21 Ιανουαρίου 2013

Φθιώτιδα: Ο "Σκοπιανός" πίσω από την ληστεία της Εθνικής στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Eνας από τους δυο ληστές της Εθνικής τράπεζας στα Καμένα Βούρλα είναι ένας 33χρονος Σκοπιανός, συνεργάτης του Μιχάλη Μακρυγιάννη, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου 2012 το πρωί, οι δυο ληστές σταμάτησαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα στη τράπεζα στα Καμένα Βούρλα. Στη συνέχεια ο 33χρονος, φορώντας περούκα, γυαλιά μυωπίας και κασκόλ, μπήκε στην τράπεζα και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από την ταμία του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των 7.000 περίπου ευρώ και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Ο Σκοπιανός είναι ένα από τα μέλη της συμμορίας του ισοβίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη και εμπλέκεται σε σωρεία ληστειών στην Στερεά, Αττική, Πελοπόννησο και αλλού Όπως γράφει το LamiaReport εκτός από τη ληστεία στα Καμένα Βούρλα τον περασμένο Δεκέμβριο, έχει ήδη ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του 33χρονου δράστη σε δύο ακόμη ένοπλες ληστείες τραπεζών, στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στο Βασιλικό Ευβοίας Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν την ταυτότητα του συνεργού του.

newsnow.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KALOS TA LETE