01 Μαΐου 2017

Κανένας δεν βγάζει την βάρκα του από το λιμάνι…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πρόσφατα ο δήμος μας, με υπογραφή δημάρχου παρακαλώ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους κατόχους βάρκας, να βγουν από το λιμάνι γιατί όπως μας λέει θα γίνουν κάποια έργα καθαρισμού. (click εδώ να διαβάσετε την ανακοίνωση)

Όλοι βέβαια ξέρουμε ότι μετά την πρόσφατη δημοπράτηση του δήμου για το λιμάνι, και την τελική εκχώρηση του λιμανιού των Καμένων Βούρλων σε ιδιώτη επενδυτή, είναι η αρχή του τέλους και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ όπως παλιά, γι’ αυτό και υπάρχουν αντιδράσεις.

Θέλω να πω, ο δήμος ‘ψλά χαμπλά’ μας λέει βγείτε έξω, να το καθαρίσω το λιμάνι, για να το παραδώσω στον ιδιώτη, και εσείς αν θέλετε να ξανά μπείτε, θα πληρώσετε το κόμιστρο που θα βγάλει ως τιμοκατάλογο ο ιδιώτης.

Η διορία λοιπόν για την έξοδο από το λιμάνι ήταν για την 1/5/2017, και κανένας δεν έβγαλε την βάρκα του έξω. Προφανώς ο δήμος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια, θα το πάει παρακάτω το θέμα και θα εξαντλήσει τα νομικά του δικαιώματα ώστε να κάνει τελικά έξωση στους κατόχους σκαφών που βρίσκονται μέσα στο λιμάνι.

Αρωγοί, και ηθικοί αυτουργοί σε αυτήν της μορφής ‘στάση’ προς ανυπακοή είναι ο τοπικός σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων αλλά και κάποιοι ντόπιοι επαγγελματίες (ψαράδες και μη) γιατί προφανώς τους συμφέρει το καθεστώς ανομίας μιας και τσάμπα βολεύουν την βαρκούλα τους (ή τις πολλές βαρκούλες τους πχ καμιά εικοσαριά) και τελικά δραστηριοποιούνται επαγγελματικά χρησιμοποιώντας το λιμάνι των Καμένων Βούρλων (χωρίς να τους κοστίζει δραχμή τελικά).

Σε αυτό το σημείο θα αναρωτηθείτε πιστεύω, και θα πείτε ‘ωπ τι έγινε? Το γύρισε ο blogger? Παίρνει το μέρος του δημάρχου?’. Ε ναι λοιπόν σε αυτό το θέμα κατά την ταπεινή μου άποψη, είμαι υπέρ στο να τηρηθεί η νομιμότητα.
Άλλωστε ήμουν από τους πρώτους που (τότε) αντέδρασαν με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, στην τότε ανακοίνωση του δήμου όταν μας έλεγε ότι θα δώσει το λιμάνι σε ιδιώτη. Η άποψη μας ήταν, και είναι ακόμα, ότι το λιμάνι έπρεπε να το δουλέψει ο δήμος και να μην δοθεί σε ιδιώτη. Μάλιστα τότε λέγαμε ‘να παραιτηθεί ο δήμαρχος’ αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία του Δήμου μας.

Ωστόσο εφόσον το λιμάνι ανήκει στον δήμο, και του δίνεται το δικαίωμα να το υπενοικιάζει (έστω και για 30+ χρόνια) τότε οφείλουμε να πειθαρχήσουμε. (Ας μην το ψηφίζατε στην τελική τον δήμαρχο αν δεν σας άρεσε, σας τα έλεγα εγώ τότε αλλά δεν με ακούγατε).

Στο δια ταύτα, τώρα. γιατί δεν βγαίνουν έξω οι βάρκες?
Γιατί…, λένε οι ερασιτέχνες ψαράδες…, δεν ανήκει το λιμάνι στο δήμο (και σε ποιόν ανήκει ρε λεβέντες?) και ως εκ τούτου ‘δεν βγάζουμε τις βάρκες έξω και μια χαρά τζάμπα τις έχουμε μέσα’. Τον κατηγορούν ευθέως ως ψεύτη δηλαδή τον δήμαρχο οι ερασιτέχνες ψαράδες, γιατί ο δήμαρχος λέει περίτρανα ότι το λιμάνι ανήκει στον δήμο, αλλά οι ερασιτέχνες ψαράδες λένε ότι δεν ανήκει (μένει να δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα και πως θα αντιδράσει ο Συκιώτης).
Δείτε εδώ πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου, για το θέμα, που αναφέρει σαφώς και ευκρινώς ότι το λιμάνι έχει παραχωρηθεί στο δήμο επισήμως και με την βούλα.
Επίσης ρίξτε μια ματιά σε άρθρο μας τον 3/2016 που αφορά (έχει και μαγνητοσκόπηση) το δημοτικό συμβούλιο με την ψηφοφορία για την παραχώρηση του λιμανιού σε ιδιώτη.
Εν κατακλείδι δεν αντιλαμβάνομαι την αντίδραση μερίδας ανθρώπων, ψαράδων και επαγγελματιών, και την εμμονή τους για την παραμονή στην ανομία και στο μπάχαλο.

Με τιμή
O Blogger

ΥΓ1
Άμα το σκεφτούμε λίγο καλύτερα το θέμα …
Καταρχήν είναι ανακόλουθο καθώς και οξύμωρο, από την μια να λες δεν μου αρέσει το μπάχαλο που υπάρχει με την ανομία στο λιμάνι αλλά να αντιδράς στην όποια προσπάθεια του δήμου της επιβολής της τάξης έστω και την υπενοικίαση του λιμανιού.
Από την άλλη είναι προφανές ότι για κάμποσους μια χαρά είναι το μπάχαλο στο λιμάνι, και τσάμπα τις βάρκες τους τις έχουν μέσα, και κανένα τίμημα δεν καταβάλουν για να δραστηριοποιούνται οικονομικά και όλα μια χαρά.
Τώρα να δούμε τι θα γίνει που θα μπει επιτέλους μια τάξη στο λιμάνι, τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι τζαμπατζήδες …

ΥΓ2
Υπάρχει υπουργική απόφαση για πλήρης εκμετάλλευση του λιμανιού μας από τον δήμο. 
ΜΗΝ Γελιέστε και μην σας κοροϊδεύουν μερικοί επιτήδειοι.

Ακούστε αν θέλετε τις λεπτομερείς (αρ. απόφασης κλπ) στην μαγνητοσκόπηση του ΔΣ που σας κάνω link παραπάνω ... (ακούστε από το 3:30 και μετά ...)




34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε μπλοκερ

Κατ'αρχήν επι της ουσίας θέτεις σωστά το θέμα,αν και αρχικά σε προγενέστερες τοποθετήσεις
ησουν αντίθετος,το ομολογεις αλλωστε,ομως υπάρχει κάτι που εχει να κάνει με τήν νοσηρότητα στον τρόπο καθοδήγησης του Συλλογου ερασιτεχνών ψαραδων [δική σου και αλλων] στις ακραιες εκφράσεις περι προτροπής για παραίτηση του Δημάρχου και αλλα τινα.

Εχοντας πλεον εσύ ΄Σωας τας φρένας'και με διάθεση αυτοκριτικής γινεσαι δεκτός στο στρατόπεδο της λογικής, που κάποιοι δημότες [ ευτυχώς οι πολλοί]στηριξαν εξ αρχής την επιλογή αυτή.

Επι τη ευκαιρία πρεπει να ξέρεις,μέσα απο ενα απειροελάχιστο ταπεινό μάθημα τοπικής πατριδογνωσίας οτι εδω στα Καμένα οταν κάτι οφελούσε τους πολλούς αλλα ξεβόλευε καποιον-ους δεν προχωρούσε και η αιτία ηταν η μικροπολιτική.

Πιστευω οτι ο Δήμαρχος με την στάση του αυτή στο συγκεκριμένο θέμα ξεπέρασε και τον εαυτόν του,το λεω αυτό διότι γνωρίζω οτι η πλειοψηφία των ψαράδων τον ψήφισε,και ενδεχόμενα ισως τους χάνει και το ήξερε.

Βέβαια οπως ειπα σε εναν πρωην αυτοδιοικητικό η επανεκλογή ή οχι ενος Δημάρχου ειναι ευθέως ανάλογη με το οφελος των πολλών ,εδώ ομως το συνηθες ήταν η βλαχοπολιτική και αυτό αποδεικύεται οτι κανένας Δήμαρχος μεχρι τώρα δεν επανεκλέχθηκε [εξαιρεση η δεκαετία του 90,ως προιον φανατισμού κομματικής υφής].

Πάντως εδω με την ιδιωτικοποίηση εχουμε σαφέστατο δείγμα ορθής αναπτυξιακής απόφασης.


Κριτων





















Ανώνυμος είπε...

Τι παίζει κ.Περιφερειάρχη με τον κολλητό σου κ.Τέλη??? και τον κολλητό του τον κ. Πιπίλα ???

Ο κ. Πιπίλας και η παρέα του λένε για τον Σύριζα ότι ξεπουλάει την Δημόσια περιουσία. Τον Πιπίλα και την παρέα του, πια Τροϊκα και ποιος Σοϊμπλε τους πίεσε για να ξεπουλήσουν το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων για 40 χρόνια, και να δεσμεύσουν τους επόμενους 8 Δημάρχους σε αυτή την πολιτική του ξεπουλήματος .

Με τις ενέργειές του αυτές ο κ.Πιπίλας και η παρέα του, αν δεν το έχουν καταλάβει, το μόνο που κάνουν είναι να κτίζουν το προφίλ του επόμενου Δημάρχου που θα τους διαδεχθεί( κάποιος από τους επόμενους υποψήφιους Δημάρχους, θα κατέβει λέγοντας ότι θα καταγγείλει την παράνομη αυτή σύμβαση, αν ψηφιστεί), και οι ίδιοι θα εμπλακούν σε έναν δικαστικό αγώνα, που όταν και όποτε τελειώσει (βλέπε ΔΕΠΑΚΑΒ, τα ίδια έλεγε και ο τότε Δήμαρχος ότι όλα είναι νόμιμα, και έβαζε τους συμβούλους του να ψηφίζουν, και σήμερα ο εισαγγελέας του ζητάει 200.000 ευρώ ), αυτοί θα είναι απλοί δημότες και μπορεί να έχουν και καμιά καταδίκη φορτωμένη στην πλάτη τους, και να καλούνται να πληρώσουν και κανένα κονδύλι υψηλό, λόγω των παρανομιών και της αδιαφάνειας για το πώς δόθηκε το Λιμάνι στον κομματικό κολλητό του Δήμαρχου και του Περιφερειάρχη.

Η διοίκηση της Περιφέρειας και ο κ. Περιφερειάρχης τι κάνουν σε όλες αυτές τις παρανομίες ???

Τι να κάνουν απολύτως τίποτα, αφού από πίσω είναι οι ίδιοι.

Αυτοί οι άνθρωποι με αυτές τις πολιτικές σκέπτονται δυστυχώς να κατέβουν στην κεντρική πολιτική ζωή και να μας σώσουν !!!

Μπορεί να μας πει ο Περιφερειάρχης, σε ποιόν άλλο Δήμο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος , έχει δοθεί κάποιο περιουσιακό στοιχείο του Δήμου σε ιδιώτη, για να το εκμεταλλευτή για 40 χρόνια με τέτοια αδιαφάνεια, που δόθηκε το Λιμάνι στον κολλητό του έναντι 1.666 ευρώ το μήνα ,χωρίς να έχει πάρει άδεια λειτουργίας το Λιμάνι , όπως προβλέπει η Υπουργική απόφαση, με την οποία παραχωρήθηκε το Λιμάνι στο Δήμο ???(αυτό γίνεται μόνο αν είναι κολλητός σου και έχει λαμβάνειν).

Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς βρήκανε την ευκαιρία τώρα στο όνομα της Τροϊκας, να ξεπουλήσουν τα πάντα για να περάσουν καλά αυτοί , τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Ο Λαός όμως τους παρακολουθεί και θα τους μαυρίσει όταν έλθει η ώρα.

Ο Λαός τους ψήφισε για να διοικήσουν τον Δήμο και την Περιφέρεια με διαφάνεια προς όφελος των Δημοτών και όχι να τον ξεκοκαλίσουν προς όφελος των παιδιών τους και των εγγονιών τους.

Σας παραθέτω κάποιες ΑΔΑ και τις προμήθειες που έχει πάρει ο κ. Τέλης για την φύλαξη των κτιρίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος , εκτός των άλλων που υπάρχουν.

ΑΔΑ: 6Η507ΛΗ-701, 26 Σεπτεμβρίου 2016. Πήρε 62.000 ΕΥΡΩ
ΑΔΑ: ΩΤΩΕ7ΛΗ-ΟΦ1 , 17 Οκτωβρίου 2016. Πήρε 62.000 ΕΥΡΩ
ΑΔΑ: 720Ζ7ΛΗ-8ΤΙ, 27 Μαρτίου 2017. Πήρε 62.000 ΕΥΡΩ

Ανώνυμος είπε...

Λόγια βγαλμένα απο την παράνοια μιας λούμπεν συμπεριφοράς ανάξια απάντησης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕς , ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΙΠΙΛΑ, ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ - ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ;;;
ΑΦΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΙΠΛΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΚΒ, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ..........

Ανώνυμος είπε...

η πολύωρη παραμονή στο κηφηνείο εκμηδενίζει τη φαιά ουσία...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ,ΓΑΤΑΚΙΑ??????

Ανώνυμος είπε...

Εγινε σήμερα στο Δ.Σ. της τρελής,οταν οι μωλιώτες του ζήτησαν ευθύνες του Δημάρχου για ελλειπή καθαριότητα κοινοχρηστων χώρων αυτός τους είπε οτι εδωσε εντολή να μην καθαρίζουν τα γαιδουράγκαθα διότι ειναι τα μαρούλια των γαιδάρων?

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ ανέβασε εαν μπορείς το βίντεο με το σημερινό ΔΣ να δούμε τι έγινε

kamena voyrla blogger είπε...

Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν φρόντισα να το μαγνητοσκοπήσω. Αν το έχει κάποιος αναγνώστης, έστω και την ηχογράφηση μόνο, παρακαλώ να μας την στείλει με κάποιο τρόπο, να την ανεβάσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος το μαγνητοσκοπεί..ας το ζητήσουμε απο εκεί

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Blogger , εν μερει εχει δικιο ο πρωτος Κυριος που σχολιαζει με δεδομενο οτι τιποτα δεν μπορει να δοθει για ενα τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα για τοσο μικρο ποσο. Αυτο ειναι αληθεια.... Απο την αλλη εννοειται οτι ο Δημος εχει δικαιωμα να παραχωρει οτι θελει εφοσον τηρει την νομιμοτητα!! Εννοειται δε οτι τα λιμανια παραχωρουνται σε ιδιωτες οπως γινεται σε ολη την Ελλαδα. Αλοιμονο αν δεν μπορουσε να συμβει αυτο! Σαν να λεμε οτι ο Δημος πχ του Παλαιου Φαληρου ειχε αντιρρηση για την Μαρινα Φλοισβου! Αλλου ειναι το θεμα για τιν δημο και τον δημαρχο Κυριο Συκιωτη!! Οιυπηρεσιες του δημου υπολειτουργουν με τα σκουπιδια να μας πνιγουν σιγουρα το καλοκαιρι.... Οι δρομοι ειναι απαρεδεκτοι και μονο με τζιπ θα μπορουμε να κυκλοφορουμε σε λιγο ... Αστυνομευση δεν υπαρχει ..... Ιστορικα κτιρια σαπιζουν στο κεντρο των Καμενων .... Αφου φτιαξουμε ολα αυτα τα κακως κειμενα μετα ναι ... να δουμε και το λιμανι.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Υφαντή τι φτιάχνεις !!!

Ζωγραφίζεις πάλι !!!!

Εσύ έτσι όπως πάς δεν θα ρίξεις μόνο τον Δήμαρχο
αλλά και τον Περιφερειάρχη !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτος δεν ειναι που φωναζε υπερ του Δημαρχου το 2014?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1.40 μμ.
Συμφωνω με το σχολιο σου για δρομους, σκουπιδια, ιστορικα κτιρια και πολλα αλλα.
Όμως , το λιμανι μπορει να δοθεί στον ιδιωτη και συντομα, για να εχουμε και εσοδο , εστω και τα 21000 ευρω ετησια και τις πληρωμες του , για σκουπιδια, νερο, αποχέτευση και όχι αφαιμαξη του ταμειου του Δημου πχ συνδρομη στον ΕΟΤτ 4500 και ασφαλιες 3000 κ. α (περαν από το μπαχαλο).
Τα κακώς κειμενα , φιλε μου, πιστευω ότι θα τα εχουμε για αρκετα χρονια, ετσι όπως λειτουργει ο Δημος , είναι σαν να μη διακαιουμαστε τιποτε από τους κρατικους και τοπικους πορους.
Πριν ειχαμε τον Παπαλαμπρου, τωρα εχουμε την ΔΕΠΑΚΑΒ και το λιμανι.
Ποτε θα μας βγαλουν από τα τοπικα μνημονια ;;;; ΠΟΤΕ ;;;;;;.
Μηπως πρεπει να ξυπνησουν, για ορισμενα από αυτά, οι τοπικοι αυτοδιοικητικοι μας;; .
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η παλαμίδα που κανει κουμάντο εκει του την εστησε του κοτζακ στο θεμα με τους ψαραδες.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας απαντήσει ο Δήμαρχος κ. Πιπίλας και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, πως δόθηκε η διαχείριση του Λιμανιού των Καμένων Βούρλων , σε έναν άσχετο με το θέμα αυτό, όταν απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κανείς σε ένα τέτοιο διαγωνισμό, είναι ο συμμετέχων να διαθέτει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ως προς την διαχείριση Λιμανιών !!!!!!!

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν στην πορεία για το πώς δόθηκε το Λιμάνι από τον κ.Πιπίλα και τον Περιφερειάρχη σε έναν άσχετο , τον κ. Τέλη που δεν έχει καμιά σχέση με διαχείριση Λιμανιών, απλά έχει μια εταιρεία με άδεια Πιστοποίησης Cecurity.

Αν ήθελε ο κ. Πιπίλας να υπάρχει διαφάνεια στον διαγωνισμό, δεν έπρεπε να βάλει ως απαραίτητη προϋπόθεση στην προκήρυξη , ότι οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό για να πάρουν το Λιμάνι για 40 χρόνια, πρέπει να έχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ως προς την διαχείριση Λιμανιών όπως προβλέπεται . Ο κ. Τέλης διαθέτει κάποια τέτοια πιστοποίηση ??? Φυσικά και όχι. Αφού την προκήρυξη και την σύμβαση παραχώρησης του Λιμανιού στον κ.Τέλη την έφτιαξαν οι Δικηγόροι του κ. Τέλη και την έδωσαν στον Δήμο, είναι δυνατόν να έβαζαν στην προκήρυξη και στην σύμβαση παραχώρησης τέτοιο περιορισμό ???

Γιατί ο κ. Τέλης δεν παίρνει την διαχείριση του Λιμανιού της ΛΑΡΚΟ ??? Στο οποίο Λιμάνι της Λάρκο έχει αναλάβει την ασφάλεια του αφού είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ως Cecurity, απλώς δεν μπορεί να την πάρει γιατί δεν διαθέτει την απαραίτητη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, και διότι εκεί λειτουργεί το Συνδικάτο υπάρχει έλεγχος , δεν είναι μπάτε σκύλοι και λογαριασμό μην δίνετε, όπως συμβαίνει στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου.

Το μόνο που διαθέτει και τον συνδέει με το Λιμάνι τον κ.Τέλη, είναι ότι είναι κολλητός του Περιφερειάρχη και του Πιπίλα !!! Για να καταλάβετε τι παίζετε, αν συγκεντρώσετε τα ποσά που έχει πάρει ο κ.Τέλης από την Περιφέρεια για την φύλαξή της, ισοδυναμεί με την αγορά του κτηρίου της Περιφέρειας ( αυτό θεωρείται ότι έχει γίνει τυχαία)!!!!!!

Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από την αντιπολίτευση και στην Περιφέρεια ή ότι όλοι τρώνε μαζί συμπολίτευση και αντιπολίτευση !!!! Οι Βουλευτές τι κάνουν ??? Ασχολούνται μόνο με την περικοπή των συντάξεων στα περήφανα γηρατειά, και την αύξηση των φόρων, για να τα παίρνει ο κάθε Τέλης και οι κολλητοί του???Δυστυχώς όλοι είναι πουλημένοι !!!! Για αυτό οι δημότες πρέπει να τους πάρουν με τα γιαούρτια , τα αυγά και τις ντομάτες !!!!!!

Όσο για τον Δήμαρχο κ. Πιπίλα πέρα της μη επανεκλογής του , θα έχει και νομικές συνέπειες , τόσο αυτός όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου που ψήφισαν μια τέτοια παράνομη φωτογραφική σύμβαση παραχώρησης του Λιμανιού για 40 Χρόνια στον κ. Τέλη.

Ο Εισαγγελέας ετοιμάζεται !!!

Ανώνυμος είπε...

τη γλαρόσουπα την ετοίμασες?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΚΟ ΥΦΑΝΤΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ.
ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΒΕΡΚΏΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Το 33Ο π.Χ. ο Αριστοτέλης εκανε την διαθήκη του ξεκινώντας -Ολα θα πανε καλά-.Ανώτερη σκέψη βεβαια αντάξια του μεγάλου διανοητή. Αραγε γιατί και εδώ στα καμένα βούρλα σήμερα να μην πάνε τα πράγματα καλά; Και ο Δήμαρχος να δικαιωθεί για την επιλογή του και το συνδικάτο των αλιέων, να ικανοποιηθεί,και ο επιχ\τιας επενδυτής να υπάρξει,αλλωστε καμμία πλευρά δεν εχει κομουνιστικές προκαταλήψεις,παιδιά της αστικής δημοκρατίας ειμαστε ολοι.

Ανώνυμος είπε...


ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΣ.
ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΥ ΟΧΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ; ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ;ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ; ΚΛΙ ΛΟΙΠΑ..ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ)
www.nea-propontida.gr/index.php?option=com_content&view=article
https://meganisinews.wordpress.com
www.eleftheria.gr/.../109098-μπαίνει-τάξη-στα-λιμανάκια-αγιοκάμπου-και-στομίου.ht.

Ανώνυμος είπε...

O Mαδουρο της Βενεζουέλας, με τις πολυτελείς εμφανίσεις του, και με τα 40 θύματα των διαδηλώσεων ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την αντιπολίτευση, για τα χάλια και την φτώχεια.
Ο Μαδουρο της Ελλάδας , 15 λεπτά στην ΕΡΤ σήμερα, στα εγκαίνια ενός Κέντρου Υγείας στην Μακεδονία, καταγγέλλει επίσης την αντιπολίτευση και εξαγγέλλει άλλα 34 Κέντρα Υγείας ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ενώ το δικό μας κέντρο υγείας, ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και αυτό (αλλά επί επάρατης κατασκευασμένο, κοινώς πέτσινο), ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ γιατί δεν υπάρχουν………….. γιατροί.
Χθες μας εξήγγειλε την 14χρονη, υποχρεωτική εκπαίδευση, σε ποια σχολεία ;;
Στα σχολεία με τα κοντέινερ;; όπως το δικό μας, που 6 χρόνια τώρα, δεν έχουμε ακούσει τίποτε από τους τοπικούς μας .. μαδούρους.-

Ανώνυμος είπε...

Στην οικονομική επιτροπη του Δημου ειπε ο προεδρος,... θα ειμαστε ευτυχεις απο ενα φιλοδωρημα ,αλλα ας σεβασθουμε τον χωρο , προτεινω να τα παιρνουμε εκτος ???????

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο επίσημος ιστότοπος του Δήμου μας αποτελεί σημείο ΔΩΡΕΆΝ επαγγελματικής διαφήμισης του δημάρχου? (αλήθεια ασυμβίβαστο και στις 2 ιδιότητες γιατρού και δημάρχου δεν υπάρχει?). Ορίστε και ο σχετικός σύνδεσμος που διαφημίζει την ομιλία Συκιώτη με την ιδιότητα του Ιατρού και όχι του Δημάρχου όπως είναι το ορθόν.

http://mwlos.gr/news/dialexi-sto-kapi-moloy

ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε άνθρωπε μου όπως λέει η ανακοίνωση ¨Την εκδήλωση διοργανώνει το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και το Α΄Κ.Α.Π.Η. Μώλου" τα οποία και τα δυο υπάγονται στον Δήμο. Το ότι ο καρδιολόγος Ιωάννης Συκιώτης είναι και Δήμαρχος και μιλάει αφιλοκερδώς τι σχέση έχει με ασυμβίβαστο. Για την ενημέρωση του κόσμου το κάνει και μπράβο του.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε, 3,32 μμ
Από πού έβγαλες « την διαφήμιση» του ιατρού Συκιωτη, σε εκδήλωση του ΚΑΠΗ του Μωλου;;;
οταν πρώτος –πρώτος αναγραφεται, ως ομιλητής, ο ιατρός Νερολης.
Την εκδήλωσητου ΚΑΠΗ,δεν έπρεπε να μπει στην ιστοσελίδα του Δημου ;;;Εσυ τι λές ;;;
Που έχεις διαβάσειότιοι Δήμαρχοι εγκαταλέιπουν την επαγγελματική τουςενασχόληση ;;;
Μηπως ταχεις μπερδέψει με την ιδιότητα του Βουλευτή ;;;;;

Εχεις αντιγράψει και το υπότιτλο άλλου,(πριν τογραφες με μικρά),τώρα με κεφαλαία.

Μήπως πρέπει να σε δει κανένας γιατρός ;;;;;

O AΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον τσομο που τον επέλεξε για δήμαρχο! Δίπλα δίπλα σήμερα τα χρυσά μου!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα να απάντησε ο κ. Πιπίλας ή ο κ. Περιφερειάρχης σε προηγούμενη καταγγελία που έγινε από Δημότη στο Blog για το Λιμάνι στις 10:27 π.μ Μαϊου 07, 2017 , ότι ενώ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ο κ. Τέλης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ, έλαβε μέρος μόνος του παράνομα, σε διαγωνισμό μαϊμού που οργάνωσε ο Δήμος κατ΄ εντολή του Δημάρχου !!!!!!

Η αντιπολίτευση ποιο ρόλο παίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο????

Καταλαβαίνετε ότι ο επόμενος Δήμαρχος που θα εκλεγεί, έχει κάθε δικαίωμα να καταγγείλει αυτή την παράνομη σύμβαση, και να ζητήσει ευθύνες από τον κ. Συκιώτη , που έγιναν εις βάρος του Δήμου και των Δημοτών, και προς όφελος του κολλητού του νυν Δημάρχου κ. Συκιώτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαρχος εχει αποφασισει να μην απαντα σε χυδαιους υβριστες. Οποιος λοιπόν νομιζει οτι διεκδικει κάτι νόμιμο ιδου η ρόδος......το πήδημα εγινε με απόφαση του Δ.Σ.
Οσο για την ψυχραιμια τους συνιστώνται ηπια αγχολυτικα και θα πανε καλύτερα,σας το συνιστά και ο ......Γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

@12:28 σκεφτόμαστε συνήθως προτού γράψουμε.. λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

12.28 Δεν είδες να απαντούν.
1ον : Κάθε μερα θα καθονται τι παπαρια , γραφει ο καθενας μας, ενώ, άλλος έγραψε ότι ο εισαγγελέας ετοιμάζεται,.
2ον Γιατί δεν παει καποιος, μαλλον εσυ ή ο καταγγέλλων στον εισαγγελέα αλλά το μπαλάκι το ρίχνετε σε αλλους για το ψάξιμο, ετσι για τον ………………..χαβαλέ;;;;
3ον Καποιος σου έγραψε , που στηρίζεσαι ή στηρίζεται , σε ποιο νομο ;;;;;; για την {{ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ }}
4ον Μηπως η πιστοποίηση, αφορά την φύλαξη των λιμανιών και όχι την εκμετάλλευση ;;;;καταλαβαινεις την διαφορά ;;;; Δες το παρακατω site
www.3mplan.gr/.../
Φύλαξη Λιμενικών Εγκαταστάσεων. ... άρτια οργάνωση και υποδομές, πανελλαδικά με πιστοποίηση κατά ΙSO ... προσωπικού φύλαξης λιμενικών εγκαταστάσεων.

5oν Η προκήρυξη έγραφε για «φυσικό πρόσωπο, κλπ» που εχουν δικαίωμα συμμετοχής στην δημοπρασία, εσύ ασχολήθηκες , εάν αυτό, είναι νόμιμο ;;;;
6ον Για δες και ανάλογη περίπτωση μισθωσης καταφυγιου στον Δημο Προποντιδα στην Χαλκιδικη ;;;; και στο site
www.nea-propontida.gr/index.php?option=com_content&view=article

7ον Ελεγχο των πεπραγμενων …. Πιπιλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ κανει ο Περιφερειαρχης, σταματα τις……………………….. παπαριες.
«το συνιστά και ο ......Γιατρός»

Ανώνυμος είπε...

Τελικως τι θα γινει με τις βαρκες; Ακουσα οτι ο συλλογος θα κινηθει νομικα.

Ανώνυμος είπε...

Oι ερασιτεχνες ΘΑ κινηθούν αλλα δεν κινουνται[νομικά], οι Αυτοδιοικητικοί ΘΑ το δώσουν αλλα δεν το εδωσαν[ιδιωτικοποιηση],οι απέξω ΘΑ μπουνε μέσα αλλα δεν μπαίνουν[καλοκαιρι],τελικα
ποιος ωφελειται απο αυτη την κατάσταση;Το θεατρο του παραλόγου ηρθε στην πολη μας
και παιζεται με τίτλο το ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιασε το αυγο και κουρευτο

Ανώνυμος είπε...

Gatakia kalispera.
Gia na bgainoun oi barkes twra.
https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΗ04465ΧΘΟ-ΛΩΤ?inline=true