05 Μαΐου 2011

Μάστιγα έχουν γίνει τα αδέσποτα στα Καμένα Βούρλα.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά από καταγγελία που δεχθήκαμε κάναμε την έρευνα μας και ανακαλύψαμε ότι έχουν καταγραφεί και επιθέσεις σε περαστικούς από τα αδέσποτα που κινούνται από άκρη σε άκρη στα Καμένα Βούρλα.

Ιδιαίτερα τις βράδυνες ώρες αποθρασύνονται και δεν διστάζουν να γίνουν επιθετικά σε άλλα σκυλιά αλλά και σε ανθρώπους.
Επίσης πολλές φορές επιτίθενται και στα μηχανάκια με σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος.

Το κακό είναι ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αδέσποτων, είναι μεγαλόσωμα σκυλιά και κατά συνέπεια δύσκολο να τους ‘βάλεις χέρι’.

Φιλόζωοι είμαστε, αλλά κάποιος ή κάποια φιλοζωική οργάνωση πρέπει να ενημερωθεί.

Κάποιος τελικά (από τον Δήμο) πρέπει να επέμβει πριν γίνει κάποιο ‘κακό’ !!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάθε βράδυ 4 τα χαράματα εχω το ιδιο πρόβλημα με αυτά τα σκυλιά έρχονται κάτω απο το σπίτι μου και ξυπνάω απο το θόρυβο. Να κάνει κάτι κάποιος απο το δήμο γιατί το θέμα είναι μην πάθει τίποτα κανένας άνθρωπος....

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί και ένα αδέσποτο που ακούει στο όνομα Μάκης . Εχει μείνει αδέσποτο εδώ και τέσσερις μήνες, προσοχή δαγκώνει.....πάντως πέραν απο την πλάκα κάτι πρέπει να γίνει με τα σκυλια. Πάντως το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες πόλεις.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΛΕΣ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

τη καραμπίνα α γαμώτ...

Ανώνυμος είπε...

paideia ta afisan oi athinaioi tis diakopes

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω διάφορες παρατηρήσεις για τα αδέσποτα και θλίβομαι για την παιδία μας ,κάποιος γράφει για φόλες ,κάποιος αλός αναφέρει ότι τα φέρνουν οι αθηναίοι .Καταλαβαίνετε ότι αυτές οι ανοησίες μας έφτασαν στην καταστροφή .Τι να μας κάνουν τα σκυλάκια εμείς έχουμε ρημάξει τα πάντα δεν έχουμε αφήσει τίποτα όρθιο με την απερισκεψία μας με την απληστία και με την απεριόριστη ρεμούλα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

πλάκα πλάκα ο μήτσος τρέχει. σήμερα ήταν από το πρωί στο βούλωμα του κεντρικού αγωγού και πάλευε με το θηρίο μέχρι το απόγευμα.