02 Μαρτίου 2017

Δημοτικό Συμβούλιο - Πρόσκληση - 05/03/2017

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Γραφείο: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου
Δ/νση: Αγ. Παν/νος 8- 35008 Καμένα Βούρλα
E mail: kvourla@hol.gr

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
(Άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Αγίου Παντελεήμονος 8- Καμένα Βούρλα) στις 5 Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος
Μακρυνίτσας Δημήτριος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω οτι με την εναρξη της Β' περιόδου και με την ανανέωση των προσώπων η διοίκηση Συκιώτη θα επιταχύνει το δημοτικό εργο προς οφελος ολων.

Οι ενστάσεις που ενδεχόμενα υπάρχουν εχουν να κάνουν περισσότερο με ατομικά υποκειμενικά κριτηρια και οχι με την διαδικασία επιλογής.

Η δυναμική που θα αναπτυχθεί απο την κινητητικότα των νέων "Δημ. Αρχόντων" πρέπει να ειναι θετική, ας φροντίσουμε και εμεις οι "απέξω" να αναπροσαρμόσουμε την στάση μας [κριτική], αφου δώσουμε το ευλογο μικρό χρονικό περιθώριο να ξετυλίξουν την ικανότητα και το ταλεντο τους.

Και μην ξεχνάτε οτι η επιτυχία τους είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αποφυγής
μελλοντικού κινδύνου για την Λουτρόπολη να ενδιαφερθούν οι τυχάρπαστοι για τα δημοτικά ,εξ΄αιτίας της χαμηλής στάθμης του ορίου που οι σημερινοί θα θέσουν λόγω ανεπάρκειας.

Η εξέλιξη της Δημοτικής πορειας θα εποπτευετε απο τους δημότες εκ του μακρόθεν αλλα και εκ του Συνεγγυς. Καλή πορεία?


ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε καποιο νεο για ονοματα?

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε και λεμε προεδρος 540 ευρω το μηνα, αντιδημαρχοι 1150 ευρω το μηνα, αναπληρωτρια δημαρχος διαλεγει τον μεγαλητερο και το μακρητερο ή του δημοσιο ή του δημου, τσωμος τα τρια του Κοτζακ.

Ανώνυμος είπε...

Στο πυρ το εξώτερο το τσωμο κ όλο του το επιτελείο. Μπράβο Δήμαρχε φαντάζεσαι να τον έκανες αντιδήμαρχος? Μπράβο που το τολμησες κ τον εβγαλες κ απο την οικονομική!! Τώρα βγαλτον κ απο σύμβουλο να σωθεί ο τόπος. Πως τον πήρες μαζί σου?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κοντέ πες αλεύρι ο Κότζακ σε γυρεύεις...χαχαχα σε έβγαλε απο παντού!!! Νομίζω σου πήρε κ την καρέκλα απο το συμβούλιο!! Α κ να ξέρεις ο Δούρειος ίππος σε μας δεν πιάνει εδώ δεν είναι Τροία!! Κ ο Πάνος δεν πουλιέται!! Πηρε οτι ζητησε κ οτι μπορούσε να υποστηρίξει!! Τώρα είστε μόνοι σας!! Καλά ξεμπερδεματα τώρα!!