29 Ιουνίου 2023

Ξεκινά το μεγάλο έργο της βελτίωσης οδικής ασφάλειας του Δήμου Καμένων Βούρλων!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ξεκινά το μεγάλο έργο της βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καμένων Βούρλων, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 2.800.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας!
Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, και την ανάδοχο εταιρεία «ΓΕΩΔΟΜΗ ΑΤΕ», σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Μώλο, απ’ όπου θα ξεκινήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις του εν λόγω έργου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας και Νικόλαος Μπατσογιάννης, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στελέχη της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του έργου, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, προκειμένου να εκτελεστεί όσο το δυνατόν πληρέστερα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μελέτης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίσκεψη στις θέσεις που θα λάβουν χώρα οι πρώτες παρεμβάσεις του έργου στη Δημοτική Ενότητα Μώλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος μας έχει ενταχθεί στη Δράση 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας». Η Πράξη αποτελείται από ένα κύριο υποέργο που αφορά σε δράσεις για τη βελτίωση στην ασφάλεια του οδικού δικτύου στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Ειδικότερα οι παρεμβάσεις αφορούν:
- Στην κεντρική βορειοδυτική είσοδο του οικισμού Μώλου (μέχρι και του Σχολικού Συγκροτήματος).
- Στις δύο κεντρικές εισόδους, Δυτικά και Ανατολικά, του οικισμού Καμένων Βούρλων.
- Στην παραλιακή ζώνη του οικισμού Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίες συνδέονται με τις περιφερειακές οδούς της ΠΑΘΕ, απευθείας στα πυκνοδομημένα τμήματα των οικισμών, και αποτελούν τις κεντρικές/εμπορικές οδικές αρτηρίες αυτών. Οι παρεμβάσεις αφορούν σε αδιαμόρφωτες νησίδες, σε τμηματικές ελλείψεις πεζοδρομίων, κρασπέδων και διαβάσεων, στην ανεπαρκή απορροή ομβρίων, σε τμηματικές ασφαλτοστρώσεις, σε σημάνσεις και στηθαία ασφαλείας, καθώς και την ενίσχυση/επέκταση ηλεκτροφωτισμού.
- Σε οικισμούς του Δήμου θα γίνουν παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία με συχνή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών (παιδικές χάρες, σχολεία, κοινωφελή κτίρια, τουριστικές ζώνες, κεντρικές διασταυρώσεις κλπ.), όπως επιστρώσεις με εγκιβωτισμένα υλικά (κυβόλιθοι), τοπικές επισκευές οδοστρώματος, επισκευές και επεκτάσεις κρασπέδων και πεζοδρομίων, ενίσχυση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης, τοποθέτηση πολυκαρβονικών καθρεπτών ελέγχου κυκλοφορίας, ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού, ράμπες διέλευσης ΑμεΑ καθώς και οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης.
- Στο Υπεραστικό οδικό δίκτυο του Δήμου, κυρίως στους περιφερειακούς δρόμους εκατέρωθεν της ΠΑΘΕ, στα επικίνδυνα σημεία θα πραγματοποιηθούν τμηματικές ασφαλτοστρώσεις (αύξηση της παρεχόμενης πρόσφυσης - τριβής) σε περιοχές έντονων οριζοντιογραφικών (στροφές) και μηκοτομικών (έντονες κλίσεις) μεταβολών, διαπλάτυνση ερεισμάτων για ασφαλή προσωρινή στάση οχημάτων λόγω βλάβης ή έκτακτης ανάγκης, εγκατάσταση οριοδεικτών, στηθαίων ασφαλείας, ενίσχυση οριζόντιας και κάθετης σήμανσης, και δημιουργία θέσεων στάθμευσης στην παραλιακή ζώνη Ασπρονερίου.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινάμε άμεσα από τον Μώλο τις αποκαταστάσεις και σταδιακά αυτές θα επεκταθούν σε όλον τον Δήμο. Υλοποιούμε ένα μεγάλο έργο που θα συμβάλλει στη βελτίωση της προσβασιμότητας των δημοτών στις καθημερινές τους ανάγκες, αυξάνοντας έτσι το αίσθημα της ασφάλειας και την επισκεψιμότητα στον Δήμο μας. Πρόκειται για ένα οριζόντιο έργο υψίστης σημασίας για εμάς, το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα που υλοποιούνται ήδη ή προγραμματίζονται, δίνουν το αντίστοιχο αναπτυξιακό και θετικό πρόσημο που έχουμε οραματιστεί».

Δείτε όλες τις φωτό στο lamiareport

77 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμέναμε όλοι σαν χαζοί να κάνει αντιπολίτευση ο Τσωμος. η .... της διαπλοκής.Καθ ορισμένα από το 2018 όλα .Ερμε δημότη.....ήθελες και έργα....

George N είπε...

Διαβάζω στην ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος κ. Συκιώτης ότι το έργο που ανέλαβε να υλοποιήσει η εταιρεία ΓΕΩΔΟΜΗ του κ Τσώμου ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ !
Και επι αυτού 2 ερωτήσεις που προκύπτουν απο το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τους ΟΤΑ :
.1.. Έγινε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και αναδείχθηκε ανάδοχος η εταιρεία ΓΕΩΔΟΜΗ ; Ή είναι απ’ ευθείας ανάθεση με πρόφαση κάποιους λόγους ; Ποιο το ποσοστό έκπτωσης ;
.2… Ποιος έκανε τη ΜΕΛΕΤΗ ; Γιατί δεν αναφέρεται στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ; ;

Αυτές οι ερωτήσεις απαιτούν απαντήσεις … άλλως υποκρύπτουν ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
Πως μπορεί η εταιρεία ΓΕΩΔΟΜΗ να παίρνει έργα του Δήμου όταν ο κ. Δημήτρης Τσώμος είναι εκλεγμένος αιρετός ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ;
Όταν όλοι οι παροικούντες στη περιοχή και ξέρουμε και βλέπουμε ότι ο κ Δ. Τσώμος είναι αυτός που διευθύνει τη ΓΕΩΔΟΜΗ Α.Τ.Ε. ;

Φυσικά κανένας δεν περιμένει να απαντήσουν οι κκ Συκιώτης και Τσώμος.
Αλλά…
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κκ Κυρμανίδης και Πλατανιάς οφείλουν να ψάξουν το θέμα σε βάθος και να μας ενημερώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Εννιά- 9 – χρόνια απραξία και ξαφνικά η ‘’δημαρχάρα’’ στο έτος των εκλογών… έχει ανασκουμπώσει τα μανίκια και εξαγγέλλει το ένα έργο μετά το άλλο. Τι έγινε ; Τώρα ξύπνησε και θέλει να μας αποκοιμήσει και να υφαρπάξει τη ψήφο μας ; Εγώ λέω ΝΑΙ. Εσείς ;

George N

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ'

Ανώνυμος είπε...

Βεβαια κ ξυπνάτε ο μόνος καθαρός υποψήφιος ο Γιαννης ο Πλατάνιας. Μακρυά από τους τσωμαιους. Ο γιος του Τσωμου κ νόμιμος εκπρόσωπος της Γαιοδομης που πήρε το εργο υποψήφιος με τον Ηλια στον Μωλο κ ο πρεσβύτερος Τσωμος επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Πλατανιάς δαγκωτό βρεεεεε ξυπνάτε

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσος ο Τσωμος διευθυνη την Γαιοδομη ; Ο δικός μας ο Μητσος που κατέβηκε κ στης εκλογές ; Μπράβο ρε Μητσαρα κ σανοτερα άντε κ δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στα Δημο έχουμε μια παρόμοια κατάσταση με αυτή της Ρωσίας
Έναν εσωτερικό πόλεμο με επίκεντρο τους μισθοφόρους Βαγκνερ με αρχηγό τον καραφλο Πριγκοζιν με τον χοντρό Λουκασενκο
να παρεμβαίνει όπου μπορεί και τον κοντό τον Πουτιν να κατηγορει για τα λεφτά.
Το τάγμα του Αζωφ περιοχής Ρεγκινι θα δούμε ποιον θα βοηθήσει?

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τα παραπάνω κ ύστερα από τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η οικογένεια Τσωμου έσπασε. Έσπασε κ επαγγελματικά αλλά κ πολιτικοϊδεολογικά ο καιρος για την κατάρρευση έφτασε. Μένει να επιβεβαιωθούμε κ για το ότι όσο το ρήγμα μεταξύ τους γίνει βαθύτερο τόση μεγαλύτερη θα είναι κ η ενδοοικογενειακή τους σύγκρουση. Ολα στο φως πλέον. Η αποδόμηση είναι κοντά κ δεν σταματάει. Βαστάτε Καμένοβουρλιωτες τ άλογα.

Ανώνυμος είπε...

Τράβα μαρή για τίποτε pilates στους Τιτάνες του Σκεπαρνάκου.

Ανώνυμος είπε...

'Την ανομιαν μου εγώ γινωσκω ,ελέησον με ο Θεός κατά το μέγα ελεος σου'.Προσευχηταρι του εργολάβου προς τον αφεντικο. Το αιτημα έγινε αποδεκτό αφού πρώτα τα βρήκαν στην αριθμητική!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα τροπάρια και τον δήμο, κοιτάξτε να βγάλετε την Αχτσιογλου να παίρνουμε και λίγο ματι ,μπουχτησαμε με την Καιλή.

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά έρχονται κ φεύγουν το σημαντικό είναι οι άνθρωποι στην υγεία της οικογένειας!!

George N είπε...

Το σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή.
Τίποτα δεν πρέπει να λασπώσει την εικόνα του Συκιώτη !
Αν κάποιος σχολιαστής κριτικάρει το έργο του Συκιώτη… τη μπάλα στην εξέδρα !
Υποβαθμίστε την αξιοπιστία του blog !
πχ
Κριτική για τις συμβάσεις ασφαλτοστρώσεων Συκιωτη-Τσώμου… εσείς θα γράφετε για την Αχτσιόγλου !
Κριτική για τα ρέματα που έχουν γίνει υγειονομικές βόμβες… εσείς θα γράφετε γιατί παραιτήθηκε ο Τσίπρας !
Και πάει λέγοντας…
Όλοι μαζί στη προσπάθεια ανανέωσης της δημαρχίας Συκιώτη και της παρέας του !
Τι και αν χθες τον βρίζανε… τώρα προέχει η επανεκλογή του !
Αυτή είναι κατά κανόνα η συμπεριφορά μιας κότας τρίλειρης και μακροπουπουλάτης !
Και από αυτές έχει πολλές το κοτέτσι !
Πρώτη έδωσε το παράδειγμα ο Αγνανταίος !
Και στα χνάρια του τώρα ο Τιτάνας και ο Εργολάβος !
Και έχει ο θεός μέχρι της 31 Αυγούστου που κατατίθενται οι συνδυασμοί στο Πρωτοδικείο !
Ακούγεται ότι και άλλες κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες … θα ξανα-μπούν στο κοτέτσι !

Αυτή είναι η μοίρα αυτού του τόπου !
Πάνω από όλα το… προσωπικό συμφέρον !
Γεια σας Πατριώτες ! Κουράγιο !

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή George Ν αυτά είναι πουλημένα τομάρια !
Ας ξυπνήσει κι ο δημότης να δει τι ψηφίζει εν πάση περιπτώσει !
Αλλά δεν ξέρω τι έχει πάθει ο δημότης και κοιμάται ολόρθος !
Θυμάσαι τι λέει ο Βάρναλης ;
Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς !
Άιντε να δούμε… πότε, στο διάολο, θα ξυπνήσει για να στείλει στον αγύριστο αυτούς τους «έξυπνους» !

Ανώνυμος είπε...

Ποια μπάλα , ποια εξέδρα ; Μήπως είσαι ακόμα από τα χθεσινοβραδινά ουίσκια Georgie N ; Για τον Τιτάνα δεν μπορεί να πει κανένας καμία κουβέντα είναι ΚΥΡΙΟΣ. Για τα εργα για πες μας εσυ ; Να μην γίνουν στην περιοχή George Ν; Έστω κ τώρα ότι κ να γίνει προς όφελος όλων δεν είναι μήπως θα το πάρει ο Συκιωτης μαζί του φεύγοντας ; Επειδή μένω Αθηνα ο Μπακογιάννης κάθε βράδυ ασφαλτοστρώνει κ άλλον δρομο , άλλο σοκάκι μέχρι σε σημείο που δεν μπορώ να κοιμηθώ από την ηχορύπανση κι ομως δεν μιλάει κανένας για το ποιος τα υλοποιεί , άλλωστε δεν με ενδιαφέρει ; Προς τι αυτή η γκρίνια; Να σου θυμίσω ότι κ την προηγούμενη φορά όλοι βρίζανε τον Συκιώτη απορώ μάλιστα πως επανεκλέχτηκε , σημειωτέων δε εγώ ψήφισα τον Συνδυασμό Τσωμου. Όσο για αυτούς δεν γνωρίζω τι κάνουν κ πως κινούνται. Ομως συμπεραίνω από τις φήμες που διαδίδονται , τις κοινές εμφανίσεις κ από τα παραπάνω οτι ο γιος τσωμος θα είναι υποψήφιος με τον Κυρμανιδη στην εκλογική ενότητα Μώλου και επι των άλλων όλων είναι διχασμένοι , τσακωμένοι σύμφωνα με τα γραφόμενα . Άρα προς τι το μένος αυτό για δαύτους. Μητσοτάκης δε απο κούνια έχω να κάνω την εξής επισήμανση , ο Γεραπετριτης Mr Τερνα όπως τον αναφέρουν τα παραπολιτικά τι ζήταγε στο υποδομών μέχρι πρότινος κ τώρα ως εξωθεσμικός στο υπουργείο εξωτερικών ; Σταυρος Παπασταύρου τον ενθυμειστε; Γιαννης Μπρατακος , Μενδώνη , Φλωριδης , Σκερτσος , Ταχιαος καθως , η εκ Αταλαντης Χαραλαμπογιαννη κλπ. Ενωθείτε Όλοι μαζί μια γροθιά να πάνε τα Καμενα εκεί που τους αρμόζει αυτός είναι ο στόχος . Ολα πάνε μπροστά. Καλημέρα Σύντροφοι

Ανώνυμος είπε...

Βρε 10.43 πας καλά ;
Άκου "Για τον Τιτάνα δεν μπορεί να πει κανένας καμία κουβέντα είναι ΚΥΡΙΟΣ" !
Καιρό είχα να ακούσω καλύτερο ανέκδοτο !
Δικαιολογείσαι μια και δεν μένεις στα ΚΒ.
Μεγαλύτερος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ απο αυτόν δεν υπάρχει.





Ανώνυμος είπε...

Κολοπαιδο…
να τσακιστεί να φύγει…
Θέλει και αυτοδιοίκηση ο καραγκιοζης…

Ανώνυμος είπε...

Διώχτον μωρή ηλιθια τον παντρεμενο,σε δουλευει ψιλο γαζι.
Αυτος τα λεει ολα στην γυναικα του, σε δουλεθει ...βούρλο.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Ηλία Κυρμανιδη . Έτοιμος για την επίσημη ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης κ την ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού του. Πάντα επιτυχίες Ηλία !!!

Ανώνυμος είπε...

Αααα καλά εσυ στον χαβά σου με το ζαβό…

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει εάν δεν συμφωνούμε συνδημότη.

Κριτων είπε...

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΗΦΑΛΙΟΥΣ.

Οι επερχόμενες δημ. εκλογες είναι συνέχεια του εκλογικού αποτελέσματος της 25/6.
Αν ναι τότε θα έχουμε σιγουρα παρέμβαση.
Τίθεται όμως ένα ερώτημα επί ποιου προσώπου όταν υπάρχει ιδεολογικος ταυτισμος των υποψηφίων.
Αν υποθέσουμε ότι στις πόλεις (σημαντικές για το κόμμα) δοθεί χρήσμα και στις μικρές στηριξεις, εδω έχουμε όμως ιδιομορφια.
Δεν υπάρχει( προς το παρόν ) δειγμα
συννενοησης και μάλλον δεν διαφαινεται
Υπάρχει για αυτό εξήγηση και είναι οι
κεντρομόλες τάσεις του πυρηνα της καθε παράταξης.
Αυτό πάλι είναι αυτονόητο σε καιρό οικονομικης κρίσης.
Πέραν όμως της επιθυμίας υπάρχει και το αντικειμενικό
Έτσι αν ένας υπουργός "έδρασε" μικροπολιτικα και για μεγάλο χρονικό διαστημα το αποτύπωμα αυτής της δράσης φαίνεται.
Όλα τα ανωτέρω μπορούν να ανατραπούν μόνο υπό προϋποθέσεις που εδώ στα Καμενα βουρλα είναι δύσκολο.
Τώρα κάτι για την Αριστερά που είναι προσφατα "πληγωμένη" και δεν έχει κριτήριο επιλογής με ιδεολογικό πρόσημο.
Της απομένει μια καθαρή σκέψη,η μετρήσιμη απόδοση έργου και η μελλοντική δυνατότητα.
Κάθε προσωπική διασταση αξιολογισης δεν αφορά το σύνολο των δημοτών ακόμη και η εντοπιότητα είναι σχετική .
Συμπερασματικά υπάρχει δυσκολία πριν και την ανακοίνωση του τελικού καταλόγου στελέχωσης για να υπάρξει τάση.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε'εσύ που συνέχεια γράφεις "Δήμαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ" μπορεί να μας πεις αν αληθεύει οτι ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ και ΠΑΝΤΡΑΣ τα έσπασαν με τον ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ ;

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο Δημος είμαστε ένα , μια ομάδα συμπαγή με όραμα να πάμε τον Δήμο πάλι Ψηλά εκεί που του αρμόζει.

Ανώνυμος είπε...

Ηλία ΕΛΑ , έλα με ΦΟΡΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντρας , Τσωμος , Παπανικολαου , Κριαρας , ΤετρΙμιδας , Κοντοπανος , Μπητα, Κεφαλας , Πασχαλης , ψάθα , αντεριωτης , Μακρυγιαννης , Μαντζαβίνος , Μπεζατης και πολλά αλλά γκισεμια όλοι μαζί απο την πρώτη Κυριακή 58 τοις εκατό. Τον υπόλοιπο συνδυασμό ας τον ανακοινώσει ο αρχηγός κ επόμενος Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι πάθαμε !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες αυτήν με την ελιά Καλαμών στη μύτη.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Τσίπρας πηγμένε για αυτοδυναμία..... ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!
Η αλαζονεία και η εμπάθεια είναι κακοί σύμβουλοι........
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αχτσιογλου θεά!

Ανώνυμος είπε...

Η επόμενη προθυπουργος

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Στις 23.12.2022 με απόφαση του ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ χρηματοδότησε με 2.800.000 € τη «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Υποδομών Δήμου Καμένων Βούρλων» Π/Υ: 2.800.000,00 € από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.
(ΑΔΑ: 6ΣΩΣ46ΜΤΛ6-ΦΘΡ )

Στις 4.4.2023 ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ Β. Παπαγεωργίου ενέκρινε την παράταση της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Κοινότητες ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ, ΑΓ ΤΡΙΑΔΑΣ προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές των πλημμυρών που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 4.4.2020 και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε υποδομές. Η εν λόγω παράταση θα ισχύει για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 5 Οκτωβρίου 2023. ( ΑΔΑ: Ρ6ΩΡ46ΝΠΙΘ-Μ9Ξ )

Σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016/Α.32 όταν ένας Δήμος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης… μπορεί να αναθέσει ένα έργο με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση !

Είναι πράγματι ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβάλλει την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ αντιμετώπιση των προβλημάτων αποκατάστασης της οδοποιίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα βατότητας ώστε να δικαιολογείται η προσφυγή στην εξαιρετική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση … με αποτέλεσμα 0% ΕΚΠΤΩΣΗ ;
Ως γνώστης της περιοχή μας, σας απαντώ : O X I
Και ερωτώ :
Γιατί υπογράφτηκε άρον-άρον η σύμβαση ενώ υπήρχε περιθώριο ανάθεσης του έργου μέχρι της 5.10.23 ;
Γιατί υπογράφτηκε η σύμβαση χωρίς την ύπαρξη τεχνικής μελέτης ;
Ποιος θα ελέγξει τον εργολάβο αν θα κάνει σωστή δουλειά αφού δεν υπάρχει μελέτη ;
Πως και ο Δήμαρχος ‘’αγάπησε’’ ξαφνικά τον κ Τσώμο ;
Τι ακριβώς έχει γίνει στο παρασκήνιο ;
«Ρουσφέτι...» η υπογραφείσα σύμβαση των 2.800.000 € ;;;
Δημότες ΞΥΠΝΗΣΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

Όλη η δήμοι έτσι δουλεύουν φίλε μου και το ίδιο το κράτος Μητσοτάκη δεν θέλατε τη φωνάζετε τότε,,!!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι συκοφάντης , λασπολογος κ παραπλανεις την κοινή γνώμη. Εάν γνωρίζεις από νομικά δε, αυτό λέγεται διασπορά ψευδών ειδήσεων κ τιμωρείται από τον ποινικό κώδικα. Σε ενημερώνω ότι υπάρχει μελέτη η οποία έχει θεωρηθεί από την τεχνική υπηρεσία και έχει εγκριθεί από το Δ.Σ . Μάλιστα δε κ σύμβουλοι οι οποίοι δηλώνουν οτι κατεβαίνουν με αντίπαλο συνδυασμό έχουν δώσει θετική ψήφο. Η διαδικασία κ ο χρόνος είναι σύμφωνα με τα περί έργων διατάγματα. Για οτιδήποτε ο οποιαδήποτε ου θεωρεί ότι δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία μπορεί να έρθει στο Δημαρχείο να ενημερωθεί. Τώρα εάν είναι η εταιρεία τσωμου η οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δεν αφορά τον Δημότη . Τον Δημότη τον αφορά νά γίνει το έργο σύμφωνα με τα οριζόμενα στη μελέτη κ να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας. Άλλωστε μέχρι το τέλος ανεξαρτήτως σκοπιμοτήτων μέλημά μας είναι Ο Δημοσ να γίνεται καλύτερος. Πάνω από όλα δουλειά κ διαφάνεια

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι το σύστημα έτσι δουλεύει.
Όμως ο κρατισμός για να διατηρείται ζωντανος σημαίνει ότι κάποιοι τον ψηφίζουν.
Ποιοι είναι αυτοί;
Προφανώς οι Κρατιστες είτε είναι δεξιοι. ειτε αριστεροί.
Γιατι όμως ψηφίζουν όταν γνωρίζουν ότι παράγεται διαφθορα;
Μα γιατί την επιζητούν για τον εαυτό τους.
Τότε γιατί διαμαρτύρονται;
Προφανώς δεν είναι της αρεσκείας τους,ενώ αν ήταν κανένας "μαζί τα φάγαμε" τότε μουγκα στην στρουγγα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρξισμός είναι κακός σύμβουλος διεκδίκησης αιτημάτων και αφορά τον 18oν αιώνα.
Έτσι όταν ο Άδωνις σήμερα διερευνά τις συνθήκες εργασίας του σερβιτόρου στην θάλασσας ως συνθήκες 'Γαλέρας' ενώ στην σκαλωσιά ο οικοδόμος έχει συνθήκες 'γραφειου' τότε κάτι δεν πάει καλά.
Έτσι οι ντόπιοι κρατιστες βλέπουν την ανάθεση έργου στο Δημο σαν παράτυπη -παρανομη. ενώ για την πτώχευση της χώρας φταίνε τα μνημόνια.
Ελεος συνδημότες, οπαδοι του Άδωνη και της Γεροβασιλη!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεται κάποιοι να μιλάτε για ανάθεση όταν επιβεβαιωμένα και από τους πιο δύσπιστους πλέον έχει ομολογηθεί ότι πρόκειται για διαδικασία με διαπραγμάτευση η οποία έγινε βάση νόμου με αποτέλεσμα τη σύντμηση των προθεσμιών. Έτσι έγινε κ ο κεντρικός αγωγός των καμένων το μεγάλο , ο αγωγός έμπροσθεν του μύθου κ το πολιτιστικό στον Αγιο. Ειδικά για τα Ασφαλτικα στα Καμενα προσκλήθηκαν η πέντε η έξι εργολάβοι μεταξύ αυτών κ η εταιρεια των αφων Τσωμου η οποία κ πήρε κ το εργο. Γιατί ύστερα από όλα αυτά το «πρόβλημα» να εντοπίζεται στο εργο αυτό κ στον Τσωμο ; Εάν δεν ήταν η εταιρεία Τσωμου θα ήταν κάποιος άλλος που είναι το μεμπτό ; Έχει τα τυπικά προσόντα βάση νόμου η όχι; Εάν δεν τα έχει κ πήρε το εργο βεβαίως κ κάτι βρωμάει. Κυρμανιδη κ πλατάνια απαντήστε μας γιατί από άλλον δεν θα μάθει ο δημότης . Μπορεί η εταιρεια Τσωμος να αναλάβει το εργο ;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον σχολιαστή 10:10 μ.μ., Ιουλίου 02, 2023
1.Αν υπάρχει μελέτη η οποία έχει θεωρηθεί από την τεχνική υπηρεσία και έχει εγκριθεί από το Δ.Σ . γιατί δεν αναφέρεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα ;
2.Πράγματι η διαδικασία προβλέπεται από τον νόμο, το αναφέρω και εγώ, αλλά ΔΕΝ είναι όλος ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης… αλλά μόνο οι Κοινότητες ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ και ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ. Μόνο σε αυτές τις κοινότητες επιτρέπεται τα έργα να γίνουν με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση.
3.Οι παρεμβάσεις που αναφέρονται στην ανακοίνωση σε άλλος κοινότητες ΓΙΑΤΙ γίνονται με αυτή τη διαδικασία ; Είναι παρεμβάσεις για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 4.4.2020 και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε υποδομές ; ΟΧΙ βέβαια. Τότε γιατί εντάχθηκαν σε αυτή τη διάταξη του νόμου και δεν έγινε με διαγωνισμό ώστε να υπάρχει και έκπτωση και ίσως και κάποια άλλα αντισταθμιστικά οφέλη για τον Δήμο ; Έτσι εννοείς εσύ τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ; Έτσι εννοείς εσύ τη διαχείριση δημόσιου χρήματος ;
4.Και βέβαια αφορά τον δημότη ποιος κάνει το έργο. Το ίδιο είναι να είναι η εταιρεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης –Τσώμου ή κάποιου άλλου εργολάβου που δεν έχει σχέση με τον Δήμο ; Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι ο ορισμός της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ;

Αγαπητέ φίλε της διοίκησης του Δήμου – αιρετέ ή σύμβουλε – εγώ δεν διασπείρω ψευδείς ειδήσεις.
Ερωτήματα θέτω ως δημότης και ζητώ πειστικές απαντήσεις πειστικές.
Εν αναμονή !

Ανώνυμος είπε...

Και προς επιβεβαίωση του προηγούμενου σχολίου...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. - Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
"Η διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και επιτρέπεται να εφαρμόζεται μόνο στις περιοριστικώς απαριθμούμενες στα άρθρα 26 και 32 του ν. 4412/2016.
Εν συντομία, βάσει του θεσμικού πλαισίου…
Η σύναψη δημοσίων συμβάσεων με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση διαγωνισμού, επιτρέπεται στο μέτρο που είναι απολύτως αναγκαίο, ΕΑΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ … υπό την προϋπόθεση πάντα ότι οι περιστάσεις τις οποίες επικαλούνται οι αναθέτουσες αρχές για τη δικαιολόγηση της κατεπείγουσας ανάγκης σε καμία περίπτωση δεν απορρέουν από δική τους ευθύνη και εφόσον συντρέχουν οι προς τούτο νόμιμες προϋποθέσεις"

Και ερωτώ…
Οι παρεμβάσεις που ανακοινώθηκαν, είναι κατεπείγουσες ή απορρέουν από ευθύνη της αιρετής διοίκησης υπό τον κ Συκιώτη που για 9 χρόνια ΔΕΝ έκανε τίποτα και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές τις θυμήθηκε ;
Για ανατρέξτε στην ανακοίνωση να τις διαβάσετε ;
Όλες, μα όλες, απορρέουν από δική του ευθύνη !
9 χρόνια ‘’τουρίστας’’ και τώρα, στο πάρα πέντε, θυμήθηκε ότι είναι και Δήμαρχος ;
Και επιμένω :
Πως κοστολογήθηκαν όλες αυτές οι παρεμβάσεις ;

Εσείς κ Αργυρόπουλε που είστε εκτός απο δημότης και νομικός τι λέτε επ' αυτών ;
Όλα νόμιμα ; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ;
Γιατί ατομικά ή ως Σύλλογος Ενεργών Δημοτών δεν παρεμβαίνετε ;

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κ. Κωσταρελο που είστε πρόεδρος των απανταχού καμενοβουρλιωτων Ειρηνικού ωκεανού με έδρα το καφέ Λέτα τι λέτε για αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Τι συμβαίνει εδώ ; Υπάρχει διαπλοκή ;
Γιατί όπου υπάρχει διαπλοκή, υπάρχει και διαφθορά.
Είναι πολλά τα λεφτά για απ ευθείας ανάθεση.
Συμφωνώ ότι πρέπει να παρέμβει ο καμενοβουρλιώτης νομικός κ Αργυρόπουλος και να ζητήσει τη παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Εσείς κκ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ και ΠΛΑΤΑΝΙΑ τι λέτε ;
Πάρτε θέση αν θέλετε να πάρετε τη ψήφο μας.
Και ειδικά εσείς κ Κυρμανίδη που είστε και νομικός.

Πρώην Αυτοδιοικητικός

Ανώνυμος είπε...

Εσφαλμένος όλοι μιλάτε για ανάθεση ενώ είναι διαγωνισμός. Το ανωτέρω τεκμαίρεται από όλες τις αναρτήσεις. Πως κ τώρα όλοι θυμηθήκατε αυτό ; Για τα προηγούμενα ποιες ενέργειες έγιναν; Σας ενοχλεί που έστω κ τώρα στο παραπέντε γίνονται εργα για τον τόπο ; Και ναι επιτυχία Συκιώτη κ αυτό κ τα προηγούμενα.

Ανώνυμος είπε...

Και για να ακριβολογώ διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για τη σύντμηση των προθεσμιών. Να γίνει γρήγορα για να μην χαθούν τα χρήματα . Πολύ πιεσμένη χρονικά πρόταση κ ο Δημος το κατάφερε να είναι μέσα , να εγκριθεί κ να αρχίσει να υλοποιεί .

Ανώνυμος είπε...

Μη λέτε ότι θέλετε
Δεν υπάρχει η ορολογία ‘’διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης’’
Η ορολογία είναι ‘’διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση’’ μόνο για ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ (Δήμος) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.
Από τις παρεμβάσεις που ανακοινώθηκαν ποιές είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ κλπ ; Ποιές ;
Ξαναδιάβασε προσεκτικά την ανακοίνωση της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.
Και αλήθεια ; Ποιες αναρτήσεις ;
Η υπογραφείσα σύμβαση μεταξύ Δήμου + ΓΕΩΔΟΜΗΣ πρέπει να ελεγχθεί ως προς τη νομιμότητά της.
Γι αυτό προτείνω την εισαγγελική παρέμβαση.
Και αυτό πρέπει να το κάνουν οι κκ Κυρμανίδης και Πλατανιάς... αν όπως ισχυρίζονται ζητούν τη ψήφο μας για πλήρη διαφάνεια σε όλες τις δράσεις του Δήμου !
Μπορεί όμως να το κάνει και ο Σύλλογος Ενεργών Δημοτών.
Έτσι κκ Κωσταρέλο, Αργυρόπουλε, κλπ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ;
Ιδού η Ρόδος !


Ανώνυμος είπε...

Τιμή στους 330 Σπαρτιατες συνδημότες που θέλησαν να δηλώσουν με την ψήφο τους ότι δεν συμμετέχουν στο συστημικό πλιάτσικο του συνταγματικού τόξου!
Τιμή και στο 48%του μεγαλύτερου κόμματος της Αποχής.
Πηγαίνετε τώρα με τυπικό τρόπο ,να ανακόψετε την διαπλοκη-διαφθορα. που εσείς εκθρεψατε.
Ναι θα ψηφίσω Συκιωτη ρε πολιτικοι αλητες γιατί επανεφερε την ονομασία του δημου που εσεις την είχατε κλεψει και μόνο για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Αχτσιογλου θεά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εισαι εγκάθετος κ εμπαθείς , διαπιστώνω ότι τελικά το πρόβλημα σου δεν είναι με τον Δήμαρχο η τον Δήμο αλλά με την ΓΕΩΔΟΜΗ γεγονός που δεν αφορά δημοτικά γεγονότα. Λυπάμαι πολύ δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτή την συζήτηση κ δεν με αφορά. Ας το καταλάβουν οι εκπρόσωποι της εταιρείας για το ποιον πάνε να στηρίξουν η και να κατέβουν ακόμη και υποψήφιοι για τα περεταίρω. Καλη Δύναμη Δημότες. Αυτό είναι το νέο. Όσο για τον εάν υπάρχει διαπραγμάτευση ανέτρεξε στα πάμπολλα πρακτικά του ΔΣ κ της οικονομικής όχι μόνου του δικού μας Δήμου αλλά κ όλων των Δήμων και περιφερειών ανά την Ελλάδα εάν πάλι δεν μπορείς οι πόρτες του Δημαρχείου είναι ανοιχτές σε όλους προς ενημέρωση. Για οτιδήποτε άλλο στη διάθεση σας.

Ανώνυμος είπε...

Και επι πλέον κάτι πολύ σημαντικό το οποίο θίγεις συντοπίτη κ δεν έχει απαντηθεί ως τώρα , όλες οι συμβάσεις συμπεριλαμβανομένης κ αυτής πριν από την υπογραφής τους ελέγχονται αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης κ διασποράς ψευδών ειδήσεων εις τους παροικούντες του Δήμου τούτου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ξέρω ,ξεροσφυρι ο καφες μπορει να προκαλεσει αντιδρασεις,
μονο με ζεστο κρουασαν βουτυρου.

Ανώνυμος είπε...

@ 1.18… το γεγονός αφορά ΜΟΝΟ δημοτικά γεγονότα. Όταν ένας δήμαρχος με απ ευθείας ανάθεση υπογράφει σύμβαση εκτέλεσης έργων αξίας 2.800.000 € με την εταιρεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό πως λέγεται ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
Όσον αφορά τα ‘’πάμπολα’’ πρακτικά του ΔΣ… βλέπω πως δεν αναφέρεις κανένα.
Δεν τα έχετε αναρτήσει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ; Μυστικά τα κρατάτε ;

Ανώνυμος είπε...

Από το διαύγεια, (χωρίς πολύ ψάξιμο). Ενημερώθηκε οι δήμοι για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ο δικός μας δήμος έκανε μελέτη για 3.400.000€, την υπέβαλε και του γνωστοποιούν ότι η χρηματοδότηση είναι για 2.800.000€. (φέτος 700.000€ και 2.100.000€ του χρόνου. Τα ανωτέρω με αποφ. ΟΕ και Δ.Σ με τροποποιήσεις Τεχνικού Προγράμματος και του Πενταετούς, μειοψηφία μόνον η Λ.Σ του Ηλιοπούλου. Χρειάζεται και μια ερευνα για τον τρόπο της ανάθεσης. Βεβαίως βεβαίως....

Ανώνυμος είπε...

Ο Δ.Τσωμος έχει να πατήσει στο δ.σ κάποια χρόνια, άρα
πρέπει να είναι έκπτωτος .χωρίς "σφραγίδα" ?? Πάντως εάν δεν είναι εκτωτος η ΕΥθυνη είναι του Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ. τρέξτε στον εισαγγελέα, γιατί δεν έχετε πάει ακόμα .

Ανώνυμος είπε...

Η φυλακή είναι η μόνη λύση για δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

@4.26 ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ;
ΕΓΩ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛ Ο 8:27 μ.μ., Ιουλίου 02, 2023.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω με ποιον έχεις εμμονή …..Ζητάς συνεχόμενα κ ενώ έχει αποδειχθεί το αντίθετο τα στοιχεία μόνο γι αυτό το εργο. Τελικά σε ενδιαφέρει συνολικά η ορθή διοίκηση του Δήμου η η Αναδοχος εταιρεία ΓΕΩΔΟΜΗ κ οι ιδιοκτήτες της ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε 5.29 συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις τη διατροφή σου. Πρέπει να τρως πολλά μεταλλαγμένα αλλιώς δεν εξηγείται.
Τι δεν καταλαβαίνεις ;
Το τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια ;
Πρόκειται περί καραμπινάτης διαπλοκής μεταξύ 2 αιρετών.
Του Συκιώτη και του Τσώμου.
Ο δημότης που ανέδειξε το θέμα το υποστηρίζει με στοιχεία.
Εσύ με τι ; Με αοριστίες ;
Εσυ φαίνεται έχεις εμμονή να μείνει η υπόθεση σκοτάδι για μην έχει πρόβλημα ο Συκιώτης.
Όλοι το 'χουμε καταλάβει.
Ας πρόσεχε.
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας ενημερώσει ο συνδυασμός Κυρμανιδη μιας κ η υποψήφια του συνδυασμού του Κυρία Γεωργια Μπητα έχει δώσει θετική ψήφο σε όλα τα παραπάνω ως αναφέρεται. Ηλία πάρε θέση. Είναι ο Τσωμος στο συνδυασμό σου ; Έχει ψηφίσει θετικά στις αποφάσεις ως Αναφέρουν παραπάνω μέλος η μέλη του συνδυασμού σου ; Ο Τσωμος ειναι με τον Συκιώτη ; Εχει παρει ανάθεση όντας επικεφαλής αντιπολίτευσης ; Υπάρχουνε αλλά εργα με αυτήν την διαδικασία ; Εχω μπερδευτεί με όλα αυτα; Να κάνετε μια συνέντευξη τύπου όλοι μαζί με σκοπό να διωχθεί η οικογένεια από τον τόπο αυτόν. Δεν βγάζω κάποιο άλλο νόημα.

Ανώνυμος είπε...



Αυτα βρηκα /ψαξτε και ΕΣΕΙΣ.
ΕΡΩΤΗΜΑ : Σας εδιαφερει το ΕΡΓΟ ????

ΑΔΑ: 62Ε6ΩΚ1-ΑΡ5 - Έγκριση της αριθμ. 6.308/14-7-2022 απόφασης Δημάρχου περί έγκρισης της αριθμ. 25/2022 μελέτης του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, σχεδίων τευχών δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ» για την υποβολή πρότασης ένταξης στα πλαίσια της πρόσκλησης του ΥΠ.ΕΣ. στο Πρόγραμμα «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης – Άξονας 4.6: Εκσυγχρονισμός και βελτίωση της ανθεκτικότητας κύριων κλάδων οικονομίας της χώρας
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 19/07/2022 08:46:08
https://diavgeia.gov.gr/doc/62%CE%956%CE%A9%CE%9A1-%CE%91%CE%A15?inline=true
=================
https://diavgeia.gov.gr/doc/60%CE%978%CE%A9%CE%9A1-%CE%96%CE%99%CE%93?inline=true
ΑΔΑ: 60Η8ΩΚ1-ΖΙΓ - Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Υποδομών Δήμου Καμένων Βούρλων 2023-2024
Αποφαση αναληψης
=============================
ΑΔΑ: 69Ω5ΩΚ1-ΖΓΛ - Αποδοχή της υπ’ αριθμ. πρωτ.89519/23-12-2022 Απόφασης ΥΠ.ΕΣ. (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ - ΑΔΑ: 6ΣΩΣ46ΜΤΛ6-ΦΘΡ) περί ένταξης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 31/01/2023
https://diavgeia.gov.gr/doc/69%CE%A95%CE%A9%CE%9A1-%CE%96%CE%93%CE%9B?inl
======
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9D1%CE%9B%CE%A9%CE%9A1-%CE%96%CE%A7%CE%A7?inline=true

ΑΔΑ: ΩΝ1ΛΩΚ1-ΖΧΧ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ16/06/2023 10:24:04
Σ.Σ Συμβαση εργου…….Την υπ’ αριθ. 4/57/2023 (ΑΔΑ: 938ΞΩΚ1-Κ44) Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καμένων Βούρλων για τον Τρόπο Εκτέλεσης και καθορισμό όρων πρόσκλησης για την κατασκευή του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ».
=====================
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%93%CE%A0%CE%94%CE%9F%CE%A110-%CE%9C%CE%9E2?inline=true
ΑΔΑ: 6ΓΠΔΟΡ10-ΜΞ2 - Έλεγχος νομιμότητας της αριθ. 6/94/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων
Φορέας: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 25/05/2023
=============================================
ΑΔΑ: ΨΘΥΧΩΚ1-7ΩΔ - Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 25/2022 μελέτης του Τμήματος της Τεχνικής Υπηρεσίας με τίτλο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Υποδομών Δήμου Καμένων Βούρλων» αρχικού προϋπολογισμού 3.400.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 31/10/2022 10:24:08https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%98%CE%A5%CE%A7%CE%A9%CE%9A1-7%CE%A9%CE%94?inline=true
================

ΑΔΑ: 9ΑΡΨΩΚ1-ΥΞΞ - Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Δήμου Καμένων Βούρλων έτους 2023
ένταξης του έργου με τίτλο: «ΒελτίωσηοδικήςΑσφάλειαςΥποδομώνΔήμουΚαμένωνΒούρλων» Π/Υ: 2.800.000,00
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 09/02/2023 12:08:09

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%91%CE%A1%CE%A8%CE%A9%CE%9A1-%CE%A5%CE%9E%CE%9E?inline=true
============================================
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%93%CE%A0%CE%94%CE%9F%CE%A110-%CE%9C%CE%9E2?inline=true
ΑΔΑ: 6ΓΠΔΟΡ10-ΜΞ2 - Έλεγχος νομιμότητας της αριθ. 6/94/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων
Φορέας: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 25/05/2023


Ανώνυμος είπε...

Αν όπως κάνετε τώρα για τις αναθέσεις έργων στο Δήμο το κάνατε τότε με την πασοκοκρατια η χώρα δεν θα είχε πτωχεύσει. Έχετε την κυρία ευθύνη που το κράτος κατάντησε συνώνυμο της διαπλοκής .
Είναι αργά για δάκρυα...Βούλα,,συγνωμην Στέλλα ήθελα να πω.
Ακόμη και έτσι ο Πιπίλας και πλούσιος εγινε και δημαρχος θα ξαναγίνει.
Πάντως δεν άκουσα κανέναν να λέει από που προερχονται τα χρήματα. Μήπως από τα κτήματα με τα λεφτοδεντρα?
Αν όχι μήπως από εσάς?
Μα εσείς είστε όλοι αποφορολογημένοι,γιατί το ΦΠΑ είναι έμμεσος φόρος όχι εθσοδηματοςτα δε τέλη είναι ανταποδοτικά και δεν φτάνουν.Ποιος λοιπόν πληρώνει ;
Τελικά τα ζλάπια δεν είναι μόνο τα αγρια ζώα!

Ανώνυμος είπε...

Πάει και αυτό το θέμα...ως συνήθως !
Εξαντλήθηκε...
Όλα καλώς καμωμένα...
Για όλα, όπως λέει και ο προηγούμενος σχολιαστής…
Φταίει η… πασοκοκρατία …
Και δεν τον ενοχλεί (όπως λέει) που ο Πιπίλας έγινε πλούσιος και θα ξαναγίνει δήμαρχος…
Τι να πει κανείς…
Έρμα Καμένα Βούρλα πως καταντήσατε με τα νέο-καμενο-βουρλιωτάκια !

Ανώνυμος είπε...

Τώρα άφησες τον Τσωμο κ έπιασες τον Πιπίλα. Εσένα σε νοιάζει ποιος γίνεται πλούσιος γιατί δεν κοιτάς το τι κανείς εσυ ; Η καλύτερα σε νοιάζει να καθίσεις στον θρόνο με αποτερο σκοπό αυτόν. Τα Καμενα Βουρλα βρίσκονται κάπου μέσα στον σχεδιασμό σου ;

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροί είναι κλινικές περιπτώσεις!


Ανώνυμος είπε...

Κόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμα ανεντιμοι ,πονηροί, χωριάτες ,υπολογιστές , με μια κουβέντα λούμπεν προλεταριάτο.
Όχι ότι δεν έχουν (σημειολογικά)άποψη και εν πολλοίς μια εύλογη απορια αλλα το κίνητρο είναι προσχηματικο,διότι αποκόπτουν την κανονικότητα την σοσιαλιστική ,σε επί μέρους τομογραφία αλλά καρτ.
Φιλελεύθερη άποψη σε ένα πολιτικό τοπίο παρακμής δεν μπορεί να υπαρξει οταν οι 330 "Σπαρτιάτες" την λύση στην διαμαρτυρία την βρίσκουν στην άκρη ( στην αντίθετη πλευρά του ακραίου αριστερού χώρου).
Καταντημα Οθωμανοσοβιετικο με κίνητρο την αρπαχτη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.28μμ,έχεις δίκιο ,με μια κουβέντα ROBE XECOUBOTE !

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙΗΜΕΡΙΝΑ ; ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ , ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για την κάθοδο του με αντιπρόσωπο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Αμην κ ποτε για να κόψει τον Πλατάνια απ έξω. Να προχωρήσει ο Ηλιας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΣΟΥ. ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΨΗ ΑΝ Κ ΠΑΦΤΕΙ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ . ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ Κ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ . ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλα σε ποιους απευθυνεσαι
Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ???

Ανώνυμος είπε...

Βρε σχολιαστες τι ακριβώς συμβαίνει...
Συκιώτης και Κυρμανίδης σεν λένε ούτε καλημέρα...
Συκιώτης και Τσώμος στα δημοτικά συμβούλια, πως να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου...
Ο Συκιώτης επιλέγει τον Τσώμο για να κάνει το έργο των 2.800.000 ευρώ...
Ο Τσώμος όμως στηρίζει Κυρμανίδη...
Πως τα εξηγείτε εσείς όλο αυτό...
Εγώ πάντως δεν βγάζω άκρη...

Ανώνυμος είπε...

Ένα γαϊτανάκι εμπλεκομένων με
ανεβασμένη αδρεναλίνη, και πεσμένη ηθική.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το ρέμα στον Άγιο γίνεται μόνο να καθαριστεί. Έργα και διαμόρφωση με ντεκόρ και φρουφρου δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορεί να γίνει οριοθέτηση. Για να γίνει νόμιμη οριοθέτηση πρέπει τα σπίτια να έχουν δέκα μέτρα απόσταση από το ρέμα πρασια. Κάποια σπίτια γειτνιαζουν με το ρέμα στο πόντο και κάποια απέχουν δύο έως 4 μέτρα. Τέτοιο κράτος έχουμε δίνει άδειες για κάτι που μετά θεωρεί παράνομο. Φυσικά αυτά τα σπίτια δεν γίνεται να ρυμοτομηθουν και να κοπούν, τεχνικά αδύνατο και οικονομικά πώς θα αποζημιωθούν?,,,,,,,Ο τσωμος κατέβηκε το 14 και ήθελε πολύ να γίνει αντιδήμαρχος και αφού δεν έγινε δεν μπορεί να το χωνέψει και θα κάνει τα πάντα για να τον ρίξει. Όλος ο συνδυασμός τσωμου στον κυρμανιδη είναι. Φυσικά είναι συνταξιούχος και δεν υπάρχει κωλυμα για την εταιρεία των παιδιών του να παίρνει εργα από το δήμο. Κατά τύχη μία φορά είδα τον ορχο της γεωδομης και πραγματικά μου έκανε εντύπωση ήταν νοικοκυρεμενος.Καλο είναι ότι υπάρχει μια τεχνική εντός δήμου για έκτακτες ανάγκες. Παντως λόγω απόστασης εχει πλεονέκτημα για εργα του δήμου να δίνει μεγαλύτερη έκπτωση από άλλους εργολάβους εκτός δήμου. Δεν ξέρω τι πτυχίο έχουν και αν θα μπορούσαν να φτιάξουν εργα σαν το βιοκα δίκτυο Αγίου ή βιοκα καμένων βουρλων παντως κάνουν καλή δουλειά όπως και η ντεντρα που έφτιαξε το πολιτιστικό και έβγαλε καλό κέρδος και έχει φτιάξει και τον αγωγό βρωμικων στα καμένα και έχει πάρει το δίκτυο Αγίου. Οι επεμβάσεις στην ασφαλτο Γεράσιμου Βασιλειάδη ήταν χειρουργικές και τα ανοξείδωτα κουτιά ηλεκτρικών προβλεπόταν στην μελέτη για αειφορια διατήρησης,δίπλα στο αλάτι. Αυτό σημαίνει ότι η μελέτη έχει προβλέψει τα πάντα,για μένα είναι αυτονόητο αυτό, αλλά στην Ελλάδα βλέπουμε πολλά αποτυχημένα έργα. Στην ασφαλτοστρωση του τσωμου αν έδωσε καλύτερη έκπτωση δεν μπορούσε να μην του δώσει το έργο και σίγουρα θα γίνει καλό και αυτό θα ωφελήσει τον συκιωτη όχι τον γιο του τσωμου που θα κατέβει σίγουρα με το κυρμανιδη. Παντως αυτή η σχέση τρίγωνο δήμαρχος, τσωμος αντιπολίτευση που θέλει να εκλέξει άλλον δήμαρχο, τσωμος εταιρεία, είναι εύκολο να μπερδέψει τους πάντες.Το σίγουρο είναι ότι ο τσωμος θέλει εκδίκηση για το 14-19.Η τυφλή εκδίκηση για προσωπικά δεν φέρνει καλό σίγουρα. Παντως ήθος και αξία δεν υπάρχει σε ανθρώπους που ήθελαν από τον Δήμο μόνο τον μισθό και να να έχουν καρέκλα τετραετία εμισθη και τώρα πάνε απέναντι μόνο για εκδίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο ο γιος Τσωμος κατεβαίνει με Κυρμανιδη ειδα την φάτσα του στο μπάνερ της ανακοίνωσης. Ο Συνδυασμός Τσωμου όλος στον Κυρμανιδη. Παρασκευή Κοντή γιορτή για τον Ηλια Όπως και οι δυσαρεστημένοι της πορείας ανάπτυξης Μπητα κ Κοντοπανος. Το βέβαιο ειναι ότι στον πρώτο μήνα εφ όσον εκλεγούν θα έχουν σκορπίσει λόγω εγωισμού κ ειναι. Προκειμένου όμως να στείλουμε τους τσωμαιους (πατήρ κ υιό ) σπιτι τους και οι άλλοι να μην παρουσιάσουν φαινόμενα αλαζονείας , έπαρσης , διαφωνιών κ διαγραφών της επικεφαλής Δημοτικής παράταξης. Προτείνω για το καλό του τόπου διότι ειναι αξιόλογοι στο σύνολο με τον σωστό μαέστρο , εξωθεσμικό σύμβουλο υιό Τσωμο , Μπητα πρόεδρο ΔΣ Κοντοπανος το Ταμειο κ Κυρμανιδη να αναλάβει χαρτοφυλάκιο κάτι σαν δημοτικού υπουργού εσωτερικών για την ορθή λειτουργία του δήμου κ των υπαλλήλων. Όλοι ευχαριστημένοι κ ο Δημαρχος στον θρόνο του διότι γνωρίζει από διοίκηση. Δήμαρχε έχεις θωριά , υπόσταση , όραμα.

Ανώνυμος είπε...

Κ Τραχανά εκπλήσσομαι θετικά. Μεστή σκέψη πλήρης στοιχείων και αντικειμενική προσέγγιση των πραγμάτων. Όλα αυτά από έναν Αριστερό κατά δήλωση, έστω και αναθεωρητή θα πρόσθετα εγω
Μήπως τελικά είναι φιλελεύθερος αυτός ο τρόπος σκεψης.
Πάντως αξίζει μια τέτοια προσέγγιση για τα τοπικα να αξιολογηθεί μέσω της διαδικασίας της ψήφου στις επόμενες Δημ. Εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο Πλατανιάς

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πάλι τα ίδια θα πούμε, δεν είμαι κομμουνιστής γιατί δεν υπάρχει η λέξη αριστερός .Αυτα που λέω είναι ο ορισμός του βενιζελισμου, αλήθειες και αντικειμενικοτητα για όλα. Αυτό είναι ο φιλελευθερισμος και δράση, πολύ δράση η απραξία κάνει μόνο κακό

Ανώνυμος είπε...

Έτσι σε θέλω!