01 Οκτωβρίου 2012

Τα προβλήματα στον τουρισμό σε Φθιώτιδα – Ευρυτανία συζητήθηκαν στον Τομέα Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε ο Τομέας Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό της Βουλευτού Α’ Αθηνών και υπεύθυνη Τομεάρχη, κ Έλενα Κουντουρά, στα γραφεία του κινήματος το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012. Το «παρών» δώσαμε και τα τρία μέλη του Τομέα από τη Φθιώτιδα, Θανάσης Γαλάνης, Γιαννούλα Δροσοπούλου και Παύλος Σφέτσας.

 Τονίσαμε τις τεράστιες τουριστικές δυνατότητες που έχουν η Φθιώτιδα και η Ευρυτανία για να αναπτύξουν ιστορικό – πολιτιστικό, ιαματικό, θρησκευτικό, περιηγητικό, αλιευτικό, χειμερινό και αγροτουρισμό. Κυρίως ωστόσο εστιάσαμε:

1. Στην υποστελέχωση του ΕΟΤ Στερεάς Ελλάδας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την υπολειτουργία του σημαντικότερου Οργανισμού στην Ελλάδα.

2. Την υπανάπτυξη των ιαματικών πηγών, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ατμομηχανή της ανάπτυξης της περιοχής μας.

3. Τη διεκδίκηση του Ράλι Ακρόπολις και τα τεράστια οφέλη που μπορεί να προκύψουν απ’ αυτό για τη Φθιώτιδα και ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους φορείς της περιοχής όσον αφορά τη διεκδίκηση και επίλυση των ανωτέρω ζητημάτων. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε συναντήσεις με τους αρμόδιους –για το κάθε θέμα- φορείς, ώστε οι θέσεις τους να μεταφερθούν υπό τη μορφή Ερωτήσεων στη βουλή.


Θανάσης Γαλάνης, πολιτευτής Φθιώτιδας
Γιαννούλα Δροσοπούλου, πολιτευτής Φθιώτιδας
Παύλος Σφέτσας, στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: