08 Οκτωβρίου 2021

Από 9 έως 11 Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με στόχο την ενίσχυση δράσεων που συμβάλλουν στην προβολή του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού τις οποίες προσφέρει η Ελλάδα, ο ΕΟΤ έθεσε υπό την αιγίδα του το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής, που θα πραγματοποιηθεί από από τις 9 έως την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην περιοχή των Καμένων Βούρλων της Φθιώτιδας.

Το συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κεντρικό θέμα: «Η ιαματική ιατρική ως συμπληρωματική ιατρική». Σε αυτό θα συμμετάσχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, εξειδικευμένοι στο πεδίο του θερμαλισμού και της ιαματικής ιατρικής, ενώ ακόμα θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για τις δυνατότητες αναβάθμισης και διεθνούς προβολής των ιαματικών πηγών της χώρας μας.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η περαιτέρω ανάδειξη και καθιέρωση των ιαματικών λουτροπόλεων της Ελλάδας στον διεθνή χάρτη του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας, καθώς και η προβολή των πλεονεκτημάτων της χώρας για τη διεξαγωγή σημαντικών συνεδρίων, που σχετίζονται με αυτή τη μορφή τουρισμού. 

insider.gr

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παγκόσμιο συνέδριο της Ιαματικής Ιατρικης
είναι για τα Καμενα Βουρλα τιμή.
Θα μπορουσε να πραγματοποιηθει και αλλού.
Ότι επιλεχθει η δική μας περιοχή σηματοδοτεί από μονο του γεγονός εξέλιξης.
Αναπτυξιακά βοηθά στην
Θεωρία, την πληροφορία, και την τάση του ιαματικού τουρισμού.
Η μόχλευση που παράγει το συνέδριο με την διαχρονικότητα στην έδρα της πόλης, είναι σημαντική ως διαφήμιση.
Το ΤΑΥΠΕΔ στην προκηρυξη για νέο ανάδοχο επενδυτή θα πρέπει λογικα να εχει λάβει υπ όψιν τις ανακοινώσεις του συνεδριου(από προηγούμενες συνεδριάσεις) σε σχέση με τον θερμαλισμο.
Ευκαιρία και για τον δήμαρχο για ανακοινώσεις σύμφωνα με τις διαβουλεύσεις που έγιναν με τον Σύλλογο Ξενοδόχων λίαν προσφάτως.

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός 9 με 11 Οκτωβρίου, που γίνεται το συνέδριο, στην περιοχή μας θα είναι κατά διαστήματα βροχερός και έτσι άρχισαν μερικά σαλιγκάρια να βγαίνουν βόλτα.
Έτσι δεν είναι 6.35 ? Ευκαιρία σου δόθηκε, ανώνυμα μεν , να βγεις στο προσκήνιο με το αγαπημένο σου θέμα των ιαματικών νερών και να προτρέψεις τον δήμαρχο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για ανακοινώσεις σύμφωνα με τις διαβουλεύσεις που έγιναν με τον Σύλλογο Ξενοδόχων λίαν προσφάτως !
Τι έγινε ? Από υποψήφιος δήμαρχος έγινες σύμβουλος του δημάρχου ?
Στη δική μου γλώσσα αυτό λέγεται ‘κατάντια’. Στη δική σου ?

Ανώνυμος είπε...

3,32 μμ πηγαινε μαζεψε χοχλιους και ασε τα μαθηματα πολιτικης ορθοτητος αλλωστε για αυτο εισαι καταλληλος.

The information junkie είπε...

Δεν μου αρεσου οι ‘’χοχλιοι’’ Τους σιχαινομαι. Γι αυτο οταν συναντω καποιον ‘’σαν εσενα’’ προσπαθω, ναι δεν το κρυβω, να του κανω μαθηματα πολιτικης ορθοτητος. Και ιδου το πρωτο μαθημα.
Δεν ειναι στραβος ο γιαλος, στραβα αρμενιζεις. Εκει που φτυνουμε… δεν γυρναμε ποτε. Δεν γινομαστε ‘’συμμαχοι’’ εκεινων που μεχρι χθες κατηγορουσαμε.
Την αγάπη μου…
The information junkie

Ανώνυμος είπε...

Επανεμφάνιση κοντογλιτσα?

The information junkie είπε...

Και μια πληροφορια που δεν σηκωνει διαψευση
Σημερα γυρω στις 3.30 ειδα να βγαινουν απο γνωστο cafe της παραλιακης 2 γνωστοι συμπολιτες μας οι οποιοι οπως μου ειπαν τα ελεγαν για κανα 2 και ωρες πινοντας το καφε τους και κουβεντιαζαν για τα δημοτικα πραγματα. ‘’Αστερια’’ και οι δυο. Λετε να εγιναν πολιτικες αρραβωνες ?
The information junkie

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα έχεις ηθικές αναστολές και δεν τους λες με τα ονόματα?
Παραδοσιακέ της αυθεντικής κοπής με κονσερβοκουτι?

Ανώνυμος είπε...

Information junkie οταν λες οτι ''δεν γινομαστε συμμαχοι εκεινων που μεχρι χθες κατηγορουσαμε'' ποιον φωτογραφιζεις ? Τον ΔΜ ? Αν αυτον εχεις δικιο. Κριμα γιατι αρκετοι τον εβλεπαν σαν μια λυση εξοδου απο το τελμα που εχουμε πεσει σαν δημος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι τον βλεπαν για λυση, αυτοι που μιλουσαν και με τον κυρμανιδη, καλα για τοσο αφελη τον περασατε τον ΔΜ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ο μακρυνιτσας ξέρει από οικονομικά?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΜ απο οικονομικα ειναι σκραπας. Φυσικα δεν ειναι αφελης, καιροσκοπος ειναι. Τον εχω ζησει σε 2 δημαρχιακες περιοδους. Ολες οι κινησεις του παντοτε ειχαν να κανουν με το προσωπικο του συμφερον. Ακομα και τωρα. Τι του εταξε ο δημαρχος και εχουν ερθει κοντα, πολυ κοντα, αυτοι ξερουν. Ο information junkie εχει δικιο οταν λεει, δεν γινομαστε συμμαχοι εκεινων που μεχρι χθες κατηγορουσαμε. Εκει που φτυνουμε δεν γυρναμε ποτε.

Ανώνυμος είπε...

11.56 ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μαθατε τι ανακοινωσε στο συνεδριο ο πιπιλας;

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινωση οτι με ιαματικα νερα τα ψεματα θα γινονται αληθειες.


Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειστε με τον ποδηλατακια ΔΜ. Ο κυριος αυτος 2 φορες που τον αντικατεστησαν απο αντιδημαρχο, αρχισε να κανει αντιπολιτευση στην παραταξη με την οποια εκλεχτηκε και τελικα 2 διαφορετικοι δημαρχοι τον διεγραψαν. Και καλα εκαναν.
Αποσυρθηκε 4 χρονια μπας και σβησει το παρελθον του και πριν λιγο καιρο αρχισε να κανει προσωπικες επαφες με δημοτες για να τον στηριξουν να διεκδικησει τον δημαρχιακο θωκο. Εφαγε πορτα καθως πληροφορουμαι απο τους περισσοτερους.
Αυτο εφτασε στα αυτια του δημαρχου και με προφαση την ιαματικη πηγη τον πλησιαζει και με πιπιλες, μαστορας σε αυτα ο δημαρχος, τον πειθει να συμπορευθουν ξανα με στοχο τις επομενες εκλογες,.
Σωστη κινηση του δημαρχου. Οι ψηφοι του πεθερου του ΔΜ του είναι απαραιτητοι μετα την φυγη Τριανταφυλη.
Τωρα τι περιμενει ο ΔΜ απο την δημαρχο ? Ακουω δεξια/αριστερα διαφορα αλλα αυτος που πρεπει να απαντησει είναι ο ιδιος αν ακομα μας σεβετε ως συγχωριανους που τον ειχαμε στηριξει για να βγει συμβουλος.
Ετσι εχουν τα πραγματα με τον ΔΜ.
ΚΒτης πρωην υποστηρικτης του

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Δ.Μ και Δ.Π είναι απλό copy paste? Που να βγάλουν μετά κύριοι τα καμένα δήμαρχο??? Βρείτε έναν που ότι λέει τα εννοεί. τόσοι νέοι επαγγελματίες υπάρχουν στα καμένα και ο λαός τους γνωρίζει. Ακούστε τον λαό και ο δήμαρχος θα βγει, ανάμεσα μας είναι...

Κριτων είπε...

Η αυτοδιαθεση είναι δικαίωμα η δε αυτονομια είναι προσόν.
Αν λοιπόν θέσουμε τις δύο αυτές καταστάσεις σε πολιτικό τοπικό επιπεδο ως αυτονόητες, τότε είναι περιττο να
ζητουμε εξηγησεις.
Ακόμη και αλλαγή σε θέσεις που προγενέστερα ήταν φαινομενικά στέρεες μπορεί να δικαιολογηθούν με βάση τα νέα δεδομένα και τις διαφαινόμενες προοπτικές ανάπτυξης.
Άλλωστε ο Ηρακλειτος είχε πει -"Τα πάντα ρει"
Επιπρόσθετα Κηνσορες της ηθικής εδώ στα Καμενα βουρλα, δεν μπορεί να είναι το Κουρελοπρολεταριάτο=(το πολύχρωμο και όχι το ευτελές),όταν η πολιτική σταθεροτητα ειναι ανάλογα της ρήσης
-"εν τη παλάμη και ούτω βοησωμεν".
Φυσικά από την φιλελεύθερη άποψη (όχι την δεξιά) δεν τίθεται ζήτημα προσώπων ως πρωτογενων φορέων θετικων πολιτικών,
αλλά ως απλών διαχειριστών, εντολής των αναγκαίων ζητουμένων των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα δέν χρειάζετε να γράφεις τοσα πολλά για να προσδιορίσεις έναν κολοτούμπα...

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων Πετράκος εγγύηση

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να πει με χωριάτικα απλά ελληνικά τι θέλει να πει και που να καταλήξει, ο Κρίτων; Εγώ δεν καταλαβαίνω. Ποιος είναι άξιος για δημαρχος/ /των αναγκαίων ζητούμενων των δημοτών //. Ποιος είναι ο //πρωτογενών φορέων θετικών πολιτικών//. Το ερώτημα μου είναι ο ίδιος; ας μας το πει ευθέως, να πάρουμε τα......

Ανώνυμος είπε...

κρίτωνα πες καθαρά αυτό που υπονοείς. χωρίς γραμμική β μέσα από τη πυραμίδα...

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι.
Δεν υπαρχει απαντηση αντικειμενικη σε κατι υποκειμενικο.
Η γραφη ειναι καθαρη νεοελληνικη οχι ομως της δημωδους,τακτοποιει τις λεξεις
με γνωμονα την επιτευξη πολιτικου νοηματος και οχι αυτο που αρχικα φαινεται.
Ειναι φιλελευθερη γνωμη οχι δεξιας,κεντροδεξιας,αριστερας αποκλισης, προσπαθωντας να προσεγγισει την αληθεια μεσω της γενικοτητος και οχι μεσω της μερικοτητος
εστω και αν υποδηλωνει κατι σημαντικο.
Η δε προτροπη μιας επιτακτικης απαντησης που λαικα θα αποτυπωνοταν με την ερωτηση-"πες το καθαρα"υποδηλωνει μαλλον καταναγκασμο και κανονιστικο "ισοκρατημα"σε ψαλμωδια.
Ο Λουντβιχ Βιτγκενσταιν ειχε πει -"Τα ορια ενος ανθρωπου καθοριζονται απο τα ορια
της γλωσσας του" και συνεχιζει -" Τα ορια της γλωσσας ειναι τα ορια του μυαλου"
και συνεχιζει -" Οσα ξερω ειναι αυτα για τα οποια εχω λεξεις"
φυσικα η διαφορα στον τροπο γραφης ουδαμως ειναι γραμμικη Β,
μπορει ομως και πρεπει να διαφερει, συμφωνα με τον φιλοσοφο που προανεφερα ,η δε
ταυτιση η μη δεν ειναι τεστ μετρησης αποδοχης η οχι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κρίτωνα (Γιάννη Πάλα Ταταρίδα) έχεις καταντήσει γραφικός και καλά κάποιοι κάνουν και σου τα ’’χώνουν’’. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του εκπαιδευμένου ανθρώπου είναι να χρησιμοποιεί γλώσσα που καταλαβαίνει ο κάθε πολίτης. Η χρήση περίεργων λέξεων δεν είναι δείγμα μόρφωσης … αλλά ψωνάρας.
Σχολιαστές, είναι λάθος σας να παίρνετε στα σοβαρά τον Κρίτωνα. Ο τύπος παραληρεί σα να βρίσκεται υπό επήρεια. Αυτά που λέει, δεν χρήζουν πολιτικής αντιμετώπισης, μάλλον ιατρικής! Ο τύπος είναι μια ακίνδυνη ψηφίδα του τοπικού πολιτικού μας διάκοσμου και πρέπει να τυγχάνει εκ μέρους σας, μιας ασυλίας γι' αυτά που λέει και αυτά που κάνει γιατί σπάει την καθημερινή πλήξη μας, σαν τους γελωτοποιούς.
Και κάτι για τον ΔΜ
Αγαπητέ Δημήτρη θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αλήθεια τα όσα αναφέρονται σε προηγούμενα σχόλια. Αν είναι αλήθεια θα σε παρακαλούσα να ξαναθυμηθείς το διάλογο σας με τον δήμαρχο στο ΔΣ της 21/3/2018…
https://www.youtube.com/watch?v=tvzgd-wBGqg
7.00 – Απόφαση διαγραφής σου
14.50 – Η άποψή σου – Πρόσεξε τι καταλογίζεις στον δήμαρχο
24.00 – Η απάντηση του δημάρχου

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα το video και αυτό που έχω να πω είναι οτι αυτος ο δημαρχος ειναι ντροπη για τον τοπο μας. Αλλα και ο ΔΜ πως ειναι δυνατον να επιστρεψει στο μαντρι μετα απο αυτα που ειπε για τον δημαρχο ? Ειναι δυνατον να ακολουθησει τα αχναρια του αγνανταιου ΔΠ ? Τοσο χαμηλα ? Νομιζω οτι οφειλει να παρεμβει στο blog και να ξεκαθαρισει τη θεση του.

Ανώνυμος είπε...

Κολλήσαμε με τον ποδηλατακια ξεκολατε
ρε καλά μας τα λέει ο παλαβός ο κριτωνιους.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω οτι η "φιλοσοφία" στο μπλογκ έχει χτυπήσει κόκκινο.
Απο την μία ο Κριτων κατεβάζει όλους τους αρχαιους συγγραφείς, ουαου.
και από την άλλη οι υποψήφιοι πολιτευτές να ζητάνε να απολογιθεί ενας πολίτης για το τι θα κάνει ...σε 2 χρόνια. Δηλαδή να δηλώσει κάποιος επώνυμα σε κάποιους που τον βρίζουν ανώνυμα.
Γιατί δεν πάτε να τον ρωτήσετε και να ενημερώθείτε?
Πολύ νωρίς αρχίσανε τα προεκλογικά και με λάθος τρόπο.
Μακάρι εμεις οι ψηφοφοροι να δουμε συγκεκριμένες προτάσεις από τους ειδημονες εσας, αλλά με ονοματεπώνυμο και με οργανωμένο τροπο, ώστε να σας ψηφισουμε και να αλλάξουμε και σελίδα γιατί ο τόπος δεν πάει καλά.
Θετικές σκέψεις και στοιχειωθετημένες αντιπροτάσεις. Ουτε ευχολόγια, ουτε καταγγελίες.
Αυτα θελει ο κόσμος. Αποψή μου.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων βλέπω ότι όταν βλέπεις το όνομα σου Πέτρος δεν γράφεις τίποτα. Γιατί οεοε χαχαχ

Ο ασχετος είπε...

Φίλε 1.42 μμ, έχεις απόλυτα δίκιο στον τρόπο διαλόγου, και προτασεις να κάνει κάποιος, χάνεται μέσα στους ανώνυμους " χαβαλεδες". Ένας τρόπος υπάρχει για να γίνει σωστός διάλογος, την λύση πρέπει να την δώσει ο μπλόγκερ. Πχ βάζει ένα θέμα που αφορά τον τόπο μας και ζητά προτάσεις στο θέμα και μόνο. Τους σχολιαστές που είναι εκτός θεματος τους διαγράφει, έτσι θα περιοριστούν οι άσχετοι κ.λοιποι. Γίνεται αυτό έστω και με δοκιμή.

Ανώνυμος είπε...

Ναι και ο κατουρημενος να αποκλειεται.

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολια που αφορουν τον Κριτωνα και τον ΔΜ δεν ειναι φιλοσοφια. Τα 2 αυτα ατομα με τον α η β τροπο εχουν σχεση με τα δημοτικα πραγματα. Το μπλοκ το διαβαζουν, βασει της ενδειξης που υπαρχει, γυρω στα 4000 ατομα την εβδομαδα. Ο ΔΜ που ηταν για 8 χρονια δημοτικος συμβουλος και θελει να επανελθει οφειλει να τοποθετηθει ώστε να μαθουμε αν τα γραφομενα ειναι κουτσομπολια ή αληθινα. Οπως εχει πει ο ιδιος διαβαζει το blog και ενιοτε γραφει ως ανωνυμος, οπως το πρωτο σχολιο με το ''λιαν προσφατως'' στο τελος.
Πρεπει δε να σας πληροφορησω οτι το blog το διαβαζει καθημερινα και ο δημαρχος και πολλες φορες σχολιαζει.

Ανώνυμος είπε...

Τα 4000 μήπως είναι χτυπήματα και όχι αναγνώστες;; Το αναρτημένο θέμα ήταν ιαματικά και δείτε που καταλήξαμε. Πάντως ο δήμαρχος με τον φορέα ξενοδόχων, τι συμφώνησαν ξέρει κάποιος να μας πληροφορήσει; Μηπως, κάποια νέα πισινα μαγειρευεται αλλα που;

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για αξιοποίηση ιαματικων πηγών που έχουν παραχωρηθεί κατά χρήση στον δήμο,έγινε και σχετική ανακοίνωση από τον δήμαρχο στο Συνέδριο.
Κατά τα άλλα εσείς συνεχίστε να παίζετε το μαντολίνο.

Ανώνυμος είπε...

@ 6:31 μ.μ. άλλαξε τπτ από αυτά που ήταν παραχωρημένα από το 2013 και το πλασάρεις ως θαύμα???

Ανώνυμος είπε...

Να και ένα νέο για τις Ι.Π, αλλά η παραχώρηση πότε εγινε;
Μήπως μπερδεύεται την {αναγνώριση} σε ιαματική πηγή σε {παραχώρηση}
(π.χ πηγή ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Κονιαβιτη, που είναι ΤΑΙΠΕΔ-ΕΟΤ)
Έχουμε αναγνώριση ΜΟΝΟΝ ως ιαματική, την πηγή ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΩΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ είναι επιστημονική μελετη και έρχεται κατόπιν ενεργειών επάνω στην ποιστοποιηση των ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ των ιαματικών νερών και αφορά και τον ιδιωτικό χώρο.
Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ είναι η κρατική ενέργεια σε κατά χρήση δικαίωμα σύμφωνα και με τους όρους παραχώρησης σε ιαματικά νερά που υπάρχουν σε δημόσιο χώρο.
Η διαφορά είναι σαφής και προηγείται η ταυτολογικη των ειδικων,για να γίνουν μετά οι ενέργειες αξιοποίησης.
Η γεωτρήσεις (δημαρχείο,Σχολεία) είναι σε ιδιοκτησία του Δήμου και δεν χρειάζεται παραχώρηση.
Ο Κουνιαβιτης,τα καλλυντικά,η πηγές Ασκληπιού είναι ζητήματα εκχωρησης(παραχώρηση).
Αν λοιπόν αποφασίσει ο Δήμος την αξιοποίηση της ιδιοκτησίας του τότε αυτό δεν εμπεριέχει κρατικη άδεια παραχώρησης αλλά πολεοδομική άδεια εγκαταστάσεων.

Ανώνυμος είπε...

@@ 10.13 λες : ''Αν λοιπόν αποφασίσει ο Δήμος την αξιοποίηση της ιδιοκτησίας του τότε αυτό δεν εμπεριέχει κρατική άδεια παραχώρησης αλλά πολεοδομική άδεια εγκαταστάσεων''
Σταματήστε να μας σερβίρετε σανό. Χορτάσαμε. Με τι χρήματα θα τις αξιοποιήσει ο Δήμος ? Εδώ παίρνει χρήματα από επενδυτικές δαπάνες για να καλύψει λειτουργικές δαπάνες.
Άντε να προσγειωθούμε όλοι στην πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα για την αξιοποίηση μιας ενέργειας είναι ένα θέμα ξεχωρο και η διαδικασία ωρίμανσης είναι ένα άλλο που προηγηται.
Μπορεί ποτέ να μην βρεθούν χρήματα.
Πάψτε να μιλάτε με απλοϊκό τρόπο.
Όπως πηγαίνετε στο γιατρό και ακούτε, έτσι και εδώ ,σκεφτείτε τι λένε κάποιοι ποιο μορφωμενοι στην πολιτική σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

Βρε μορφωμένε 10.13 και 12.37 γιατί γράφεις ως Ανώνυμος ? Και γιατί ως Ανώνυμος να σε πάρω στα σοβαρά ? Οι μορφωμένοι άνθρωποι πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Παραδειγματίσου εσύ και όσοι είστε μορφωμένοι από τον κ. Σκούφια μπας και αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο.
Φιλική παρατήρηση από έναν αμόρφωτο συνδημότη σου

Ανώνυμος είπε...

Κύριε, 10.13 πμ και 12.37 μμ πιστεύω ότι είσαι ο ίδιος. Τι κάθεσαι και
τα λες αφού κάποιοι μπερδεύουν το σαμάρι με τον γάιδαρο.
Έχουν μείνει στην εποχη της Καμπάνας του χωριού που τους ξεσηκωνε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έχω επιταγές ρε Καραγκιοζη?

Ανώνυμος είπε...

10:13 π.μ., το σχολιο σου σε φωτογραφιζει. Στη συναντηση που ειχες στο δημαρχειο με τον δημαρχο αυτο το θεμα κουβεντιασατε. Γιατι δεν βαζεις το ονομα σου ? Ντρεπεσαι ?

Ανώνυμος είπε...

Τον ξέρω εγώ καλά,είναι
Ο Ιουλιανός ο Παραβάτης???

Ανώνυμος είπε...

Bάζεις σε προτζέκτορα να ξαναδείς αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=tvzgd-wBGqg
7.00 – Απόφαση διαγραφής
14.50 – Η άποψη
24.00 – Η απάντηση του δημάρχου
Μετά κοιτάς τον εαυτό στον καθρέφτη. και αποφασίζεις.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε μη σκισετε κανενα καλτσον

Ο ασχετος είπε...

Όμως ο Δ.Μ, κάποια θέματα για την πολη τα τελείωσε πχ καλλυντικά πισίνα και αναγνωριση, πρόταση για την τελευταία πισίνα στον κονιαβιτη, την αλλαγή στη ζώνη λιμένα, πάλεψε για τα λύματα του Αγίου στον ΒΙΟΚΑ, κ.α. Έχει Κάνει βέβαια και αρκετές "γκάφες", από το παρελθόν και το πρόσφατο παρών,που τον ακολουθούν. Όπως και να έχει , το πάθος του για προσφορά είναι συνεχής, αν χαμηλώσει την έπαρση του, θα προσφέρει στην τ.α.

Ανώνυμος είπε...

ok ,σας πληγωσε με την στροφη που πηρε.
Μηπως ομως και εσεις δεν τον ειχατε αδειασει
ποιο μπροστα;
Το προβλημα δεν ειναι ο ΔΜ αλλα η ελλειψη Αστικου ηθους
που δεν το εχετε.
Δεχθειτε την αληθεια εστω και αν σας δυσαρεστει παψτε να αγανακτειτε
και κυριως μην ειστε ουτοπιστες.
Ο δημος δεν ειναι το Α και το Ω της προσωπικης ζωης σας,σκουπιδια μεταφερει, λυματα διαχειριζεται και οπως ολα τα ανταμικα τα τρωει ο λυκος.
Ονειρα γλυκα αγαπουλες

Ανώνυμος είπε...

Κράζεις? Θαυμάζεις

Ανώνυμος είπε...

Ιδιωτης μπορει να φτιαξει πισινα για ιαματικα ; να παρει και επιδοτηση ; και να τον βοηθησουν πρωην νυν συμβουλοι ;

Ανώνυμος είπε...

IAMATIKEΣ ΠΗΓΕΣ :
https://traveldailynews.gr/hypostyles/article/637
Μια δοκιμή θα σας πείσει???

Κριτων είπε...

Τι ερώτηση είναι αυτή και βέβαια ο Μήτσης δεν είναι ιδιώτης;
Η Αδειοδότηση της κατά χρήσην εκμετάλλευσης υπόγειου πλούτου όπως τα νερά είναι νομοκανονιστικα ζητήματα όπως το όριο ταχύτητος με ενδεικτική πινακιδα.
Αν στο σοσιαλιστικό τρόπο σκεψης διαχωρίζεται ο καλός ιδιώτης που πουλάει τρόφιμα ,καφέ,πετρέλαιο θέρμανσης κλπ,από τον κακό παραχωρησιουχο της εθνικής οδου,της τουριστικής μαρίνας της ξενοδοχειακης εγκατάστασης με SPA κλπ,τότε υπαρχει λογικό σφάλμα.
Αν παράδειγμα ο Δήμος κάνει μια επενδυση στο θερμαλισμο με χρήματα των φορολογουμένων τι περιμένετε να συμβεί;
Προφανώς είναι ρητορική η ερώτηση διότι το βέλτιστο είναι να δοθεί σε ιδιώτη για να μην καταστει ανενεργή,-βλέπε ΕΟΤ-.
Αν υποθέσουμε ότι την ανάδοχη την αναλαμβάνει με πλειοδοτικό διαγωνισμό ο Σύλλογος ξενοδόχων(ΝΠΙΔ).
Αυτός ο ιδιωτικος φορέας κερδοσκοπικού χαρακτηρα, θα διαφέρει από έναν ιδιώτη,(φυσικό πρόσωποή εταιρία).
Ενδεχόμενα ισως στην τιμολογικη πολιτική που και εκεί θα υπάρχει κόκκινη γραμμή του ορίου κέρδους ή ζημίας.
Άρα καλώς ο Δήμος θεωρεί σήμερα ότι είναι
αναπτυξιακή ενέργεια η τοποθέτηση κεφαλαίου για την αξιοποίηση ιαματικού νερού.
Όλα αυτά όμως με μελετες (κυρίως αρχιτεκτονικής) που να δίνει προστιθέμενη διαχρονική αξία στην εγκατάσταση.


ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μπραβο τζιοβανι κριτωνιους ,σε ευχαριστουμε που μοιραζεσαι μαζι μας τις γνωσεις σου και ετσι γινομαστε πιο μορφωμενοι εμεις ολοι οι κουρελοπρολεταριοι χωριατες ! Εισαι ηρωας γιατι εχεις αφησει το πολυτελες σπιτι σου στο μονακο και ζεις εδω μαζι μας στο ταπεινο τοπο μας !ΕΥΓΕ HONORABLE MONSIEUR !

Ανώνυμος είπε...

tataridation carnation, επειδή έχεις κάψει φλάτζα από τη θεωρία, ειδικά επί ιαματικών, τράβα κανα δίμηνο αλεξανδρούπολη να σου κάνουν μαθήματα ΠΡΑΞΗΣ, όχι θεωρίας.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στους Αντι-κρατιστές – Αντι-Σοσιαλιστές και λοιπούς Νέο-Φιλελεύθερους, που την ανάπτυξη ενός τόπου την βλέπουν μόνο μέσα από τα Ιδιωτικά Κεφάλαια.
Δεν θέλουν να καταλάβουν πως η ανάπτυξη ενός τόπου είναι πάνω από υπόθεση ανθρώπων που αγαπούν το τόπο τους και εμείς οι ΚΒτες δεν τον αγαπάμε. Και επειδή δεν τον αγαπάμε περιμένουμε τον ‘’Λευκό Ιππότη’’ να φέρει τα κεφάλαιά του και να επενδύσει στο τόπο μας. Κούνια που μας κούναγε !

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - Τ.Ι.Ε.Δ.Α.
Από το 1995 και μετά, η λουτρόπολη έχει προχωρήσει σε ολοκληρωμένο εκσυγχρονισμό, βελτιώνοντας την παροχή υπηρεσιών της με σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και πλήρως ανακαινισμένο και εμπλουτισμένο υδροθεραπευτήριο (νέοι ατομικοί λουτήρες , υδρομασάζ, εισπνοθεραπεία, ποσιθεραπεία κτλ.). Καθημερινά οι επισκέπτες δέχονται τις συμβουλές και τη βοήθεια ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Στο χώρο των ιαματικών πηγών, ο παραγωγικός συνεταιρισμός γυναικών λουτρού λειτουργεί τη Χάνα, μοντέρνο εστιατόριο με έμφαση σε εδέσματα της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας. Μετά τον εκσυγχρονισμό, η λουτρόπολη έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με θέρμανση των εγκαταστάσεων της, αξιοποιώντας τη γεωθερμία.
Λουτροθεραπεία:
Ρευματοαρθρίτιδες, ακυρωτικές παραμορφωτικές αρθρίτιδες, σπονδυλαρθρίτιδες , αρθροπάθεια, δισκοπάθειες, αρθριτισμοί, οσφυαλγίες , νευραλγίες, γυναικολογικές παθήσεις (παραμητρίτιδες, σαλπιγγίτιδες, κολπίτιδες, στείρωση, ριζίτιδες).

Ανώνυμος είπε...

Με το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου θα εχουμε πολλα και φθηνα είδη πρώτης αναγκης γιατί να ψωνίζουμε ακριβά απο
τον ιδιωτη ΓΑΛΑΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@8:10. τρολάρεις και φανερώνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Πιπιλας να πουλαει μακαρονια στο παντοπωλειο στο Δημο
και αντι χρηματα να του λενε οι Καρυωτες.. γραψτα και κλαψτα .

Ανώνυμος είπε...

Το παντοπωλειο στο Δημο θα πουλαει και καρβελια τζαμπα,
και ο δημαρχος θα το διαφημιζει απο τα μεγαφωνα,
΄Παρτε ψωμι να φατε και καπότες να γα..τε ΄???