21 Αυγούστου 2013

Προσοχή, μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στην περιοχή μας Τετάρτη 21/8/2013

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από το site της Πολιτικής Προστασίας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ...............ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΔΗΜΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ,ΣΑΝ ΕΣΑΣ!!ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΕΙΣ-ΦΕΡΤΕ Κ ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΦΕΡΕ Κ ΚΑΝΑ ΚΑΔΟ,Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΤΟΥΣ ΔΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑ!!ΑΝΟΙΞΑΝ,ΜΠΙΧΛΑ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;;;ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ..ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ...ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ!!!C

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΨΑΞΕ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ,ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ(ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!!!ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ~ΔΗΜΟΣ~ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ:ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ,ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικά χάλια. Αν ρωτήσετε τον αντιδήμαρχο, θα καταλάβετε ότι παρά την προσπάθειά του, ο δημαρχάκος με τον αντιδημαρχάκο-αντ' αυτού, ασχολούνται με "πιο σοβαρά θέματα", όπως τον τρόπο εξασφάλισης μιζών από το ΕΣΠΑ και το αποχετευτικό. Σιγά μην ενδιαφερθούν για τίποτα άλλο εκτός από την τσέπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ (ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΑ. Α Λ Λ Α Π Α Ρ Α Π Ο Λ Λ Α. ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.