29 Ιουνίου 2014

Καταγγελία για κατάληψη αιγιαλού στα Καμένα Βούρλα ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Καλημερα σας και καλο καλοκαιρι να εχουμε ολοι!

Διατηρω εξοχικη κατοικια εδω στα Καμενα Βουρλα και ηρθα για μονιμη διαμονη για το καλοκαιρι.

Με λυπη μου ειδα στην παραλια που εδω και 25 χρονια κανω μπανιο εγω, η οικογενεια μου και τοσοι αλλοι παραθεριστες(ιδιοκτητες κατοικιων και μονιμοι κατοικοι) να εχουν τοποθετηθει ξαπλωστρες, ομπρελες, τραπεζακια και ενας ξυλινος διαδρομος απο το μαγαζι camino κατα μηκος ολης της παραλιας (μπροστα στο μαγαζι του ας βαλει οτι θελει...)

Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος υπευθυνος πως γινεται ενας μαγαζατορας να εκμεταλλευεται δημοσια-δημοτικη γη και να τοποθετει εξοπλισμο προς εκμεταλλευση του και κερδοφορια του....

Φυσικα καποιος του εχει δωσει αδεια και το κανει, αλλα ποιος??? Η δημοτικη αρχή δεν ενδιαφερεται?Περσι εκανε το ιδιο πραγμα αλλα φετος το εχει παρακανει...Εχει καλυψει ολη την παραλια με ξαπλωστρες , τραπεζια και καρεκλες και πειτε μου σας παρακαλω τα μικρα παιδια που θελουν να παιξουν με τα κουβαδακια που θα το κανουν ?Μπροστα στον καθε λουομενο που εχει ξαπλωσει κ επειδη εχει πληρωσει το συγκεκριμενο μαγαζι θεωρει κτημα του την παραλια????

Παρακαλω πολυ τους διαχειριστες του blog να ενημερωσουν την τοπικη δημοτικη αρχη, να παρει θεση, να ξερουμε και την επισημη θεση της για να ξερουμε πως θα κινηθουμε απο κει κ περα....

Πιστευω οτι αυτη η αναρτηση εκπροσωπει πολυ κοσμο που δυστυχως δεν εχει τον τροπο να εκφραστει... Ειναι κριμα για τον τοπο αυτο να εκμεταλλευεται απο καποιους η δημοσια γη
με μονο σκοπο την κερδοφορια....

Με εκτίμηση,

--------------------------------

Άποψη του Blog
 Κύριοι τοπικοί άρχοντες θα απαντήσετε στον παραθεριστή?
Έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το νόμο που περιγράφει το ΦΕΚ Α' 285/19.12.2001

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπααα από πού και ως που να βάλει μπροστά στο μαγαζί του ότι θέλει ρε φίλε? τότε όποιος θέλει μπροστά στο μαγαζί του θα βάζει ότι θέλει και πάπαλα η παραλία στα καμένα βούρλα αφού όλη η παραλία έχει μαγαζιά από πάνω. να ξηλώσει τα πάντα και αυτός και όποιος άλλος έχει στήσει το τσαντίρι του και το πανηγυράκι του κάτω από το μαγαζί του.
τάχαμου δωρεάν κλπ κλπ αλλά άντε να κάτσεις αν δεν περάσεις από το μαγαζί από πάνω ή αν δεν παραγγείλεις κάτι. στο λιμεναρχείο θα πάω αύριο πρωί πρωί και θα κάνω καταγγελία και στον δήμο για παράβαση καθήκοντος γιατί κάνει τα στραβά μάτια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΩΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ....ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ??????

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει αρχη και τελος στην παρανομια στους παραλιακους,,,νταβατζιδες,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς μπορεί
να μας λυσει το γόρδιο δεσμό,τότε αυτός ειναι ο ,,,Μέγας Αλέξανδρος,όσο για τον
αγανακτησμένο πολίτη-μπλόκερ να μας εξηγήσει την κατευθυνση της θητείας του καλόπαιδου...Βδελάτου.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα..!συμφωνω απολυτα με την καταγγελια...δε μπορει ενα μαγαζι να κανει οτι θελει ετσι απλα,προφανως καποιος τον "προστατευει"....Ας μας απαντησει ο δημος γιατι αφαιρεσαι το παγκακι διπλα απο το εκκλησακι στο ιδιο σημειο???μεχρι περσι το απομακρυναν συνεχεια απο το camino,φετος το αφαιρεσαν τελειως....ΓΙΑΤΙ???ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ????ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ????
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ....
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ....

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το ανώτερω και από έγκυρες πληροφορίες το οκ το έχει δώσει ο δήμος με αντάλλαγμα κάποια δωρεάν γεύματα στον ταξιάρχη στον τετρι κ στον μητσαρα.......ελπίζω η νέα δημοτική αρχή να μην είναι τόσο φτηνή.....κ να τηρεί την τάξη .......αντυπα πες αλεύρι ο πιπίλας σε γύρευει......αν κ ήθελα το συριζα.....ΌΜΩΣ το πληθος αποφασίζει

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΕΤΡΙΜΙΔΟΦΑΚΙΡΟΛΑΙΛΑΠΑ : ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΑΡΥΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γιγνώσκω για τα δωρεάν γεύματα, προσφορά του bistro "kamino" στους πένητας και
ρακένδυτους Αυτοδιοικητικούς του Δήμου Μώλου-Αγίου Κων\νου.

Προφανώς το μενού θα περιελάμβανε,σύμφωνα με την γνωστή στον κιν\φο
ατάκα από την "Σάντα Τσικίτα" -Φέρε πιλάφια στούς κυρίους.

Φυσικά δεν προδικάζω καμία επανάληψη του φαινομένου γιά τήν ομάδα της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"
της οποίας η φιλοσοφία είναι της σχολής των "Σκεπτικιστών"στα όρια του Νόμου και του βλέπουμε και κάνουμε.

Διαβλέπω όμως σαφέστατα εμπλοκές,στον γεωγραφικό χώρο τη στενής λωρίδας γής,
του παραλιακού μετώπου των Καμένων Βούρλων,με τις τρείς κατηγορίες ανιόντων εκμεταλευτών,
α]των ιδιοκτητών κτηρίων,
β]των ενοικιαστών καταστημάτων και
γ]των εργαζομένων αλβανών[γκαρσόνια κλπ].

Η Προσήκουσα και δεοντολογικά σωστή άποψη ότι ο κοινόχρηστος χώρος ανήκει σε όλους και
δεν μετουσιώνεται σε ιδιοκτησία κάποιων προς εκμετάλευση[κερδοσκοπικά],πρέπει να
επαναπροσδιορισθεί σε συσχέτιση με το γενικό όφελος ή μή.

Πιθανόν η παραβατικότητα στην περιοχή να μην είναι αντιστρέψιμη,βάσει του εμψύχου υλικού
που διαχρονικά διαχειρίζεται τα κοινά στην Λουτρόπολη,προσέτι όμως η έναρξη μιάς
φάσης "εκφοβισμού"των αμετανόητων και κατά συρροή παρανομούντων,σε άμεση συνέργεια με την
Κτηματική εταιρία του Δημοσίου,θα ήταν μία πρώτη "διαλεκτική" επι του θέματος.

Η Αναπτυξιακή πρόταση αν και εφ'όσον τεθεί είναι ευθέως ανάλογη,με την μεταβλητότητα και
τόση ποιό επιτυχής,όσο ποιό ριζοσπαστικά εφαρμοσθεί,{η γνωστή ομελέτα με τα αυγά}.

Μονοδιάστατη πολιτική παρελθόντων ετών διαχειριστικού τύπου,διανθισμένη απο εργολαβικές
αρπαχτές,εφεραν την σημερινή πραγματικότητα και θα αναρωτηθεί κάποιος ρέκτης της
αντικειμενικότητος,αν υπάρχει δυνατότητα με την νέα διοίκηση κάτι να προκύψει "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ".

ΚΡΙΤΩΝ






Ανώνυμος είπε...

Είστε λασπολόγοι, ανήθικοι, ψεύτες και λέτε ότι θέλετε.

Καταρχήν οι παραλίες ανήκουν στην κτηματική υπηρεσία και δεν έχει δουλειά ο δήμος. Από το 2014 άλλαξε ο νόμος και ο δήμος δεν έχει δουλειά.

Δεύτερον το μαγαζί αυτό έχει κάνει αίτηση για χρήση της παραλίας στην ανάλογη υπηρεσία της κτηματικής. Το μόνο που δεν ξέρω είναι πόσο χώρο έχει αιτηθεί το μαγαζί αυτό και αν υπερβάλει καταλαμβάνοντας παραπάνω.
Ρε τι είστε εσείς ρε !! σας σιχάθηκε η ψυχή μου ρε !! ότι ναναι γράφετε. Σας έχει τσούξει ο ταχιάρχης και πετάτε λάσπη όσο μπορείτε! Ρε μπουστουδιούλ τη μάνα ρε σκατοκαριότες

Ανώνυμος είπε...

βεβαια οτι να ναι γραφουν ρε φιλε..ξερεις ποσο μαγκες ειναι ολοι στην ΑΝΩΝΥΜΙΑ...?μονο λαμογια λαμογια και λαμογια...δεν μας εχουν πει γιατι ειναι λαμογια...απο που τα πηραν...που εκαναν σπαταλες...που εκαναν υπερκοστολογησεις....ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...
ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ...ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..ΚΑΦΛΕς,ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΤΙΝΗΔΕς ΣΑΣ ΑΞΙΖΑΝ...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΝΟΥΜΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε απο οσο γνωριζω με τη νεα ΚΥΑ 13/2/14 η παραχωρηση αιγιαλου και παραλιας απο 1/6/14 γινεται απευθειας απο την κτηματικη υπηρεσια του δημοσιου με ανταλαγμα το οποιο καθοριζει ο προισταμενος της κτηματικης υπηρεσιας.Ετσι απεμπλεκεται τελειως ο Δημος απο αυτη τη διαδικασια και μπορουν οι επαγγελματιες της περιοχης να γινουν επιτελους νομιμοι αφου βεβαιως πληρουν τις προυποθεσεις εχοντας νομιμη παραχωρηση.Ας μην ειμαστε κακοπροαιρετοι με τους επαγγελματιες της περιοχης μας για να μη δειωχνουμε τον κοσμο προς αλλες περιοχες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 7.43 τι χαζόμαρες είναι αυτές που λες πρώτα λες ότι η παραλία είναι αλλού από το 14 πέρυσι που ήταν που είχε πάλι καρέκλες; ύστερα εγώ ήμουν παρών όταν ο ντανος έτρωγε κ δεν πλήρωσε....καθως κ ένα άλλο βράδυ ο ταξιάρχης με την όλγα κ κάποιους άλλους ονόματα να μην αναφέρω ακόμα ευτυχώς που δεν βγήκε γιατί ήταν ο δούρειος ίππος του γιατρού στα καμένα....έχει ΌΜΩΣ κ άλλους αλλά δεν είναι ώρα γη αυτα....άρα μην σπέρνεις ψέμματα στο κοινό...

Ανώνυμος είπε...

3.57/29,06 ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝΩΜΥΜΕ ΥΠΕΡΦΥΑΛΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εδώ μέσα είστε μόνο ο κριτων αξίζει...

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να αποφασίσουμε σε αυτόν τον γαμημ**νο τοπο τι στο διαολο ζητάμε????

Ζητάμε να είμαστε προορισμος συνταξιούχων?
Ζητάμε να είμαστε προορισμός νεολαίας?
Ζητάμε να είμαστε προορισμος οικογενειών?
Ζητάμε να είμαστε απλά η εξοχική κατοικία των Λαμιωτων, Λεβαδέων, Αθηναιων κλπ???

Τι ζητάμε ρε καραγκιόζηδες???

Ας πούμε τι είμαστε... Φίλε αναγνώστη τα Καμένα Βούρλα μετατράπηκαν από τουριστικό κέντρο σε κέντρο εξοχικής κατοικίας! Ήρθαν λοιπόν οι έχοντες λεφτά και πιάσαν όλη την παραλιακη, χτισαν και έρχονται εδω 2, 3 μήνες το χρόνο και μας το παίζουν μάγκες. Τώρα που τελειώσαν τα money ελέω και κρίσης τους βλέπεις να στριμώχνονται σαν τις σαρδέλες στα ταμία του Γαλαξία και βολτάρουν με τη σαγιονάρα κάθε σούρουπο... Ούτε σουβλάκι δεν παίρνουν αμα πεινάσουν και φυσικά ο καφές είναι πολυτέλεια!!! Λοιπόν, αυτά τα λέσα να λείπουν απ την πόλη μου! Μην ανεβάσει μουσική ο Μύθος ή η Πρόβα το βράδυ να σου το περιπολικό!!! Έλεος!!! Ας πρόσεχες ρε μουμια!!! Αλλά ήθελε ο κώλος σου να μη κουράζεται να περπατήσει 5 λεπτα μεχρι την παραλία... Ήθελες να είσαι φάτσα κάρτα... Πνίξου~!

Τώρα σας πείραξε ρε καραγκίοζηδες γυμνοσάλιαγκες που ενα κατάστημα ομόρφυνε με 10, 15 20, 500 ομπρέλες την παραλία μας!!! Ρε δεν πας στον αγύριστο ρε καραγκιόζη ανώνυμε σχολιαστή???

Αντε πήγαινε απο εκει που ήρθες ρε καημένε συνταξιουχε (γιατί μαλλον συνταξιουχος είσαι)!!! Πήγαινε ψήφισε Ελια και ΝΔ και αντε πνίξου!


Σε ρωτώ ρε καραγκιόζη...
Δεν κρατά την παραλία καθαρή το εν λόγω μαγαζί???
Σου απαγόρευσε να πας να καθίσεις?
Κάθισες και σου χρέωσε ξαπλώστρα???
Και στην τελική... από το Καμίνο μεχρι την Πρόβα που δεν έχει παραλιακή κατασκευή άλλο κατάστημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ???
Λοιπον καημένε καραγκιόζη άντε κανε καμια βουτιά και πνίξου κιολας που σε πείραξε μια κίνηση που μόνο θετικά σχόλια θα λάβει από έναν "ουδέτερο" επισκέπτη των Καμένων Βούρλων.

Ζωα μονιμοι παραθεριστες εσεις καταστρέψατε τα Καμενα Βουρλα!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λε ρε μάγκα!! σοβαρά ?? ο κάθε μαγαζάτορας να το κάνει τσαρδί του δηλαδή από κάτω από το μαγαζί του ?? σώπα ρε μεγάλε !! που το βρήκες αυτό γραμμένο ??? σιγά την τουριστική πόλη ρε !!! σκατίβλαχε !!! έχεις πάει ρε σε τουριστικές πόλεις να δεις υποδομές που έχετε μείνει στην δεκαετία του 60 και ακόμα παραπίσω !! που αφήσατε τα πρόβατα και πιάστε τις ρεσεψιόν και τις παραμάνες και το παίζετε καμπόσοι !! σκατοφάρα είστε ρε ! ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας είστε ρε ! πότε ήταν τουριστική περιοχή τα καμένα βούρλα ρε? οι καραγκούνες εγώ θυμάμαι από παλιά ερχόντουσαν στα καμένα και κάναν μπάνια στα λουτρα στις γούρνες !!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θέλουμε τα καμένα κ τα απολαμβάνουμε γη αυτό σου ήταν ΕΣΕΊΣ θυσιάζεται τα πάντα στο βωμό του κέρδους....άθλιοι επαγγελματίες που δεν κόβεται ούτε αποδείξεις.....εμένα η δήλωση ήρθε έτοιμη συμπληρωμένη η δίκη σας;

Ανώνυμος είπε...

Προς ανωνυμο 9:58 :

Μαλλον για να γραφεις οσα γραφεις συμφεροντα εχεις....Καραγκιοζης εισαι εσυ κ αυτα που γραφεις καραγκιοζιλικια....Ολα τα μαγαζια απο ποιον δουλευουν εδω στα Καμενα Βουρλα?Απο παραθεριστες,ιδιοκτητες εξοχικων κατοικιων,μονιμων και περαστικων μηπως??Χωρις τα λεφτα μας θα βαρουσατε μυγες...Αλλα ειπαμε εσας δε σας νοιαζει κατι αλλο παρα το εφημερο κερδος-νεοπλουτοι σκαφατοι....που βρεθηκατε εδω αποτα βουνα...Δε χορταινετε με τιποτα...Οι περαστικοι λουομενοι δε νοιαζονται για τα Καμενα Βουρλα και δε τα πονανε..
Αυτα που γραφονται ειναι ντροπη για τον τοπο...
Και αδεια να πηρε φανταζομαι θα πηρε για μπροστα απο το μαγαζι του,οχι στον υπολοιπο χωρο της παραλιας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ,ΑΡΑ ΒΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΑΝΑ;
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΣΧΟΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ;
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ;
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΦΡΑΧΤΩΝ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΙΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ,ΛΟΓΩ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΕΡΕΚΛΕΣ;
ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΒΡΙΣΙΑ.