15 Μαΐου 2017

Έκθεση φωτογραφίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ

ΑΔΑ : 7ΗΒ0ΩΚ1-93Σ
ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ∆ΡΑΣΗΣ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ’’

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1.Εγκρίνουµε τις τεχνικές προδιαγραφές, που οι παρεχόµενες υπηρεσίες αφορούν:
• Συµβουλευτική υποστήριξησε συγχρηµατοδοτούµενα Ευρωπαικά Προγράµµατα του ΕΣΠΑ (ενδεικτικά αναφέρονται το Επιχειρησιακό Πρόγραµµα ).
• ∆ιερεύνηση χρηµατοδοτικών δυνατοτήτων και προετοιµασία φακέλων για την ένταξη νέων κοινοφελών δοµών στα ανωτέρω συγχρηµατοδοτούµενα Προγράµµατα.
• Υποστήριξη της αναπτυξιακής πολιτικής του ∆ήµου, µέσω της λήψης όλων των απαραίτητων ενεργειών για την ένταξη και επιτυχή υλοποίηση Ευρωπαικών και Εθνικών Προγραµµάτων, που συµβάλουν στην πραγµατοποίηση σειράς καινοτόµων δράσεων, προβάλουν ισχυρή και σύγχρονη εικόνα για το ∆ήµο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου και δηµιουργούν δεσµούς συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας µε άλλους οργανισµούς.
• Συµβουλευτική υποστήριξη και κατάθεση προτάσεων σε προγράµµατα επιδότησης του ∆ήµου.
• Την κατάρτιση ενδεικτικών προυπολογισµών, οικονοµικών πινάκων και στοιχείων κατά την υποβολή προτάσεων για την εξασφάλιση χρηµατοδότησης από Ευρωπαικά και Εθνικά Προγράµµατα, που αφορούν σε όλους τους τοµείς που δραστηροποιείται ο ∆ήµος.
• Την γενικότερη υποστήριξη του υπευθύνου διοικητικής διαχείρισης των προγραµµάτων µε τις απαραίτητες ενέργειες (έρευνα, συµπλήρωση εντύπων κατά την υποβολή προτάσεων, συλλογή δικαιολογητικών, προγραµµατισµός).
(Και αλλα …..πολλα )
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑ;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.;;
ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ;
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ;;
ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ,ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρουσφέτια...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ Ο.Τ.Α, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ .
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΙΔΕΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΝΑ ΜΠΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΣΤΟΙΧΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΕΖΗΤΗΘΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΚΗ ΤΣΑΜΑΔΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

4.50 Την είπες την μπαρούφα σου εύγε εδώ γίνονται όργια στον Δήμο και εσύ πετάς χαρταετό! στην κοσμάρα σου

Ανώνυμος είπε...

Στην γενικολογη εξηγηση που δινω οντως μπορει να υπαρχει το στοιχειο της μπαρουφας οπως λες, ομως κανε ενα κοπο να διευκρινισεις πως ειναι ακριβως το θέμα,γιατι εγω ξερω οτι ακομη και το κρατος πληρωνει τους rothschild bank για συμβουλες.

Ανώνυμος είπε...

Αν συγκρίνεις τους ροντσιλντ με τους ερασιτέχνες της δημοτικής αρχής πάω πάσο...και σε παρακαλώ κόψε τα ναρκωτικά σε καταστρέφουν.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια , για τα 300.000 ευρω σε λαμιωτη για λιγοτερα καυσιμα στα σκουπιδια, τι αποτελεσματα εχουμε; θυμαστε εκεινα τα τσιπακια που θα εμπαιναν στους καδους σκουπιδιων,για το βαρος των σκουπιδιων, τα χιλιομετρα απορριματοφόρου κλπ. με χρηματοδοτησεις ευρωπαικων προγραμματων,ακουσε κανεις ;;