15 Αυγούστου 2013

6η Γιορτή σαρδέλας στον 'Αγιο Κωνσταντίνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ
ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 και ώρα 21.00 διοργανώνει την «6η Γιορτή σαρδέλας», στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Αγ. Κωνσταντίνου.

Στη γιορτή θα τιμηθεί το μέλος του Συλλόγου, μουσικοσυνθέτης κ. Χρήστος Νικολόπουλος, για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια υλοποίησης των σκοπών του Συλλόγου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα προσφέρεται σε κάθε επισκέπτη ψητή σαρδέλα, στη συμβολική τιμή των 2 ευρώ ανά πιάτο. Επίσης θα υπάρχει ψυγείο, απ` όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν κρύες μπύρες και αναψυκτικά.

Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη Αυγουστιάτικη βραδιά.
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Miss Τσιπούρα θα πάει;

Ανώνυμος είπε...

ήμαρχε, όπου γλέντι και τζάμπα φαγοπότι είσαι πάντα εκεί. Για λίγο καιρό ακόμη θα το κάνεις. Μετά θα πας στα αζήτητα. Κάνε και καμιά εκατοστή χιλιάδες χιλιόμετρα με το όχημα και τις βενζίνες του Δήμου, όπως έχεις μάθει να αρπάζεις, από τότε που ο κολλητός σου ο Τζοχατζόπουλος σε εκπαίδευε να το χειρίζεσαι σαν δικό σου κομπολόι το χρήμα του ελληνικού λαού. Κι έλα μετα να μασ πείσεις για χρηστή διαχείρηση και διαφάνεια. Το έχεις ξεφτυλίσει πια. Ουστ!!