07 Οκτωβρίου 2012

Αποδοκιμασία Σταικούρα στην Λαμία απο μέλη της Σπίθα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Θερμή" υποδοχή επεφύλασσαν αγανακτισμένοι πολίτες στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών... Το επεισόδιο σημειώθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του Μάκη Βαρλάμη με θέμα "Άξιον Εστί - Μίκης Θεοδωράκης" για το μελλοντικό μουσείο "Μίκης Θεοδωράκης" στην Λαμία.

Μέλη της Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών - Σπίθα απο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη "ξεπροβόδισαν" το Χρήστο Σταϊκούρα με ύβρεις, συνθήματα και βαρείς χαρακτηρισμούς. Ο υπουργός φανερά αμήχανος δεν αντέδρασε, μπήκε στο αυτοκίνητο του και αποχώρησε.

Ουδέτερη στάση κράτησε και η αστυνομία αφού δεν έγινε καμία προσαγωγή.

Με πληροφορίες απο newsit.gr lamiastar.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε Ι ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΦΤΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΒΗΜΑ;
ΦΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!ΑΛΗΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

οι καμενοβουρλιωτες αγαπανε τους σταικουραιους αμα δειτε εκει στο φλοισβο κωλογλυψιματα συχωριανων μας θα πειτε τετοιοι ειμαστε καλα να παθουμε.
ερχεται ο μπαμπας και ουρα να τον χαιρετισουν ,εμφανιζεται ο μικρός με το ξεσκονιστηρι στο χερι απαντες,καταστηματαρχες ,υπαλληλοι και γενικα χειροφιληματα,προσεξτε μην λαθεψετε και σκυψετε λιγακι παρακατω γιατι θα φιλησετε κατι αλλο.
Ντουνιά ραγιά.ραντεβου αποψε στον τουρκο να χειροφιλησετε το μορμολυκειον ,ευτυχως απεναντι λεει ο γιαννης εβαλε καμερα και κοβει κινηση για λογους ασφαλειας βεβαια , αλλα αυτο το διαολομηχανημα γραφει και αλλα και δεν ξεγραφει το ατιμο.