07 Μαρτίου 2018

Συνάντηση ΤΑΙΠΕΔ με φορείς της Φθιώτιδας για τις ιαματικές πηγές

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο κ. Ξενόφος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα εν λόγω ακίνητα, την έκταση και τις σημαντικές προοπτικές που έχουν, ώστε να καταστούν ένας μοναδικός πόλος έλξης για τον παγκόσμιο ιαματικό τουρισμό. Παράλληλα, όμως, εξέφρασε την λύπη του για την απαξίωση και την εγκατάλειψη των υποδομών του Δημοσίου, που μπορεί να αναστραφεί μόνο μέσα από την επιτυχή αξιοποίησή τους.

Ενημερωτική συνάντηση για τις ιαματικές πηγές και τον βέλτιστο τρόπο αξιοποίησής τους είχε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος, με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, τον δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη και τον δήμαρχο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, Γιάννη Συκιώτη, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην περιοχή της Φθιώτιδας.
Οι επαφές του κ. Ξενόφου με τους τοπικούς φορείς έρχονται σε συνέχεια της πρόσφατης ημερίδας που συνδιοργάνωσαν το Enterprise Greece και το υπουργείο Οικονομίας με την υποστήριξη του ΤΑΙΠΕΔ και της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, προκειμένου να αναδείξει τις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον τομέα του ιαματικού και του τουρισμού ευεξίας στη χώρα από την περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών.

Η επίσκεψη ξεκίνησε με ξενάγηση του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ στα τρία ακίνητα που έχει στην κατοχή του το Ταμείο στην περιοχή και ειδικότερα, στο ξενοδοχείο Γαλλήνη στα Καμένα Βούρλα, στους χώρους του camping στον Κονιαβίτη και στο ακίνητο των Θερμοπυλών. Ο κ. Ξενόφος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα εν λόγω ακίνητα, την έκταση και τις σημαντικές προοπτικές που έχουν, ώστε να καταστούν ένας μοναδικός πόλος έλξης για τον παγκόσμιο ιαματικό τουρισμό. Παράλληλα, όμως, εξέφρασε την λύπη του για την απαξίωση και την εγκατάλειψη των υποδομών του Δημοσίου, που μπορεί να αναστραφεί μόνο μέσα από την επιτυχή αξιοποίησή τους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ με τους τοπικούς φορείς συμφωνήθηκε ο συντονισμός ενεργειών προκειμένου να επιλυθούν εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στις ιαματικές πηγές του λεγόμενου «cluster της Φθιώτιδας» (Καμένα Βούρλα, Κονιαβίτης, Θερμοπύλες) και να ωριμάσουν οι συνθήκες για την αξιοποίησή τους.
Ο κ. Ξενόφος περιέγραψε τη στρατηγική ανάπτυξης των επτά ακινήτων που περιλαμβάνουν ιαματικές πηγές και είναι στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ (Κύθνος, Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων, Θερμοπύλες, Κονιαβίτης, Αιδηψός, Υπάτη και Πλατύστομο), σημειώνοντας ότι έως το τέλος Μαρτίου θα εκκινήσει η πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την Κύθνο. Επόμενο βήμα, τα ακίνητα στη Φθιώτιδα, με στόχο να ξεκινήσει ο διαγωνισμός μέχρι τα τέλη Μαΐου. Σημειώνεται, ότι οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ βρίσκονται στη διαδικασία ενημέρωσης (pre marketing) πιθανών επενδυτών προκειμένου να αξιολογήσουν το ενδιαφέρον τους και να καταγράψουν τις εναλλακτικές επιλογές αξιοποίησης

naftemporiki.gr

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα Deal που αν περασει στην πραξη υλοποιησης[βρεθει ο αναδοχος] συμφωνα με το Business Plan των Γερμανών [Συμβουλoς αποκρατικοποιησης του ΤΑΙΠΕΔ] θα αλλαξει το τοπιο.
Αρκει το γηπεδο οκτω οπων στο Καμπιγκ για να βαλει τα Καμενα βουρλα παλι στην κατηγορια του θερετρου διπλα στο Costa Navarino της πελοποννησου.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 5,31 μμ συμφωνω και μακαρι να γινει,ομως ποιος θα ειναι ο εκπροσωπος της τοπικής κοινωνιας με εντολη της οποιας φυσικα θα το διαχειρισθει;
Μια αυτονοητη απαντηση θα ηταν ....μα φυσικα ο Δημαρχος.
Ποιός Δημαρχος,ο σημερινός και ενδεχόμενα και αυριανός,μήπως ο επόμενος και με ποιους ποιοτικούς συνεργατες ο καθένας;
Ερωτηματα βεβαια ,που ο καθενας αναλογα με την ιδιοτελεια του ευκολα θα απαντησει,αλλα ομως θα ειναι απαντηση υποκειμενική.
Βλεπω αυτους που "στολιζουν"σε καθημερινη βασει την διοικηση του Δημου στο μπλογκ,αφου πρωτα πληροφορησουν για ανορθοδοξες και αντιδεοντολογικες ενεργειες και ασχετα με τα γεγονοτα οι ιδιοι οι ιδιοι οι καταγγελοντες ποσο πλεονεκτουν σε σχεση με τους αλλους σε περιπτωση αλλαγης των ρολων.
Ειναι πολυ σημαντικό καποιός να ξερει γιατι θέμα μιλάει [αν ειναι μειζον ή οχι],ή τον χρονο που επιλεγει για να το πει[αν εισαι ευνοημενος ,ανεξαρτοποιημενος ή παραιτημενος κλπ],η για λογους ασυνεπειας[σχεση υποσχεσης και πραξης]ή και προσωπικών απαιτησεων[παραλογη ιδιοτελεια].
Ο Δημος μας ειναι μικρός,ολοι γνωριζουν και ξερουν ο ενας τον αλλον, κανενας δεν ειναι στο απυροβλητο,ηθικό προταγμα δεν υπαρχει,αναδιανομή γινεται μεσω του ταμειου του Δημου συμφωνα με τα τυπικα.
Οσοι θελουν να ειναι οι επομενοι για τον ιδιο λογο με τουε προηγουμενους το θελουν δηλ την διαχειρηση των χρηματων,σιγα μην τους επιασε ο πονος για καποιου ειδους ηθική.Πολυ αμφιβαλλω ακόμη και για τον ιδιο μου τον εαυτό.



Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή συγκεκριμένα γιατί τους βαζεις όλους στο ίδιο τσουβαλι? Αφού ο επικεφαλής δεν έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους συμβουλους εκτός της κλειστής ομάδας να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες ή ακομα ακόμα κ το δικαίωμα στο λάθος ούτως ή άλλως ο κοσμόσ δεν τους την στερησε. Λυπαμαι πολύ κύριοι διότι καμία φορά τα πράγματα έρχονται όπως δεν τα περιμένουμε. Καληνύχτα γιατρέ κατέβα από το συννεφάκι εσύ κ οι αυλικοί σου..Ραντεβού στα γουναραδικα που είπε κ η συντρόφισσα..μας έχετε τελειώσει σαν καμένα Βούρλα περιμένουμε την στιγμή που θα σας τελειώσω με την ψήφο μου!!

Ανώνυμος είπε...

: «Λυπάμαι πολύ. Ορισμένες φορές η ζωή φέρνει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι τα σχεδιάζουμε γιατρε. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου και τη σέβομαι. Είναι πολλά τα λεφτα Άρη έλεγε ο Καλογήρου στη Στελλα...Λυπαμαι που πίστεψα σε εσένα αλλά να γνωρίζεις καλά ότι κ οι κρινοντες κρινονται!!

anonhmos είπε...

Δημοτες που ειναι ταγμενοι πρεπει να παιρνουν τις απαντησεις απο τα δημ συμβουλια και οχι να διαστρεβλωνουν την αληθεια γ αυτο αν θελετε και μπορειτε μπειτε στα σαιτ του δημου και παρακολουθειστε το συμβ στις 27/2/2018 δηλ το τελευταιο να βγαλετε τα συμπερασματα σας σχετικα με την διοικηση και την διαχειρηση του δημου απο τον δημαρχο - προεδρο - και τους τεσσερες αντιδημαρχους ..........

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον προηγουμενο. Το Δ.Σ. ήταν αποκαλυπτικό σε καποια θέματα. Ειδικά αυτό με κάποιον ιδιώτη που ξεκλείδωνε τις πορτες του βιολογικού και φέρεται να άδειαζε τα λύματα μέσα ήταν πολύ χοντρό. Και ακόμα πιο χοντρο ήταν ότι η αντίδραση των υπευθυνων ήταν πολύ χαλαρή, όπως να αλλαχθεί η κλειδαριά!
Το να ψαχτούνε πως βρήκε τα κλειδιά όπως ακούγεται να ρωτάνε οι της αντιπολίτευσης (νομίζω η Πλατανιά) δε το ακούσαμε να τους προβληματίζει. Το τι θα κάνουνε πιο πέρα για το θέμα ουτε αυτό το ακούσαμε.
Ευλογα γεννιόνται ερωτηματικά σχετικά με το αν κρύβονται άλλα θεματα από πίσω.
Ο καταγγέλων Βούλγαρης ρώτησε και για την καταγραφή προηγούμενων ημερών από κλειστό κύκλωμα (αφησε να εννοηθεί πως θα υπάρχει-υπάρχει άραγε;) και ο δήμαρχος του απαντούσε ρωτώντας με ποιον ήταν μαζί στο αυτοκίνητο....καλό ε; α ρε δημαρχαρα το τερμάτισες πάλι

anonhmos είπε...

Για το τοιχειο που κατασκευαστηκε και ομολογει οτι ειναι ομορφο αλλα ειναι παρανονο στα φαλαρεικα μεσα στη θαλασσα τι ενεργειες εκανε μολις το εμαθε σαν αντιδημαρχος μπορει να μας πει καποιος.......

Ανώνυμος είπε...

Ντοτορε εκτος απο το λιμάνι σε νοιάζει τίποτα αλλο?? Η εχεις το ακαταλόγιστο??

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς στον Δήμο μας υπάρχει πολύ λαμογια!!! Μόνο την τσέπη δυστυχώς τίποτα άλλο!! Οκτώ μέτρα ο δρόμος στον γλαρο σύμφωνα με το σχέδιο πόλης και στην πράξη δεν είναι ούτε τρία!!! Ιδιωτης να ρίχνει λύματα στον βιολογικό και να μην τρέχει τίποτα? Τι άλλο θα δούμε από αυτά τα λαμογια?

anonhmos είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ 6.17 Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ... Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ....ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ( 4 + 1 ) = 5..... ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ :Εχουμε στον μπλογκ ενα δημοσιευμα της Ναυτεμπορικης σχετικα με την αξιοποιήσει στα ακινητα του ΤΑΙΠΕΔ (ξενοδοχείο Γαλλήνη , στους χώρους του camping, στον Κονιαβίτη κλπ γενικα στην Φθιωτιδα), για να ωριμάσουν οι συνθήκες αξιοποίησή τους,με στόχο να ξεκινήσει ο διαγωνισμός μέχρι ..........Ο κ. Ξενοφος περιέγραψε τη στρατηγική ανάπτυξης των επτά ακινήτων που περιλαμβάνουν ιαματικές πηγές και είναι στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ , σημειώνοντας ότι ... το επόμενο βήμα,.....κλπ.

Για ολα αυτα ,σχεδον κανεις, δεν ασχοληθηκε ΣΟΒΑΡΑ .
ΕΜΕΙΣ, πως την θελουμε την αξιοποίηση αυτη;;,
Ποια θα πρεπει να ειναι η προστιθέμενη αξια στην Λουτροπολη, στον Δημο μας;;
Ποια πρεπει να ειναι τα εργα-χρησεις κλπ, που θα ειναι, πιθανον, για ενα .........αιωνα.

Εχουμε την εμπειρια του παρελθοντος απο το 1937 με τον Γ.Βασιλειαδη και απο το 1971 με την ΑΞΕ .ΑΣΤΗΡ. Ειχαμε σκαμπανεβασματα σε αυτα τα 70 χρονια, για τα επομενα 100 ΤΙ ;;;;;

Αυτα ΚΥΡΙΟΙ του μπλογκ, αλλα και ΚΥΡΙΟΙ της Τ.Α, ειναι που πρεπει ή επρεπε να μπουν σε ΔΙΑΛΟΓΟ στην κοινωνια μας.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι αλλά η δημοτικη αρχή κάνει συναντήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Γιατί άραγε; Ποιου όφελος προσδοκά; Ο τροπος παραχώρησης του λιμανιού ήταν ο ενδεδειγμένος; Τι κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά; Μόνο όλα στο φως δεν συνάδουν οι ενέργειες της κλειστής ομάδας διοίκησης..πόσο ακόμη..έλεος ποια..μάθετε ότι σε μια συμφωνία όλοι πρεπρέι να κερδίζουν κ μέχρι τώρα οι μόνοι που δεν κερδίζουν είναι τα καμένα Βούρλα..

Ανώνυμος είπε...

Ο κουνιαβιτης δεν είναι κληροδοτημα του Δήμου για δωρεαν χρηση από τους δημότες; πως είναι για πούλημα;

Ανώνυμος είπε...

με ποια απόφαση είναι κληροδότημα?? που το είδες αυτό???

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λέγεται εδώ και χρόνια! Δεν έχω δει τα χαρτιά. Γιατί τι ισχύει? Ποιος ξέρει την ιστορία του κονιαβιτη? Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι ο ιδιοκτήτης της γης που έχει τα νερά ήταν ο Κονιαβιτης και άφησε διαθήκη στο Δήμο με τον όρο να γίνεται δωρεάν χρήση από τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΙΑΒΙΤΗΣ,
οι παλαιότεροι λένε οτι δεν υπάρχει ακίνητο του Δήμου εκεί, οτι λέγετε είναι φήμες. Το ακίνητο "Μύλος Κονιαβιτη" πρέπει να απαλλοτριώθηκε υπέρ ΕΟΤ , στην 10ετια του 50/60;;;
Ο τελευταίος μυλωνάς ήταν ο Αδαμόπουλος από το Καινούργιο.
Ποτέ δεν ειχε ο Κονιαβιτης τις Ι. Πηγες. Στο παρελθόν τις διαχειριζότανε η Εταιρεια (Βασιλειαδης) και μάλιστα έκοβαν εισιτήριο με λουτρονόμησα επ έξω.

Στην αναζήτηση των ακίνητων του Δήμου, επί Τετριμιδα,( με δικηγόρο στο υποθ/κειο ) δεν βρέθηκε τέτοια δωρεά . Σήμερα είναι του ΤΑΙΠΕΔ. ( φεκ 1020/Β/2013)

Επι πλέον, οτι είναι να γίνει, θα γίνει με αφεντικό της παραχώρησης σε επενδυτή , το ΤΑΙΠΕΔ, ή μάλλον το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ... ( Στρατηγικές Επενδύσεις.).

Ο Δήμος δεν θα ειναι εμπλεκόμενος, άλλοι θα πάρουν τις πολιτικές αποφάσεις (κεντρική διοίκηση) και θα κάνουν τις συμβάσεις παραχώρησης.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσια Διαθηκη

Αγαπητα μου παιδια ,εχων σωας τας φρενας,δηλωνω με την παρουσα,
η οποια υπεχει θεση δημοσίας διαθηκης,τα κατωθι.
Το κτήμα μου δυτικά του οικισμου Πλατανια ή Πλατανεικα οπου και ο
περι ου λογος Νερόμυλος Κονιαβίτη ιδιοκτησίας μου, ωσαυτως με τις επι του ιδιου κτηματος πλειστας πηγας με αναβληζον θερμόν υδωρ υπο την γενικη ονομασια πηγαι ή λουτρα Κονιαβιτη ,ολα δε τα ανωτερω ανηκων εις την αποκλειστικν ιδιοκτησια μου ,τα παραδιδω εις την κοινην χρησην εσαει, εντολοδοχον θεματοφυλακα δε της ανωτερω δωρεας μου καθιστώ υπευθυνον τον δημότη εκεινον που με ζηλο και αφοσιωση θα διακονεί την επικρατουσα ιδεολογια του Λαικισμού.

ΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Να σαι καλά! Με έκανες και γέλασα με το χιούμορ σου!!! Ωραία γραφεις!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό !! Πολύ καλό!! Επιτέλους λίγο ποιότητα! Ωραίο να σε κάνει κάποιος να γελάς σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει respect! Έχω καιρό να γελάσω έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Ο καράφλας ακόμα χαρταετό πετάει διαβάστε ρόμπα γίναμε πάλι

http://www.lamiafm1.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%af-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%ce%b8%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd/

Ανώνυμος είπε...

Καλα θα κανει ο καράφλας και ο χοντρός να ασχολούνται με τη καμπουρα τους, που σα δημοτικό έργο είναι πενιχρο, και όχι με τους αλλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο τσομος πάει για δημαρχος? Η πίσλη πως θα βρεθεί στην ίδια στέγη με τον χοντρό? Τελικά οι μωλιωτες όλο βολεμενοι κ οι τρεις στο δήμο συνεργάτες δημάρχου τα τέκνα τους!! Συγχαρητήρια κύριοι λες κ δεν υπάρχουν άλλοι επιστήμονες που εχουν πραγματικοί οικονομικοί ανάγκη!!

Ανώνυμος είπε...

ο άγιος με συνοδοποιπόρο το αυνταξιούχο μπάτσο, κορίτσια, χειραγωγήσεις και ουίσκια για δημαρχιλίκι... αρλούμπες!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφόρησε ότι ο γιατρός διεγραψε τον Βούλγαρη , μακρυνιτσα..κ τσομο τον έχει όμως υπεύθυνο της τεχνικής υπηρεσίας πως γινεται?

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο μυαλό του καράφλα γίνονται στα λόγια οι διαγραφές. Ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν...και θα πάρει αυτό που του αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Dotore τον εαυτό σου να διαγραψεις! Περαν του οτι δεν εμαθες απολύτως τιποτα 3,5 χρόνια, απο τη μια το παίζεις απειρος αλλα πλασαρεις τη παρτη σου ως παντογνώστης!!χου ρε!! Παψε να εχεις αποψη για τους πάντες και κανε αυτοκριτική! Ας όψεται ο μπαρμπας που σε εβγαλε δήμαρχο και τωρα τοχει σκυλομετανιωσει...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ρε γιατρέ. Εδώ και ένα χρόνο έπρεπε να έχουν διαγραφεί.
Καλά από τον Μακρινίτσα ήταν και αναμενόμενη αυτή η στάση εδώ που τα λέμε (εσωτερική αντιπολίτευση) αλλά ο Βούλγαρης να εξελιχθεί έτσι….. υποτίθεται δικό σου άνθρωπος. Τελικά δεν φοράει παντελόνια. Μάθημα για τις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑΑ......ΑΠΛΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ" ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ...
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Άσε της κοτσανες Γιάννη εσύ κ η συμπεριφορά της κλειστής ομάδας τους απομάκρυνε όπως σε έχει απομακρύνει κ σένα...κ μια παροιμια το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη..κ άλλη μια καλό χαίρεται τους πεζούς όταν καβαλικεψεις για να σε χαιρετούν κ αυτοί όταν θα πεζεψεις..Η μανιτάρια τελειωνει

Ανώνυμος είπε...

αυτή την αρλούμπα ΄΄δε φοράει παντελόνια ο τάδε΄΄, που τη σκέφτηκες ρε πιπίλα??? για κοιτάξου στο καθρέφτη!

Ανώνυμος είπε...

Teleiwse gianni ti serial stamath na paizeis mwro mou k Tha arxiseis kobarsos na gyrnas sto perithorio mou!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετα πνευματων δικαιων τετελειωμενων και τας ψυχας των δουλων σου Δημητριου και Παναγιωτιου Σωτερ αναπαυσον ......Ο μνημοσυνος καφες θα προσφερθει στο δημαρχειο.

Ανώνυμος είπε...

Μνημόσυνο κάνατε στο συνδυασμό σας .. άχρηστοι ε άχρηστοι!! Χαραμοφάηδες , είστε εμπαθείς κ κακοί στην ψυχή!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε να περάσει και αυτός ο χρόνος και να πάτε στο καλό παλιολαμόγια!!!! Μας αφήσατε και προίκα για σαράντα χρόνια τον ψευτοεπενδυτή στο λιμάνι για να σας θυμόμαστε!!! Ούστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΣΑΓΙΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΣΕΛ

Η ανωτερω ειναι μια μεταφορα που χρησιμοποιησε ο φιλοσοφος Μπερτραντ Ρασελ συμφωνα με την οποια το βαρος της αποδειξης το φερνει αυτος που κανει τον ισχυρισμο ή την ενεργεια[δηλ,αυτος που φερνει το τσαι] και οχι αυτος που υφισταται το "σερβίρισμα".

Οποιος το κατανοει θα πρεπει λογικα να περιμενει μια εξήγηση για τις δυο διαγραφες [αν και εφόσον αυτες εγιναν] ,απο αυτον που ως ενεργεια τις "εισαγει"δηλ τον Δήμαρχο.

Ας προσπαθησουμε μεχρι να δοθει η εξηγηση, μια πολιτικη προσεγγιση του αποτελεσματος μιας απο καιρου αντιπαραγωγικής "συνεργασιας"εντος της διοικούσας παραταξης στον Δημο .

Ξεκινω απο την προεκλογική περιοδο, οπου στην αρχική ομάδα του συνδυασμού 'Ανατροπή'ηταν βασικοί, καποιοι που σημερα για διαφορους λογους ειναι αποδιαπομπαιοι,ενω αντιθέτως καποιοι που τοτε ειχαν ως πρωτη επιλογη αλλον υποψ. Δημαρχο και δευτερη επιλογή τον σημερινο Δημαρχο, και μαλιστα εξ αναγκης για να μην μεινουν εξω επο το πολιτικο παιχνιδι,σημερα ειναι η ηγετική ομαδα του Δημου.

Φυσικα και δεν παιρνω θεση στο υπο εξελιξη φαινόμενο, απλως το αναφερω ως γεγονός και οχι ως
λάθος ,διοτι μπορει να προεκυψαν προβληματα δυσαρμονίας στην εφαρμογη συγκεκριμένων πολιτικών κατευθύνσεων .

Αν τελικά το συνολικο οφελος προς τους δημότες ειναι θετικό απο "αλλαγες"που ως δικαιωμα το εχει ο πρωτος Πολίτης τοτε ειναι θετικές στο μετρο που η εισηγηση ειναι τεκμηριωμενη,ασχετα με την οποιαδηποτε προσωπική πικρια,που ως ζητημα για τους πολλους ειναι δευτερευουσης σημασίας.

Παντως ειμαι οπαδος της ενεργητικής παραιτησης ως μια πολιτικη απαντηση αν δεν θελω να καταχραστω την θεση του εκλεγμενου ως ανεξαρτητος,παρα αυτης της παθητικής διαγραφής και μάλιστα με τον μειωτικό τροπο επιλογής του χρονου απο αλλον.


ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε στο συμβούλιο σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

Τι να γίνει...αμα ακουσεις τις εκφράσεις που διαβάστηκε από το Μακρυνίτσα ότι έλεγε ο Δήμαρχος σε ζωντανή σύνδεση στο ιντερνετ (αλήθεια που είαναι αυτό;) απλά θα φρίξεις.
Αυτόν ψηφίσαμε για δήμαρχο... Δηλαδή αμα δε καταγράφεται από κάμερα, πως μιλάει; με τι λεξιλόγιο;

Ανώνυμος είπε...

Εγω το ακουσα χτες βραδυ...απλα η απολυτη ξεφτίλα.
Τοση ξεφτίλα που σήμερα εχει αποσυρθεί. Δειτε εδω
https://www.youtube.com/watch?v=rbhffaImUyU

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δημοκρατικέ δήμαρχε το κατέβασες το βίντεο της κυριακής ευτυχώς όμως το έχουμε αποθηκέυσει... Κρίμα είσαι και γιατρός έστω και απο σερβία

Ανώνυμος είπε...

αν στειλετε το βιντεο με τις βρισιες του δημαρχου στο μπλοκ τοτε θα γινουν μυνησεις για υποκλοπη προσωπικων δεδομενων γατακια

Ανώνυμος είπε...

τι λες 2:28??? πας καλά???
στέκεις???

Ανώνυμος είπε...

Ναι φιλε κάνε κάνε χαζομάρες!!

Ανώνυμος είπε...

@ 2Q28 22/3. κλασικός εκφραστής της δημοκρατίας όπως την αντιλαμβάνεται ο κότζακ... αλήθεια για την αφαίρεση του βίντεο από το youtube θα μας πείς ντόκτορ τώρα για ποντικούς ή την ατάκα την έχεις μόνο για όταν σε βολεύει???

Ανώνυμος είπε...

Οποιος έχει τη δημόσια συνεδρίαση της 18/3 πριν την κατεβάσουν ας την ανεβάσει να απολάυσουμε και εμείς το επίπεδο της παράταξης που μας κυβερνάει

Ανώνυμος είπε...

Κ θες να τον πανε μέσα όπως γράφει κ ο γιατρός για παραβιαση προσωπικών δεδομένων?

Ανώνυμος είπε...

11.06 πλάκα έχεις οτιδήποτε μεταδίδεται δημόσια δεν είναι προσωπικό δεδομένο μάλλον ο γιατρός θα πάει μέσα για τα βρισίδια του όπως πήγε και ο άλλος στο τμήμα...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά του δημοτικού σχολείου Καινουρίου για την χτεσινή όμορφη εκδήλωση!