02 Μαΐου 2022

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου - Τρίτη 3/5/2022

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γραφείο: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δ/νση: Αγ. Παν/νος 8- 35008 Καμένα Βούρλα Τηλ.: 2235350029, 2235350037 E mail: lxondrodimou@mwlos.gr

Παρακαλείσθε την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 και ώρα 20.00 μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 9η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση σύμφωνα με την αριθμ. 643/69472/24-9-2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των Δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας», θα πραγματοποιηθεί:

Δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την λίστα αποδεκτών, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 της με Δ1α/ΓΠ.οικ.50907/13-8-2021 (ΦΕΚ 3793) ΚΥΑ και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς

Με απομακρυσμένη σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr) για όσους από τη λίστα αποδεκτών της πρόσκλησης δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 2, 3 του άρθρου 10 της με Δ1α/ΓΠ.οικ.50907/13-8-2021 (ΦΕΚ 3793) ΚΥΑ (θα σας αποσταλεί και ηλεκτρονική πρόσκληση)

Μέσω τηλεδιάσκεψης μπορούν να συμμετάσχουν εμβολιασμένοι και νοσήσαντες, εφόσον το επιθυμούν.

Σύμφωνα με την αριθμ. 643 εγκύκλιο ΥΠΕΣ: α) δεν υφίσταται πρόβλεψη για συμμετοχή μελών σε δια ζώσης συνεδρίαση κατόπιν αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου και ως εκ τούτου , δεν παρέχεται τέτοια δυνατότητα σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει και β) παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ενημερώσουν εγκαίρως, μέσω τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος στο 6972822959 (Σωσώνης Ιωάννης-Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) και 2235350037 (Χονδροδήμου Λουκία) και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lxondrodimou@mwlos.gr, έως την Τρίτη 3-5- 2022 και ώρα 12.00 μ., για τον τρόπο συμμετοχής τους στην συνεδρίαση ώστε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σωσώνης Ιωάννης


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εναρμόνιση κανονισμού λειτουργίας εμποροπανήγυρης Κοινότητας Αγίου Κων/νου με τις διατάξεις του Ν. 4849/2021
2. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) που αφορά το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) «Ιαματικών Πηγών Κονιαβίτη Καμένων Βούρλων» στο Δήμο Καμένων Βούρλων, Π.Ε. Φθιώτιδας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
3. Έγκριση Απολογιστικών στοιχείων Α΄ τριμήνου 2022
4. 1 η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καμένων Βούρλων οικ. έτους 2022
5. Έγκριση 1ης τροποποίησης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Καμένων Βούρλων ετών 2021-2023

Οι εισηγήσεις των θεμάτων και λοιπά σχετικά στοιχεία, θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, για ενημέρωσή τους

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούω, δεξιά και αριστερά, ότι ο κ. Κυρμανίδης έχει σχεδόν έτοιμο συνδυασμό και όπου νάναι θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα. Αν τα ονόματα των δημοτών που ακούω είναι πράγματι στην ομάδα του, προβλέπω ότι ο Συκιώτης θα είναι χαμένος από τα αποδυτήρια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μορφέας ήταν ο θεός των ονείρων.
Πιθανόν να σας έχει επηρεασει.
Επί της πραγματικότητος το κόμμα θα αγνοησει τον νεο 'Κυρτσο'.
Η πόλις έχει δήμαρχο και μάλιστα 'βαρβάτο'.

Ανώνυμος είπε...

7.12 για ποιο κόμμα μιλάς ; Αυτό που στις επερχόμενες εκλογές πιάνει δεν πιάνει τα ποσοστά Σαμαρά; Ο Έλληνας πάντα τιμωρεί αυτόν που τολμά και βάζει χέρι στη τσέπη του.
Για το ‘βαρβάτος' εσύ μάλλον κάτι θα ξέρεις για να το λες;
Εγώ αυτό που ξέρω σαν νεοδημοκράτης είναι.
Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρείς και η κακή του η μέρα, του Γιαννάκη Συκιώτη !
Το έλα ‘’ρε μαλάκα’’ δεν τον σώνει πια. Τον ψηφίσαμε/2014, τον ξαναψηφίσαμε/2019, τώρα θα τον μαυρίσουμε. Τελείωσε. Και ξέρεις αυτοί που χάνουν την καρέκλα της εξουσίας, χάνουν και τα στηρίγματά τους

Ανώνυμος είπε...

7.12 ΜΕ ΤΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, Ε' ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ... ΒΑΡΒΑΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ 'ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ'

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλατε να είσαστε ιδιώτες καρδιολόγοι με ιδιόκτητο ιατρείο,με σύζυγο φαρμακοποιό,
δημαρχοι με εξασφαλισμένη σύνταξη πολιτικού ανδρός ,φιλελεύθερο δεξιό και όχι γιαλαντζι,και μελλοντικό βουλευτη και ποιος ξέρει και
Υπουργό υγείας;
Ονειρευτητε αλλά δεν θα γίνετε ποτέ?

ασκητης είπε...

Παρελθόν- παρόν- μέλλον.
Τά άδυτα της δημαρχίας, θά κατακεραύνωσουν αυτούς πού θά χάσουν τόν ύπνο τούς.
Τό κάθε κομμάτι εμπεριέχει τήν μοναδικότητα δίχως μυστικισμό.
Τήν ύστατη στιγμή, ουδείς αρνήθηκε.
Έτσι μίλησε τό παρελθόν. Ο Λόγος μετά κοίταξε τό παρόν.
Αυτό εγνεψε με ένα μεγάλο χαμόγελο, πού έκανε τόν Λόγο νά αναρωτηθεί δίχως νά εκφραστεί.
Τό παρόν είχε ήδη μιλήσει.
Καί πρίν ο Λόγος στρέψει τό βλέμμα τού στο μέλλον, τό μέλλον είπε:
-Σάς μοιάζω.








Ανώνυμος είπε...

10.25 είσαι από αυτούς που είναι ικανοί να κάνουν 9.5 δόσεις εμβολιου αν τους πει ο μηζζοτακης και ο στραικουγας

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλαράκο που είσαι ψεκι και δικαιωματιστης στο ούζο και στον καφέ περιμένεις από την δημαρχία να σου πλήρωσει τα 1200 ευρώ το δίμηνο για την ρήτρα αναπροσαρμογης της ΔΕΗ;
Ναι καλά κατάλαβες Τσίπρας το νομοθέτησε έσκασε στα χέρια του Κουλη.Γιατι τα έρμα ψωφανε;
Αλλά αν ο Δήμος φταίει για όλα τι χρειαζόμαστε τον Μήτσο , τον Τάκη,και τον Αλέκξη;θα το πω εγώ γιατί εσείς είστε ιδεολογικοποιημενοι σιτισμενοι του συστηματος θελετε το κράτος πατερουλη για να τα παίρνει με την κάθε Ρήτρα για να τα δίνει στους αριστεροδεξιους τρουπωμενους- ψηφοφόρους.
Έτσι και εγώ αρνούμαι να πληρώσω την ξεφτίλα και διακόπτω το ρεύμα στο σπίτι μου και θα παρανομω με μπαλαντεζα από ένα διπλανό φιλο πληρώνοντας τον λογαριασμό στη μεση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τα μάθατε ; Σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό στέκι καφε των καμένων Βουρλων υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη του κ ενός εκ των αντιδημάρχων επισφραγίστηκε η συνεργασία του Δημάρχου μας με τον επικεφαλή του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης για κοινή κάθοδο των συνδυασμών τους στις επερχόμενες εκλογές. Ύστερα από την παραπάνω συνεργασία αντιπολίτευση δεν θα υπάρχει κ όλοι μαζί θα βάλουν πλώρη για την αναπτυξιακή πορεία των καμένων βούρλων. Καλη επιτυχία να έχετε κύριοι στο δύσκολο εργο σας.
Υ.Γ Κύριο μέλημα σας η ανάπλαση της Γερασιμου Βασιλειάδη

Ανώνυμος είπε...

Ρε ψευτ ,δεν κανει τετοια ο τσωμος θα γινει ρομπα

Ανώνυμος είπε...

ρε ψευτ, 2-3 έχει, κι αυτοί ως το καλοκαίρι θα χουν λακισ

Ανώνυμος είπε...

Καημένη ανάπλαση Γ.Β θα περιμένεις χρόνια με αυτούς που μπλέξαμε. Ο νυν την έχει στο πρόγραμμα από την προηγούμενη τετραετία. Όταν βρισκόταν με τον Μπακογιάννη την είχε έτοιμη στο τσεπακι του. Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπλαση της Γερ. Βασιλειάδη
ηταν και είναι αιτία πολέμου όλων των εμπλεκομένων ιδιοκτητων-επαγγελματιων-γκαρσονιων-και ομάδων καταθλιπτικων θαμωνων.
Όλοι αυτοί δημιούργησαν με την ανοχή όλων των διοικήσεων την σημερινή κατάσταση.
Αν λοιπόν σήμερα ο δήμαρχος είναι υπέρ μιας σοβαρής παρέμβασης θα πρέπει να συγκρουστεί με την ομάδα αυτή που τον στηριζει ανελιπως έχοντας συντονιστή τον σημερινό Αντιδήμαρχο. .Επί της ουσίας μια ανάπλαση πρέπει να έχει προοπτική 50 ετών,να περιλαμβάνει κυκλοφοριακό,πεζόδρομο-ποδηλατοδρομο,κηποτεχνια ,εννιά περγκολα,δρόμο ήπιας κυκλοφορίας,απενταξη συνεχόμενου πάρκιγκ, ελεύθερη παραλιακή ζώνη με ομπρέλες,διαφημιστικές πινακίδες μόνο στην πλευρά καταστημάτων κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να ανακαλύψετε τον τροχό με την ΓΒ. Δείτε απλά παραδείγματα άλλων ομοειδών παραλιακών πόλεων, πως έχουν αναπλάσει τις παραλιακές τους οδούς, και τα οφέλη που έχουν αποκομίσει. Το θέμα είναι ο Δήμαρχος το έχει πει ότι θα το κάνει από τις προεκλογικές του εξαγγελίες της πρώτης τετραετίας. Δεν το έκανε ούτε στην δεύτερη τετραετία. Τι μου λέει ότι θα το κάνει την τρίτη? Άσε δεν του νουμίζω!

Ανώνυμος είπε...

Ταγαράς: Οι περιοχές που ξεκινάει ο τρίτος κύκλος του Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων
Ξεκινά ο τρίτος κύκλος -από τους συνολικά τέσσερις- του Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων «Κωνσταντίνος Δοξιάδης» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με συνολικό προϋπολογισμό 401,05 εκατ. ευρώ.
……….ύστερα από απόφαση που υπέγραψε προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία για την κατάρτιση και έγκριση εκπόνησης 76 μελετών Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)

Αναλυτικά, οι 76 μελέτες Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων είναι οι εξής:
1. ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ (ΔΕ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΠΥΛΑΙΑΣ, ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ)........
...
69. ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ (ΔΕ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΜΩΛΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

Νεοδημοκράτη ξύπνα ! Μη μασάς άλλο χόρτο !
Πλήρωνες για ρεύμα 100…..και τώρα πληρώνεις 1.000. Λέει ότι θα σου επιστρέψει άντε τα 600 από το δημόσιο ταμείο και όχι από τους παρόχους που πρέπει να προστατευθούν από φαλιμέντο*** … και αυτά στα παρουσιάζει ως “κοινωνική ευαισθησία”
Τα 600 που θα σου επιστρέψει θα τα χώσει στο έλλειμμα.
Πως θα τα καλύψει;;
Μα με φόρους και νέες εισφορές. Δηλαδή εσύ πάλι θα τα ποληρώσεις.
Και εσύ χειροκροτείς ανακουφισμένος στα μπαλκόνια…

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του 8.18 είναι αλά καρτ,διότι τα κόμματα του συνταγματικού τόξου μέσα και οι Κουκουεδες( αν είναι δυνατόν να θεωρουνται κοινοβουλευτικοι)μαζί τα φάγανε.
Και φέρανε την πτώχευση.

Ανώνυμος είπε...

Ο νδτης έχει φάει τα εμβόλια του και βρίσκεται σε κώμα τώρα. Ότι του πεις ψηφίζει. Ο αρχηγός των ανεμβολιαστων στο βορλοβο ακούει?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο αρχηγός στον Άγιο των αντιβακσινιστων?

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ακριβώς

Ανώνυμος είπε...

Σκυλομπατηριδες άντε μέχρι την Κίνα να γαυγισεται για τον κοβιντ.Και αν πέφτει μακριά, μέχρι την ρωσια του πολεμισεται για τα ιδανικά των ολογαρχων μαζί με τους Τσετσενους κατσιαπλιαδες μωαμεθανούς.οουστ ρε.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 8/5/22 – Café Asteria - αυτήκοος μάρτυς
Μια παρέα συζητά για τα δημοτικά πράγματα. Μεταξύ αυτών και επιχειρηματίας επενδυτής στον Άγιο Χαράλαμπο-Λιαπάτα ( Zeus Village). Επιχειρηματίας ΄΄Ένα δήμαρχο που 7 χρόνια δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα υδροδότησης σε μια κοινότητα του δήμου, δεν τον ξαναψηφίζεις. Τον στέλνεις σπίτι του’’.
Πόσο δίκιο έχει !
Δημότες ξυπνήστε. Μη μασάτε άλλο το χόρτο που σας σερβίρει ο δήμαρχος! Ανίκανος φαφλατάς !

Ανώνυμος είπε...

12.27 τη Δευτέρα δημοτικού την έχεις βγάλει?

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο επενδυτής να έρθει να πάρει τα ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ.Η Λιαπατα να πάρει φυσικό νερό από το λιαπατορεμα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η Λιαπατα θα φτάσει να συναγωνίζεται την Παύλιανη και την Αγόριανη με το λιαπατορεμα ως πόλο έλξης περιπάτου,τότε κάτι θα έχει αλλάξει,τώρα
το πρόβλημα του νερού είναι υπερ τοπικό και δεύτερο ,ας πιουν και από το κοινοτικό ξερικο πηγάδι .

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Η τέχνη σε μια αναμέτρηση είναι η ποιότητα της ομάδας. Η νίκη έρχεται μέσα από την συνένωση δυνάμεων και ισχυρών προσωπικοτήτων. Αυτό λείπει στο Δήμο μας. Αυτό του αξίζει. Αυτό ετοιμάζεται και αυτό θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις *μανουλες* σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

8.18 που το βρισκεις το κουραγιο για χιουμορ.Για ποια ποιοτητα μιλαει ο ποιητης.Οι περισσοτεροι που ανακατευονται με την ντοπια πολιτικη ειναι σακατιλικια με στοχο μονο το συμφερον.

Ανώνυμος είπε...

Στο συνέδριο ο Σαμαράς τους τα είπε .Στη
ΝΔ κεντροδεξια χωρίς την δεξιά δεν υπάρχει.Ο καραμανλακος ο ανιψιός είπε ότι είναι φιλελεύθεροι με στόχο λιγωτερους φόρους στην μεσαία τάξη.Ο Κουλης είπε δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα μου φτάνει να με ψηφίζουν οι κρατιστες,οι εργολάβοι Δημ. Εργων,οι συνταξιούχοι των ΔΕΚΟ.Η Γεωργία και οι λοιποί, μοιράζουν φόβο
για την χαμένη ψήφο?Οι δε πουτινιστες
λενε ότι αν ψηφιστούν θα διπλασιάσουν το υπερπλεονασμα στεγνώνοντας την αγορά.
Όλο αυτό το σουρεαλιστικό τοπίο οδηγεί τον Δήμαρχο σε λιτότητα για να έχει τις δύσκολες μέρες
ο Δήμος χρήματα να κάνει εκπτώσεις στα τέλη?

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ φίλε, είμαι 39.
πόσο δίκιο έχεις. Μέγκα σακατλικια και βάλε+++

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστες κατι δεν παει καλα με το μπλοκ. Απαξιωση ή ειναι ιδεα μου ;
Φτωχια στις αναρτησεις. Φτωχια και στα σχολια.
Φαινεται οτι ολα βαινουν καλως στο δημο και δεν υπαρχουν θεματα ;

Ανώνυμος είπε...

Το μπλοκ απαξιώθηκε ή ο Δήμος? Υπάρχει αντίπαλο δέος στον δήμαρχο ή θα μας πάρει τα σώβρακα από την πρώτη Κυριακή? Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ασχοληθούν και φοράνε παντελόνια ή όλοι βρίζουν τον δήμαρχο και στο τέλος πάνε κοντά? Να ζει κανείς ή να μην ζει ? Ιδού οι απορίες!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα σχόλια που ήταν 'στρατευμένα' εκτός τα Post του Σκουφια που ηταν ειδικευμενα,
δείχνουν την χαμηλή ποιοτητα και τον λαϊκισμό των 'παιδιων.' που τους κόπηκε το παγωτό.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τα Καμένα Βούρλα έχουν υψηλού επιπέδου κόσμο, αλλά στο μπλοκ μπαίνει ο κατιμάς.
Το ότι είμαστε για τον γάιδαρο καβάλα άπαντες, και μοναδικό μας μέλημα είναι να ψοφήσει η γίδα του γείτονα δεν το εισπράττει κανένας.
Οι λιγοστοί αξιόλογοι που θα μπορούσαν να σταθούν σε κάποια θέση και να προσφέρουν στον τόπο, ούτε που να το ακούσουν. Σιγά σου λέει ο άλλος μην κάθομαι εγώ να με βρίζει ο κάθε ένας για ότι του έρθει στο μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός 9.13 πμ.

Ανώνυμος είπε...

Τι σωστός;Η αυτοκριτική περί γαϊδάρου και της ιππευσης χωρίς να περιέχει τα αίτια είναι διαπίστωση αποτελέσματος που λίγο πολύ όλοι το βλέπουν.
Όλα εξαρτώνται από την παιδεία.
Ο Χωριάτης από το Ρεγκινι το αναλύει στην συνήθεια -'Ετσι μάθαμε '.
Ο κομματικός το δέχεται γιατί -'Ειναι ποδόσφαιρο και πρέπει να κερδάμε'.
Ο δογματικός είναι μη κανονικος-'εχει αντιστρέψει την πραγματικότητα με την ιδεολογια'.
Ο κολλεκτιβιστης είναι με το σύστημα -'Εν τη παλάμη και ούτω βοησωμεν'.
Αν λοιπόν αυτό αποτελεί το 95,% του δημοτη-πολιτη τότε γιατί να μην πιστεύουν ότι το μνημόνιο προηγήθηκε της πτωχευσης?

Ανώνυμος είπε...

@ 1.23 ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο 9.13 ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ - ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΣΕΝΑ "Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ". ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΧΩΡΙΑΤΕΣ" ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα λέτε στο καφενείο στο Ρεγκινι που ακόμη σας πιστεύουν ότι
οι μεγάλες συντάξεις φέρνουν κίνηση στην αγορά,αφού πρώτα τους τα παιρνουν από την φορολογία στα λιπάσματα και στο πετρελαιο κινησης.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ελατε καποιοι να δειτε τα χαλια τηε δεξιας στο πολιτιστ κεντρο για τη σπαταλη χρηματων σε θαλασσοδαρμενο κτιριο .1,1 εκ ευρω ποτε ιδιωτης δεν θα τα πεταγε σε παλιο ισογειο ,θα εφτιαχνε καινουριο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό αφορά αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου και όχι των κομμάτων.
Γιατί τα μπερδεύεις?
Και για το δούμε και βαθύτερα αφορά αποκλειστική ευθύνη δική μας που ψηφίσαμε αυτόν τον δήμαρχο και 2 φορές μάλιστα.
Έχεις αντίρρηση ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε στην Αθήνα ο μπακογιαννης πετάει λεφτά στον αέρα, στην Λαμία το ίδιο,εδώ τα ίδια. Είναι πρόβλημα της ελληνικής δεξιάς η σπατάλη. Δεν είναι τυχαία σύμπτωση. Για την δεξιά της Γερμανίας δεν μπορώ να πω το ίδιο. Εννοείται ότι ευθύνη έχει ο ψηφοφόρος για αυτά

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο κ. Τραχανάς έχει αριστερή άποψη δεν σημαίνει και σωστή.Το ποιος ακολουθεί λιτή και συνετή οικονομική πολιτική δεν θα το δούμε στους Έλληνες δεξιούς ή αριστερούς.Το πρότυπο είναι στον οικογενειακό προϋπολογισμό και μετά στις χώρες εκείνες που η παραγωγή υπερβαίνει σταθερά την καταναλωση.
Κάτι επέκταση το εσοδα-εξοδα είναι βασική σταθερά του φιλελεύθερου συστήματος στην οικονομία.
Ιδεατά οι δυτικές δημοκρατίες προτεσταντικού τύπου έχουν ως αξία για την εναρετοτητα την εργασία την αποταμίευση και την επένδυση δηλ τον καπιταλισμό,
σύμφωνα με το βιβλίο του Μαξ Βέμπερ -'Καπιταλισμος και προτεσταντική ηθικη'.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά, ένα οικονομικό σύστημα ανηθικο(Διαφθορά,Πλασματικοτητα, μονιμοτητα, αντιπαραγωγη
στο 70%,με καταναγκαστικής φόρους στο υπόλοιπο 30%οδηγει πάντα στην πτώχευση.
Τωρα αν εσύ δεν αναγνωρίζεις την πραγματικότητα
αυτό είναι θέμα που αφορά εσένα,*Και όμως η γη γυρίζει*

Ανώνυμος είπε...

μεγάλε τα λεφτά για το συγκεκριμένο δεν τα έδωσε το υπουργείο εσωτερικών?
ποιος είναι κυβέρνηση? εγώ ή εσύ? η ΝΔ είναι.
γιατί με τη μία πας να βγάλεις τη ΝΔ απέξω και άμοιρη ευθυνών?
ξανασκεψου το

Ανώνυμος είπε...

Σε Δημόσια Διαβούλευση οι «Έξυπνες Πόλεις»
Το έργο αφορά 315 δήμους της χώρας, που έχουν πληθυσμό μέχρι 100.000 κατοίκους
Σε Δημόσια Διαβούλευση τίθεται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Έξυπνες Πόλεις», που χρηματοδοτείται με περίπου 230 εκ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

https://news.b2green.gr/19011/

{ #} Οι "έξυπνοι δημότες" έχουν προτάσεις;;
Προσοχή τα λεφτά είναι " μπλε ".

Ανώνυμος είπε...

Είδα κάτι στο Λαμία ναου , σχετικά με το φάρο στο χιλιομιλι στην Σκάρφεια, παρά το ωραίο και ενδιαφέρον. Τι λες μπλόγκερ το αμαρτίας, είναι πολύ καλό για τον τόπο μας, ας δούμε και την οικολογική πλευρά, στην ενημέρωση μας. Καλή νύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Το Οικολογικό είναι συνδεδεμένο με την κουλτούρα.
Μια επέμβαση κηποτεχνίας αλλιώς υλοποιείται σε μια δυτική χώρα και αλλιώς εδώ.
Στην δασική και θαλάσσια ζώνη εκεί προσπαθούν να μην ρυπαίνουν,κατά τα άλλα αφήνουν την επίδραση της φύσης ελεύθερη.

Ανώνυμος είπε...

ασχολειστε ακομη με τον θεοπσιχτη δημαρχο πηγαινετε τον εκει που πρεπει μαζι με την παρεουλα του και τους μηχανισμους που τον στηριζουντα υπολοιπα ειναι για καταναλωση...αν μπορειτε καταπιλεμειστε τη διαφθορα..αλλιως...