτη επενδυτή. Οχι μικροπολιτική στούς ψαράδες και ερασιτέχνες αλιείς . Πολλά χρόνια στη ανομία και στο βόλεμα κάποιων . δεν πληρώνω , δεν πληρώνω τις αμαρτίες αλλονών !!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τόσα χρόνια ανομία υπάρχει και δεν πληρώνει κανένας. Είδαμε και τώρα που το νομιμοποίησε το λιμάνι ο πιπίλας τι έκανε. Γιατί δεν βάζει τιμολόγιο ? Γιατί συνεχίζει ο δήμαρχος να μην εισπράττει τιμολόγιο από τις βάρκες?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

μα ένα παπαγαλάκι να μην απαντάει στο γιατί ο πιπίλας δεν έχει βάλει τιμολόγιο στο λιμάνι από πέρσι που είναι νόμιμο;;;; γιατί συντηρεί την ανομία ο δήμαρχος εεεεεεεεεε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΒΑΛΕ ΒΑΡΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕς ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΚΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ή ΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΎΠΤΕΙ
Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ή ΚΛΕΨΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΗΣΑΝ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ Ο ...ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΚΕΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως και ο Δημος μας ακολουθεί την πολιτική του ξεπουλήματος που ακολουθουν και οι κυβερνήσεις της χώρας τα τελευταία μνημονιακά χρόνια.Σιγα σιγά όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρα δίνονται έναντι πινακίου φακής σε ιδιώτες και κερδοσκόπους οδηγώντας την χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στον τόπο μας. Το λιμάνι το οποίο μπορεί να αποφέρει ένα είδους πλουτου για τον τόπο μας αν αξιοποιηθεί σωστά ,απο τον Δήμο όμως προς όφελος των δημοτων και όχι για την τσέπη ενος ιδιώτη που μπορεί να έταξε και ένα δωράκι σε κάποιους εκεί μέσα. Ακουσα μια δημοτική σύμβουλο να επιχειρηματολογεί υπέρ της παραχώρησης προβάλλοντας ως επιχείρημα την εκδοχή ενός ατυχήματος και την αδυναμία του δήμου να καλύψει τυχόν αστική ευθύνη. Με το ίδιο σκεπτικό αξιότιμη κυρία αν πέσει κάποιος στα σκαλιά του Δημαρχείου και χτυπήσει τι θα γίνει με την αστική ευθύνη του Δήμου? Γιατι τότε δεν δίνετε και το Δημαρχείο σε ιδιώτη να πάει στα κομμάτια? Αυτα τα επιχειρήματα λυπάμαι που θα το πώ αλλα είναι της πλάκας. Προβλήθηκε επίσης το επιχείρημα της έλλειψης εξιδεικευμένου επιστημονικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του λιμανιού. Εγω θα πρότεινα στους κυρίους συμβούλους να ζητήσουν απο το λύκειο των Καμένων Βούρλων τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ της τελευταίας εικοσαετίας. Εκει θα δούνε ότι ό τόπος μας διαθέτει νέους επιστήμονες ικανούς να καλύψουν αυτές τις θέσεις οι οποίοι μάλιστα είναι και άνεργοί σήμερα. Δηλαδή μπορεί να τους βρει ενας ιδιώτης και δεν μπορεί ο Δήμος? Αισθανομαι οτι δυστυχώς τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τρόπη υπέρ των μεγάλων συμφερόντων και πολύ φοβάμαι ότι θα εκποιηθεί και άλλη περιουσία του Δήμου. Μπορει να ακολουθήσει βιολογικός , ιαματικές πηγες κ.α. Επισης να θυμήσω στους κ. συμβούλους την εφημερότητα της θέσης τους και ότι κάποια στιγμή θα κριθούν για τις αποφάσεις τους. Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε και συντοπιτη 7.37 τα παντα θα κριθουν οχι απο το τι γραφουμε εδω αλλα εκ του αποτελέσματος! Φυσικα αλλης ταξης μεγεθους το κυλικειο του δημοτικου και άλλο το λιμανι και δεν πρεπει να συγκρίνονται κατ΄ εμε. Ο καιρος γαρ εγγυς....είδομεν!!!!
Ο 8.40

Ανώνυμος είπε...

Δωστε το λιμάνι σε επιχειρηματία και οχι στο βόλεμα κάποιων που έπερναν τόσα ΧΡΌΝΙΑ τα δωράκια τους μεταξύ τους και είχαν προσωπικά οφέλη. Η ερωτηση είναι απλή: τι έσοδα έκανε ο Δήμος την περίοδο 2008-2014 ανα έτος και τί έσοδα το 2015 . Ποιών ατόμων είναι οι βάρκες και τα σκάφη που είναι στο λιμάνι τόσα χρόνια και τί έχουν πληρώσει στο Ταμείο καθε χρόνο και τι οφείλουν ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Λιμάνι. Τσάμπα μάγκες , τέλος . Μόνο στη διαφήμιση στο TV Mediamark.
Λέτε ότι δεν πληρώνετε γιατί δεν έχει βγεί ο κανονισμός του λιμανιού .
Λοιπόν σας προτείνω να κάνετε ,400Ε ΔΩΡΕΑ στο Ταμειο του Δήμου κάθε χρόνο , μέχρι να γίνει ο κανονισμός. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας , μη σπρωχνόσαστε ένας - ένας. προθεσμία έως 31/3/2016 .... Πληροφορίες στο Ταμείο

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1.35 πολυ σωστα τα λές αν ηθελαν να ειναι νόμιμοι και να ειχαν το δικαίωμα της προτεραιοτητας για την βαρκα τους.
Αυτοί ομως το ειδαν με πονηρια ειδικά οι συνταξιούχοι του δημοσίου οι
οποιοι παρέσυραν και τους αλλους να συνδικαλιστουν φτιαχνοντας τον σύλλογο με κριτήρια κρατικοδιαιτα τύπου Υφαντη,και τον λογαριασμό να τον στειλουν στους δημότες.
οι πονηροι τον πρώτο χρόνο χαιρονται,αυτοί ξεπερασαν και την παροιμία.

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται στην πιάτσα ότι ο κ Υφαντής κάνει βολιδοσκοπήσεις και ψάχνει να βρει ποιόν θα στηρίξουν οι φίλοι της Θάλασσας και τις Αλιείας για Δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές !!!!!!

Αφού θεωρεί ότι η σημερινή δημοτική αρχή έφαγε τα ψωμιά της πριν καν ξεκινήσει......

Ανώνυμος είπε...

επειδή το εγχείρημα που αποφάσισε η δημοτική αρχή για το λιμάνι είναι αφενός μεν πρωτοποριακό και αφετέρου ιδιαίτερα δύσκολο για να προκύψει σύμβαση πριν από το ΕΠΟΜΕΝΟ καλοκαίρι σκόπιμο θα ήταν να κρατιέται μικρό καλάθι και να μην εκτοξεύονται κορώνες. Επιπλέον-σε περίπτωση ετήσιου τιμήματος 35000 ευρώ προς το δήμο (για τις παρούσες συνθήκες δύσκολο να δοθεί σα προσφορά) η απόσβεση των δαπανών-κρατικών και δημοτικών για την εκτέλεση των εως τώρα έργων- θα γίνει σε 30 χρόνια και βάλε.... εως ότου παραχωρηθεί το λιμάνι σε ιδιώτη ας βρουν κάποιο τρόπο να εισπράττουν...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ Ο ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΜΠΑΤΑΞΙΔΕΣ
ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ,ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΦΙΛΕ 2.30 24 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να ξεχνάτε κύριοι ότι ο Υφαντής έχει βγάλει τους 3 τελευταίους Δημάρχους και ότι αυτούς σήμερα τους θεωρεί ως παιδική χαρά !!!

Ανώνυμος είπε...

Η παιδικη χαρα του την εχωσε στεγνη στο λιμάνι,για να την θυμάται

Ανώνυμος είπε...

Μια λαϊκή παροιμία λέει ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος !!!

Αν ο κ. Υφαντής ήτανε τώρα πρόεδρος στους αλιείς θα τους είχε αλλάξει τα φώτα στο Δήμο, θα τρέχανε και δε θα φτάνανε.

Αλλά και τώρα ας μην κοιμούνται ήσυχοι, θα ξυπνήσουν ένα ωραίο πρωϊ , και δεν θα ξέρουν ακόμη από που τους ήλθε ???

Ανώνυμος είπε...

ρε βαρκαρηδες με τις συνταξαρες του δημοσιο ολα τα θελετε δικα σας μηπως πρεπει ο δημος
να σας δώση και δευτερο εφαπαξ αποχώρησης θα παρετε τον μπουτζον του συκιωτη ,συγνώμη του καραισκακη

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που λες για τους βαρκάριδες
1ον Μάθε ορθογραφία και πώς να συντάσεις ένα κείμενο και
2ον Κάτι θα ξέρεις τι έχει ο Δήμαρχος γιατί μάλλον το δοκίμασες. Εσύ έχεις τζίτζιφες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Επόμενος Δήμαρχος θα ειναι εκείνος που περιπου θα είναι ετσι:

1] Πτυχιουχος τουριστικών.
2] Τυπικά Γηγενής, Ουσιαστικά Μέτοικος.
3] Ολίγον Καραφλός.
4] Πιθανόν γεννηθείς την δεκετία του 60
5] Ασφαλώς διαζευμένος,ή ξαναπαντρεμένος.
6] Φυσικά ευτραφείς,και καλοζωισμένος.
7] Ουδόλως χωριάτης.
8] Σαφώς Κοσμοπολίτης.
9] Βεβαίως ψευτράκος.
10] Απολύτως ενημερωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε!
Αφού ξέρεις ποιός θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος, τότε να αντικαταστήσεις την Πετρούλα. να μας λες αν θα βρέξει ή αν θα χιονίσει.
Λίγη σοβαρότητα.

Ο νοών...νοείτω!

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι φως φανάρι ποιόν φωτογραφίζει ο γράφων 3:15 .

Γιατί δεν γράφει και το όνομα του που αρχίζει από Ι και το επίθετό του από Τ << Ι------ Τ-------- >>
και να μην μας κρατάει σε αγωνία !!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 3.30απο τα 10 προσοντα του επομενου δημαρχου μηπως δεν ειναι για τον μελλοντικό

Ανώνυμος είπε...

Μα όχι αφού έχει αυτά τα προσόντα ,
είναι βέβαιο ότι πρόκειται για των μελλοντικό Δήμαρχο ( J.T)

Ανώνυμος είπε...

Ακούω από τους δημότες ότι δεν έχει καμιά σοβαρότητα αυτή η υποψηφιότητα,

θεωρούν ότι πρόκειται για άτομο κυκλοθυμικό, το οποίο αφού εκλέχτηκε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές , στη συνέχεια παραιτήθηκε γιατί δεν βγήκε αυτός πρόεδρος στο τοπικό αλλά ο κ. Φραουλής.

Ανώνυμος είπε...

ναι..αυτός που εκτόξευε κορώνες παρέα με τον νυν αντί για την μεταφορά των λυμάτων του άγιου κων/νου...

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννης Τ-Συκιώτης ;;

Ανώνυμος είπε...

@11:35 π.μ. Μπα δε.. σε επώνυμο με ποντιακή κατάληξη ψάξε...

Ανώνυμος είπε...

εγω δυο βλεπω απο την αριθμιση απο τι 1 εως το δεκα τον σημερινο ή τον διευθυντη μεγαλου ξενοδοχειου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκιώνης που ήτανε υποψήφιος με τον Παπαναγιώτου ενδιαφέρεται για Δήμαρχος !!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ νωρίς για υποψηφίοτητες. από το 1 έως το 10 ποιούς βλέπετε δηλαδή για υποψήφιους επόμενους δημάρχους ;

Ανώνυμος είπε...

εγω πάντως μόνο το 1 και το 5 θα το επαιρνα ως κάτι που περιορίζει τις υποψηφιότητες αρα και τις δείχνει διότι τα αλλα οκτω ειναι λιγο πολύ κοινότυπα χαρακτηριστικά που αφορουν πολλους.

Ανώνυμος είπε...

Οι παλιοί έλεγαν, άμα δεν σε θέλουν στο χωριό σου για υποψήφιο Δήμαρχο , μη ρωτάς που είναι του Παπά το σπίτι.

Αφού δεν τον θέλουν για υποψήφιο οι χωριανοί του , γιατί να τον

θέλουν οι Καμενοβουρλιώτες , που τόσο μεγάλο κακό έχει προκαλέσει με την

πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωση των Ιαματικών Λουτρών.

Ανώνυμος είπε...

ποιος τη προκάλεσε τη πλήρη απαξίωση και πλήρη εγκατάλειψη των ιαματικών ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ που ΔΕΝ ανήκουν στο δήμο???

Ανώνυμος είπε...

Η Εταιρεία Μήτσης με τον επικεφαλής Διευθυντή κ. Θεολόγο έχει την ευθύνη τις κατάντιας αυτής και της εγκατάλειψης !!!

συν το ότι ο Δήμος δεν κάνει καμιά ενέργεια, για να πιέσει την εταιρεία με τα εργαλεία που διαθέτει ,

ώστε να πραγματοποιήσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της.

Ανώνυμος είπε...

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις φιλαράκι? Από πού προκύπτουν? Έχεις το συμβόλαιο? Γιατί δεν μας το δίνεις και εμάς να το διαβάσουμε να καταλάβουμε ? πετάει ο κάθε ένας την παπαριά του εδώ μέσα και το μασάνε το κουτόχορτο οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

Με το θετικό ή αρνητικο απόηχο της εν δυνάμει υποφηφιότητος ή οχι του φίλου Ανδρεα εγω
ανέσυρα απο το συρταρι της μνήμης την πρώτη Δημαρχία της Λουτρόπολης το 1964.
Τοτε επροτάθη η υποψηφιότητα του διευθυντή της αξε αστηρ Λαμπρου ως κάτι εξαιρετικό και
κυρίως ενωτικό διότι ο ιδιος εδέχθη υπο τον όρο του ενός και μοναδικού ψηφοδελτίου.
Στους τρεις μήνες ο πρώτος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων παραιτήθη, αγανακτισμένος αλλα και μετανιωμένος που το συμβούλιο του το αποτελούσαν κατα πλειοψηφία οι "Κωφοί".
Τώρα δεν υπάρχουν σε τετοια εκταση αναπηρίες που να δημιουργούν τοπικά πολιτικά προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν επελέγη ο κ. Λάμπρου το 1964 ως μοναδικός υποψήφιος και εξελέγη Δήμαρχος των Καμένων Βούρλων η Εταιρεία με τα Ξενοδοχεία της και τα Ιαματικά Λουτρά ήτανε σε ακμή, είχανε τα Καμένα Βούρλα 3000 χιλιάδες λούσεις ημερησίως , και όχι 90-100 που έχουν φτάσει επί των ημερών του κ. Θεολόγου.

Αντίθετα σήμερα όλα αυτά βρίσκονται σε παρακμή και Διευθυντής είναι ο κ. Θεολόγου.

Άλλωστε ο κ. Θεολόγου είχε προσπαθήσει να κατέβει υποψήφιος και στο χωριό του τον Δήμο Αμφίκλειας -Ελάτειας με το ΠΑΣΟΚ και κόπηκε.

Ισχύει και εδώ δεν τον θέλουν στο χωριό του και τον θέλουν οι Καμενοβουρλιώτες γιατί απαξίωσε τελείως τα Λουτρά και εγκατέλειψε έρμαιο τελείως τα παλιά Ξενοδοχεία Ράδιο και Θρόνιο που έχουν κριθεί διατηρητέα …..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6.19 είναι σεβαστή η ανάλυση σου αλλα πάσχει δίοτι εχει δύο σκέλη ασύνδετα .
Τό ενα αναφέρεται στο 1964 και την ανοδο του θερέτρου που λεγόταν Λουτρόπολη ,με την σημερινή
που λεγεται Μοτελ λεβεντης, και τις ενδεχόμενες ευθύνες ενός διευθυντή σε σχέση με το μπιζνες πλαν ενός εργοδότη.
Καί το αλλο η μη πρόκριση στην Αμφίκλεια ως υποψηφίου Δήμαρχου συνεπεία κομματικής διεργασίας,
και οχι την πραγματική αξιολογιση του επι των ουσιαστικών προσοντων.
Αρα τον αδικείς διότι εκλαμβανεις τις αιτίες και το αποτέλεσμα ως δικές του επιλογές .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε μπλόγκερ σήμερα είχαμε στο Δήμο μας το δυσσάρεστο γεγονός του θανάτου του αξιότιμου Προέδρου του ΔΣ Κυρίου Παπαγρηγορίου και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχετε αναρτήσει τίποτα σχετικό έστω μια απλή αναφορά του τραγικού αυτού συμβάντος. Όπου για άλλα ελάσσονος σημασίας γεονότα ειδικά εαν αφορούν την τωρινή δημοτική αρχή δείχνετε ακαριαία αντανακλαστικά κακοπροαίρετης κριτικής. Ο κόσμος κρίνει τιμά και αναγνωρίζει την αξία και το ήθος του εκλιπόντος αξιότιμου Προέδρου του ΔΣ Κυρίου Παπαγρηγορίου.

ΥΓ. Στρατηγέ παρέα με τον θρυλικό πρόεδρο της ΑΕΚ Κύριο Μπάρλο θα είστε εκεί πάνω...καλό παράδεισο.