18 Ιανουαρίου 2014

Εκλογές 5/2014 - Η αβάσταχτη ελαφρότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες…

Είπα να μην με προλάβουν οι εξελίξεις, και να γράψω ένα (και όχι τελευταίο) πρελούδιο (όχι απαραίτητα προφητικό) για τις επικείμενες τοπικοαυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014.

Αιτία του άρθρου αυτού, είναι ότι όπου και αν σταθώ και όπου και αν πάω, με ρωτάνε την γνώμη μου και την γνώση μου (αν έχω ακούσει τίποτα δηλαδή), για το ποιος θα κατέβει στις εκλογές, και (τι εκτιμώ) για το ποιος θα γίνει δήμαρχος τελικά.
Απαντώ πάντα με την ίδια στερεότυπη (τροφή για σκέψη) φράση, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, και το θέμα δεν είναι ποιος θα βγει, αλλά το πώς πρέπει να είναι πραγματικά αυτός που χρειάζεται ο τόπος μας να βγει (δήμαρχος).

Και πάμε να το τεκμηριώσω το θέμα και την σκέψη μου, γιατί εμένα μου αρέσουν τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
Θέλω(ουμε) καταρχήν έναν κάποιον σίγουρα όχι λαμόγιο, και σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω.
Επίσης θέλουμε κάποιον να είναι νέος (έστω στα μυαλά) και να δουλεύει για τον τόπο, που και σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε όλοι.
Σίγουρα θέλουμε και να είναι και τεχνοκράτης (να βλογήσω και εγώ τα γένια μου τεχνοκράτης γαρ), και να μπορεί να κάνει έργα για τον τόπο.
Θέλουμε επίσης αν είναι δυνατόν να μην είναι ακραίος, ούτε ακραίος αριστερά, ούτε ακραίος δεξά (μακριά από μας).

Θέλουμε … θέλουμε … θέλουμε …
Τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα το πράγμα … πολλά είναι αυτά που θέλω(ουμε), και αν συνεχίσω να γράφω και να περιγράφω το πώς θα πρέπει να είναι ο δήμαρχος φοβάμαι ότι θα εκφράσω περισσότερο ευσεβή πόθο παρά την πραγματικότητα.
Οπότε ας το πάρω αλλιώς λοιπόν το πράγμα (μη βρω κιόλας) και εκ της ατόπου απαγωγής ας δοκιμάσω να περιγράψω τι ΔΕΝ θέλω(ουμε).

Σίγουρα δεν θέλουμε πολιτικό καριέρας (με κακό παρελθόν) και δεινόσαυρο του παρελθόντος.
Επίσης δεν θέλουμε τους αλεξιπτωτιστές που θα μας προτείνουν οι πολιτικοί του τόπου μας γιατί είναι εμφανές ότι είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας και κατευθυνόμενοι.
Επίσης δεν θέλουμε κάτι που αποδεδειγμένα (κατά την γνώμη μου) στο παρελθόν δεν απέδωσε (σκεφτείτε το λίγο αυτό παιδιά) … πχ Μάκης, Μίμης …
Τέλος δεν θέλουμε να ξαναρίξουμε μια ζαριά σε κάποιον άσχετο, για να τον δοκιμάσουμε απλά, και μετά από 4-5 χρόνια να φτύνουμε τον καθρέπτη μας …

Πάμε λοιπόν στο προκείμενο γιατί αρκετή εισαγωγή έκανα και σας κούρασα μάλλον.
Αυτά που λοιπόν που έχω ακούσει και έχω μάθει, που είναι σε μεγάλο βαθμό ασφαλείς πληροφορίες είναι ότι …
[.....] Αν οι πληροφορίες που έχω, ότι ο Αρκιτσαίος δεν ενδιαφέρεται (οκ δικό του θέμα), ο Μπέλλος το ψάχνει(να το δω και αυτό και τι στον κόσμο), ο Παπαναγιώτου προσπαθεί(δεν ξέρω αν του βγει), η γνωστοί άγνωστοι περιβάλλοντος Ταταρίδα μετριούνται(όπως κάθε 4 χρόνια) , και κάποιοι άλλοι περιφερικοί πχ Άγιος Κωνσταντίνος το ζυγίζουν το θέμα(θα δούμε), τα πράγματα είναι μάλλον απλά.
Ο μεγάλος γρίφος είναι ότι ακόμα ο Τετριμίδας με τον Ταξιάρχη κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά και δεν τους παίρνεις κουβέντα.

Πάντως εγώ, δεν πρόκειται να ψηφίσω, αν με σαφήνεια κάποιος δεν μου εξηγήσει τι σκοπό έχει να κάνει για τον τόπο και τι όραμα έχει (κάτι σαν το φυλλάδιο του Μάκη πχ το θυμάστε? αλλά σε κάτι ποιο αληθινό).
Επίσης θα προτιμούσα αυτός που θα μου ζητήσει την ψήφο μου, να είναι δοκιμασμένος ως προς τις δεξιότητες του και την αποτελεσματικότητα του, και να μην το πάμε από την αρχή το πράγμα κάνοντας ασκήσεις επί χάρτου.

Κάτι σαν βιογραφικό ρε παιδιά εννοώ θέλω να έχει αυτός που θα μου πει, ‘ψήφισε με ρε φίλε’ … ‘γιατί εγώ θα …θα…θα…’ .

Δεν ξέρω αν θα το βρω αυτό που ψάχνω αλλά είμαι αισιόδοξος (από την φύση μου) και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρω …
Σίγουρα κάποιος από όλους θα πληρεί τις (σκληρές) προϋποθέσεις επιλογής που έχω στο μυαλό μου

Φιλικά ο Blogger
(μείνετε συντονισμένοι, θα επανέλθω..)

22 σχόλια:

kamena voyrla blogger είπε...

Όλα τα σχόλια – προτάσεις – κριτικές … δεκτά.
Μόνο παρακαλώ να είστε κόσμιοι (κατά το δυνατόν) ώστε να μην αναγκάζομαι να διαγράφω – διορθώνω σχόλια. Μου αρέσουν (και) οι αρνητικές κριτικές … τις προτιμώ όμως αν δεν είναι υβριστικές…

Ανώνυμος είπε...

ο τετριμιδας εχει αποφασισει οτι δεν θα κατεβει...να δουμε ποιος θα λαβει το δωρο της δημαρχιας....

Ανώνυμος είπε...

mpelos???????????? xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνία δυομισυ χρόνια Μπέλλος δυομισυ χρόνια Φακίρης,έκλεισε.

Ανώνυμος είπε...

Φιλοσοφικά τα ερωτήματα σου κύριε bloger συμπυκνώνονται στις εξής λέξεις,
ΤΙΜΙΟΣ,ΔΙΚΑΙΟΣ,ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ.
Πως αυτά θα είναι ανιχνεύσιμα οντολογικά συστατικά κάποιου υποψηφίου,γιά να
μπορέσουμε να οδηγηθούμε στον καλύτερο,ειναι μάλλον δύσκολο γιά τους κάτωθι λόγους:

Α]Υπάρχει ο υποκειμενισμός της ιδιοτέλειας σε κάποιον ατομικά π.χ. πρόσληψη εργασίας ή συντεχνιακά π.χ.Παραλία Κ.Βούρλων ή Τοπικιστικά π.χ. ονομασία Δήμου ακόμη και εργολαβικά
συμφέροντα π.χ. υπόσχεση μελλοντικών αναθέσεων έργων.

Β]Επίσης η αδυναμία ενασχόλησης των Δημοτών πέραν της ημερομηνίας των
δημοτικών εκλογών,από μεγάλα στρώματα της κοινωνίας λόγω και της Κρίσης,κυρίως ομως
λόγω της "μπόχας" που αναδύεται από το κατ' εξοχήν"Αντρο" της οικονομικής διαφθοράς,
δηλ, τους Ο.Τ.Α.

καιΓ]Η ανωριμότητα γιά ανάλυση έστω και τυπικής αξιολόγησης της κοινωνίας στο πρόσωπο
ενός υποψηφίου βάσει των αρχικών {με κεφαλαία} δεδομένων.

Ακόμη και εσύ κύριε bloger που υποτίθεται ανοίγεις το θέμα,κάνεις αφαιρετική
προσέγγιση χωρίς να λές τα σύκα-σύκα,άραγε γιατί;

Εγώ όμως θα την πώ και την σκάφη-σκάφη.Καί αυτό που αφορά όλους μας τα Ονόματα.

Αρκιτσαίος,Μπέλλος, Τετριμίδας είναι αναγνωρίσιμοι,εχουν πείρα και τέλος. Συνταξιούχοι
χωρίς φλόγα,χωρίς σπέρμα,άρα δεν θα θερίσουν.Αντίθετα είναι μέλη ενός παλιού πολιτικού
συστήματος που είδαμε που την πήγε την δουλειά, δεν υπάρχει στην σκέψη τους η λέξη
απόδωση έργου,αλλά μόνο ή διαχείρηση του κοινού ταμείου του Δήμου.

Παταργιάς είναι τεχνοκράτης είναι ακόμη "χλωρός", έδωσε ως Δήμαρχος,όμως τα λάθη του είναι
πολλά και το κυριώτερο δεν εχει την αίσθηση της αξιοπρεπούς αποχώρησης.Δηλώνει συνεχώς
και αδειαλείπτως παρόν,ενώ η γραφικότητα του πλέον είναι αντιληπτή.

Ολοι οί υπόλοιποι είναι και πρέπει να είναι υπό κρίση,ακόμη και ο Φακίρης που απο
μόνος του σηματοδοτεί ειδική συνομοταξία εργοληπτών.
Αν λοιπόν εδώ μπορέσουμε να δούμε καθαρά,τότε το κέρδος είναι συνολικό και πενταετές,
αν όμως μείνουμε σε διαπιστωτικές παρατηρήσεις εντυπώσεων ,γία να κρύψουμε ενδεχόμενα
την ανεπαρκή προτίμηση μας,[Τότενες Φυλάξ]που έλεγε ο μακαρίτης Παντελής Ζερβός.

Τελικά πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου εκεί που και εσύ θέλεις κάτι ως ποιό ριζοσπαστικό
να ξεπηδήσει από το Νέο και όχι από το παλιό,και φαίνεται παραδοξότητα να λές ότι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αυτοί που ποτέ σε όλοι την θητεία τους δεν τα είχαν ανοίξει.


KΡΙΤΩΝ


Ανώνυμος είπε...

ταξιαρχης φακιρης δαγκωτο γιατι εκανε πολλα εργα και μπορει να κανει αλλα τοσα

Ανώνυμος είπε...

για να ηγηθει καποιος ψηφοδελτιου πρεπει να εχει και στοφα αρχηγουκαι δυστυχως για τους προωθουντες τον φακιρι δεν την εχει.αυτος ειναι για φουλαρια φρου φρου και αρωματα

Ανώνυμος είπε...

Άσε φίλε χορτάσαμε στόφα από τους προηγούμενους. Τώρα προτιμούμε κάποιον που κάνει έργα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? Α ΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΡΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε bloger
Απο τον τίτλο και μόνο του σχολίου σου αναδύεται δύσοσμη η προσωπικη σου ελαφρότητα αλλά και δόλια και σκοπίμως απαξιωτική σε έναν βασικό θεσμό της Δημοκρατίας μας.
Τώρα τι σόϊ τεχνοκράτης αυτοπροσδιορίζεσαι το ξέρεις εσύ καιδεν μας καιγεται καρφί. Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Εδω ακούω διεκδικούν δημαρχιλήκι άνθρωποι που έκαναν τουρισμο στο εξωτερικο δηθεν σπουδαζοντες, επεστρεψαν φυσικα όπως έφυγαν και ως τα σχεδον 60 τους χρονια δεν εργάστηκαν ποτέ ,ανηκουν στην τρυφηλή συνομοταξία των εισοδηματιών. Αν είσαι και εσύ μέλος αυτού του club με γεια σου. Ομως εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά ο κόσμος υποφέρει, τα Καμένα σβήνουν επαγγελματικά,στον Αγιο η κίνηση τελείωσε ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού και στο Μώλο οι φτωχοί έγιναν πένητες και διακονιαραίοι. Ασε μας λοιπόν στον πόνο μας και αφού δεν μπορείς να βοηθήσεις μην ενσπείρεις ενσυνειδήτως δαιμόνια. Αρκετους δαίμονες έχει ο τόπος. Αν θέλεις συνέχισε να φιλοξενείς τις θέσεις μας και μην επιχειρείς να τις χειραγωγήσεις και να μας κατευθύνεις εκεί που θέλεις εσύ.
Ειτε διαγράψεις το σχολιο είτε μου απαντησεις δεν προκειται να σε ακολουθήσω ,αν νοιώσω την αναγκη να τοπθετηθώ αλλά για συγκεκριμμενο θέμα θα το πραξω αν μου το επιτρέψεις,αλλά κανέναν διαλογο στο συγκεκριμένο topic.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι 9:06 αν νομίζεις ότι οι αντιδήμαρχοι που μαζεύουν τα σκουπίδια και λένε καλημέρες στους δρόμους δουλεύουν μόνο, δεν έχει ιδέα το πώς γίνονται τα σοβαρά έργα στο δήμο. Και αν δεν ξέρεις ποια είναι τα μεγάλα έργα διάβασε τα δελτία τύπου που έχει στο site του δήμου. Ή είναι ψέματα τα δελτία τύπου? Βρε α παραπέρα θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν έργα που είχαμε να δούμε έργα τριάντα χρόνια σε αυτόν το τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά μεγάλα έργα ρεεεεεε
Ο Εξαρχος με το λίγο μυαλο που διαθέτει και τα πολλά χρήματα που του έδωσε το ΠΑΣΟΚ ερριξε κανα δυό τσιμέντα στην παραλία και την αναμόρφωσε.Τα σκουπίδια δεν είναι έργο; Αμα σε αφήσουν κανενα μηνα το καλοκαίρι χωρις περισυλλογή θα βρωμίσεις και συ μαζύ τους. Αυτο ειναι έργο τα άλλα μεγάλα ποιά είναι,τα λόγια τα μεγάλα; Απο τετοια ο Μάκης ήταν ο καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΘΙΓΕΣΘΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να υπήρχε ηλικιακό όριο στις υποψηφιότητες. Βαριά ως 50 ετών. Τότε μόνο θα έπνεε αέρας δημιουργίας,καινοτομίας,συνεννόησης.

kamena voyrla blogger είπε...

Κύριε αναγνώστη 11,54, απαντώ αναλόγως.

Καταρχήν ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό περί δύσοσμης προσωπικής ελαφρότητας κλπ κλπ ωστόσο στον επιστρέφω ως αχρεωστήτως καταβληθείσες κακιούλες.

Να σε ενημερώσω ότι δεν ανήκω σε κανένα club και δεν διετέλεσα ‘σπουδάζωντας’ (όπως γράφεις)στο εξωτερικό.

Επίσης έχω την ίδια άποψη με εσένα ως προς το ποιος αρχίζει και φλερτάρει με την καρέκλα που γράφει δήμαρχος και μου ανεβαίνει και εμένα η πίεση (είμαι και κάποιας ηλικίας).

Συμφωνώ απόλυτα ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά όπως γράφεις, όπως είναι σοβαρά και για όλους τους Έλληνες, έτσι και για την περιοχή μας είναι δύσκολα και θα γίνουν ακόμα ποιο δύσκολα (εκτιμώ) που δεν επενδύσαμε τις χρυσές εποχές (τότε … θυμάσαι?) και παραμείναμε με υποδομές και μυαλά του 1960, και βλέπαμε τους περαστικούς τόσα χρόνια σαν χιλιάρικο με πενιχρές υπηρεσίες. (άστο να μην το αρχίσω αυτό γιατί μου βγαίνουν και εμένα κακίες)

Το περί ‘άσε μας στον πόνο μας’ που γράφεις δεν το καταλαβαίνω. Δημότης του δήμου είμαι και εγώ, τα ίδια προβλήματα και ανησυχίες μοιραζόμαστε.

Το να μην έχουμε την ίδια άποψη για τα πράγματα είναι θεμιτό και αποδεκτό (δεν ξέρω αν έχεις αντίρρηση) αλλά έτσι συμβαίνει στις κοινωνίες και δη τοπικές. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Εσένα σου αρέσει αυτό εμένα το άλλο και τούμπαλιν.

Προφανώς δεν θα διαγράψω το σχόλιο σου, είπαμε είναι αποδεκτές οι διαφορετικότητες στις απόψεις γενικότερα, απλά ξέρεις … ούτε και εγώ θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου μιας και σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά κάτι οι χαρακτηρισμοί σου κάτι οι απορίες σου με έκαναν να σου απαντήσω. Τώρα αν νοιώσεις την ανάγκη να τοποθετηθείς (όπως γράφεις) εδώ είμαστε εμείς …

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ
ΟΜΟΕΙΔΩΝ, ΙΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ;

ΔΗΛ, Ο ΜΩΛΟΣ ή Ο ΑΓΙΟΣ ή ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ,
ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ;

ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΑΝ,ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΕΤΣΙ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΝΑΛΥΘΕΙ.

Ο ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΠΑΚΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΛΚΕΙ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΛΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ.

ΑΡΑ ΤΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ,
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΚΑΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΩΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΜΜΕΝΟ 11,54\19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ
ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΚΔΗΛΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΓΟ.

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΌΤΙ
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΑΥΤΗ
ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΕΙΤΕ ΣΚΕΨΗ ΕΙΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΛΙΓΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΥ.

Η ΗΘΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.

ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΛΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ,ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΔΗΛ ΚΑΘΟΛΟΥ.







Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο σε σένα φίλε μπλόγκερ: "Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι"

Ο σχολιαστης 11:54, αναγνώστης σου και αιώνιος εχθρός σου άτιμε αλεξιπτωτιστή του τοπικού πολιτικού γίγνεσθαι!

Δε θα περάσει φέτος η μπογιά σου!!!

Η επανάσταση έχει όνομα! Το τουφέκι στον ώμο και θα σας συντρίψουμε!

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες.

Δεκτές οι διαφορετικότητες στην άποψη γενικότερα και οι κατηγορίες σας.
Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του blog, να γράφει ο καθένας την άποψη του.

Αλλά ρε παιδιά όλο αοριστολογίες και γενικόλογα ‘κατηγορώ’ μου γράφετε.
Κάτι ποιο συγκεκριμένο? Ποιον να ψηφίσουμε για δήμαρχο ?? αυτό το θέμα πραγματεύεται το άρθρο. Εγώ περιμένω να μου γράψετε την άποψη σας (την επιλογή σας) στο θέμα και όχι ευχολόγια.

Προφανώς η επιλογή σας είναι ο εαυτός σας ή έστω αυτόν που για κάποιο λόγο θα υποστηρίξετε είτε με την συμμετοχή σας είτε με την ψήφο σας (για τους δικούς σας λόγους).

Εγώ συζητάω για κάτι ποιο ουσιαστικό. Θέτω θέμα το πώς πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος και όχι ποιος θα πρέπει να είναι.

Το προσεγγίζουμε διαφορετικά το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

etsi apla...
an klatebei o tetrimidas tha xanaeinai dhmarxos...kai malista eykola...
an den katebei o tetrimidas dhmarxos katapasa pithanothta tha einai o patargias,kati to opoio synista megalh katantia gia thn topikh koinonia mas!!

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθείς μπλόκερ να ζητας απάντηση για τον καλύτερο,ενω εισαι υποστηρικτης του
χειρότερου δηλ του Βδελάτου πρόσχημα λοιπόν 1

Μιλάς για την Λουτρόπολη τις οποίας το όνομα κάνεις κατάχρηση στο μπλοκ,ενω όταν
ο κολλητός σου πρότεινε ως όνομα "Σύραγγα Καλλιδρόμου"εποίησες την νίσσα
πρόσχημα 2

Αυτοαποκαλείς το εαυτό σου Τεχνοκράτη προφανώς για να ευθυγραμισθείς με τον φίλος σου
γνωστό στους εργολάβους δημοσίων εργων,πρόσχημα 3

Εισαι δημότης στα Καμένα Βούρλα, μόνιμος κάτοικος,συμμετέχεις στα δρώμενα ,μέλος κάποιου
Συλλόγου,παρακολουθείς κοινωνικές εκδηλώσεις απο κοντά,τότε έχεις το ηθικό δικαίωμα
να εχεις την περίεργη αντίληψη για τον κολέγα σου,πρόσχημα 4.

Ευτυχώς γιά μας που επέλεξες τον τόπο μας να γίνει τόπο σου,"πιαστήκαμε απο Νεφραμιά".










Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ - ΕΡΧΕΤΑΙ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!
ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΤΑΪΚ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ (ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ) ΜΠΑΡΜΠΑ-ΚΩΤΣΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ).
ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΑΝ, ΟΜΩΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.