23 Δεκεμβρίου 2020

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 του Δήμου μας, που ψηφίστηκε από το ΔΣ, παραπέμπει σε κοινότητα χωριού της δεκαετίας του 1980…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Διαβάζοντας την ανάρτηση, εντύπωση μου έκανε η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Φλωράκη, την οποία και αντιγράφω γιατί αξίζει να τη διαβάσουν όλοι αναγνώστες του blog που δεν βλέπουν τα πράγματα με παραταξιακές παρωπίδες.
«Μας παρουσιάζετε ένα Τεχνικό Πρόγραμμα, το οποίο παραπέμπει σε κοινότητα χωριού της δεκαετίας του 1980. Λίγα αμμοχάλικα στους αγροτικούς δρόμους, λίγη άσφαλτο, λίγο τσιμέντο και μερεμέτια στα σχολεία. Κανένα ουσιώδες έργο σε κανένα τοπικό διαμέρισμα. (Αλήθεια οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων, τι έχουν να μας πουν;) Καμιά νέα μελέτη, καμιά υποδομή, τίποτα αναπτυξιακό: Ιαματικά, παροχές στο ΒΙΟΚΑ Μώλου, παροχές ύδρευσης στο νέο δίκτυο Αγίου Κων/νου, δεκάμετρη ζώνη αιγιαλού, πράξεις αναλογισμού, διάνοιξη δρόμων, ούτε να τα σκέφτεσαι. Κανένα έργο από δημοτικούς πόρους, τη λέξη ανάπτυξη τη θυμηθήκατε μόνο προεκλογικά. Τι και αν πέρσι καταθέσαμε σαν παράταξη προτάσεις στο Τεχνικό Πρόγραμμα; όπως ιαματικά, σχέδια πόλης, διάνοιξη δρόμων, αιγιαλό και παραλία. Τα εντάξατε στο Τεχνικό Πρόγραμμα, το ψηφίσαμε ομόφωνα και με το πέρασμα του χρόνου απαξιώσατε και τις προτάσεις μας και εμάς τους ίδιους. Η αλήθεια όμως είναι πως μέχρι εκεί μπορείτε να φτάσετε. Δυστυχώς αυτές είναι οι ικανότητές σας. Δεν περιμένουμε πλέον τίποτα παραπάνω, Θλίψη και κατάντια είναι για τα Καμένα Βούρλα το παρόν Τεχνικό Πρόγραμμα. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στην παρακμή, δεν θα γίνουμε συνένοχοι της απραξίας. Καταψηφίζουμε την παρούσα πρόταση του Τεχνικού Προγράμματος»
Μια τοποθέτηση «μαχαιριά» για τους 18 ΔΣ που το ψήφισαν.
Και ειδικά για 4-5 ΔΣ που ίδιοι διαδίδουν ότι θα διεκδικήσουν τη Δημαρχία στις επόμενες εκλογές αποχωρώντας από την παράταξη του κ. Συκιώτη.

κκ Νίκο, Θανάση, Φρόσω, Νίκο, κλπ … πότε περιμένετε να το κάνετε ?
Όταν θα σας έχει παρασύρει μαζί του στον ‘’κατήφορο’’ ο κ. Συκιώτης ?
Είχα, μέχρι χθες, τη γνώμη την οποία και υποστήριζα, ότι εσείς ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους 18. Γιατί δίνετε το δικαίωμα στους δημότες να σας ταυτίζουν με τον ΔΣ εκ Άγναντης που δεν σεβάστηκε τη ψήφο των πολιτών που τον ψήφισαν ?
Εσείς σε τι διαφέρετε ?

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Στην εισήγησή της η Πρόεδρος του ΔΣ κα Μπήτα αναφέρθηκε στις διατάξεις των νόμων που ρυθμίζουν τα του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και μεταξύ άλλων είπε :
1. Για την ψήφιση και εκτέλεση του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ εκάστου έτους, απαιτείται η κατάρτιση ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
2. Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ καθώς και το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ πρέπει να εναρμονίζονται με τις κατευθύνσεις και τις παραδοχές του 4ΕΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
3. Ειδικά για το 1Ο ΕΤΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2020) για την ψήφιση και εκτέλεση (α) του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ και (β) του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ… ΔΕΝ απαιτείται να έχει προηγηθεί η κατάρτιση και έγκριση του 4ΕΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ διότι τα (α) και (β) λογίζονται ως ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ μέχρι την έγκριση του.
Και ερωτώ :
[1] Από το (3) συμπεραίνω ότι για το 2ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2021) απαιτείται πρώτα να έχει καταρτιστεί και έχει ψηφιστεί το 4ΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2020 -2023 . Έχει καταρτιστεί και έχει ψηφιστεί ?
[2] Αν όχι, ήταν ν ό μ ι μ η η συνεδρίαση του ΔΣ για να συζητήσει και να ψηφίσει το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ? Υπάρχει κάποια διάταξη νόμου που να το επιτρέπει ?

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους τυπολατρες αυτά δεν ενδιαφέρουν την καθημερινότητα των πολιτών.Αν θέλουν το βρίσκουν στην εκκλησία κάθε Κυριακή.Νισαφι ποια ντετεκτιβ της πολιτικής ορθότητας.Αντι να επικεντρωθείτε
ότι το τεχνικό πρόγραμμα έχει
εικονικοτητα με τα μικροποσα που βάζει για την κάθε δράση και τα οποία σίγουρα αναμορφωνονται αλλά και δεν υλοποιούνται.Φλωρακης που σας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Σκούφια έχεις δίκιο.έπρεπε να είχε προηγηθεί καταρτηση και ψήφηση του επιχειρησιακού προγράμματος.τι έχει γίνει σύννομο στο δήμο γιά να γίνει και αυτό::Ηαπόφαση πάσχει νομιμότητας. η ελεγχόμενη όμως από τη ΝΔ αποκεντρωμένη θα κάνει για μια ακόμα φορά τα στραβά μάτια...

Ανώνυμος είπε...

EΠTA XPONIA KOPOIΔIAΣ AΠO TON ΔHMAPXO KAI THN ΠAPAΞENH ΠAPEA TOY..... KAI TO ΠPΩTOΠAΛHKAPO ΠAΠANAΓIΩTOY..... TI ΠEPIMENATE.... ΨEMATA KAI MONO ΨEMATA..... KYPIOI : AYTOI TON ΔHMO TON ΠANE ΣTO ΓKPEMO.............. YΠOTEΛEIA KAI MONO YΠOTEΛEIA..... AΠO TON ΔHMAPXO KAI THN ΠAPAΞENH ΠAPEA TOY......! ΘA EΠANEΛΘΩ META TIΣ ΓIOPTEΣ...... ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA..... KAΛA XPIΣTOYΓENNA.....! KAI KAΛH XPONIA...... O AΓΩNAΣ ΣYNEXIZETAI.....

Ανώνυμος είπε...

Φιλος παλιος αυτοδιοικητικος μου ειπε οτι οταν βλεπεις σε ενα δημο να γινονται πολλες απευθειας αναθεσεις τοτε καποιος/οι βαζουν το χερι στο μελι.
Λετε και στο δικο μας δημο να κανουν το ιδιο ?
Το λεω αυτο γιατι σχεδον τα παντα γινονται με απευθειας ή φωτογραφικες αναθεσεις!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Nα το δουμε πρακτικολογικα ,η αντιπολιτευση επιτελους ξυπνησε και πηρε την λευκη επιταγη που ειχε δωσει πισω (ψηφισε τεχν προγρ κ πρυπλογσμο 2020)αφου εκτεθηκε ,βεβαια ειναι αντιφαση για το πολιτστ κεντρο πριν 8 μηνες καποιοι να λενε ναι και τωρα οχι σε ολα.Ο μεσιε φλωρακης οταν επι τετριμιδα ηταν ο απολυτος αρχων του αγκωννου γιατι αφησε την μελετη ταυτοποιησης αιγειαλου κ παραλιας, που τους εβαλα το 2010 και την εκαναν με το ζορι και με πιεση απο το πασοκ φθδας ,να κοιμαται στα ντουλαπια του δημου και να εχει ληξει τωρα και να θελει επικαιροποιηση =εξτρα λεφτα οχι πολλα και δεν προχωρησε σε πραξεις αναλογισμου=αναθεση λιγων χρηματων , που ετσι και αλλιως θα αργουσανε να τελεσιδικησουν ! Καποιοι πατριαρχειο κλπ θα χανανε τις πριβε πλαζ και θα γκρεμιζονταν τα τοιχεια της ντροπης ! Δεν αποζημιωνονται χτισματα εντος αιγειαλου =δημοσιο κτημα για να μας πει οτι δεν ειχε λεφτα οχι αλλη υποκρισια αρκετα ! ---Τωρα για το τυπικο του τετραετους πλανου σωστο ειναι αλλα δεν θα σταθουμε εκει ---Αφου δεν υπαρχουν λεφτα και προγραμματα για το βιολογικο μωλου δικτυο κλπ και το δικτυο των καμενων ειναι παλιο απο το 2000 και οχι παντου, ασ τολμησει ο δημος και να τα αναθεσει σε ιδιωτη ολο φιξ με αυτοχρηματοδοτηση οπως το κρατος την αττικη οδο ,νεα οδο ,αερδρμιο κλπ.Ο δημοτης θα πληρωνει και θα απολαμβανει το καθαρο τοπιο χωρις βοθρους .Ειναι κριμα να εχεις βιοκα και να καθεται λιαζομενος και να μυριζεις τα βοθροφορα στη πλατεια .ΚΡΙΤΩΝ πως το βλεπεις αυτο ,ειναι αρκετα φιλελευθερο κ ιδιωτικοοινομικο ? Το τεχν προγραμμα 2021 ειναι απελπισια επειτα απο 6,5 χρονια δυστυχως ! ΖΟΥΑΓΙΕ ΝΟΕΛ =ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Επιχειρησιακο σχεδιο υπηρχε και υπαρχει μεχρι να γινει το επομενο οπως το ειχε ψηφισει το Δημοτικο συμβουλιο . Ο Δημαρχος παρανομει γιατι εκτελει το δικο του προγραμμα επιμερους . Ο καθε δημαρχος εκτελει τις εντολες του Δημοτικου συμβουλιου και οχι το σναποδο. Κριμα στους συμβουλους που ψηφισαν τετοιο τεχνικο δελτιο χωρις αναπτυξη χωρις προοπτικη

Ανώνυμος είπε...

Εστειλε ευχές ο δήμαρχος από τα ΜΜΕ με τα εξής:Αγαπητοί δημότες, καλοί μου φίλοι,σας ευχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά,συνιστώ δε να αποφύγετε το κοντοσούβλι ως λίαν ανθυγιεινό,λόγου λίπους, διότι μετά οδηγεί
σε στεφανιαία νόσο,και μετά στην 'αποδημία' εις Κύριον.Πρεπει δε να σας κάνω γνωστό ότι θα εισπράξω για διατήρηση
οικογενειακού τάφου 2500 ευρώ,για αυτό προσέξτε,μην συνωστιζεστε.Καλες γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φλωράκης είπε τα πράγματα μετ΄όνομά τους και η αλήθεια είναι ότι πέρα από προσωπικές και κομματικές συμπάθειες και αντιπάθειες είναι ο μόνος που καταλαβαίνει πέντε πράγματα και παλεύει ουσιαστικά στην αντιπολίτευση. Ο Δήμος επί Συκιώτη πάει μόνο προς τα πίσω.Εφτά χρόνια παρακμής. Μικροεξυπηρετήσεις, συμφέροντα κολλητών και μηδέν έργο. Κανένας από αυτούς που ανήκουν στην πλειοψηφία δεν δικαιούται να έρθει και να ζητήσει την ψήφο μας για δήμαρχος ως κάτι διαφορετικό από τον Πιπίλα στις επόμενες εκλογές. Ειδικά αυτοί που από το πουθενά τον έκαναν δήμαρχο το'14 κι έθαψαν έτσι τον Δήμο. Οι διαφοροποιήσεις είναι πολιτικές και στην πράξη. Όχι αλλάξαμε καφενείο επειδή δεν μας έκανε αντιδημάρχους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5.24 με το σχόλιό σου τα είπες σχεδόν όλα !
Πράγματι ο κ. Φλωράκης είναι ο μόνος που προσπαθεί...
Ξέχασες, όμως, να μας πεις ποιοι απο τη συμπολίτευση άλλαξαν καφενείο γιατί δεν τους έκανε αντιδημάρχους. Εγώ τους βλέπω όλους θαμώνες στο "Cafe του Πιπίλα".
Δεκτό ή έχεις άλλη άποψη ?

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Τραχανα.
Εκπλησομαι για την ταχεια βελτιωση οικονομικης σκεψης προς το σωστο.
Η μετατοπιση αυτη δεν πρεπει να ειναι μονοσημαντη, αλλα να ειναι συνεχης και αδειαλειπτη.
Η Φιλελελευθερη σκεψη στην πολιτικη οικονομια ,δινει δυνατοτητα βελτιστου τεχνικου αποτελεσματος, παραγωγικη χρησιμοποιηση χρηματος, μεγιστοποιηση της χρηστικης αξιας και ενταση στην συνέργεια λ.χ Η επωφελη παραχωρητικη διαδικασια και τελικη καταληξη ιδιωτικοποιησης τουριστικης Μαρινας Καμ. Βουρλων.
Η συνεχιση αυτης της τακτικης απο τον Δημο και σε αλλους τομεις θα ηταν ωφελιμη,αλλα
οχι πανακεια σε ολα τα ζητηματα.
Το προβλημα εντοπιζεται οτι οι δημοι προχωρουν με γνωμονα την ρευστοτητα ενος σχεδιου[φιλοδημος,ΣΑΤΑ,ΕΣΠΑ] δηλ με "ειδοποιηση" εκ των ανωθεν και οχι κατ αναγκην απο την αναγκαιοτητα της περιοχης[Το τεχνικο προγραμμα ειναι ιδεες τυπικης μορφης].
Η ΣΔΙΤ διαδικασια θα ηταν ενα εργαλειο αναπτυξης αν βεβαια θα υπαρχει ιδιωτικο ενδιαφερον και με κινητρο το κερδος λ.χ.Καμπιγκ ΕΟΤ,Αξιοποιηση λιμανιου Αγ. Κων\νου κλπ.



Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλης , Φλωρακης παλαιας φουρνιας ατομα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6.30 το ίδιο λέμε ! Διαφοροποιούνται και καλά από τον Κότζακ στα καφενεία που μαζεύονται αλλά δεν τολμάνε να φύγουν από το μαντρί. Στην ίδια παράταξη είναι και στο ίδιο πολιτικό γραφείο ακουμπάνε ! Τζάμπα μαγκιά και κουτοπονηριά !

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά !

ΧΚ είπε...

Καλημέρα σε όλους σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Λόγω lockdown για να περάσει και η ώρα μου, μπήκα στο https://diavgeia.gov.gr/f/dimosmolouagioukonstantinou και διαπίστωσα οτι εκτός που δεν υπάρχει ανάρτηση με το 4ετες Επιχειρησιακό Σχέδιο 2019-2023... δεν υπάρχει ανάρτηση ούτε για τον Απολογισμό του Έτους 2019 όπου ο Ορκωτός Λογιστής σε συνεδρίαση του ΔΣ παρουσίαζε τον Ισολογισμό και τα Αποτελέσματα του Δήμου για το προηγούμενο έτος.
Τι γίνεται εκεί στο Δήμο?
Μαγαζάκι τους είναι και κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπολογίζουν τι λένε οι νόμοι?
Εμένα με ενοχλεί αυτή η παραβατικότητα των εκπροσώπων μας. Εσάς δεν σας ενοχλεί ?















Ανώνυμος είπε...

Παραβατικοτητα . Η μη τηρηση νομων επιφερει ποι η φυλακισης σε οσους εν γνωσει τους ειχαν συμμετοχη

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει η προεδρος του Δημοτικου συμβουλιου που ειναι και δικηγορος. Γνωριζει οτι μπορει να μας δηλωσει αν εχει γινειπαραβιαση των νομων επι θητειας της στο Δημο ; αν παλι οχι να μας το δηλωσει δημοσια στη επομενη συνεδριαση .

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

φιλε ΧΚ δεν ειναι προβλημα οι τυπικοτητες ,αν εχουν γραψει μια λιστα με στοχους εργων 4ετιας και στην ουσια στη πραξη δεν γινεται τιποτα, αυτο μας νοιαζει η πραξη οχι η θεωρια . μακαρι να γινοτανε εργα αναγκης και ασ μην ειχανε 4ετες πλανο .--ο απολογισμος του 19 παλι ειναι τυπικοτητα και φαινεται στο πρυπολογισμο του 20 τι πληρωσαμε και τι εισπραξαμε ,τωρα αν το ξεχασανε να το αναρτησουνε ,η φοραδα στο αλωνι-----το θεμα ειναι οτι θα πεσουν 1 εκ ευρω σε φρουφρου και ντεκορ στον ακ και με αυτα τα λεφτα θα γινοτανε δικτυο βιοκα στο μωλο ----δε μπορει ο φλωρακης και η κουκουλη 6-4-20 να λενε ψηφιζουμε το πολιτιστ κεντρο και 23-12-20 οχι μετανοιωσαμε ,δεν ειναι σοβαρη τετοια τακτικη ----η αντιπολτση δεν ειναι μονο για διαπιστωσεις και επισημανσεις ,πρεπει να πρατει ,τιποτα δεν εχουν βαλει εδω στο μπλογκ για ενημερωση ---κριτωνα δεν αλλαξα οικονομικη σκεψη ,του ιδιωτικου τομεα ειμαι απλα θελω δημοσια υγεια ,ασφαλεια και παιδεια . ολα τα αλλα διαπραγματευονται εμπορικα

ΧΚ είπε...

Τραχανά το 4ετες Επιχειρησιακό Σχέδιο και ο Απολογισμός του Έτους δεν είναι τυπικότητες.
Σταμάτα να εκφέρεις γνώμη σε θέματα που δεν γνωρίζεις … αλλά σε κάποιο καφενείο κάτι άκουσες. Ελπίζω όχι στο Café Πιπίλα. Οι Δήμοι δεν είναι μπακάλικα σαν το μαγαζί σου.
Επίσης σταμάτα να πετάς λάσπη σε πρώην συνοδοιπόρους σου. Και εδώ εκτίθεσαι. Ο κόσμος γνωρίζει την ηθική ακεραιότητα του Φλωράκη. Και όση λάσπη να του πετάς επιστρέφει στο πρόσωπό σου διότι ο κόσμος αναγνωρίζει τους άξιους και τους εκλέγει και στέλνει στο σπίτι τους κάποιους ξερόλες σαν εσένα.
Κάνε το διάλογό σου με τον νέο σου συνοδοιπόρο Κρίτωνα γιατί μόνο αυτός φαίνεται να σε παίρνει στα σοβαρά. Αν και έχω τους ενδοιασμούς μου. Νομίζω ότι σε δουλεύει…

Ανώνυμος είπε...

Πτέπει να ντρέπονται όσοι δημοτικοί σύμβουλοι του Μώλου ψήφησαν αυτό το τεχνικό πρόγραμμα που δεν προβλέπει τις συνδέσεις με ΒΙΟΚΑ,το ίδιο πρέπει να ντρέπονται και οι των καμμένων βόύρλων για την αδιαφορία προς τον ιαματικό τουρισμό και τις υποδομές της πόλης.για τους του Α.Κ...εκεί ταχω χαμένα τι μία τσακώνονται και την επόμενη φιλιούνται ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι θέλουν.αν και κάποιος μου είπε πως οι περισσότεροι θα ήθελαν ενα εισητήριο για το τραίνο του Συκιώτη.

ΗΛΙΑΣ ΤΖΟΒΑΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΧΚ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΛΤΕΥΣΗΣ ? ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Η ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ? Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ . ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Η ΜΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ " ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ? ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ,ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ,ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ . ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒ ΦΛΩΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΗΜ ΤΕΛΩΝ ? ΑΠΩΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ

ΧΚ είπε...

Ρε συ ΗΛΙΑ ΤΖΟΒΑ γιατί φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν…
Απολογισμός δεν είναι αυτό που νομίζεις. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
Ο Απολογισμός αφορά τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μέχρι τέλους Ιουνίου, σε ό,τι αφορά 1. την οικονομική κατάσταση, 2. τη διοίκηση του Δήμου και 3. την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης. Τώρα τι είναι αυτά τα θέματα ψάξε να βρεις.

ΗΛΙΑΣ ΤΖΟΒΑΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ? ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ 10,42 ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ 2019 ΟΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ .ΑΛΛΟ Ο ΑΠΟΛΟΓ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ! ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ .ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΦΛΩΡΑΚΗ ,ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΛΠ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤ ΚΕΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικοι Αρχοντες, Σχολιαστες, Aναγνωστες του μπλογκ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να μην μας ξανατυχει τετοιο 2020
Οι του ΔΗΜΟΥ, ΔΕΝ μας εχουν βγαλει στο διαδυκτιο και σε διαβουλευση το Στρατηγικο-Eπιχειρησιακό Σχέδιο 2019-2023, το εχουν συνταξει;;
Επισης ,στο διαυγεια δεν εχουν περασει τον Απολογισμό του Έτους 2019 .
Ειναι στην διακρατικη σας ευχερεια;;
Τι ελεγαν στο παλαιο;
« Αναλυτικότερα, σύµφωνα µε το άρθρο 2 του Π.∆. 185/2007 (Α΄221) «το εγκεκριµένο από το∆ηµοτικό Συµβούλιο κείµενο στρατηγικού σχεδιασµού, δηµοσιοποιείται για διαβούλευση, τουλάχιστον επί δύο (2) εβδοµάδες, µε καταχώρηση στην ιστοσελίδα του ∆ήµου, εάν υπάρχει, καθώς και µε κάθε άλλο πρόσφορο µέσο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου δηµοσιοποίησης υποβάλλονται προτάσεις, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, από τα τοπικά ή διαµερισµατικά συµβούλια, από πολίτες ή ενώσεις πολιτών και από τοπικούς κοινωνικούς και οικονοµικούς φορείς».
Επιπρόσθετα, µε απόφαση ∆ηµάρχου µπορεί να οργανωθεί ηµερίδα, θεµατικές συναντήσεις,δηµόσια συζήτηση και όποια άλλη ενέργεια διαβούλευσης κρίνεται
αναγκαία. Στο πλαίσιο της διευρυµένης ∆ηµόσιας ∆ιαβούλευσης, προτείνεται να:
Α) δηµοσιευτεί στον τοπικό Τύπο περίληψη του Επιχειρησιακού Προγράµµατος του ∆ήµουκαι πρόσκληση των πολιτών να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.
Β) δηµοσιευτεί στον διαδικτυακό τόπο του ∆ήµου το πλήρες κείµενο της πρώτης φάσης του Επιχειρησιακού προγράµµατος, το πρόγραµµα της ∆ηµόσιας ∆ιαβούλευσης και το ερωτηµατολόγιο στο οποίο θα καλούνται να συµπληρώσουν οι πολίτες και να το στείλουν στο ∆ήµο ηλεκτρονικά ή ταχυδροµικά.»
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ :
ΑΔΑ: ΨΒΙΟΩΚ1-ΚΦΒ - Ψήφιση σχεδίου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 29/12/2015
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%A9%CE%9A1-%CE%9A%CE%A6%CE%92?inline=true
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ
ΑΔΑ: 7ΘΜΑΩΚ1-ΥΥΤ - Γνωμοδότηση δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου (άρθρο 76 παρ.2α Ν.3852/2010
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης:08/04/2016
https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%98%CE%9C%CE%91%CE%A9%CE%9A1-%CE%A5%CE%A5%CE%A4?inline=true

Δεν μπορουν ; Δεν θελουν ;;

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΑΧΙΜΟΣ είπε...

Ευχαριστω το δημο για τις αυξησεις στη αγροτικη μου αποθηκη για σκουπιδια που δε παραγω και την ομαδα τσωμου φλωρακης βουλγαρης .,κκε που δεν εκανε τιποτα να το σταματησει .Τις ενιωσα στο πετσι μου τους 6 μηνες και σκεφτομαι να το κοψω και να αγορασω γεννητρια .Θα σας μαυρισουμε ολους την επομενη .ευχαριστουμε που στο μωλο μυριζουμε τα λυματα και ο βιοκα καθεται .ντροπη σας ολους

Ανώνυμος είπε...

Το τεχνικο προγραμμα εχει για Κ.Β εσωτερικη οδοποιια 14.787,30 ευρω (;)και για αγροτικη οδοποιια 16400 ευρω,για τσιμεντοστρωσεις 14.350 ευρω , αναλογικα και με μικροτερα ποσα στον Α.Κ και ΜΩΛΟ, και στις 3 ενοτητες η αγροτικη οδοποιια περιπου 40.000 ευρω (τα γκρειντερ θα καθονται;), για εσωτερικη οδοποιια 35.000????
ΣΗΚΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΙΛΑ. ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!


Ανώνυμος είπε...

Για ψευτοled λεφτα υπαρχουν ..

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη μου το μαντηλι σου ..

Ανώνυμος είπε...

Τελικα τα εχουν βρει Συκιωτης Φλωρακης, Τσωμος , Τριανταφυλλης ...ναι η οχι ; Συκιωτη γυριζεις ταινια το τοπικο Game of Thrones

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είπε...

Γιατι νομιζεις ο τσωμοφλωρακης ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ δεν εκανε ενσταση στα δημτελη ?τα εχουν βρει και εμεις πληρωνουμε οι βλακες

Ανώνυμος είπε...

Κενό!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγρότη έχεις όμως δημοτικό φωτισμό πηγαίνοντας για την αγροτικη σου αποθήκη, άρα πλήρωνε τα 2.90. χαχαχα, λένε ότι δεν μπορούν να βάλουν άλλες τιμές γιατί η ΔΕΗ θέλει μόνο 2 . Όμως το τιμολόγιο αυτό είναι παράνομο αφού είναι τέλος ανταποδοτικό, τι σου προσφέρουν;; ΤΙΠΟΤΑ.
Σωστά σκέφτηκες το ΗΖ, ιδιαίτερα εάν είναι και μεγάλη η αποθήκη σου.