20 Μαΐου 2013

Όποιος δεν πληρώνει του κόβουν το νερό …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αγ. Παντελεήμονα 8
Email: kvourla@hol.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρακαλούνται, όσοι δημότες δεν έχουν τακτοποιήσει παλαιές οφειλές από τέλη ύδρευσης κ.λ.π., αν και εκλήθησαν από το Δήμο για εξόφληση ή ρύθμιση, να προσέλθουν εντός 10 ημερών στο Δήμο για την τακτοποίηση των οφειλών τους.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος υποχρεούται από το Νόμο να ενημερώσει την Εφορία (δέσμευση Α.Φ.Μ.) και να προβεί στη διακοπή παροχής υδροδότησης αν και δεν το επιθυμεί.

Καμένα Βούρλα, 17-5-2012
  Από το site του Δήμου μας...

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε καραγκιόζηδες!!! Δεν ντρέπεστε λιγάκι??? Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ???? Εδώ ο υπάρχει κόσμος που δεν έχει λεφτά να πάρει γάλα για τα παιδιά του και σεις τον απειλείτε κιόλας??? Τετριμίδα θα πρεπε να ντρέπεσαι!!!! Φτου σας!!! Και σαν να μη φτάνει αυτό ο τόκος υπερημερίας τρέχει σαν άλογο....
Για σοβαρευτείτε λίγο εκει στο Δημαρχείο γιατί δεν σας βλέπω καλά...

Ανώνυμος είπε...

βρε μακακα 3 15 εγω η η γιαγια απο την αγναντη ειμαστε οι βλακες και εσεις οι εξυπνοι μπραβο δημαρχε και βγαλε τα ονοματα να δουμε ποιοι δεν μπορουν να αγορασουν γαλα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΑΤΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΝΕΦΡΑ-ΚΥΣΤΗ-ΧΟΛΗ. ΠΟΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΜΦΥΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟΝΕΡΟ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

αυτη η στρουγκα αυτο το γαλα,

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΑΤΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΑΝΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΔΕΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα κυριες και κυριοι.
Είμαι ενθουσιασμενος από το περιπτερο του Μώλου εις την πανελληνια Εκθεσιν Λαμίας χωρις να ειπώ οτι υστρει και το περίπτερον του Αγίου Κωνσταντίνου. Εντυπωσιακα ,δειχνουν την αγαπη των κατοικων των δυο οικισμων για την αναδειξη της τοπικής των δραστηριοτητος.Αυτά τα μιζερα Καμμενα Βουρλα άφανατα, ανύπαρκτα.Μπράβο στους ευφυείς κατοίκους Μώλου και Αγίου ,δικαια δεν δέχονται το ονομα αυτών των παλιοκαμεβουρλιωτών που ουδολως ενδιαφερονται δια την τουριστικη προβολη των.Κύριε προεδρε του Δημοτικου μας Συμβουλιου παρακώ εφόσον τινές φονταμενταλιστές εκ Καμμενων Βούρλων με δολιον τροπο ανετρεψαν την νομμοτατην και ρηξικελευθη αποδαση σας να επαναφερεται το θεμα αλλαγής ονομασιας και ολοι μας θα υπερψηφισουμε και παλιν Δημος Αγίου κωνσταντίνου -Μώλου. Αυτη ειναι η ορθή σειρα,μας αδικειτε ημας τους εξ Αγίου. να τηρηθει παρακλώ η αλφαβητική σειρά και τοτε μπραβο σας. Α μα μας επρηξαν οι Κ/Β με τηνονομασιαν του Δήμου, εγω είμαι εμπλεος αισθηματων υπερηφανειας με οσα ειδα εις τα περίπτερα της ΠΕΛ Μώλου και Αγίου.Τι ταξις ,τι νοικοκυρωσύνη, τι επιμελεια και ειδικως αι δοίο δίμετραι κυρίαι κομψοταται εις την ενημερωση περι των προιοντων και τουριστικων εγκαταστασεων αμφοτέρων των δυο πρωην καποδιστρικων Δήμων.Vive Le Mole e Sain Konstantine!

Ανώνυμος είπε...

The masturbation goes cloud...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.... ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.39 ακούς τι λες? Είσαι πολύ μεγάλο νούμερο και κομπλεξάρα.
Αντε σε κανένα ψυχολόγο ή καλύτερα ψυχίατρο, θα σού κάνει καλό.Ειδικά αν του μιλήσεις έτσι όπως γράφεις κατευθείαν για Σινούρι θα σε πάνε.


Ανώνυμος είπε...

Φίδι 10.39... Όρνιο της κλεισούρας πάνε πνίξου καραγκιοζάκο που θα μας πουλήσεις και πνεύμα με την καθαρεύουσα σου!!! Από τον κομπλεξισμό της κατωτερότητας σου φανερώνεις το πόσο χωριάτης είσαι και δυστυχώς θα παραμείνεις μεχρι να ψοφήσεις!!! Είσαι ανύπαρκτος όπως ανύπαρκτοι είναι και αυτοί που εξέλεξες να σε εκπροσωπούν στο Δήμο...

Ψόφα όρνεο!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 2,22 ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 7.18 - χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,Ο ΜΩΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΩΛΙΩΤΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ?ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΕΤΡΙΜΗΔΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ?ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΑ?ΕΕΕΕΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ) ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΑ ΘΑ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ Η ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ο καλυτερος δεν ειναι ο μονοφθαλμος η ο τυφλος.......αλλα σε τετοια διοικηση μαλλον μεθυσμενος και χαζος.....δεν ξερουν οτι ο ψευτης και ο κλεφτης την πρωτη θητεια αλωνιζουν..........

Ανώνυμος είπε...

aΑΧΑΧΑΧ BRE ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ...,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ...(??/?)..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΙΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ...ΕΕΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ!!!