24 Ιουλίου 2024

Καλοκαιρινή εκδήλωση Α.Σ ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αφίσα από την καλοκαιρινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Αγ. Κωνσταντίνου



25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που τον βρηκατε και τον αναστησατε τον τσατσαραγκο ρε βουρλωβιτες; Ο ανθρωπος οταν τον ακους να τραγουδαει ειναι σαν να σου σκιζουν τα τυμπανα των αυτιων σου ξεραφάκια Oscar. Καλά σας εχει κανει ο Κυρμ και σας εχει δακτυλωσκοπήσει με τις διακοπές νερού. Γενική διακοπή για ενα μηνα πρέπει να σας κάνει μπας και βαλετε μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Δες τι βρήκε να σχολιάσει ο άλλος (7:34).
Άρε κωλοβλαχε τσοπάνη κάνε κάτι με την ζωή σου ρε τενεκέ

Ανώνυμος είπε...

Λαθος να σχολιαζουμε την διασκεδαση.
Οπως και να γινετε δεν παυει να ειναι για την χαρα!
Οποιος δεν του αρεσει δεν συμμετεχει ,αλλωστε δεν ειναι υποχρεωτικη.
Το μονο στο οποιο μπορει να γινει κριτικη ειναι στο οικονομικο,οταν ειναι πληρωμενη η εκδηλωση απο το κοινο ταμειο του δημου.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς πληρωμένη απ' το Δήμο;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο κυρμ θα τους κλασει μια μάντρα αρ....ια...αλλα και εσύ το ίδιο σαν αυτόν θα είσαι... Τσοπανακι του...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά βάζει ο Δήμος χρήματα ή όχι;
Κ αν ναι, πόσα;;;
Γιατί αν βάζει, κακώς τα λέει αυτά ο 7:34 και κακώς τον βρίζετε εκεί στον Άγιο.
Τι ισχύει τελικά;

Ανώνυμος είπε...

Όταν το ταμειο του δημου διατιθεται για μη παραγωγικες πληρωμες τοτε μοιραια περιεχει σε ενα βαθμο Φαυλοτητα.(βλεπε καλοκαιρινες εκδηλωσεις σε πλατειες για δυο τρια μαγαζια)
Μονο οταν η γιορτη εχει την συμμετοχη παιδιων πρεπει να χρηματοδοτειται απο το κοινο ταμειο.
Οταν ομως ειναι για τους μεγαλους (κλαρινα μπυρες ψητα)αυτα πρεπει να πληρωνονται απο τους συμμετεχοντες και μονο!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν καταδικαστεί ο ΚΙΜ και αποπεμφθεί, μετά την καταγγελία που του έκανε ο πρώην για την ακαταλληλότητα μεταφοράς του νερού και τον κίνδυνο δηλητηριάσεως των Δημοτών του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου την υπόθεση ανέλαβε Εισαγγελέας, η μόνη διάδοχη κατάσταση στο Δήμο θα είναι η αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος η οποία και ήλθε πρώτη σε ψήφους και έδωσε την εκλογή στον ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ , διαθέτει δε και λαϊκό έρεισμα στην Κοινωνία του Δήμου Καμένων Βούρλων. Οι υπόλοιποι είναι λειψοί και οπισθοβαρείς

Ανώνυμος είπε...

Ναι ,η Μεγαλοκοπέλα ειναι αυτη που θα μας οδηγησει σε βαθιες ...ηδονες!

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ, ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ αυτή: δεν είναι χθεσινή στα πολιτικά δρώμενα, έχει αποδείξει πολλάκις την αξία της και γι' αυτό ο κόσμος την τίμησε, την εκτίμησε ξανά, της έδωσε τη θέση που την αξίζει και πάντα θα είναι πρώτη σε ψήφους και με διαφορά, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει! Και κάτι ακροτελεύτιο. Η προσβολή δεν εξευτελίζει την παραλήπτρια, αλλά περιγράφει τον αποστολέα.

Ανώνυμος είπε...

😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Όταν απλά σχολιάζεις και επευφημεις μόνο σου τον εαυτό σου.Χακαρωστε μαντάμ .δεν μας χώρα όλους το Δρομοκαΐτειο Πολλοί οι Δελαπατριδες

Ανώνυμος είπε...

Η Νομικαριος Αιρετη δεν σχολιαζεται για τις επιστημονικες γνωσεις της αλλα για την πορεια της στον δημο.
Αυτο ομως ειναι συλλογικη προσπαθεια και καπελωνεται απο τον εκαστοτε δημαρχο .
Ετσι απομενει μια αισθηση και ενα ερωτημα πως πολιτευεται προεκλογικα με ποιον και γιατι;

Ανώνυμος είπε...

Καλό!!! αχ πως μου αρέσει αυτή η ανωνυμία! χιχιχιχιχι

Ανώνυμος είπε...

Η Κυρία Μπήτα έχει μεγάλο λαϊκό έρεισμα που την υποστηρίζει αδιαλείπτως γιατί αξιολογήθηκε θετικά από τους Δημότες και έδωσε τα σωστά δείγματα γραφής ως επιστήμων, ως πολιτικός και κυρίως ως άνθρωπος με Αρχές και Αξίες. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ! Ο κόσμος μπαίνει στο site αυτό για να ενημερωθεί ή να καταθέσει λογικές απόψεις και όχι να διαβάσει τις δικές σας προσωπικές εμπάθειες. Πριν κριτικάρετε κάποιον μελετήστε σε βάθος τον εαυτό σας!

Κριτων είπε...

ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Καθε εκλεγμενος στα δημοτικα πρεπει να ειναι προετοιμος οτι θα ειναι στοχος κριτικης.
Η κριτικη δεν οριζεται με μπλαφον η διατιμηση αλλα ειναι ελευθερη.
Αν ειναι κακοτροπη ή ειναι συμβατη εξαρταται απο την υποκειμενικη αποψη του δημοτη
Η αναφορα σε εξωγενεις παραγοντες οπως αριθμος ψηφων,προτερος εντιμος βιος,επαγγαλματικη επαρκεια ειναι αξιολογητικα στοιχεια προεκλογικης και μονον περιοδου.
Επισης η περι συναισθηματων αναφορα ειναι εγγενως συνδεδεμενα με την κριτικη αφου μιλουμε για δημοτες με συμφεροντα .
Για την Αντικειμενικη κριτικη αν ειναι ζητουμενο εκ μερους του εκλεγμενου , θα επρεπε πρωτιστως να κοιταξει ο ιδιος εναν καθρεπτη(περι αυτοκριτικης).
Συνεπως εφ οσον υπαρχει κριτικη σε πλαισια πολιτικα τοτε δεν πρεπει να απαιτειται συγκρατηση αλλα εντατικοποιηση.
Αν ομως εκτρεπεται σε προσωπικα ζητηματα τοτε ειναι απλως χωριατικες σκεψεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ( ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΡΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΝΟΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω συμφωνω με τον Κριτωνα αλλα γιατι να ειναι χωριατικες και οχι μικροαστων οι σκεψεις που δεν στηριζουν πολιτικα ενα ζητημα.

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως, αν ο εισαγγελέας πιάσει το θέμα από την αρχή με την μεταφορά νερού. Για λόγους δημόσιας υγείας βλέπω Δήμαρχος, υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, τοπικός αντιδήμαρχος και πρόεδρος Κοινότητας....και φυσικά οι εμπλεκόμενοι που μετέφεραν να έχουν θέμα. Δεν θυμάμαι να έχει φυλακιστεί κανένας αλλά ποινές θα έχει για όλους! Διαφωνεί κανείς? Δημοκρατικά ρωτάω...

Ανώνυμος είπε...

Tο newmoney σημερα δημοσιευει οτι κλεινει η δουλειά με τους Ισπανους για το Καμπιγκ (INMO PARCK INVEST S. A.) για επενδυση 200 μυρια!

Ανώνυμος είπε...

Αν καταλαβα ,μας λετε οχι στην χωριατικη κριτικη,αλλα στην ηπια.
Δηλ να μην ξεφευγουμε απο την μεση οδο ,αρα ουτε με τον ενα, ουτε μεν τον αλλο , ουτε υπερ η κατα .κανενος,πληρη ουδετεροποιηση!
Τοτε πως θα καταλαβουμε ποιος ειναι αξιος και ποιος οχι;
Εσυ τι λες φιλελευθερε Κριτωνα ειναι σωστο;

Ανώνυμος είπε...

Η "μεση οδος" δεν σημαινει ουδετεροτητα αλλα τριτη επιλογη.
Το πλεονεκτημα αυτης ειναι η πολιτικη αναλυση χωρις το βαρος του συναισθηματος που προερχεται απο την φορτιση ενος μεγαλου σκοπου (παμε ξανα ψηλα η χαμηλα).
Ο φιλελευθερος τροπος σκεψης οριζεται απο την μετριοπαθεια και οχι απο τον οπαδισμο και φυσικα μπορει να υπαρξει διαγνωση του γενικου οφελους απο την ζημια στα δημοτικα θεματα.
Ο αλλος τροπος που ενδεχομενα περιεχει το "υπερ παντων ο αγων" εχει επικινδυνοτητα λογω φανατισμου.
Τα τοπικα " κοινα"πρεπει να υπηρετουνται απο το αποτελεσμα οχι απο την επιθυμια για αποτελεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Η παρανομία στην οικοδομή του Βενζινά - Λουκουμά δεν είναι μόνο ως προς το ύψος για το αν πρέπει να χτίσει 8 ή 10 ή 12 μέτρα. Η παρανομία είναι ότι δεν μπορούσε ο Βενζινάς Λουκουμάς να χτίσει καθόλου. Διότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης κ. Γκολφομήτσος ( όταν ακόμη επιτρεπόταν η πώληση και η μεταφορά του συντελεστή δόμησης, τον είχε πουλήσει για να πάρει χρήματα, πριν πεθάνει). Η σύζυγος του θανόντος πούλησε στο Βενζινά Λουκουμά το ισόγειο (δεν πούλησε κανένα αέρα αφού δεν μπορούσε να τον πουλήσει). Αυτό πρέπει οι αρμόδιοι του Δήμου( Δήμαρχος , Αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος και πολεοδομία να ελέγξουν ), και όχι να κάθονται να καμαρώνουν τις παρανομίες του Βενζινά Λουκουμά.

Ανώνυμος είπε...

Τι παπάρια είναι αυτα 2.05 π.μ που αραδιαζεις, από ποτάκια θα εισαι τέτοια ώρα.