13 Μαΐου 2017

Καταγγελία !!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Καλημέρα αγαπητέ μπλόγκερ .Καλημέρα και στους επισκέπτες, αναγνώστες και σχολιαστές του αξιόλογου η όχι μπλόγκ(όπως θέλει ο καθένας το  χαρακτηρίζει,αλλά αφού δίνει την δυνατότητα στον οποιονδήποτε να καταθέτει την άποψή του,εγώ θα το χαρακτήριζα ως θετικό βήμα στην ελευθερία του λόγου).
Τέλος θα έλεγα πως  το εν λόγω μπλόγκ προσφέρει και ενα ιδιαίτερο κοινωνικό ρόλο , αφού κάποιοι  αδυνατώντας να λύσουν προσωπικά ,οικογενειακά ή άλλου είδους προβλήματα, καταφεύγουν εδώ και γράφουν το μακρύ και το κοντό τους αποσκοπώντας περισσότερο στο να βγάλουν απωθημένα, παρά να συμβάλουν σε λύσεις προβλημάτων.
Φυσικά αναφέρομαι σε μερίδα σχολιαστών καθότι υπάρχουν αξιόλογοι επισκέπτες και σχολιαστές της σελίδας.
Και τώρα να περάσω στον λόγο που με φέρνει εδώ :
Θέλω λοιπόν να αναφερθώ στην χρήση κάποιων αυτοκινήτων του δήμου Μώλου-Αγ.Κων/νου ή Δήμου Καμ.βούρλων (λίγη σημασία έχει η ονομασία ττου Δήμου, σχετικά με το θέμα, ) .
Και για να γίνω πιο σαφής θα αναφερθώ σε ένα παράδειγμα(το οποίο δεν δεν είναι και το μοναδικό).
Αυτικίνητο λοιπόν του Δήμου χρησιμοποιείται όχι απλά κατά κόρον, αλλά για αποκλειστική και μόνο  χρήση απο τον Καραμανώλη Δημήτρη.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί το μοναδικό μεταφορικό μέσο του προαναφερθέντος.Με αυτο κοιμάτε και με αυτό ξυπνάει, είναι δε μονίμως παρκαρισμένοέξω από κάποιο γραφείο που διαθέτει (αν περάσετε απο την Ερμού θα το διαπιστώσετε), είτε στο σπίτι του,ή όπου αλλού γνωρίζετε πολλοί εξ'υμών.

Και το θέμα δέν εδώ. Δέν ξέρω αυτό το αυτοκίνητο από που ανεφοδιάζεται καύσιμα ( ισως να μην είναι το μοναδικό όχημα του Δήμου που ανεφοδιάζεται,καθότι πληροφορίες λένε οτι ανεφοδιάζονται και άλλα οικογενειακά οχήματα χρεώνοντας φυσικά τους Δημότες).
Θα πρεπει λοιπόν να ελεγχθεί άμμεσα(ακόμη και μέσω εισαγγελέα) αν τα καύσιμα που καταναλώνονται αντιστοιχούν στις αναγκαίες  για θέματα του  Δήμου μετακινήσεις.
Τέλος να πώ ότι ο Καραμανώλης Δ.(ήταν ή παραμένει με κάποια ιδιότητα στον Δήμο),με το  αζημίωτο φυσικά (ακόμη και  ασφαλιστικές εισφορές καταβάλλονται).
  Το σίγουρο όμως είναι πώς είναι ρουφιάνος του Δημάρχου και τσιράκι των αφανών κατά τα άλλα Καραμανωλέων(υιών του Καραμανώλη Αδάμ) και του Πλατανιά Ιωάννη , οι οποίοι(Καραμανώλης Αδάμ και Πλατανιάς Ιωάννης) ως  γνωστόν, απόντος  πλέον του Δημάρχου Συκιώτη Ιωάννη διοικούν παρασκηνιακά τον Δήμο και ότι δεν καταφέραν οι ίδιοι απο την θέση τους ο καθένας, αλλοτινές 
εποχές(δηλαδή να διαλύσουν την πόλη), προσπαθούν να το πετύχουν τώρα προωθόντας τους διαδόχους τους.

Αγαπητέ φίλε Δήμαρχε, θέλω να πιστεύω  πως τα αναγραφόμενα μου θα φτάσουν μέχρι εσένα και θα επιληφθείς του θέματος, καθώς ξέρω τις ευαισθησίες σου, μιας και γνωριζόμαστε  αρκετά καλά βλέπεις (απο την εποχή που εργαζόσουν ως  μπάρμαν στο X-Ray)
Και όταν λέω να επιληφθείς , εννοώ  και την χρήση των αυτοκινήτων του Δήμου αλλά πολύ περισσότερο στην απομάκρυνση των προαναφερόμενων αυλικών, καθότι  εσένα επιλέξαμε σαν Δημαρχο και όχι τον Πλατανια Ι. και τον Καραμανώλη Α.

Ακόμη και αν δέν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου να ασχοληθείς ξανά με τα κοινά, είσαι αξιόλογος άνθρωπος, και όταν φύγεις, να φύγεις με το κεφάλι ψηλά.

invisible eye

Με εκτίμηση,

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αόρατο μάτι άκου τώρα το ΟΡΑΤΟ.Οι πρώτες 9 γραμμές δείχνουν έναν άνθρωπο-σκουλίκι.Έναν άνθρωπο γεμισμένο με διαόλια!Έλα να συναντηθούμε να γίνω ο καθρέφτης να τα δούνε τα αόρατα μάτια σου.ΑΝΤΕΧΕΙΣ;Πάμε στον λόγο που σε φέρνει και εσένα τον 'ανώτερο' έδω στο δήμοσιο βήμα.Φαίνεται, ότι δεν είσαι μέγαλος ούτε στην ηλίκια μα περισσότερο ούτε στο πνεύμα.Εν συντομία:όχι μόνο δικαιούται να το πάρει σπίτι του,μα ωφείλει ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ(αν και αύτο μεγαλώνει το κενό μεταξύ μας) να του πάρει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!Απορίας άξιο πως αυτό κινείται ακόμη.Μάθε λοιπόν πως όσο τρέξιμο είχανε ρίξει όλοι μάζι οι προηγούμενοι πρόεδροι,ο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ το έχει ήδη κάνει.ΣΚΕΨΟΥ διότι εάν θέλει να συνεχίσει αυτό που προσφέρει,όχι μόνο οι συμπολίτες του θα του δώσουν το δικαίωμα,μα και δεν βλέπω ποιός θα τον ξεπεράσει.Εδω να πούμε ότι εγώ προσώπικα δεν υπερασπίζομαι τον πρόεδρο,δεν είναι στην φύση μου ούτε αυτός το έχει αναγκή.ΜΟΝΑΧΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ.Τα μεγάλα θέματα του τόπου δεν εμπεριέχουν τα ψυχολογικά σου προβλήματα ούτε την κατινιά σου ούτε τις προσωπικές σου διαφορές και φιλοδοξίες.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΥΦΗ.Πάμε πιο πέρα τώρα στα λεγόμενα σου.Βάσικα τον δήμο δεν τον διοικεί η κατάσταση που περιγράφεις.Σε ρωτώ έχεις περπατήσει απο άκρη σε άκρη όλον τον δήμο να ΔΕΙΣ τι έχει αναγκή;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.Ετσι θα αποκτήσεις μια ευρύτερη ματιά.Όσο για τις ερωτήσεις σου ρώτα που είναι το δημαρχείο και πηγαίνε εκεί να μάθεις τα παντά!ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.C

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=4brQ9jGSWQU C

Ανώνυμος είπε...

από κόμπλεξ κατωτερότητας χτύπησες κόκκινο...
αλήθεια αυτά συζητάτε στο κηφηνείο και στο κύτταρο με τον χαμηλού αναστήματος γόη, για τον οποίο συντρέχουν όλα τα πακέτα ασυμβίβαστου και σύγκρουσης συμφερόντων???

Ανώνυμος είπε...

Kodo goh ton tsomo les? Xaxaxa autos einai san stafida apo tis ritides! Siga ton goh! hthele k to mikro!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΉΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ [ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΑΝ ΕΣΤΑΛΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ] ,ΔΙΑΠΙΤΩΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ 'ΚΡΑΥΓΗΣ' ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΝΤΓΚΑΡ ΜΟΥΝΚ [ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ].

ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ,ΕΔΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ .

ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ [ΔΗΛ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ].

ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗΘΟΎΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΛΑΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ή ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΟΣΜΕΣ ΟΙ ΜΥΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ,ή Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ 'ΒΑΛΤΩΣΕ' ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Γ.Π.Σ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΝΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ [Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ]ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ [ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ].

ΑΝ Η ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΚΡΙΤΙΚΑ ΗΠΙΑ ΑΝ Ο ΟΡΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΤΑΞΙΑ, ή ΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ,ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΙ Η ΜΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΚΡΙΤΩΝ







ΜΕ Α

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ένας ορισμένος αριθμός ζωντανών όντων συγκεντρώνεται,είτε πρόκειται για κοπάδι ζώων ή για ένα πλήθος ανθρώπων, τοποθετείται από ένστικτο υπό την εξουσία ενός αρχηγού,ΔΗΛΑΔΗ, ενός δημαγωγού.
Στα ανθρώπινα πλήθη ο οχλαγωγός παίζει ένα ρόλο αξιοσημείωτο.
Η θέληση του είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο σχηματίζονται και ταυτίζονται οι γνώμες.
Το πλήθος είναι ένα ΚΟΠΑΔΙ που δε θα μπορούσε να κάνει δίχως ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ._
Καί έτσι : Ανάμεσα στούς τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος.
Και θα συμφωνήσω με αυτόν πού συνέταξε την καταγγελία, γιατί προφανώς ο αναφερόμενος Πλατανιάς Ι.(πρέπει να είναι ο πρώην Δήμαρχος Καμ.Βούρλων), ο οποίος κακό και μόνο έκανε στα Καμένα Βούρλα κατά την θητεία του, συνεχίζει δε παρασκηνιακά( ποιός άραγε υπέγραψε για την παρ'ολίγον κατασκευή πρατηρίου καυσίμων, δίπλα στα σχολεία;) μαζί με τον Καραμανώλη Αδάμ (φρόντισε να αποκτήσουν διαμερίσματα στα Καμένα Βούρλα κάποιοι υπάλληλοι πολεοδομίας, Νομάρχες κ.α), να διοικούν τόν Δήμο απόντος του διακοσμητικού αν και εκλεγμένου Δημάρχου Συκιώτη Γιάννη.
Για τους λόγους αυτούς αλλά και πολλούς άλλους πού δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθούν εδώ (σεβόμενος την φιλοξενία απο την σελίδα), έχω να πώ ένα:

Γελάδιααααα ΞΥΠΝΑΤΕ ! ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Ενα ειναι το σιγουρο: Υπαρχει πολυ σαπιλα στον Δημο μας δυστυχως..

Ανώνυμος είπε...

Ayta einai apotelesmata ths paratakshs tou kodou goh tou mwlou!! Sykiwth diwkse ton sou kanei kako!! Kathisate k plai plai sto mwlo!! Diwks ton apo ton syndiasmo!!

Ανώνυμος είπε...

Η κακία κ το κόμπλεξ έχουν χτυπήσει κόκκινο. Αν ασχολείται κάποιος για τα κοινά με ανιδιοτέλεια στο Δήμο Καμ. Βούρλων αυτός είναι ο Καραμανωλης Δημήτρης. Όλοι τον βλέπουμε πόσο τρέχει κ ασχολείται με τα αιτήματα των πολιτών, με την καθαριότητα, με τα καιρικά φαινόμενα, κ με ότι πρόβλημα προκύψει. Αν έχει ζημιώσει αυτός με την χρήση ενός αυτοκίνητου το Δήμο ε τότε τι να πω! Αν θέλετε να επιτεθείτε σε κάποιον άλλο, μην πετάτε πέτρες κ λάσπη σε λάθος άνθρωπο. Πρόεδρε προχώρα γερά κ μη φοβάσαι τίποτα. Συνέχισε να κάνεις τη διάφορα απ τους υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις , τον εχουν κανει επιστατη του Δημου και όχι Προεδρο ΔΚ και γαυγιζετε και από πανω.
Ο Καραμανώνης Δ., σε μια πολη των 3000 κατοικων ( το καλοκαιρι των 10.000),
παιρνει περιπου 300 ευρω τον μηνα.
Ο προεδρος της…….. ταδε ΤΚ του Καλλιδρομου των 50 ή 100 κατοικων παιρνει περιπου 280 ευρω τον μηνα , για καντε μια…………. συγκριση.
Ρωτήστε να μαθετε, πριν γραψετε τις………………….. παπαριές σας , ανωμαλοι !!
Ακουστε, (ελληναρες των μπλογκ και εγω μαζί, γιατι δεν σας εχω…….. μπροστά μου), ο άλλος γραφει ότι του πληρωνουμε και ασφαλιστικές εισφορές.
ΝΑΙ ΡΕ ρεμαλια, όταν θα βγαλει συνταξη , από το προεδριλίκι ,μετα από 20 χρονια και εάν, ως προεδρος, θα εχει πληρώσει εισφορές, που παρακρατουνται από τα 300..
ΑΣΧΕΤΟΙ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.
Δεν βλέπετε αλλα που γινονται, στον καραμανωλη ξεσπάτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η ΑΤΑΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ,
ΚΑΙ Η ΛΙΓΟΥΡΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...


Ο καταγγέλων ήταν ο........ λαγός, το επιβεβαιωνει ο 10:54 π.μ., Μαΐου 14, 2017
<<<<{σεβόμενος την φιλοξενία απο την σελίδα), έχω να πώ ένα:
Γελάδιααααα ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! >>>>

ΠΟ!!!ΠΟ!!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

0 10:54, που αφήνει και αιχμές για το πρατήριο που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, καλό είναι να μάθει ότι δε το προχώρησε ο ιδιώτης...αυτό και μόνο

υ.γ. αφού ξέρει όλη η πόλη το πόσο αμερόληπτη είναι η αβάσιμη κριτική σας, γιατί δε γράφετει και το ονοματάκι σας???

Ανώνυμος είπε...

Ο σεβόμενος την φιλοξενεια : <>
Γραφει, το γε……..δι: <<Πλατανιάς Ι., ………., συνεχίζει δε παρασκηνιακά( ποιός άραγε υπέγραψε για την παρ'ολίγον κατασκευή πρατηρίου καυσίμων, δίπλα στα σχολεία;)

Αυτός είναι συνταξιούχος μηχανικος 10 χρόνια τώρα, που είδες εσύ υπογραφή του;;;

ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΟΠΟΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πλατανιά τα θελει και σενα ο κολαρακος σου,μηπως την εχεις δει ο δραγουμανος της περιοχής νισαφι πια βγήκες οπως λες στη συνταξη 10 χρόνια κάτσε λοιπόν στην ησυχία σου, οποιος ανακατευεται...τον τρωνε οι κότες.

Ανώνυμος είπε...

τις γνώσεις του, την εμπειρία του και το γεγονός ότι είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια, θα τα χρειαζόμαστε άλλα 20 χρόνια τουλάχιστον...
κακή διάθεση δεν είχε ποτέ, σε αντίθεση με αρκετούς άλλους της σημερινής τοπικής πολιτικής κάστας...

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα εδω ειναι και ποσοτικο και ποιοτικο! Αν κανει καταχρηση του αυτοκινητου η της βενζινης την οποια πληρωνει ο καθενας μας μεσα απο τα δημοτικα τελη , Κακως το πραττει!
Το οτι καποιος τρεχει για τον Δημο δεν αποτελει δικαιολογια ουτε το ποσο που πληρωνεται!!
Ειναι θεση αιρετου και κανεις δεν τον αναγκασε να θεσει υποψηφιοτητα! Το ποσο παιρνει και ποιες ειναι οι αναγκες του Δημου τα γνωριζε...δεν αποτελει αυτο δικαιολογια για κανεναν... Αν δεν του αρεσει μπορει να παραιτηθει!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ακουω απο Ελληνες το "Ελα μωρε..".. Γιαυτο φτασαμε στο σημειο που φτασαμε και την πληρωνουμε ολοι... Οποτε ΑΝ και επαναλαμβανω ΑΝ κανει καταχρηση εστω και ενος ευρου απο την Δημο πρεπει να σταματησει αυτο αμεσως!!! Σε εμενα και σε εσενα συμπολιτη μου κανεις δεν σου χαρισε ποτε ενα Ευρω, δεν καταλαβα??!!
Δευτερον οποιος θελει να προσφερει και θετει τον ευατο του στην ψηφο και την διαθεση των πολιτων ..ορθα το κανει! Δεν καταλαβα , απο ποτε πρεπει να δινω τα ευσημα σε καποιον που κανει την δουλεια του. Ειναι σαν λεμε μπραβο στο νοσοκομειο που θεραπευει , στην αστυνομια που μας προστατευει κλπ! Αυτη ειναι η δουλεια του , δεν του αρεσει δρομο να ερθει ο επομενος!
Συνεπως μπραβο στον Κυριο Καραμανωλη ΑΝ τρεχει , ως οφειλει ... Αλλα οχι μπραβο του ΑΝ καταχραζεται εστω και ενα ευρω απο τον Δημο.

Υ.Γ. Παντως τα βραδια του καλοκαιριου κυριως με ιδιωτικη καφετερια ασχολειται παρα με τον Δημο απ οσο εχω δει. Εκτος αν το γουοκι τοκι δεν ειναι για να ειδοποιει σε περιπτωση περιπολικου πλησιον της καφετεριας αλλα εχει ανοιχτη γραμμη με τον Δημο!!
Μου κανει εντυπωση ο Προεδρος να μην εχει δει τους κατσικοδρομους των Καμενων , τα σκουπιδια να μας πνιγουν, τα αυτοκινητα να παρκαρουν οπου γουσταρει ο καθενας το καλοκαιρι ..αδεσποτα σκυλια , ελλιπης φωτισμος, ελλιπης αστυνομευση κλπ κλπ... Πολυ περιεργο να μην τα εχει δει ο κατα τα αλλα αξιολογος συμπολιτης μου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΣΚΑΤΑ Η Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ),ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ....
"ΒΑΡΑΤΕ" ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ....ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ(Ο ΜΟΝΟΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

10.42 π.μ.16\5 μου αρεσε αυτο που γραφεις περι σημερινης τοπικης πολιτικης Κάστας, θα ηθελα μια αναλυτικότερη προσέγγιση αν το ηθελες και εσυ βεβαια,θα με βοηθούσε στην πτυχιακή μου διατριβή με τίτλο,"Η εμμονική επιφυλακτικότητα μέρος της ατομικής ιδιοτέλειας"και υπόσχομαι οτι θα την διαθέσω στον σύλλογο Νεανικός Παλμός για να την παρουσιάσει στο επόμενο ραντεβού με τον Δήμαρχο ως αναγκαια συμβολή στην πάταξη της κουτοπονηριάς στην πόλη των Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

αναλυτικότερη προσέγγιση μπορεί άνετα να γίνει, και να σε βοηθήσει στη διατριβή, με 30-40 καφέδες στο γνωστό καφέ της αττικής. εκεί που αγορεύουν οι ευρέως γνωστοί κυνηγοί φαντασμάτων...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ 12,15 ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΜΗΝΗ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΤΟ 2016 ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩΝ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΥΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.44 έχεις δίκιο για τον υπάλληλο στον Αγ.Σεραφείμ βέβαια αυτός δεν φταίει σε τίποτα ο εργοδότης του δηλαδή ο Δήμαρχος είναι υπέυθυνος που τον έχει να δουλέυει μάυρα χωρίς να φαίνεται πουθενά και να πληρώνεται μαύρα μέσω γνωστου καταστήματος πληροφορικής που συνεργάζεται με τον Δήμο μας. Δήμαρχε έχουν γνώση οι φύλακες...οι καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας είναι θέμα χρόνου αρκετά με τις ανομίες σας.
΄

Ανώνυμος είπε...

Κρατα γερά Δημαρχε ,μπόρα ειναι θα περάσει ,αλλα για πάν ενδεχόμενο κάνε ομως και κανενα ευχέλαιο στο μοναστήρι?

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο αυτό θα γίνει σε 2 τμήματα καθότι η δομή του εν λόγω μπλόγκ δεν επιτρεπει την δημοσίευση ολόκληρου του κειμένου:
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ
Διαβάζοντας κάποιος την εν λόγω καταγγελία διαπιστώνει και επικεντρώνεται στον Καραμανώλη Δημήτρη(πρόεδρο, τοπάρχη η όποια ιδιότητα έχει). Εξάλλου η Ελλάδα είναι γεμάτη από προέδρους και αδέσποτα.
Οι σχολιαστές και τα σχόλια ποικίλουν. Αν γράφει για παράδειγμα ανώνυμα ο ίδιος ο Δ. Καραμανώλης ή κάποιοι προσκείμενοι σε αυτόν(γράφουν θετικά).
Αν σχολιάζουν οι απέναντι απο αυτόν και την Δημοτική Αρχή(γράφουν αρνητικά).
Φυσικά υπάρχουν και άλλες κατηγορίες σχολιαστών και σχολίων, όπως άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, υπάρχουν αυτοί που κάνουν χαβαλέ καθώς και οι εμπαθείς.Ισως ξεχνάμε και κάποιους άλλους, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι πώς στην παραπάνω καταγγελία αναφέρονται κάποια άλλα ονόματα πέραν του Δημητράκη και για τα οποία στην κεντρική πολιτική σκηνή τα συστημικά ΜΜΕ κάνουν του μπεκή.Είναι βλέπετε μελετημένη και καλοστημένη αυτή η τακτική της σιωπής.(Μην μιλάτε και μην κάνετε ανακοινώσεις μέχρι να περάσει η μπόρα)
Απλά ο Καραμανώλης Δημήτρης είναι το χαϊβάνι < τουρκική hayvan < αραβική hayawān(όποιος θέλει ας ψάξει στα λεξικά να δεί τι σημαίνει η λέξη) και κάνει την λάντζα(με το αζημίωτο βέβαια) ενός τοπικού λόμπυ, που όπως γράψαμε πιο πάνω ,αναφέρεται, στην καταγγελία.
Ας αναφέρουμε λοιπόν κάποια απο αυτά τα ονόματα,(τα οποία δεν είναι τα μοναδικά,θα επανελθουμε με περισσότερα ονόματα όταν κρίνουμε σκόπιμο), που επί δεκαετίες λυμαίνονται με διάφορετική ιδιότητα ο καθένας την περιοχή.
Περνάει λοιπόν ξώφαλτσα το όνομα του πρώην δημάρχου Πλατανιά Γιάννη, για τον οποίο κάποιος λέει οτι έχει αποσυρθεί εδω και μια 10/ετια και δε έχει υπογράψει στην αίτηση επιχειρηματία για έκδοση άδειας πρατηρίου υγρών καυσίμων.Μάθετε λοιπόν πώς δεν είναι απαραίτητο να έχει υπογράψει ο ίδιος ο Γιάννης Πλατανιάς (μπορεί να έχει υπογράψει Πλατανιά.) Εξάλου και ο νύν αντιδήμαρχος Καραμανώλης Θανάσης μηχανικός είναι. Ψάξτε λοιπόν ανάμεσα σε Πλατανιά(χωρίς το τελικο "ς" στο τέλος) και ανάμεσα στον τωρινό Αντιδήμαρχο και μηχανικό Καρανανώλη Θανάση.Πάντως ο μηχανικός της Δημαρχίας Βασιλάκης (ναι ο γνωστός Ντούβρας) αρνήθηκε να βάλει παράνομη υπογραφή στη προκειμένη περίπτωση ,γιατί δέν είναι κανένα κορόϊδο και πολυ περισσότερο αυτός δεν βάζει κάν ΟΥΤΕ και νόμιμη υπογραφή του, αν δεν τον ΚΕΡΑΣΕΙΣ εστω και εναν καφέ.
Τα παραστατικά και δικαιολογητικά της επίμαχης αίτησης πρέπει να υπάρχουν. Ανοίξτε τον φάκελλο και δείξτε στους δημότες τις διαδικασίες και τίς ενέργειες των αρμοδίων και υπογραψάντων για ποώθηση στην περιφέρεια.
Επίσης αναφέρεται και ο εβραιοσιωνιστής Καραμανώλης Αδάμ. Ο τσιμεντοποιήσας τα Καμένα Βούρλα χτίζοντας ακόμη και τις πιλοτές, με την ανοχή φυσικά υπηρεσιών και υπηρεσιών (γιαυτό και αρκετοί, υπάλληλοι πολεοδομίας, τεχνικών υπηρεσιών, πρώην νομάρχες,περιφερειάρχες κ.α, έχουν διαμερισματάκια σε διάφορες ανεγερθείσες πολυκατοικίες απο τον εν λόγω(μόνο κύριο δεν θα τον λέγαμε.) Αυτόν τον προστάτη και ευαίσθητο απέναντι σε χήρες και ορφανά.( Οποιος κατάλαβε-κατάλαβε)

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Τις γνωριμίες του και διασυνδέσεις του βέβαια τις άφησε παρακαταθήκη στόν γιό του και τωρινό αντιδήμαρχο Καραμανώλη Θανάση για να συνεχίσει το έργο.(Για παράδειγμα σε έλεγχο της Κτηματικής υπηρεσίας σε καταγγελία κατά του καταστήματος camino, ανάμεσα στους ελεγκτές βρέθηκε και ο Καραμανώλης Θανάσης αντί ως έπρεπε του μηχανικού της δημαρχίας Ντούβρα) και αφού δεν διαπιστώθηκε καμία παρανομία, (αν και η αναφερόμενη επιχείρηση εχει ιδιωτικοποιήση-καταπατήσει την παραλία, μεχρι το κύμα, με τις ξαπλώστρες, που διατείνονται οτι τις προσφερουν δωρεάν, αλλά μόλις τολμήσεις και ξαπλώσεις έρχονται οι υπάλληλοι του καταστήματος και σου λενε τι θα πάρετε;) κατέληξαν όλοι σε γνωστή ψαροταβέρνα των Καμ. Βούρλων. Α ρε Μακρυνίτσα σε απορρόφησε και εσένα το σύστημα.
Αλήθεια ποιά η σχέση ανάμεσα στο τρίγωνο:(Δημάρχος Συκιώτης-ιδιοκτήτης του camino-Καραμανώλης Αντώνης;)
Ναι. Καραμανώλης Αντώνης ο άλλος αφανής ήρωας της ιστορίας μας.Ανεπάγγελτος φέρεται. Κλειδαράς δηλώνει.Ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάνει (Μην σας φαίνεται παράξενο.Ενοικιάζουν τα προσωπικό στόλο αυτοκινήτων που διαθέτουν).Πληροφορίες τον θέλουν μέτοχο του camino. Ανοίγει πόρτες σπιτιών ή αυτοκινήτων αν κλειδωθείτε εξω.
Αλλά κλειδαράς χωρίς άδεια μήπως είναι αδίκημα;Μήπως θεωρείται διάρρηξη;
Οι Διωκτικές Αρχές τι κάνουν; Πιστεύουμε τα γνωρίζουν και αν όχι ας κάνουν τώρα κάτι που ενημερώνονται. Τουλάχιστον ας ελέγξουν τα ανωτέρω φαινόμενα.
Λοιπόν επειδή τα θέματα είναι πολλά και μπορεί να καούν κάποιοι εγκέφαλοι, σταματάμε εδώ πρός το παρών.
Θα επανέλθουμε όμως με περισσότερες και σκληρότερες δημοσιεύσεις.
to be continued..........
hacktivist-Anonymous

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΡΑ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ(ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ) ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!!! ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΝΑ Τ Σ Α Κ Ι Σ Τ Ε Ι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ????ENAN EXOYME MΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ-ΠΕΝΤΕ ΓΥΡΟΒΟΛΙΑ---C

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΧΡΟΝΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΜΕΙΓΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΚΙΩΤΗ ΤΟΥ 58% ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΝΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΕΑΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΛ ΤΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ,
ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.



Ανώνυμος είπε...

6.51 Κάτσε να ξανακατέβει ο Συκιώτης για Δήμαρχος και τα ξαναλέμε...ήδη τα έχει παρατήσει Δήμαρχος με μία ώρα στο δημαρχείο απλά δεν υπάρχει...όπως και οι συνεργάτες του βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ,ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ,
ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΟΛΕΒΑΜΕ, ΜΕ ΤΟΣΟΥς ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΑΥΤΟ 6:11 μ.μ., Μαΐου 17, 2017 ΛΛΛΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ[ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ] ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΟΡΧΟΥ ΤΟΥ ΑΓ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ω Σ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ΄

Ανώνυμος είπε...

Βρωμια και δυσωδία δυστυχώς!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Περιμενουμε την συνεχεια φιλε......

Ανώνυμος είπε...

Τα υποχείρια γεροντάκια του μπασκετμπολίστα δε βαρεθήκατε να παίζετε το ρολο αυτο?

Ανώνυμος είπε...

Αντε γραψτε κατι βαρεθήκαμε......