30 Μαΐου 2017

Τα 'φυντανάκια' μας ... χορεύουν

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την Παρασκευή 2-6-17, παιδιά, γονείς,παππούδες και φίλοι της ελληνικής παράδοσης απολαμβάνουμε τους μικρούς μας χορευτές<τα φυντανάκια>. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κοινωνία μας που μπορεί να εμπνεύσει ελπίδα,δύναμη ψυχής και αισιοδοξία.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χθες μαθαμε οτι εγινε στο δημοτικο συμβουλιο ...της αποκαλυψεως με τις βαριες καταγγελιες του δ. συμβούλου Π.Βουλγαρη εναντιον υπηρεσιων του δημου για παρανομη αδειοδοτηση ενος μπιτς μπαρ που παει να στηθει στη βρωμολιμνη στο ασπρονερι.Μπορει ο μπλοκερ να μας διαφωτήσει ;

kamena voyrla blogger είπε...

Λυπάμαι δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα καθόλου. Αν υπάρχει αναγνώστης που γνωρίζει κάτι ας μας γράψει κάτι να το αναρτήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

2:58 υπάρχει το βίντεο της συνεδρίασης στο ιντερνετ, μπορείς να το δεις...

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος αδειοδοτεί ανεξέλεγκτα οποιοδήποτε μπιτσόμπαρο βρεί μπροστά του, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Δεν είναι η πρώτη φορά....άδεια για ομπρέλες μέχρι και μέσα στο νερό και μουσική μέχρι το πρωί. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

Μα τόσο γύφτοι ένταλμα για 13 ευρώ? έλεος!!! Η κατρακύλα δεν έχει τέλος δυστυχώς.

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A0%CE%963%CE%A9%CE%9A1-%CE%A54%CE%92?inline=true

Ανώνυμος είπε...

2.28 μμ. Για ρώτα τον λογιστή σου, όταν πας για την φορολογική σου δήλωση πως γίνονται αυτά στο Δημόσιο λογιστικό σύστημα.
Είναι έξοδο ,ποιος θα τα πληρώσει και πως, κατά την γνώμη σου, ο υπάλληλος;;;;.
Πάντως δεν είναι ένταλμα αλλά δέσμευση πίστωσης, προσεχώς θα πρέπει να κοπεί και ένταλμα (πιθανόν αθροιστικό μαζί με άλλες μικροδαπάνες)
Βέβαια, εσένα, θα σου φύγει το καφάσι εάν δεις και το παρακάτω, που το ……..ποσό είναι το τεράστιο ……….(1.88 ευρώ) και μάλιστα ….με ένταλμα.
https://diavgeia.gov.gr/doc/61%CE%92%CE%9F%CE%A9%CE%9A1-%CE%A72%CE%A0?inline=true

Επίλογος , η άγνοιά μας δυστυχώς δεν έχει……… τέλος.
Κατρακυλάμε …πολλαπλώς.

Ανώνυμος είπε...

7.56 Κρίμα είναι αργία οπότε απο δευτέρα θα παραλάβεις το χαρτζιλίκι σου απο τον πιπίλα άξιος...

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε ρε παιδιά ένα link από το video...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Δήμο μας!!! Δεν εχω καμια αντιπολιτευτική διάθεση αλλωστε ουτε και ενδιαφερόμουν ποτε για δημοτικές εκλογες και άλλα τετοια συμφεροντολογικα και μόνο παραμύθια αλλα φτανουν στα αυτιά μου διάφορα και βλέπω περίεργες συμπεριφορές απο πλευράς των δημοτικών αρχόντων. Μαθαίνω για ειρωνική πολλες φορές συμπεριφορά απέναντι σε πολίτες , για κλίκες που κάνουν κουμάντο εκεί , για αφανεις δημάρχους- αντιδημάρχους-προέδρους και πάει λέγοντας. Προχθές έβλεπα βαρέλες να ρίχνουν σκυρόδεμα στην περιοχη του ασπρονερίου στο παλίο κάμπινγκ κοπέλια και αναρωτιόμουν ποιος έδωσε την άδεια να πέσει μπετό σε 15-20 μέτρα απο την ακτή. Κάτι βρωμάει εκει.....κάποιο διαπλεκόμενο συμφέρον ίσως? Στο μεταξύ προ ημερών έβλεπα και ανθρώπους του Δήμου να είναι εκει και να επιβλέπουν! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας διαφωτίσει!! Φαίνεται αφου δεν προχώρησε η υπόθεση πρατηρίου υγρων καυσίμων δίπλα στα σχολεία είπαν καποιοι.... δεν πάμε να φτιάξουμε και ενα μπιτς μπαρ?