19 Φεβρουαρίου 2016

Eθελοντικη αιμοδοσία στο Μώλο τη Κυριακή 21-2-2016

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ – ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ

Η τράπεζα αίματος της Δημοτικής Ενότητας Μώλου πολλές φορές χρειάσθηκε να καλύψει έκτακτες ανάγκες συνανθρώπων – συμπολιτών μας . Τις περισσότερες από αυτές , δυστυχώς , βρέθηκε στην ανάγκη να δανειστεί από τα νοσοκομεία διότι το δικό της δεν επαρκούσε ή είχε εξαντληθεί .

Η πρόσφατη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε , δεν κάλυψε τις ανάγκες που προέκυψαν . Φέτος θα έρθει η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ του ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟΥ την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 για να γίνει η αιμοδοσία μέχρι τις 13:30 μ.μ

Η προσφορά της τράπεζας μας είναι βαθύτατα ανθρωπιστική σε όλους όσους κατά καιρούς την είχαν ανάγκη. Για το λόγο αυτό η δικιά σου ενεργός συμμετοχή σε αυτήν εξασφαλίζει :
Tην συνέχιση της ύπαρξης της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.
Τον έλεγχο της υγείας σου κάθε φορά που δίνεις αίμα ( γίνεται αδρός έλεγχος που μπορεί να αποκαλύψει κάποιο πρόβλημα , αναιμία , υπέρταση , καρδιολογικό , και μπορεί να θεραπευτεί έγκαιρά ).

Εκτελείς κοινωνικό καθήκον αφού η προσφορά σε αίμα θεωρείται ως ύψιστη μορφή κοινωνικής αλληλεγγύης , είναι αγαθό που σχεδόν όλοι το έχουμε ανάγκη κάποια στιγμή στη ζωή μας και το οποίο προσφέρεται μόνο από άνθρωπο σε άνθρωπο . Πολλές φορές δεν διστάζουμε όταν πρόκειται να προσφέρουμε αίμα για κάποιον συγγενή ή φίλο , διστάζουμε όμως όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουμε τον άγνωστο συνάνθρωπο μας .

Προϋποθέσεις αιμοδοσίας : Υγιής άνδρας ή γυναίκας ηλικίας 18-62 ετών μπορεί να δίνει 3-4 φορές το χρόνο
ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ : 21 Φεβρουαρίου 2016 ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ , στο Δημοτικό Κτίριο.
ΩΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ : 09:00 π.μ – 13:30μ.μ.

Ας γίνει η Ημέρα Κοινωνικής Προσφοράς .
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ IΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ

mwlosnews.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δωστε το ψηφισμενο 500σαρικο στον μεγιστο ΠΑΝΤΡΑ,να κανει τα κονε του.