30 Ιανουαρίου 2014

Που πας ρε καραμήτρο?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μα είναι δυνατόν και η κουτσή Μαρία να θέλει να κατέβει για δήμαρχος ρε παιδιά? Τι είμαστε εδώ νηπιαγωγείο και μαζευτήκαμε τα παιδάκια να παίξουμε τις κουμπάρες?

Έχει πέσει πολύ γέλιο τις τελευταίες ημέρες με όλα αυτά που τεχνηέντως διαρρέουν και με άλλα τόσα που ξεστομίζονται αθυροστόμως.

Αναφέρομαι στα φαντάσματα του παρελθόντος, που απέδειξαν λίγο - πολύ, μέχρι που μπορούν να φτάσουν ως δυνατότητες (δεν μας άρεσαν) και έχουν δώσει σαφή δείγματα γραφής για κάμποσα χρόνια (και πάλι δεν μας άρεσαν), εντούτοις καταθέτουν και πάλι ακόμα μια φορά τον (κατά τα άλλα) ευσεβή τους πόθο, στο να ξανά διεκδικήσουν το δημαρχιλίκι.

Δεν λέω, καλώς κάνουν αυτοί, δικαίωμα τους εννοώ είναι, δημοκρατία έχουμε και ότι θέλει κάνει ο καθένας αλλά ρε παιδιά όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους.
Ρε κύριος, στο παρελθόν σου δώσαμε την εξουσία που ζήτησες, αναλογίσου τι έκανες και τι δεν έκανες, κάνε την αυτοκριτική σου, και αν δεν κατατάξεις την απόδοση σου στην θέση ‘άριστος’ (αποδεδειγμένα) τι το θες και ξανά μπλέκεις και μπαίνεις και σε έξοδα (τέτοιες εποχές δύσκολες).

Ο κόσμος ξύπνησε, κρίνει αυστηρά, δεν ξεχνά, ψηφίζει με συνείδηση και θέλει να είναι σίγουρος για το τι θα του συμβεί τα επόμενα χρόνια.

Τι σε κάνει λοιπόν κύριε, τάδε έφη τοπικέ άρχοντα του παρελθόντος που η απόδοση σου δεν μας άρεσε και στο δείξαμε εμπράκτως ότι αυτή την φορά θα τα πας καλύτερα? Θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου? Έχεις αλλάξει? Χμμμ χλωμό το κόβω..

Άστο καλύτερα, άστο να πάει, δεν θέλουμε να κάνουμε ακόμα μια δοκιμή για άλλα τέσσερα χρόνια στην πλάτη αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου.

Ξέρεις…, αγαπητέ φίλε του παρελθόντος και διεκδικητή της καρέκλας, ο δήμος δεν είναι ούτε νηπιαγωγείο ούτε δημοτικό σχολειό. Θέλω να πω στην τοπική αυτοδιοίκηση (και γενικότερα στους τεχνοκράτες) δεν βαθμολογείται η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμαΤι να το κάνω εγώ αν τρέχεις κάθε μέρα πάνω κάτω στο δημαρχείο όταν δεν φέρνεις αποτέλεσμα? δεν σε θέλω καθόλου και να κάτσεις σπίτι σου.

Α κάτι άλλο …
Θέλω να αναφερθώ και στους νέους διεκδικητές της πολυπόθητης καρέκλας, που τυχαία έχουν τον χρόνιο, την διάθεση και την οικονομική ευμάρεια και σκεφτήκανε (για τους δικούς του λόγους ο καθένας) ‘ρε δε πάω να γίνω δήμαρχος?’.
Για κάτσε ρε φίλε, πως δηλαδή θα μας αποδείξεις ότι θα είσαι αποτελεσματικός, θα κάνεις έργα και θες το καλό του τόπου (και ότι αυτό που εσύ σκέπτεσαι για καλό είναι και για εμάς καλό). Πως θα διασφαλίσουμε ότι έχεις τις δυνατότητες για δήμαρχος, και δεν θέλεις να κάνεις δοκιμές ‘στου κασίδη το κεφάλι’ ?

Δύσκολη η άσκηση για εμάς τους ψηφοφόρους τελικά εεε?… ή όχι ?

Φιλικά ο Blogger 

64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΙΚΟΣ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ή ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΗΣ
ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΙΣΤΡΟ ΒΔΕΛΑΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

ρε ποντικοκούραδο,φτύσιμο μυγας,και βρωμοασβούρι τι φιλικα και τα τοιαυτα
μας τσαμπουνας,εδω φτασατε να τα πάρεται και απο τους καλαμποκάδες και θέλετε να
μιλήσετε για εκλογες.
τώρα που έφυγε απο τη μέση ο περγαντας που θα στηριχθέιτε απορυξιες ,

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι, γαργαλιεται και ο μακης να ξαναβαλει για δεμαρχος. ρε που φτάσαμε ρε.

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτεινω για δημαρχο τον Ντουβρα , μηχανικο του Δήμου!Εαν μάλιστα στηριχθεί και απο το Λάος η νίκη είναι σίγουρη!!!! Πανω τους Βασίλη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Blogger,σαν τεχνοκράτης γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ για δήμαρχος.είναι πολύ αυτοί που θα σε στηρίξουν.αρκεί να αλλάξεις ρόλους με τον βδελλάτο.εσυ μπροστά κ αυτός για ψηφοθηρία.δεν αστειεύομαι,απο τους σημερινούς υποψήφιους είσαι κλάσεις ανώτερος.αυτοί που σε γνωρίζουν,θα συμφωνήσουν.να το σκεφτείς.προλαβαίνεις ακομη.
παντα φιλικα.

Ανώνυμος είπε...

o mpelos gia dhmarxos?? xaxaxaxaa oyte dyo gaidoyrion axyra

Ανώνυμος είπε...

ψηφίζω ταξιάρχη δαγκωτό και βάζω και στοίχημα όποιον θέλει

Ανώνυμος είπε...

Εγω ψηφιζω Ντουβρα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντουβρας και ξερο ψωμι, Τεχνοκράτης όπως και ο μπλοκερ,και ο βδελατος,αλλα
γνωστός δεξιάρας όχι σοσιαλ-ληστής.

Ανώνυμος είπε...

ρε εσυ ο ντουβρας δεν κατεβαινει τι μας παραμυθιαζεις ετσι;

Ανώνυμος είπε...

Blogger βλέπω μια εμπάθεια στο πρόσωπο του Αντωνίου!!! Πολύ εμπάθεια ρε παιδί μου!!! Θυμάμαι πριν 4, 5 χρόνια είχες ξεσκιστει στην κριτική και στις κατηγορίες εναντίον του! Τα τελευταία 3 χρόνια όμως ρε μαιμού είχες κρυφτεί στο λαγουμι σου!!! Ούτε μισή ανάρτηση για να σχολιάσεις τα κακώς κείμενα της σημερινής διοίκησης (είσαι καλό φιλαράκι με τον Αντιδήμαρχο)!!! Πω πω πω... Ρε συ... μηπως σε είχε βιάσει ή κατι παρόμοιο ξερω γω ο φιλος σου ο Μακης και βγάζεις τόση χολή????
αχαχαχαχαχα

ΒΑΖΕΛΊΝΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.18...ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΡΙΣ ΤΗ ΔΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ???

Ανώνυμος είπε...

ποιος ανισσοροπος θα παει με τον καμποηα μακη θα ήθελα να ξέρω χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΛΛΟ, ΕΣΥ ΑΥΣΤΗΡΕ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ..ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ..ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας αν ξανά βγάλουμε τον Μάκη, δεν μας έφτασαν 4 χρόνια τραμπουκισμοί; Θέλουμε κι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι λοιπόν ...άξιοι της τύχης μας αν Δήμαρχος εκλεγεί ο Αντωνίου,διότι ειναι κακότροπος.
Μα "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω"και η ύπαρξη καλύτερων έφεραν τον Τέτρι και τους
Βησιγότθους.
Μήπως μπορείς να προτείνεις κάτι, που νά σου δίνει το δικαίωμα να αποτάσεις το σατανά .

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ντουβρας και ξερό ψωμί λέμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ....?
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΤΡΙ?
ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ?
ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ?
Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...?
ΤΟ ΠΑΡΚΟ?
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 5 ΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ...
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ....?
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΤΡΙ?
ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ?
ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ?
Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...?
ΤΟ ΠΑΡΚΟ?
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 5 ΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ...
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ....?
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΤΡΙ?
ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ?
ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ?
Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...?
ΤΟ ΠΑΡΚΟ?
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 5 ΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ...
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΙΡΙ.
ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΕΤΡΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ; ΒΡΗΚΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ - ΜΕΛΕΤΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ;ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ, ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΛΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
Η ΓΕΡ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΟ , ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΆ ΧΊΛΙΑ , ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΑ 500 Μ, ΘΑ ΜΕ ΔΟΞΑΣΟΥΝ.
ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΕΗ ; ΑΣ ΒΑΛΩ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ , ΤΟ 1,2 ΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΩΝ Κ.Β. ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΠΚΔ, ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΛΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ Κ.Β.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΚΈΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΩ.
ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ Ο ΤΕΤΡΙ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΚΑΣΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ;;

Ανώνυμος είπε...

-ΤΑΠ ΑΠΟ ΤΑ Κ.Β ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ, ΤΑ Κ.Β ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ 1200, ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 600 ΕΥΡΩ
-ΕΚΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΩΝ Κ.Β ΑΠΟ ΤΑ 50 ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΥΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 4500 ΡΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ Κ.Β ΕΠΙ 20 ΕΥΡΩ /ΕΤΟΣ ΙΣΟΝ 90000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΤΗΣΙΑ.
- ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ;;ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ....

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?ΕΣΤΡΩΣΕ Η ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ??????

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ????

ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΠΟΥ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΟΙΚΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ??????

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝ Ο ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΚΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ....ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ(ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...) ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ -ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ-ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΕΗ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΑΙΣΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΕΩΝ ΣΑΣ!!!


ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ..ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡ4ΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ...ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ!

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...ΚΑΙ ΤΑΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ....ΤΟΤΕ....ΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΕΦΑΛΑΣ!!


Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΑ ΞΑΝΑΡΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

εχεις επιχειρηματα παντως...σε παω!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας ότι ο τέτρι με τον ταξιάρχη έκαναν τόσα έργα όσα δεν έκαναν μάκης και μίμης μαζί. όποιος λέει το αντίθετο κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΝΤΑΞΗ Η ΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ρε αχάριστοι παλιοτοπικιστές αντι να κανετε το σταυρο σας που οι τωρινοι κάνανε ένα σπυρι δουλεια εσεις εκει από πάνω να βγειτε και να πειτε την χολη σας. παρτε το χαμπαρι δεν υπαρχει αξιος από τα καμενα να βγει δημαρχος. ολοι σκατα τα κανανε παλια. καλα σας τα χωνει ο μπλοκερ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως απ' οτι βλέπω ρε παλιολιμά ο μόνος που δεν περιμένατε να κατέβει ήταν ο Μακαρος... και ΤΣΑΑΑΑΑΚ να σου η μπανάνα στον κ*λο σας!!! (αν θέλετε κι άγγουράκι έχουμε)...

Για να τελειώνουμε με το ψέμα Τετρι και λοιπά κατακάθια που έφτασαν τα Καμένα στον πάτο μέσα σε 3 χρόνια εξαφανίζοντας τα απο όλους τους χάρτες (ακόμα και απο το Google Maps και μη με αμφισβητήσει κανένας γιατί θα γ*μηθει)... Που λέτε λοιπόν παπαγαλάκια επί θητείας Τέτρι άνοιξαν Ή δεν άνοιξαν όλες οι χρηματοδοτήσεις του κράτους και της Ε.Ε.? Έπεσε ρευστό στα ταμεία του Δήμου? Ναί ή ου??? Ο Μάκης τόσο χαζός ήταν που δεν ήθελε να αλλάξει τον αμίαντο και ήρθε ό καρπουζοκέφαλος και μας τον άλλαξε??? Δηλαδή έλεος!!!!

Για να μην ξαναδιαβάσω άλλες μ*λακιες σταματήστε να τις γράφετε!!!!!

Και πριν κλείσω να σας ξαναθυμίσω οτι μπορεί να τσούζει αλλά σας αρέσει η κάθοδος Μάκη... βαζελίνη λοιπόν αδέρφιαααα και συ μπλόγκερ, ηλεκτρονικέ μας τραμπούκε, πάνε και πάρε προσφορά κατευθείαν απ το εργοστάσιο (θα σου χρειαστουν καμια 200ρια βαζακια)!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ....ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...


ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ...Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΛΠ....ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΒΑΛΕ ΩΣ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΜΩΛΟ!!!ΧΑΧΑΧΑ...ΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΔΩ...ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ...ΗΛΙΘΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

‘έσοδα από όλες τις πηγές στα Καμένα Βούρλα’???? χαχαχαχαχα κανένα έσοδο βρε βλαξ !! κανένα έσοδο δεν υπάρχει στα καμένα βούρλα από τις πηγές. Μάλλον δεν είσαι από εδώ και ζει μακριά φιλαράκι μου καλό. για ρώτα τα παπούδια, πληρώνει κανένας να κάνει τα μπάνια του??? άσχετος είσαι φάε ένα γκολ.

ναι σωστά τα λες κάθε περίοδος έχει τις πηγές χρηματοδότησης της, για πες μας τι έκανε ο αντωνίου τα τελευταία 4 χρόνια και τι έκανε ο Κεφάλας τα προηγούμενα 4 χρόνια!! για πες!! πάλι άσχετος είσαι !! φάε ακόμα ένα γκολ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΟΣ ΤΕΤΡΙ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΑΘΑΝΑΤΟΣ???????

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ντουβρα λεμε!!!!! Η μονη αξιοπιστη λυση!!!!! Βασιλη προχωρα αλαξετα ολα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μην ταράζεστε τα πράγματα είναι απλά, αν ο τετρι αποφασίσει να κατέβει θα βγει, διαφορετικά θα δώσει τα δαχτυλίδι στον ταξιάρχη και θα βγει. τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

Προς 2,35/1-2-14.
Φιλαρακι, το βλαξ σου το επιστρεφω, εισαι και μαλιστα με πατεντα, ακου, ρωτησα, μηπως κανω λάθος και με πληροφόρησαν οτι υπάρχει εσοδο στον Δήμο που λέγεται ΤΕΛΟΣ ΛΟΥΣΗΣ, και ειναι 15 % επι των εισητηριων λουσης στα Υδροθεραπευτηρια, αποδίδεται στον Δήμο από τον ΜΗΤΣΗ. Εαν το συνεχίσεις θα μάθω και περισότερα.
Το ενα σου γκολ,λοιπον ακυρωθηκε, αρα ήμαστε 1-1

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΒΓΗΚΑΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΠΕΛΟ, ΑΡΚΙΤΣΑΙΟ;
Ο ΜΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ; ΕΔΙΝΕ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΩΡΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΣΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ. ΔΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΕΥΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?????ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ??????????ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε εσυ 12,03, αλλο το να χρεωνεις ένα ξενοδοχειο σαν τον μητση για καποιους λογους και άλλο να παίρνεις εισιτηριο για τις ιαματικες πηγες. ολα τα νερα στα καμενα βουρλα μπορεις να τα βρεις και τσαμπα. αν εσυ θες να πας στο ξενοδοχειο και να σου εχουν και μπουρνουζακι αλλαζει το πραγμα αλλα παραμενει ασχετο με αυτό που λεμε.παραμένει το σκορ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης έδινε ???? χαχαχαχαχαχαχα πας καλά ρε παπαροχούφτη? να σου πω, για τον Μάκη των Αντωνίου δεν λέμε??? Κάτσε γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε με σένα.

Ανώνυμος είπε...

Δελτίο Τυπου 02/02/2014

Μετά από συνάντηση ελευθερα σκεπτόμενων δημοτών του ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ αποφασίστηκε η κάθοδος μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές!

Σκοπός μας και μόνο ειναι η οριστική αλλαγη της σημερινης ονομασίας-εκτρώματος, σε ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. Στη συνέχεια με σωστή διαχείριση και με τις ανάλογες συναντήσεις που έχουμε κάνει είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την RYANAIR για τη δημιουργια 3 δρομολογίων (1 πτήση για Μιλάνο, 1 πτήση για Μαδρίτη και 1 πτήση για Λονδινο) με βάση το αεροδρόμιο στον Αι Σεραφειμ... Με αυτή την κίνηση θα επιτυχουμε κατακόρυφη αύξηση προσέλευσης τουριστών στον τόπο μας!

Μπροστάρης στο όλο εγχείρημα είναι ο ΗΓΕΤΗΣ μας! Ο οραματιστής για ενα καλύτερο αύριο της μοναδικής και αξεπέραστης λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων! Ο Ένας, ο Ατρόμητος, ο Μαχητικός, ο Επαναστάτης, ο Λαοπρόβλητος ΚΟΥΤΣΙ - ΤΙΓΡΗΣ!!!!

Συμπολίτες και συμπολίτισσες συστρατευθείτε στο άρμα του ΤΙΓΡΗ!!! Μαζί για να προλάβουμε το τρένο της ανάπτυξης για τον ΝΕΟ Δήμο - Πρότυπο που θέλουμε να δημιουργήσουμε! Εμπρός λοιπόν για την επαναφορά της χαμένης αίγλης των Καμενων Βούρλων! Έξω οι ποντικομαμήδες Μουλιδες, Βουρλοβίτες και Σκατοκαρυωτες - Ισκαριώτες!!!
Όποιος δεν συστρατευθεί μαζί μας θα συντριβεί μεχρις εσχάτων!!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΙΓΛΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

"ΤΙΓΡΗΣ FRIENDS"

Ανώνυμος είπε...

Όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή τη φορά το Ρεγκίνι εκτός από Δήμαρχο

που θα βγάλει τον κ. Μπέλλο

θα βγάλει και Αντιπερειφεριάρχη

τον κ. Μπαούρδα !!από το Ρεγκίνι

με τον συνδυασμότου κ.Μπακογιάννη

μετά την συνάντηση που είχε μαζί του.

Για περισσότερη ενημέρωση κάντε κλικ στο :

http://fonaklas.blogspot.co.uk/2014/02/blog-post_3030.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΗΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑVATAR,ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΞΕΙ;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;

ΕΙΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑΤΟΣ[ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ];

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ
ΔΙΑΦΕΡΕΙ;

ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ,Ο ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ Η
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΤΟ ΑΓΚΩΜΑΧΗΤΟ,Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΤΑ
ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΕΤΣΙ BLOKER ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ωραια η πλάκα αλλά ξέρετε οτι με τις λαμακίες που λετε ψιλοδιαμορφώνετε κλίμα;
Λοιπόν εγώ ως παλιός επαγγελματίας λεω τα εξής.
Τετριμιδας δημοσιος υπαλληλος , στρατιωτικός. Μπελλος αποτυχημενος μπελλος παρόλας,Αρκιτσαίος δημοσιος υπαλληλος και έμμισθος αντινομάρχης.
Φακίρης αναθεσούλες και τα τοιαύτα. Πσαταργιάς αποτυχημένος εργολάβος υπάλληλος μετά με κομματικά κριτήρια στην ΕΥΔΑΠ. Λοιπόν μας αξίζει ένας επιτυχημένος επσαγγελματίας ,με εμπερία στα κοινά και τα αυτοδιοικητικά,αυτοδημιούργητος και παραγωγικός στην τοπική κοινωνία και τους ντοπιους επαγγελαματίες. Βρείτε τον και ψηφίστε τον.Αλλιώς πάρτε μια απο τα ίδια και με γειά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΙΟΥΤΩΝ.
ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΑΤΟΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ,ΤΟ ΝΑΥΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,
ΤΟ ΣΚΑΜΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΣΠΑΣΜΩΝ ΚΑΥΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

file 12.17 για πες μου ακριβως που βρισκεται η αποτυχια της τωρινης διοικησης??τι εκανε και τι δεν εκανε...ευχαριστω...καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

BLAKA 2.35 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ...

ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΓΕΛΑΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΕΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ...ΣΠΑΝΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ( ΒΔΕΛΑΤΟΙ....κλπ )ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΝΙΩΘΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ [ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ]ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο BLOGGER . ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;; ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;;;ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;; Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ;;; ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Ο ΜΑΚΗΣ, ΘΑ ΦΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΦΟΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΑΚΗ, ΚΑΡΑΚΑΞΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΡΑΔΗΜΟ ΚΥΡΙΑΖΗ, ΜΟΣΧΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟ (ΑΝΑΒΡΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ. ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδί μου αν ο καθενας για λόγους προσωπικούς τάσσεται με κάποιον υποψήφιο,δεν σημαίνει
απολύτως τίποτε για τους άλλους.

Αν όμως θέτει και σοβαρά κριτήρια αξιολόγησης,τότε αλλάζει το πράγμα.

Π.Χ.Ο Αρίστιππος όταν του έδειξε το πολυτελές σπίτι του με το αστραφτερό πάτωμα ένας "ευτελής" Δημότης της Αρχαίας Αθήνας,για να δείξει το κριτήριο του τον έφτυσε με
δύναμη στο πρόσωπο και οταν έκπληκτος ο"ευτελής" τον ρώτησε γιατί,του απάντησε ότι δεν
βρήκε ποιο κατάλληλο μέρος απο το πρόσωπο του.

Συνεπώς ή επιλογές πρέπει να είναι μόνο βάση κριτηρίων,και όχι τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 8.03 εισαι ....πολυ ενημερωμενος, ποιός εισαι ο ...χοντρουλης;;;;

Ανώνυμος είπε...

παιδια ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ...νομαρχοσυντιριτος ΑΡΚΙΤΣΑΙΟΣ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ, ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΠΕΛΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Έκλεισε ο Μάκης εκλέγεται Δήμαρχος αφού πάνε μαζί του

ο Φαφούτης ο Μακρυνίτσας και ο Συκιώτης !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ξεχασες και τον τετρι....παει και αυτος μαζι με το μακαρο!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,

Η ΟΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΑ,

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ,

ΦΘΑΝΕΙ Η ΝΕΜΕΣΗ ΒΔΕΛΑΤΕ......ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΚΗΣ.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΥΜΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ!
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ.
ΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχ...ρε υπαρχει ανθρωπος εκτος της μινας που θελει το μακη??χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχ...ρε υπαρχει ανθρωπος εκτος της μινας που θελει το μακη??χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

12:43 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ......ΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΜΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΜΑΖΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.