28 Ιουνίου 2022

Στο σφυρί … Γαλήνη & Πάρκο για 40 χρόνια – Επενδυτές … σπεύσατε!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Τουλάχιστον 1 εκατ. euro ‘τούκα’, και ετήσιο τίμημα θέτει ως προϋπόθεση ο διαγωνισμός για την διάθεση των 500 περίπου στρεμάτων που είναι στο κέντρο των Καμένων Βούρλων.

 

Διαβάστε εδώ την σχετική προκήρυξη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονο κοροιδα ή Λαμογια θα εμπλεκαν στον ασφυκτικο γραφεικρατικο ελεγχο του σοβιετικου κρατους,ρισκαροντας τα κεφαλαια τους οπως ο γερο Μητσης.
Ενα τοπογραφικο με κουφαρια, τεμνενομενο και οχι ενιαιο,με διαφορους δρομους ισχυρης οχλησης, μακρια απο αεροδρομια ,κυριολεκτικα αγονη γραμμη για κρουαζεροπλοια.
Η προσκληση ενδιαφεροντος θα ηταν δεκα φορες υποδεεστερη και ασυμφορη ακομη με τις ιδιους ορους με αυτη του ακινητου της ΚΥΛΛΗΝΗΣ,για να μην μιλησουμε για την θαλασσα,
και την παραλιακη οδο μπροστα, με τα παρκαρισμενα πουλμαν γεματα ¨χεσμενους΄ των Μοναστηριων.
Ειναι ιδανικη περιπτωση επενδυτικου αυτοχειριασμου,αλλωστε φαινεται αυτο στην εποχικοτητα
του Γαληνη.
Μακαρι να ελθει ο ¨χαζος¨ και τζαμπα, αρκει να λειτουργει με εργαζομενους, παλι κερδος
για την τοπικη κοινωνια θα υπαρξει και ΦΠΑ για τους σοβιετικους.

Ανώνυμος είπε...

Να που μας έσκασε πρωτος-πρωτος ο *καθ' ύλην αρμόδιος * αλλά και φαφλατας. Δεν διάβασε ότι αντί για εργαζομενους θα χρησιμοποιούν .......ρομπότ;;

Ανώνυμος είπε...

φιλε 5.02μμ συμφωνω, εξαρχης ενα Καπιταλ κοντρολ?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει περίπτωση ο Κούλης να την κοινωνικοποίησει την Γαλήνη
σαν την Λαρκο, με προσωπικό από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ(για τους ανέργους) μέσω ΟΑΕΔ,ξέρει κανείς τίποτε,είμαι μακροχρόνιος άνεργος;

Ανώνυμος είπε...

Κάνε αίτηση φίλε, θα το δουλέψει ο Δήμος με Σέρβους!!!!

Troll είπε...

Αναφέρεστε στο Mitsis Hotel ( Πρώην Ξεν.Γαλήνη του ομίλου ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ ).
Και απο τα ειρωνικά σας σχόλια αντιλαμβάνομαι ότι σας φταίει η ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης.
Ας πάμε όμως λίγο πιο πίσω, τότε που η μονάδα είχε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,γιατί θεωρώ ότι έχετε κοντή μνήμη.
Πρίν αναλάβει λοιπόν ο κ.Μήτσης, το "κοινωνικού χαρακτήρα" Ξεν.Γαλήνη, την νεκρά περίοδο ( Οκτώβριο-Απρίλιο ), με την προτροπή και ανοχή των τότε εργατοπατέρων ( Σήμερα έχουν μεταπηδήσει σε άλλους πολιτικούς χώρους ),παρουσίαζε ώς απασχολούμενους 50-60-70 άτομα ( Φυσικά δεν εργάζονταν κανένας, μιάς και δεν υπήρχε ούτε 1 πελάτης στον Ξενοδοχείο ).
Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο μάγειρας εβγαζε 100 μερίδες φαγητό ημηρεσίως.
Ετρωγαν οι "εργαζόμενοι" και έπαιρναν και φαγητό για το σπίτι.
Αν ήταν δικία σας η επιχείρηση , έτσι θα την λειτουργούσατε;
Αυτά για αρχή και ενημέρωση............

Ανώνυμος είπε...

80 εκ δραχ. το χρόνο εμπαινε μέσα η κοινωνικοποιημένη Γαλήνη από το τζάμπα ουίσκυ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο για τον θάνατο του δελφινιού με το σύνθημα 'παραιτησου δήμαρχε τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το δελφίνι δεν θα το έλεγα ότι είναι λόγος για διαμαρτυρία, άλλωστε δεν εμπλέκεται ο δήμος με αυτό το ατύχημα. Αλλά το γεγονός ότι δεν έχει πέσει ούτε μια φτυαριά τσιμέντο σε δρόμο 8 χρόνια, όπως και να το κάνεις είναι λόγος για διαμαρτυρία αλλά και για μαύρισμα στις επόμενες εκλογές του χρόνου.

Troll είπε...

Εγω θα έλεγα να μαζευτούμε μπροστά απο το Δημαρχείο και να διαμαρτυρηθούμε,γιατί δεν μας κάλεσε ο Δήμαρχος προχθές στην δεξίωση που παρέθεσε για τα γενέθλιά του.

Ανώνυμος είπε...

Παντως ο Τζιμης και ο Μπικος στην πλατεια τα κονομησαν, και οσοι πηγαν απο μονοι τους, ειχαν και τζαμπα διασκεδαση απο ορχηστρα πληρωμενη απο τον ιδιωτη γιατρο και οχι απο τον δημο?
εμαθα οτι φυγανε στις 4 το ξημερωμα.Παντα τετοια ,χαρες?
Εσεις τωρα πατε στον Τζιμη για ψηφο,αμ δε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άλλο θα πω, ούτε για το δελφίνι, ούτε για τις λακούβες,ούτε για τα γλέντια με πληρωμένες ορχήστρες από την Λαρισα.Η ονομασία της αίθουσας του ΔΣ πως προέκυψε,
πως αξιολογήθηκε, ελήφθει υπ όψιν κάποιο κριτηριο ευεργεσίας, η μόνο το καθήκον το οποίον ήταν επί αμοιβή; Και γιατί αυτός και όχι ο Έξαρχος ή κάποιος άλλος;
Ευεργέτης πάντως δεν ήταν κανένας τους .

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε ο δήμαρχος είναι ο μαραθωνοδρομος της τοπικής πολιτικης!

Troll είπε...

Ο Εξαρχός ήταν το ηθικό στοιχείο της πολιτικής σκηνής και τα σκήπτρα τα έχει πάρει η νύν Δημαρχάρα κ.Συκιώτης Γιάννης.! ! ! ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Καμία συσχέτιση του πρώην με τον νυν.Η χρονική διαφορά του τότε με το σήμερα,η μεγένθυση του Δήμου, και τα αθροιστικά προβλήματα του σήμερα σε σχέση με αυτά του χθες,είναι αδύνατον να ηθικοποιηθουν.
Πολιτική ηθική λοιπόν είναι η καλή πρόθεση όταν γίνεται πράξη ή γενικώς είναι μια αφαιρημενη έννοια ανάλογη με το συμφέρον;
Και ποιο συμφέρον, το ωφελημιστικο της τοπικής κοινωνίας ή το κομματικό- ιδεολογικό ( βλέπε κοινωνικοποίηση ξεν. Γαλήνη).Πάντως
κάθε περίοδος ακόμη και με το ίδιο πρόσωπο έχει την αυτονομία της (απόδοση έργου η μη).Αν θα έπρεπε να γίνει σύγκριση αυτή θα ήταν η σοσιαλιστική περίοδος(Τετρι)με την φιλελεύθερη σημερινή.