27 Μαΐου 2013

Συνέδριο για τον θερμαλισμό στα Κ.Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συνεχίζεται η προσπάθεια αυτοδιοικητικών και φορέων της Στερεάς, για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν έχει συντελεστεί μεγάλη πρόοδος.


Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, Το διήμερο στα Κ.Βούρλα διοργανώθηκε το πρώτο συνέδριο για τον θερμαλισμό. Παράλληλα με πρωτοβουλία της ΠΕΔ Στερεάς, έχει συγκροτηθεί δίκτυο με τη συμμετοχή δήμων της Στερεάς για τον θερμαλισμό, την αειφορία και τον πολιτισμό.


Πρώτο συνέδριο για τον θερμαλισμό από LAMIASTARGR

lamiastar.gr

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ . ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΗΧΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΑΛΛΟΙ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ...ΠΟΤΙΖΑΝ ΓΚΑΖΟΝ . ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ... ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΟΣΟ ΚΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=QhSDPqXiqwM--------C

Ανώνυμος είπε...

NA ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ........

Ανώνυμος είπε...

Κανένας απ' το δήμο δεν έχει δει τα ξερά χόρτα πάνω απο ενα μέτρο στις εισόδους των Καμένων Βούρλων? αυτά πρέπει να κοπούν και να καθαριστούν τα σκουπίδια! τα οικόπεδα μας υποχρεώνουν να τα καθαρίσουμε για κίνδυνο φωτιάς, εκεί δεν υπάρχει? ένα τσιγάρο φτάνει. Η είσοδος απο ΑΘΗΝΑ είναι φρικτή. Ο χι σε λουτρόπολη δεν δείχνει να οδηγεί, αλλά σε εγκατελειμένο χωριό, ΝΤΡΟΠΉ!! ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ, ΛΊΓΑ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ [ τουσ φοίνηκες βλέπετε τους στριμώξανε όλους στο δρομο για το ασπρονέρι}και μια ταμπέλα να ΚΑΛΟΣΟΡΊΖΕΙ θα ήταν μια καλή κίνηση κυριε Παπαναγιώτου και δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ήρθαν οι ιταλοί εδώ κσαι ο Τετρι δεν καταδέχτηκε ουτε εναν καφε να πιει μαζι τους, ευτυχως ηταν Ο Παπαναγιώτου και ο Γιαννης οΓκολφομήτσος να ειναι καλά οι ανθρωποι και μας εβγαλαν ασπροπροδωπους. Τωρα αν ειστε κσκομοιραίο μπορειτε να βγαλετε οση χολη θελετε για τους δυο συμπολιτες μαε γιστι ετοιμοι ειστε με το μαρκουτσι στο χέρι να βρισετε,να υποβαθμισετε να απαξιώσετε.
Και τη μεγαλύτερη αθλιοτητα πλην Αντύπα την έκαναν οι συμβουλοι του Αντωνίου,χαρισαν μια δικη τους πρωτοβουλια στον συνδυασμο του τετριμιδα.Τετοια κακία που δεν εμφανιστηκαν πουθενά.Πως ονομάτισε εκεινος ο χρυσαυγιτες στη Βουλη οσους βουλευτές χειροκραταγαν;
Αντε από εδώ θέλετε και δημοτικά αξιώματα...

Ανώνυμος είπε...

5:49 ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ.{ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ}

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΔΕΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ;;;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Μπάχαλο τα κάνατε με το πρωτόκολο και την φιλοξενία!! Ευτυχώς που ήταν εκεί ο Γιάννης Γκολφομήτσος, αλλιώς οι Ιταλοί ακόμα θα γελούσαν μαζί σας. Μάθετε πρώτα να εξυπηρετείτε και να φιλοξενείτε όπως πρέπει, περιποιηθείτε την περιοχή και θα πάνε όλα πολύ καλύτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Προσπαθώντας να σταθώ σε ένα αντικειμενικό δρόμο ανάλυσης,διαπιστώνω τα εξής.
Α]ο Δήμαρχος ορθά έπραξε με την διοργάνωση του Συνεδρίου στην
Λουτρόπολη,ήταν όφελος και όχι ζημιά.
Β]Επίσης ήταν έξυπνο από μέρους του,την εμπλοκή ΠΕΔ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΑΓΓΕΛΙΔΗ και την
τελική φάση αδελφοποίησης με το ABANO την ίδια ημερομηνία.
Γ]Το ακροατήριο ήταν ετεροβαρή υπέρ των ντόπιων λόγω και του αντικειμένου,
Δ]Ειπώθηκαν εκτός απο τα γενικά Πανελλήνια θέματα και ειδικά που αφορούν τον
τόπο μας και μάλιστα υπο τύπου προφορικής καταγγελίας απο τον Σύλλογο Ενεργών
Δημοτών,αλλά και γραπτής μέσω στοιχειοθετημένου φακέλλου προς τόν ΕΟΤ,κλπ.
Ε]Η προσπάθεια κάποιων να μιλήσουν κόντρα στην όποια ιδιωτική επένδυση και
μάλιστα παρουσία του Δημάρχου ABANO,οπου ολη η ανάπτυξη εκει έχει στηριχθεί στον
παράγοντα ΚΕΡΔΟΣ.
Τέλος τα διαπιστωτικά και τα ευχολόγια έγιναν ως συνήθως από Αυτοδιοικητικούς
που "λυμαίνουν" χρόνια τώρα το χωροχρόνο της φθιώτιδος.
Συνελόντι ειπείν,ένα ακόμη Συνέδριο στα Καμενα Βούρλα,με μικρό ουσιατικό
πρακτικό όφελος,εκτός της προστιθεμένης υπεραξίας για την Λουτρόπολη ως κεντρικό
σημείο αναφοράς,

Κρίτων

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ 5,18 ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΘΑ ΘΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΜΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΖΑΜΠΕΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΠΟΙΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ Η ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ) ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ..................

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11:36 ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ... ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΒΙΙΤΗ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ? ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ . ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ . ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ 11:01 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ για τις εισόδους,ειδικά απο Αθήνα που αργείς να δείς τη πόλη και είναι τόσο ρημαγμένα άστα να πάνε.Ολοι ξέρουμε 'οτι η πρώτη εντύπωση μετράει. Η ωραία και νοικοκυρεμένη πόλη, απ΄ την είσοδο φαίνεται!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 8:03 ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ....ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ , ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΡΙΑΣ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) ! ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, μακάρι να κάνουν κάτι καλό γι'αυτόν τον τόσο όμορφο τόπο!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου ο αντιδημαρχαρας μας ζει τον μυθο του ως αντιδημαρχος καμενων βουρλων,που να ασχοληθει μ αυτα!!

Ανώνυμος είπε...

ποιός είναι ρε παιδιά ο αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρωτοβλέπει ο εισερχόμενος στα Καμένα Βούρλα από την νέα εθνική οδό είναι προς ανατολάς -τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα τουλάχιστον- τζάκια και οικοδομικά υλικά και προς δυσμάς ατάκτως σταθμευμένα κουφάρια διαφόρων πλοιαρίων- ακόμη και σε κοινόχρηστους χώρους- και αγροτικά υλικά (ένθεν κακείθεν). Κατά τα λοιπά είσοδος λουτροπόλεως. Και οι περιορισμοί χρήσης γης...

Ανώνυμος είπε...

ε βεβαια τοσα χρονια η λουτροπολη ηταν ενα κοσμημα...ολα στην εντελεια!!

Πάνος Αθανασίου είπε...

μάλιστα....πάλι καλά να λες που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπήκε μία σειρά στον Κονιαβίτη. Ναι εκεί κάνατε ένα πολύ καλό έργο. Αλλά έπρεπε εκεί που έγινε το συνέδριο να κάνει και ένας την εύλογη ερώτηση. Με τα λουτρά "Ασκληπιός" τι γίνεται; Ένα κτήριο γεμάτο ιστορία έγινε απόθήκες. Από το 1936 είναι εκεί. Μας αρέσει να το βλέπει ξένος κόσμος σε αυτά τα χάλια; Τι πάει να πει είναι ο Μήτσης εκεί. Το νοικίασε δεν το αγόρασε. Βάλτε του χέρι. Πατήστε πόδι επιτέλους σε κάποια πράγματα όπως και στην πλαζ μέσα που πάει το σκουπίδι και έρχεται. Τα έχει ενοικιάσει δεν τα έχει αγοράσει . Δεν είναι δικά του. Έλεος δηλαδή. Να ένας καλός λόγος να βγουν οι Καμενοβουρλιώτες ( και όχι μόνο ) στους δρόμους. Κατά τα άλλα τα beach bar στην έκθεση της Λαμίας μας μαράνανε. Που και τα beach bar μόλις σηκώσουν το τηλέφωνο κάποιοι βλάκες πάει η αστυνομία και τα κλείνει ( την μουσική εννοώ). Όχι δεν θα πω κάτι καλό, όχι όταν βλέπω προχειροδουλειές και για το θεαθήναι. Σοβαρευτείτε κύριοι. Καθαρίστε την πόλη, δώστε βάση σε πολιτιστικές δραστηριότητες ( στον βαθμό που μπορείτε λόγο οικονομικής δυσχέρειας ), οργανώστε σωστά τα λουτρά μας, δείτε και τα βουνού που τόσα όμορφα μέρη έχει Δόξα τον Θεό, κάντε κάτι με το θέμα της αστυνομίας το καλοκαίρι και με το θέμα της μουσικής ( ήμαστε η μοναδική τουριστική περιοχή που γίνεται αυτό το κακό) , βάλτε ένα σωστό ωράριο στο θέμα της μουσικής ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι ), αξιοποιήστε κάθε γωνιά του έρμου αυτού τόπου. Δείξτε προσοχή στην Καρυά, μία τόσο όμορφη περιοχή. Δείξτε τους αρχαιολογικούς μας χώρους, όπως είναι το Μοναστήρι, βρείτε τρόπους για να πάει ο κόσμος εκεί και όχι να τους λέμε "αν έχεις αμάξι τράβα αλλιώς με τα πόδια". Καθαρίστε τις παραλίες, βάλτε υπαλλήλους να "φρουρούν" για τυχόν σκουπίδια, και ναι ΚΟΨΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ( να πως βάζεις έσοδα στην τσέπη σου σαν δήμος. ( πήγαινε στην Ρόδο και πέτα ένα σκουπίδι στην παραλία και τα λέμε ). Βάλτε επιτέλους ένα βέτο στο θέμα της παραλίας, δεν μπορεί ο καθένας να κάνει τσιφλίκι του την παραλία επειδή μένει στο από πάνω διαμέρισμα. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Κάντε ένα διαλόγο με την νεολαία για το τι αυτή μπορεί να προσφέρει στον τόπο ( οι νέες γενιές έχουν σίγουρα πολύ καλύτερες ιδέες από εσάς ). Συνεργαστείτε με τοπικούς Συλλόγους και ΟΛΟΙ οι Σύλλογοι μαζί και όχι ο καθένας για την πάρτη του. Αναδείξτε τα έθιμα του τόπου μας. Και όταν κάνετε έστω και κάτι από αυτά, τότε να πάτε να δείξετε την περιοχή μας σε κανάλια και σε συνέδρια... Τώρα τι να δείξετε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ?ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι κριτική...φίλε...είναι απλά πράγματα που μπορεί να τα κάνει ο καθένας Δήμαρχος... α γιατί δεν βγαίνω Δήμαρχος; ίσως γιατί δεν έχω σόια να με στηρίξουν...και δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΕ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΑΥΤΟ; ΑΛΛΑ ΟΚ....ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Π.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ......ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΟΓΙΑ .ΟΥΤΕ ΠΡΟΖΥΜΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΘΗΣ.ΑΣ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ....ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΘΑΡΟ....ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ...ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ...ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ.....C

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ.....ΣΤΟ ΜΩΛΟ,ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ 3 ΛΑΛΟΥΝ....ΚΑΙ 2 ΧΩΡΕΥΟΥΝ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ 2......................C

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=do3jSI-f7dg-------ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ................C