28 Ιουλίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές ιατρικές εξετάσεις

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της αναγκαιότητας  πρόληψης και της κοινωνικής αλληλεγγύης, κυρίως προς τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 ομάδα ιατρών όλων των ειδικοτήτων με επικεφαλής την ιατρό Κα Μαρία Μπέτση, θα πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κων/νου.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Πολιτιστικό Συλλόγο Λογγού «Ο ΠΛΑΤΩΝ» με την υποστήριξη του Δημάρχου Μώλου Αγ. Κωνσταντίνου κ. Γιάννη Συκιώτη.

Η ομάδα των ιατρών, θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Ιατρείου Αγ. Κωνσταντίνου στο οποίο θα πραγματοποιηθούν  εξετάσεις από τις 10 το πρωί, έως τις 2 το μεσημέρι.
Η επικεφαλής της ομάδας των ιατρών Κα Μαρία Μπέτση, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι η υγεία αποτελεί πρώτο και θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε άνθρωπο και υποχρέωση για τους υπηρέτες του Ιπποκράτη, τον όρκο του οποίου οφείλουν να τηρούν και να φυλάσσουν απαρέγκλιτα, «ιδίως στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα και ο λαός μας» τόνισε χαρακτηριστικά.                                                                        Καμένα Βούρλα, 28-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: