31 Μαρτίου 2013

Ποιά Καμένα Βούρλα;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μπορεί η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στα Καμένα Βούρλα να ήταν πολύωρη και με διαστήματα έντασης , μπορεί κάποιοι να ανέμεναν ότι θα αλλάξει το όνομα του Δήμου ή ότι εν πάση περιπτώσει θα εμφανίζονταν στο νέο όνομα και τα Καμένα Βούρλα, αλλά μάλλον επαληθευτήκαμε όταν στο χθεσινό ρεπορτάζ του lamiafm1.gr γράφαμε ότι «απόψε μπορεί να συμβούν πολλά ή και τίποτα».
Τα μπλοκ κράτησαν γερά, οι καμενοβουρλιώτες αποδείχτηκε ότι ήταν τελικά ο αδύναμος κρίκος, λανθασμένοι χειρισμοί του παρελθόντος προς την πλευρά του Αγίου Κωνσταντίνου και η σκληρή γραμμή του Μώλου λειτούργησαν αρνητικά ως προς τους πόθους και τις ελπίδες των κατοίκων της λουτρόπολης ότι αν δεν κατάφερναν να μετονομάσουν τον Καλλικρατικό Δήμο σε Δήμο Καμένων Βούρλων, τουλάχιστον θα βρίσκονταν μια… τρύπα να τρυπώσει και το όνομα της δικής τους πόλης στην επίσημη ονομασία του Δήμου.
Τα πράγματα παραμένουν ως έχουν.
Όμως όπως εκτιμούν σύμβουλοι από τα Καμένα Βούρλα, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η πρόταση του Δημάρχου Βαγγέλη Τετριμμίδα ο οποίος έμεινε συνεπής στην παλαιότερη θέση του, για μετονομασία του Δήμου σε Δήμο Θερμοπυλών, θέση που ασπάστηκαν και ακολούθησαν 4 δημοτικοί σύμβουλοι και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. 7-9-4-1-1.
Η ψηφοφορία ήταν φανερή και έβγαλε 7 υπέρ τριπλής ονομασίας, 9 ψήφισαν να μην γίνει καμία αλλαγή ονομασίας αλλά και έδρας, 4 ψήφισαν την πρόταση του Δημάρχου για μετονομασια σε Δημο Θερμοπυλών, ένας σύμβουλος πρότεινε δημοψήφισμα και ένας Καμένα Βούλρλα και τιποτα αλλο, υπήρχαν και απουσίες όπως του πρώην Δημάρχου Μάκη Αντωνίου.
Έτσι ούτε το όνομα αλλάζει ούτε η έδρα πάει στο Μώλο και τα Καμένα Βούρλα θα συνεχίσουν να αναφέρονται τουλάχιστον στις παλιές ταινίες του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου!
 lamiafm1.gr

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι για το κατάντημα μετα την διατρητη νομικα και ηθικά ευτελή απόφαση του κατ επιφαση δημοτικου συμβουλιου εχω να επισημανω και θα επανελθω αν χρειαστει ότι.
1 η αποφαση ειναι μη συννομη δηλαδη παρανομη.
Αρα προκύποτυν ευθύνες κατ αρχην στον μεροληπτικο και ανεκδιηγητο προεδρο .Αν εχει τσιπα θα πρεπει να υποβαλει την παραίτηση του γιατι πρεπει να θεωρηθει persona non grata στα Καμένα.
Χειραγωγησε το συμβουλιο στα μετρα του Μωλου και του Αγίου Κωνσταντίνου με απυθμενο μισος για την εδρα του Δήμου.Αν ειχε εστω και ψήγμα επάρκειας του θεσμικου του ρόλου θα εκανε μυστικη την ψηφοφορια.κ.Προεδρε να καταργησουμε λοιπον στις εκλογες κατα την λογικη σας και τα παραβαν να ψηφίζουμε φανερά,αυτης της αποψης εισαστε;
Κατι τετοιο λεει ο παπους μου εκανε ενας συνταγματαρχης σε κατι δημοψηφιασματα.Ολα στη φορα.
Κατα δευτερον τεραστια ευθυνη φερει ο δημαρχος που επισης δεν τρεφει τα καλυτερα των αισθηματων του για τα Καμεα και με αυτη την αθλια προταση του για Δημος Θερμοπυλων επισης λειτουργησε ως τοπικος σύμβουλος Μώλου.
Λοιπον μια προσυγη αρμοδιως οχι μονο θα καταρρίψει την σαθρή αυτή αποφαση αλλά μπορει να εγειρει και θεμα ευθυνών οπως παραβασης καθήκοντος και καποιοι να ιδιωτευσουν πιο νωρίς απο την ώρα τους.Λοιπον κυριοι ή μας σεβονται και ενας εδώ στα Καμενα ως ιστοτιμους συμπολιτες ή διεκφικουμε τα διακωματα μας.Αν καποιοι απο το Μωλο μας θεωρουν παριες αφου δεν θελουν ουτε το ονομα της πολης μας να ακουγεται δεν εχουμε καμια σχεση μαζι τους.Τελος οι προσβολες και η απαξιωση μας απο τους Μωλιώτες, όσο για τους Αγιώτες ας καταλαβουν οτι καποια στιγμη θα το μετανοιωσουν για την ταυτιση τους με αυτους τους υπερφιαλους συχωριανους του Τετριμιδα.
Αυτη η αποφαση δεν εχει καμια ισχύ αυριο κι ολας εκτακτο δημοτικο συμβουλιο με πρωτοβουλια του απαραδεκτου αυτου προέδρου που θα ανακοινώσει την παραιτηση του με ενα μεγάλο συγνωμην γαι τους πολιτες των Καμένων Βούρλων.Θα πειτε σιγα τις ευαισθησιες και τα ηθικά διλημματα για αυτον και τον κ.Τετριμιδα που απεδειξε οτι μπορει να υπηρετησε στα τεθωρακισμενα αλλά μαλλον εκπαιδευτηκε ως αλεξιπτωτιστής.
Ιβαν

Ανώνυμος είπε...

Η εμπάθεια και η δηκτικότητα των αγαπητών δημοτικών συμβούλων του Μώλου ήταν ολοφάνερη.
Μίσος να το πούμε, σύμπλεγμα κατωτερότητας, έλλειμμα παιδείας????
Όπως και να έχει αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, εγκλωβισμένοι στις παρωπίδες τους και στην κοντόφθαλμη λογική τους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το έλλειμμα πολιτισμού τους.
Ναι, κοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Μωλου,είμαστε Λουτρόπολη, αφού τόσο σας πείραξαν οι αφίσες της Αποκριάς.
Σε αυτήν τη λουτρόπολη όμως,
<< πίνετε>> τον καφέ σας και κάποιοι άλλοι της παράταξης σας δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά.
Υπόλογος όμως, κυρίως, είναι ο Δήμαρχος μας ο οποίος με την στάση του οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τρία χωριά στην πόλωση.
ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι του, οφείλουν να είναι ενωτικοί και να λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του Καλλικρατικού Δήμου, άλλωστε γι΄αυτό έχουν εκλεγεί και όχι να << ποιούν την νήσσαν>>.
Ας μην ξεχνάτε ότι είστε εκεί ΚΑΙ με τις ψήφους των δημοτών της λουτρόπολης.
Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από μίζερες και μικρόψυχες πολιτικές αλλά από πρόσωπα που με αποφασιστικότητα και αίσθημα συλλογικής ευθύνης θα εργαστούν για το καλό του τόπου.
Ελπίζω στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.για την ονομασία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αγίου Κων/νου να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν κοινή πορεία ανάπτυξης με τα Καμένα Βούρλα και να απεγκλωβιστούν από την παγίδα των Μολιωτών που με τόσο φθηνό τρόπο έστησαν, υποτιμώντας την νοημοσύνη τους ( βλέπε βιολογικός) ώστε να καρπωθούν την δυσαρέσκεια τους και να δημιουργήσουν τεχνητή αντιπαράθεση και κλίμα ανταγωνισμού.


Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!! νιώθουμε προδομένοι απ'τον δήμαρχο άλλα μας έταζε πριν βγεί και για το όνομα και οτι θα ήταν δήμαρχος όλου του δήμου! αηδίες! γιατί δεν το λέμε σκέτο ΄'δήμος Μώλου' να τελειώνουμε? λες και πρόκειται ποτέ ο Μώλος να γίνει ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!! ΄΄Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια'!!! Με το κόμπλεξ θα μείνουν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιό σου φίλε Ιβάν και προσθέτω ότι με 5 προτάσεις και 22 ψήφους κάνεις δυο ψηφοφορίες,αφού με την πρώτη δεν έχεις εξασφαλίσει το 50% των ψήφων.΄Ετσι πας σε δεύτερη ψηφοφορία με τις δυο πλειοψηφούσες προτάσεις'δίνοντας την ευκαιρία στους συμβούλους να ψηφίσουν τη μία από τις δυο καλύτερες(βάσει της πρώτης ψηφ.)οπότε θα έχεις και καθαρή πλειοψηφία.

Ανώνυμος είπε...

πάλι καλά που δεν είμαστε καμένα βούρλα!!!

Ανώνυμος είπε...

1ΓΙΑΤΗ ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΠΟΣ ΚΑΤΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ
2 ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΔΗΜΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ;
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

το στραβό σας το κεφάλι σας φταίει και όχι ο δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟς ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
ΓΙΑΤΙ?ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕ Ο ΔΗΜΟς "ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ"???ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΡΙΠΛΟ...Π Ο Τ Ε!

ΤΡΙΠΛΟ ΟΝΟΜΑ...ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ?ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΟΝΟΜΑΣΙΑς??ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚ ΠΡΟΙΟΝ??ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΝΤ ΝΕΙΜ??
Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΡΙΠΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕς,ΑΣΟΒΑΡΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ 5 ΛΕΞΕΩΝ!ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕς,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕς ΔΗΛΑΔΗ!

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΟΝΟΜΑΣΙΑς ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΤ ΑΘΛΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟς ΕΙΝΑΙ...Η Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ Η Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ!ΓΚΕΓΚΕ?
ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΗΧΟ...
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΑΛΟΙ,Η ΧΑΙΒΑΝΑΚΙΑ Η ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου οχι τριπλο ονομα.Βαλτε κληρο και διαλεξτε ποιο να βγει εξω ο Αγιος ή ο Μώλος η και οι δυό θα ειναι η δικαιη λυση .Αλλωστε χτες στα Καμμενα ηταν ο μισος Μωλος αρα κατι εχει παραπανω απο τις βουνιές που μυριζει ο Μώλος.
Συμφωνω φιλαρακι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ουδετερη λυση για όλους!

Ανώνυμος είπε...

Τετριμίδας για ονομασία τώρα τον έπιασαν οι ευαισθησίες.

http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8091:τετριμίδας-΄επρεπε-να-μπει-και-το-όνομα-των-καμένων&Itemid=50

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΟΧΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ : ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ωχρος και κρυπτομενος πισω απο την αδρανεια και την ανικανοτητα, η προταση του πηρε 4 ψηφους και δεν εχει την ευαισθησια να κανει οτι θα εκανε αλλος στη θεση του. Το ταπωσε για καλα ο άλλος στρατηγός με τα αρχαια γνωμικα του. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ο μονος που πραγματικα πιστευει στην ιστορικοτητα για το ονομα Θερμοπυλες και επιμενει. ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ, η εμπαθεια του καλυπτει τα οποια θετικα εχουν οι αποψεις του. ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, μαχη για το ονομα που το πιστευει, δυνατος, συναινετικος στην αποφαση την τελευταια στιγμη για την τριπλη ονομασια. ΦΑΚΙΡΗΣ, για κλαματα, ο Ακης του Δημαρχου. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ξεκαθαρος χωρις το μυαλο στις επομενες εκλογες. ΦΑΦΟΥΤΗΣ,δημοψηφισμα, η πιο δημοκρατικη και αντικειμενικη διαδικασια στο τελος εκει θα καταληξουμε. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, σταθερος ως το τελος, μπραβο.ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ, ανυπαρκτες. Ο ΡΟΥΛΗΣ κανει αντισταση. ΜΕΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, στειρα σταθερη αρνηση. ΤΡΙΓΚΑΣ, ΑΝΤΥΠΑΣ, σωστοι για τον τοπο τους. Ο ΤΣΙΤΙΝΗΣ τι ψηφισε τελικα;;; ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ, η προσωποποιηση της σκοπιμοτητας, να προταθει απο τη λουτροπολη για δημαρχος, σταθερη αξια. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ, η εκπληξη, ρεαλιστικος και συναινετικος. ΣΥΚΙΩΤΗΣ,απο την αρχη διπλα στον Παταργια, ξεκαθαρος. ΚΑΡΑΜΑΖΙΩΤΗΣ, φτανει πια η αγνοια κανονισμων και η ελλειψη αντικειμενικοτητας.

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω οτι ο δημαρχοσ απο το 2006 που εξελεγει δημαρχος μωλου μιλαει για δημο θερμοπυλων!
τυην ταπα του στρατηγου,που την ειδες????
γεωργαντζης...συναινετικος??ρεαλιστικος??αρα συμφωνεις με την αποψη του δημαρχου...
αρα φιλέ μου..την παλευεις??
απαντα μου ετσι,οχι εν θερμω!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΥΡΙΕ ΦΑΦΟΥΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΕΚΜΗ ΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ! ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΞΕΙΣ (ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ), ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΛΗΣΕΩΝ ΕΓΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ "ΑΔΕΙΑΖΕ" ΟΛΟΥΣ (ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ Ο ΒΔΕΛΕΤΟΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΝΑ ΟΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ "ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ - ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ".
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ FM1 ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ - ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΡΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΩΣ ΕΧΕΙ.ΘΕΣ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.Η ΘΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ Η ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ.
ΕΡΩΤΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ,
ΝΑΙ ή ΟΧΙ.ΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ,
ΝΑΙ ή ΟΧΙ.Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ
ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ......