25 Ιανουαρίου 2013

Χωροταξικό για κλάματα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την πλήρη διαφωνία τους σε προκάτ χωροταξικά εκφράζουν το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, ο αντπεριφερειάρχης Στερεάς Θωμάς Στάϊκος και οι περισσότεροι αυτοδιοκητικοί της Φθιωτιδας. Αντίθετα θετικά τοποθετείται, υπό προϋποθέσεις, ο Δήμαρχος λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς. με τέτοιες λογικές διαμόρφωσης του χωροταξικού της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος δεν μπορούμε να μιλάμε για προοπτικές ανάπτυξης της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1 ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς Αποστόλης Kαραναστάσης σε συνέχεια της προχτεσινής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία και θα επαναληφθεί στην Χαλκίδα.

Σχεδιασμοί επί χάρτου χωρίς βαθιά γνώση των δεδομένων αλλα και των επιμέρους αναγκών της κάθε περιφέρειας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους θεσμικούς φορείς της περιφέρειας και ειδικά το τεχνικό επιμελητήριο που διαθέτει επιστημονικό δυναμικό όπως χωροτάκτες νέους μηχανικούς οι οποίοι ποτέ δεν κλήθηκαν να καταθέσουν τις γνώσεις και τις προτάσεις τους.

Παράλληλα πρόσθεσε τα έργα υποδομής που το ΤΕΕ εχει αναδείξει άπειρες φορές αλλα δεν φαίνεται να συγκινείται η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου δεν δίνουν ελπίδες για ανάπτυξη σε μια περιοχή που ενώ εχει φυσικό πλούτο, ιστορικά μνημεία και βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο των οδικών , σιδηροδρομικών και άλλων διαμετακομιστικών αξόνων δεν αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην τοπική αλλά και την εθνική οικονομία.

Από την πλευρά του ο αντπεριφερειάρχης Φθιωτιδας Θωμάς Στάϊκος μέσα από το κεντρικό δελτίο του FM-1 επισήμανε ότι η κεντρική Διοικηση ενώ θεσπίζει δομές όπως η αιρετή περιφέρεια και η αναβαθμισμένη τοπική αυτοδιοίκηση στο τέλος τις αγνοεί και αποφασίζει κεντρικά καλώντας τις τοπικές κοινωνίες ουσιαστικά να αποδεχτούν προειλημμένες αποφάσεις, τέτοιες λογικές δεν εγγυώνται καμία προοπτική για ανάκαμψη και άνοδο του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της περιφέρειας πρόσθεσε ο κ. Στάϊκος. 

Έχουμε τον πλούτο των ιαματικών πηγών έχουν τις παραλίες αλλα δεν έχουμε την πολιτική στήριξη από την κυβέρνηση για να αναδείξουμε όλα αυτά που μας έδωσε η φύση δήλωσε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μώλου Αγ. Κωνσταντίνου Ταξιάρχης Φακίρης ο οποιος τοποθετήθηκε και στην ημερίδα για το χωροταξικό

lamiafm1.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ:Ντροπή,ντροπή,ντροπή να βγαίνετε να μιλάτε στα Ράδια για ιαματικές πηγές,που δήθεν
δεν σας τις δίνουν να τις αναπτύξετε ΕΣΕΙΣ οι μεθοδευτές τις βιομηχανοποίησης της περιοχής με τα
διάφορα ΒΙΟΚΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΛΥΜΆΤΩΝ,και τις ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ.
Ανύπαρκτοι ηθικά,Βδέλες εργολάβων,κατάλοιπα μιάς καταρρέουσας συστημικής διαπλοκής ,το μόνο που σας
"σαρκώνει" είναι το λίπος της μίζας.
Αντί να πάτε στο συνέδριο της ΠΟΤΙΔΑ των μικροιδιοκτητών να προσπαθήσετε να "πέσουν"οι τιμές ζώνης
στην περιοχή μας που μέσω των φόρων των ακινήτων{βάσει ζώνης} γδέρνουν τον κοσμάκη,εσείς το ¨χαβά" σας
γία την υποβαθμισμένη "γούρνα του κουνιαβίτη".

Ανώνυμος είπε...

Tο λιπος της μιζας....Ετσι,επειδη το λες εσυ εσυ εδω ανωνυμα σε ενα μπλογκ!Προφανως ειχες καμερα τη στιγμη της συνδιαλλαγης..Επισης εχεις τα ποσα των τεραστιων σπαταλεων την τρεχουσης τετραετιας...
Γουρνα του κουνιαβιτη...Ναι,αλλα για αυτα τοσα χρονια κλαιγοσουν οτι δεν αξιοποιουνται για να φερουν κοσμο κλπ κλπ....
ΒΙΟΚΑ???Τολμας και μιλας για τον ΒΙΟΚΑ??
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΗ!
Υποκριτης,λασπολογος και ξεχασιαρης αλα καρτ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ.
Σήμερα στις 18.00μμ στο ξενοδοχείο ΑΛΜΑ έγινε η προγραμματισμένη Συνέλευση απολογισμού και ανάδειξη νέου Δ.Σ.
του Συλλόγου για την επομένη διετία.
Εγινε μία κατά 80% ανανέωση μαζί με τους αναπληρωματικούς.
Σέ σχέση με τις αρμοδιότητες,θα ορισθούν σε μεταγενέστερο
χρόνο σύμφωνα με το καταστατικό.

ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡ.
ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ οτι καταλαβαινω ο ΦΑΚΙΡΗΣ ειναι ο παντογνωστης του Δημου. Τα ξερει ολα. Υπαρχει ατομο πιο εμημερωμενο για τα ιαματικα απο τον παραγκωνισμενο απο την τετριμιδικη σεχτα ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ;;; ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικα ποιος πηρε την αποκατασταση των 2 ΧΑΔΑ του Δημου και με ποια τιμη ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

μα φυσικα εμμεσα ο φακιρης δια μεσω του συνεταιρου του

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα την εισηγηση του γεωπονου ;;;; ΦΑΚΙΡΗ και συγκλονιστηκα μετα απο αυτη την παρεμβαση θα λυθει αμεσα το προβλημα της ανεργιας στην περιοχη ακομη και το ονομα

Ανώνυμος είπε...

αφου ιδιοι ειναι και τουτοι στη μασα-μπουκα,τουλάχιστον
ο μακης ξοδευε για την κινηση στο δικο του αυτοκινητο΄
ενω τουτος αλλοκοτος να μην πληρώσει οχι μονο την
βενζινα του αλλα δεν εχουν δει τα χρηματα του ουτε για
ενα καφε
παραλιακοι μαγαζατορες

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!!!ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ...ΤΡΕΧΟΥΝ ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ,ΕΝΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.!!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.!!!!!ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΑΣ.!!!!ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΗΠΗΡΕΑΣΤΟΣ,ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΦΑΚΙΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.!!!ΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ.!!!!!ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΖΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ,ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ!!!!ΡΕΚΟΡ ΑΠΠΟΡΟΦΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΤΡΙ.