09 Φεβρουαρίου 2016

Φθιώτιδα: Είχαν αδειάσει τις αποθήκες του δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφτηκε από τον/την Αργύρης Μπλόντζος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες 50 και 43 ετών που είχαν κατακλέψει μεταλλικά αντικείμενα ύδρευσης από αποθήκες του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας. Επίσης αναζητούνται 2 ακόμη συνεργοί τους.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος μετρητών, βανών & υλικών συνδέσμων ύδρευσης, που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τους, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (08-02-2016) το πρωί στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 & 43 ετών, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε – κατά περίπτωση – δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής & φθοράς, καθώς και για απείθεια.

Ειδικότερα χθες πρώτες πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και επιχείρησαν να το ελέγξουν, με αποτέλεσμα δύο εκ των δραστών, τι στιγμή εκείνη, να καταφέρουν να τραπούν σε φυγή πεζή, ενώ οι υπόλοιποι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων και συγκεκριμένα, μετρητές, βάνες & υλικά συνδέσμων ύδρευσης, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν, από αποθήκες του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή.

Επιπλέον στο σημείο οι δράστες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ποσότητα πετρελαίου από Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο του Δήμου, προκαλώντας του φθορές.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ομοίως, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ενώ τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας (3.530) περίπου ευρώ, αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

lamiastar.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ολο το καλοκαιρι εκλεβαν τον δημο απλα τωρα συνεληφθησαν μην ανησυχειτε ομως φιλοι συνδημοτες αυριο θα ειναι ελευθεροι μονο μια θεραπεια υπαρχει για τα οντως [αρρωστα ] ατομα αυτα για να μην ξανακλεψουν που ομως δεν εφαρμοζεται καλα να ειμαστε να πληρωνουμε

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ.