21 Ιουλίου 2015

Εκδηλώσεις του Μορφωτικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος ''ΔΑΦΝΟΥΣ''

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αφίσα των εκδηλώσεων που δοργανώνει ο Μορφωτικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος ΄΄ΔΑΦΝΟΥΣ΄΄ στις 22-25 Ιουλίου 2015, στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυσή του.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 21:00, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας κ. Μαρία – Φωτεινή Παπακωνσταντίνου θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της ανασκαφής του Ασκληπιείου του Δαφνούντος. ​

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΣΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΛΑΜΙΑ ΤΚ 35100
ΤΗΛ. : 2231029992
FAX : 2231046106
e-mail : efafeu@culture.gr

1 σχόλιο:

Θεόδωρος Καλτσάς είπε...

Αγαπητοί μου συγχωριανοί, φίλοι και αναγνώστες, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ το σύλλογο "ΔΑΦΝΟΥΣ" για την εκδήλωση που πραγματοποιεί και αναδεικνύει για άλλη μία φορά, το αρχαιολογικό εύρημα "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" στη Νέα Άγναντη.
Επίσης την Προϊσταμένη Αρχαιολογίας Φθιώτιδας-Ευρυτανίας κα. Παπακωνσταντίνου, για το ενδιαφέρον της, όσο αφορά την αξιοποίηση και ίδρυση Αρχαιολογικού μουσείου στη συγκεκριμένη τοποθεσία, όπου υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας.
Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, αυτό θα είναι μιά καλή όαση ανάπτυξης του τόπου μας, εφόσον λίγα χιλιόμετρα μας χωρίζουν από την πρωτεύουσα και ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει επί πλέον ιαματικές πηγές, βουνό και θάλασσα.
Αξίζουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, ας βοηθήσουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες από τους διοργανωτές-φορείς.
Φιλικά με εκτίμηση
Θεόδωρος Καλτσάς