06 Φεβρουαρίου 2017

Έκρηξη στα Καμένα Βούρλα: Ανατίναξαν ΑΤΜ, πήραν 30.000 Ευρώ αλλά...( φώτο και video)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νέα ανατίναξη μηχανήματος αυτόματης ανάληψης σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Φθιώτιδα.

Αυτή τη φορά οι δράστες επέλεξαν το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στα Καμένα Βούρλα, από όπου σύμφωνα με πληροφορίες πήραν περίπου 30 χιλιάδες Ευρώ.

Πίσω τους πάντως, άφησαν κατεστραμμένα από την έκρηξη, σχεδόν 45 χιλιάδες Ευρώ.


Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα από LAMIASTARGR

tvstar.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δήμαρχε το αστυνομικό τμημα δεν πήγε μόνο του στη βατοπατλιά στο καινούριο εσυ το εστειλες.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα δουμε ακομη.....

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλά το έστειλε αλλά πρότεινε και τον χώρο όπως και με τη ΔΕΗ. Θυμηθείτε το θα αφήσει εποχή ο Γιαννάκος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτό είναι το προβλημα?Που πήγε το Αστυνομικό τμήμα στο Καινούργιο?(Βατοπατλια) για τους Αρίους Καριωτες.Να θυμίσω ότι στο παρελθόν που υπήρχε το τμήμα στα Καμένα Βούρλα έγιναν δυο ληστείες Τραπέζης καταμεσήμερο και σωρεία ληστειών σε καταστήματα σε ώρες αιχμης.Επομενος δεν είναι επιχείρημα αυτό για λογική συζήτηση παρά μόνο για εφαρμογή του γνωστού τοπικιστικού χαβαλέ που κάποιοι επιτήδειοι που κατέστρεψαν τα Καμένα Βούρλα το πέρασαν στο πόπολο για να καλυφτούν οι ιδιοι.Να γιατί αυτός ο τοπος δεν πήγε μπροστά και ούτε πρόκειται να προοδευση.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε μαγκια μας στη βατοπατλια θα τα φερουμε ολα αχρηστοι καρυώτες

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαρχος εκανε λάθος με την αστυνομία και εδωσε δωρο στους αμετανόητους τοπικιστες του Καινουριου,με την ιδια περιπου τακτική που ακολούθησαν και οι προηγούμενοι με το κεντρο υγειας.
Επομενη μετακινηση το ταχυδρομειο στο κοινοτηκο γραφειο και σιγουρη καταψιφηση στις επομενες δημοτικές του συκιώτη μεσα στα καμένα.







Ανώνυμος είπε...

Φευγει και το ταχυδρομειο?

Ανώνυμος είπε...

μιλάτε για τοπικισμό λες και το καινούριο είναι 100 χιλιόμετρα μακριά. η αύξηση της εγκληματικότητας δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με την έδρα του αστυνομ. τμήματος. όπως και η θέση του κέντρου υγείας δε προσφέρει κάτι χωρίς την κατάλληλη στελέχωση αυτού. αφήστε στην άκρη τέτοιες νοοτροπίες οι οποίες παραπέμπουν στη περίοδο του μεσοπολέμου....

Ανώνυμος είπε...

Αν το θεωρητε φυσιολογικό που έφυγε το τμήμα από τα Καμένα Βούρλα και πήγε στο Καινούριο τότε να πάει το λιμεναρχείο στο Λογγό, τα ΕΛΤΑ στην Άγναντη και στη Καρυά το ΚΤΕΛ στην Κόμνηνα και οι τράπεζες στο Ρεγκινι!!! Βρε είστε με τα καλά σας!!! Ούτε καν τα αυτονόητα δεν βλέπετε; Τόσο κακό σας έχουν κάνει τα Καμένα Βούρλα που τα πολεμάτε όλοι;;; Ο τόπος αυτός θέλει στήριξη απ όλους και όχι πόλεμο!!!

Ανώνυμος είπε...

σκόπιμο θα ήταν να παραμείνει το Α.Τ. στα Καμένα Βούρλα.
δυστυχώς όμως δε βρέθηκε κάποιος να παραχωρήσει δωρεάν κατάλληλο κτίσμα για αυτό το σκοπό.
που να βρεθεί....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που κατηγορουν τη μεταφορα του αστυνομικου τμηματος από τα Καμενα Βουρλα στο Καινουργιο,ειναι οι ιδιοι που ψηφιζαν και στηριζαν τοσα χρονια τους διατελέσαντες δημαρχους της λουτρόπολης, οι οποιοι δεν ζητησαν την ΔΩΡΕΑΝ παραχωρηση εικοσι στρεμματων από τον ΕΟΤ στην περιοχη Φλοισβος, προκειμενου να γινουν εκει τα σχολεια, το Δημαρχειο, το κεντρο υγειας και άλλες Υπηρεσίες.
Δεν αγορασαν επισης χωράφια τοτε που ηταν φθηνα μετα το γηπεδο Καμενων Βουρλων για την μελλοντικη μεταφορα του νεκροταφείου και για σταθμευση των μηχανηματων του Δημου.
Δεν αξιοποιησαν ευκαιριες για παραχωρηση περιουσιας από ιδιωτες στο Δημο, αλλα τις αφησαν για το νοσοκομειο Λαμιας, αλλους φορεις και ιδιωτες.

Δεν ειμαι υπερ της μεταφορας της αστυνομιας, αλλα αν ηθελαν από τον Δημο ενδεχομένως θα μπορουσε να γινει διπλα στην παιδικη χαρα, στη γωνια απέναντι από το ξενοδοχεειο Μπουκα που είναι δημοτικος χωρος, αστυνομικο τμημα σε κοντέινερ με το ιδιο κοστος που δαπανηθηκε για την επισκευή του σχολειου στο Καινουργιο που ακουσθηκε ότι ηταν εβδομηντα χιλιαδες ευρω.
Τιποτα δεν είναι τυχαιο σε αυτόν τον τοπο.
Να μην μας κακοφαινετε και ας προσεχαμε. Αλλα κοιταζουμε πρωτα τους εαυτους μας και μετα λεμε τι φταιει?

Ανώνυμος είπε...

Ο τοπικός Τράμπ ετοιμάζει τον μπασκετμπολίστα για αντιδήμαρχο Μώλου και για αναπληρωτή Δημάρχου τον Παντρά.

Αυτά εν ολίγοις.

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνουν οι φίλοι Καμενοβουρλιωτες (Άριοι Καριώτες) να κουνήσουν το κεφάλι τους και να κοιτάξουν στο παρελθόν τις ευκαιρίες που είχαν για έργα υποδομής και ανάπτυξης όταν ήταν αυτούσιος Δήμος και τις εχασαν.ΤΕΙ τουριστικών επαγγελμάτων Νευρολογική Κλινική, SPA από τον ιδρυτή του ''Θερμαι Συλλα'' στην Αιδηψό απώλεια διαχείρισης ικανού όγκου ιαματικών νερών για το δήμο κτλ.Δικους σας δήμαρχους είχατε τόσα χρονια.Τι έκαναν αυτοί για τον τόπο τους?Αλλα τα κονομάγατε εκ του ασφαλούς τόσα χρόνια και ψηφίζατε με κουτοπόνηρα κριτηρια.Βολεματα στραβά μάτια σε ατσαλιές και ούτω καθεξης.Εσεις βγάλατε τα ματάκια σας μόνοι σας.Αν θέλετε λοιπόν να βρείτε τη ρίζα της προβληματικής παρούσας κατάστασης να κοιτάξετε στον καθρέφτη να δείτε τον ενοχο.Τα προβλήματα λύνονται βάση δεδομένων (όσο πικρών και αν είναι) και όχι ευχολογίων.

Ανώνυμος είπε...

Και ο 9,36 πμ και ο 12,56μμ προσπαθουν να κάνουν μια δίκαιη αποτίμηση των χαμένων ευκαιριών που ενδεχόμενα θα άλλαζε τον βηματισμό της πόλης προς το καλύτερο και φυσικά αυτό θα οφελούσε παραμετρικά και τα γύρω προάστια π,χ, Καινούριο.

Σήμερα ομως δεν μπορούμε να κάνουμε μελλοντικό σχεδιασμό είτε μοιρολογώντας για αυτά που
επρεπε αλλα δεν εγιναν,είτε συνεχίζοντας τα λάθη.

Αρα ενισχύοντας το σκεπτικό των ανωτέρω σχολιαστών θα ελεγα οτι αν αφήναμε τα σύνδρομα για πιο βέλτιστες αποφάσεις ισως να πηγαίναμε καλύτερα.

Αυτό ομως προυποθέτει, ο Δήμαρχος να εχει την δύναμη να αντισταθεί σε οτι του προτείνουν οι διάφοροι περίεργοι με σκοπό [ενδεχομένως]το προσωπικό οφελος τους ,αλλα και οι σύμβουλοι τουλάχιστον της πόλης να εχουν την δυνατοτητα να συμβουλευουν τον Δήμαρχο[αλλωστε για αυτό ψηφίζονται] και οχι να θέλουν ειδικα επιμορφωτικά σεμινάρια διαχωρισμού μικροπολιτικής απο την πολιτική [διαχρονικό αυτο το πρόβλημα].

Δηλαδή αν πολιτική αναπτυξης θεωρείται η αποφυγή πληρωμής ενοικείου μεταφέροντας την Αστυνομική διευθυνση Λαμίας στο δημοτικό σχολείο Κομποτάδων τότε δικαίως εγινε και η μεταφορά της αστυνομίας εδω με το ιδιο σκεπτικό.

Αν οχι τότε να εξευρεθή λύση διότι θα παρατηρηθεί αργά ή γρήγορα το ιδιο φαινόμενο απαξίωσης προσφερόμενων υπηρεσιών αντιστοιχο του κλειστού Κεντρο Υγείας των 5.000.000 ευρω και οχι μόνο των 70.000 ευρώ.

Κύριοι η φιλοσοφία της υπαρξης του Αστικού χώρου[Καμένα βούρλα] ειναι ακρως αναγκαία για την ποιοτική υπαρξη των προαστίων [χωριά],με μία προυπόθεση οτι δεν θα γίνονται συνεχόμενες προσπάθειες αποδυνάμωσης με μετακινήσεις δημοσίων υπηρεσιών σε κάθε μαντρί και σε κάθε χείμαρρο βοάγριο,στο ονομα μιας απελπιδας αποψης περί αναπτυξης τοπικιστικού χώρου.

Βέβαια Θα συνυπολογισθεί το όφελος από την νέα ονομασια του Δήμου σε σχέση με την "χασούρα"απο την απομάκρυνση της αστυνομίας,άλλωστε υπάρχει "δεδικασμένο"
ως πολιτική απάντηση των Δημοτών των Καμένων Βούρλων για την υπόθεση του Κεντρου Υγείας.

Ανώνυμος είπε...

στα Καμένα θα πρέπει να γίνει μια χωματερη στην περιοχή του Φλοισβου στον ΕΟΤ. και εκεί να μεταφερθει κ ο Βιολογικός με άμεση επεκταση και αναβαθμιση του για να δεχτει τα λυματα και του Αγ. Κων/νου αλλά γιατί οχι και του Καινουριου αλλα και του Μώλου και της Λαμιας ακόμα. Μη σου πω να γίνουμε η ΝΕΑ Ψυτταλεια της Αττικής (δίπλα είμαστε αφου)... και κει να πάνε να πέσουν μέσα ολοι όσοι τόσα χρόνια φέρανε τον τόπο στην καταστροφη γιατι μονο ίδιον όφελος κοιταγαν!
στο βουρκο τωρα λιεσα. εκεί ολοι μαζί να χορτάσουμε σκατό και μιζερια. μακακες.

Ανώνυμος είπε...

Προς φίλο 4,12
Καλή και χρήσιμη η διπλωματική προσέγγιση του θέματος αλλά και πάλι δε φτανει.Δυστυχως το βάθος του προβλήματος είναι μεγάλο και θέλει δύσκολες τομές να ξεπεραστει.Σιγουρα η παρουσία Δημάρχου όπως τον παρουσιάζεις είναι ιδανική αλλά και ουτοπική ταυτόχρονα με τα δεδομένα του συγκεκριμένου χωροχρόνου που διανυουμε.Και να θυμίσω επίσης ότι το κοίταγμα πίσω στην ιστορία και η διδαχή από αυτή είναι η συνθήκη που προοιωνίζει το μελλον.Αλλα πως να γίνει αυτό όταν η σύσταση συνδυασμών διέπονται από κριτήρια σύστασης με βάση ποιος έχει μεγάλο σόι ποιος τάζει ψευτοδιορισμους και ποιος είναι το καλό παιδί και εκλεκτός των κομματων?Το αστυκοκεντρικο μοντέλο που αναφέρεις δεν είναι και τόσο δόκιμο γιατί υπάρχουν και άλλοι δυο οικισμοί (Μωλος και Αγιος κων/νος) με ήσσονες απαιτησεις.Η μεταφορά του αστυνομικού κέντρου στο Καινούργιο δε ήταν ''Το μη χείρων βέλτιστων"Αυτή η επιλογή υπήρχε για να μείνει τουλάχιστον στα όρια του Δήμου και να μη πάει στη Λαμια.Δεν ήταν αποτέλεσμα τοπικιστικής πολιτικης.Ουτε νομίζω το Καινούργιο έχει τέτοια δυναμη.Εξαλου η επιλογή αυτή έχει διχάσει το συγκεκριμένο χωριό μια και οι μισοί είναι υπέρ και οι άλλοι κατα.Οσο για το Κέντρο υγειας νομίζω ότι καλώς έγινε στο χώρο αυτό γιατί είναι στο κέντρο του δήμου με ελαφρός ριγμένο τον Αγιο Κων/νο.Η μη λειτουργία του βέβαια δεν έχει σχέση με την επιλογή του χώρου αλλά με την πολιτικάντικη κακή διαχείριση και τη μη διάθεση χρηματων.Οσο κρατούσε η κατασκευή του κτιρίου και η προμήθεια μηχανημάτων ο τότε υπουργός υγειάς Αβραμοπουλος ήρθε δυο φορές για εγκαινια.Μετα όταν ήταν να γίνει λειτουργικό, σκοταδι.Αυτα ως μια πρώτη δόση δεδομένων για σκέψη και χαραγμα μελλοντικής πορείας

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστή η αποψη σου σου 9,04 μμ αλλα απαισιοδοξη τουλαχιστον στο σκέλος των χωροδομών συμπεριλαμβανομένων της ανθρωπογεωγραφίας και πάντα σε ενεστώτα χρονο, ενω δεν θα επρεπε γιατί γνωρίζεις την σκέψη των συγχωριανών σου και με αυτα που λές ταυτίζεσαι μαζί τους,να συνεχίσουν να είναι ετσι.

Και επειδη μιλάμε την ιδια γλωσσα αντιδρώ κατ,οικονομία και απαντώ.

Αστικό περιβάλον ειναι εκείνο που περιλαμβάνει συγκεκριμένα στοιχεία βάσει του οποίου συντελείται εισροή εμψυχου υλικού μόνιμου ή οχι με τόν γενικό τίτλο Αστυφιλία.

Αν οντως αυτό συμβαίνει και στον Μώλο ή στον Αγιο Κων\νο τότε και εκεί εχουμε αστικό περιβάλλον.

Στην γενική τάση για οικονομίες κλιμακος απάντησα με το παράδειγμα της Λαμίας που εκει δεν προσδιορίζουν τα θέματα βάσει ενοικείου αλλα με βάσει την απόδοση που ειναι ευθέως ανάλογη
με την τοποθεσία της υπηρεσίας.

Η διαφυγή απο ενα καταπιεστικό ενοίκειο εφερε ενα αλλο εξοδο 70.000 ευρω[28 ενοικίων] στο δε χρονικό διαστημα αυτό εάν συναθροισουμε αυτό της απραξίας της σημερινής δημοτικής αρχής που πιστεύω οτι ειχε ενημέρωση του προβληματος απο τη αρχή [2,5 ετη] τότε εχουμε μεγάλο ευρος χρόνου για να δοθεί λύση.

Το κέντρο υγείας Καμένων βούρλων νυν κλειστό Καινουρίου ειναι η επιτομή του τοπικισμού αξιο να αναλυθεί σε πανεπιστημιακές αιθουσες στο μάθημα της Αντιπαραγωγικής Δημόσιας Επένδυσης, οχι μόνο για λόγους χωροθέτησης αλλα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους με την ελλειψη στήριξης της Λουτρόπολης προς αυτό, μετά την κατα συρροή απρόκλητη εργω εξύβριση προς τους κατοίκους της.


Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11,24 έχεις πέσει στην παγίδα της θεωρίας του τσιτάτου (θυμίζοντας κομουνιστή παλαιάς κοπής) και αγνοείς τα πραγματικά δεδομενα.Νομιζεις ότι η Ανθρωπογεωγραφική δομή που αναφέρεις είναι ικανή και ώριμη για ορθή πολιτική και οικονομική θεώρηση και άρα δράση προς αλλαγή δομων?Ο τοπικισμός είναι διάχυτος σε κάθε συζήτηση όπου κι αν πας.Αμκομα και η δική σου τεκμηρίωση ως προς το κέντρο υγείας υποθάλπει τοπικιστική σκεψη.Μια δομή υγείας σε ένα διευρυμένο δήμο καλό είναι να βρίσκεται στο κέντρο του ευρύτερου δημου.Δε νομίζω ότι αυτό αποτελεί ύβρη για τους κατοίκους των Καμένων βούρλων εκτός αν θεωρούν εαυτούς υπεράνω όλων η έστω primus inter paresΤο Κέντρο Υγείας είναι για όλο το δήμο και όχι μόνο για τα Καμένα .Και ούτε ταυτίζομαι με κάποια απο τις απόψεις των Καινουργιωτων.Απλα αναφέρω πραγματικά γεγονότα τα οποία οφείλουμε να έχουμε υπ οψιν.Ουτε μπορούμε να μιλάμε για αστικό μητροπολιτικό δήμο όταν ακόμα και στα Καμένα υπάρχει σημαντική μερίδα αγροτών κτηνοτρόφων και τουριστικών επαγγελμάτων που κινούνται στα πλαίσια του ερασιτεχνισμου.Συνθεση δηλαδη με ιχνος αστικης συνηδησης.Οποτε η συνθήκη των ''συγκεκριμένων στοιχειών '' που γράφεις δεν ικανοποιητε.Πρωτα πρέπει τα Καμένα να βρουν την ταυτότητα τους και μετά να γίνουν αυτά τα θεωρητικα.Θα ήταν πιο εύκολο βέβαια αν ήμασταν δήμος μόνοι μας χωρίς τα υπόλοιπα διαμερίσματα που ούτως η άλλος έχουν εκ διαμέτρου αντίθετα συμφερωντα.Αλλα δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αυτη.Γι'αυτο μίλησα για εγκληματικά λάθη προγενέστερα γιατί έφεραν τετελεσμένα για εμάς που δεν αλλαζουν.Μακαρι να είμαι απαισιόδοξος και να έχω εγώ τη λάθος γνωμη.Τωρα για το παράδειγμα της οικονομικής κλίμακας είναι τουλάχιστον ατυχες.Ο δήμος έτσι όπως είναι δεν έχει περιθώρια επιχειρηματικότητας και άρα μεγιστοποίησης κερδων.Ορα περιπτωση λιμανιου.Ιδιαιτερα με θεσμικές υπηρεσιες οπως η αστυνομια.Η μετακίνηση του τμήματος έγινε για πρακτικούς λογους.Που ήταν το εναλλακτικό κτίριο στα Καμένα να μείνει εδω?Θα προτιμούσες να φύγει τελείως για Λαμια?

Ανώνυμος είπε...

Η σημαντικότερη διαφορά μας φιλε 4,02 ειναι οτι εγω με αυτα που λέω εκπροσωπώ την μεση τάση στα Καμένα βουρλα δηλαδή την Πόλη και εσυ αυτή του Καινούργιου δηλ του χωριού.

Επειδή λοιπόν οπως λές θυμίζω μπολσεβίκο παλαιας μάλιστα κοπής ,εσυ πιθανόν να εισαι φιλελευθερος αλλα μάλλον το αντίθετο συμβαίνει διότι εσύ χρησιμοποιείς ιδεολογικα τσιτατα
περι ισοκατανομής εγκαταστασεων υπηρεσιων με κριτήρια γεωγραφικά με κεντρο το βοαγριο μην υπολογίζοντας τον Αγιο Κων\νο που δεχεται να συζητήσει μόνο μεχρι τα Καμένα Βούρλα.

Συμφωνώ βέβαια για την πραγματικότητα που ομως αλλιως την διαβάζω εγω απο οτι εσυ λόγω
και της απόστασης που μας χωρίζει και στο ιδεολογικό πεδίο αλλα και στην διαφορα
του δικού μου Αστικου μικροκοσμο ,απο τον βουκολικό μεγαλοκοσμο τον δικό σου.

Οποιαδήποτε συντεταγμένη κοινωνία εχει μέτρα και σταθμά με το κέντρο και το παρακεντρο, το ιδιο συμβαίνει και εντός της λουτρόπολης και αυτο δεν αλλαζει ειναι μια πραγματικότητα.

Προσωπικά επειδή σε συμπάθησα θα σου απαντήσω στο κοινότυπο ερωτημα αν επρεπε να το αφήσουμε να φύγει ή οχι,εγω θα ελεγα να φύγει[ετσι και αλλιως ειχε μετατραπεί σε μια ακόμη δημόσια υπηρεσία γραφείων] και να επιστρεψει με αλλους νόμους πραγματικής 24ωρης αστυνομευσης
και οχι μιας βραδυνής υπηρεσίας ενός τηλεφωνητή.


Ανώνυμος είπε...

Η σημαντική διαφορά μας φίλε 7,26 είναι όπως είπες ότι εσύ σκέφτεσαι με τη στενή έννοια του απόλυτου ζωτικού χώρου της λουτρόπολης ενώ εγώ από την πλευρά μου από τον έστω βουκολικό μεγαλοκοσμο ίσως βλέπω πιο μακρια.Κρατω τον προσδιορισμό της βουκολικοτητας γιατί είμαι περήφανος για αυτή μου την καταγωγή αλλά σου επιστρέφω το φιλελεύθερος μετά βδελιγμιας.Απελθετο απ εμου.....Το είπες σε φανατικό αντικαπιταλιστική. Δική σου αντίθετα πεποίθηση είναι λίγο μητροπολιτική και κατ'επεκταση συγγεντρωτικη.Ενδομιχα υποστηρίζεις το μοντέλο ,Μητροπολη-εξαρτωμενη περιφερια.Εδω όμως σκεπτόμενος λίγο με τη δική σου λογικη εχω κάποια ερωτηματα.Ειναι ικανή η κεντρική αστική δομή να προσφέρει στην περιφέρεια και τι?Κια απο την άλλη η περιφέρεια έχει η θέλει σχέση εξαρτησης?Γιατι τέτοια μοντέλα στο δυτικό κυρίως κόσμο κατέστρεψαν περιοχες.Να θυμήσω το γνωστό παλιό αντιδραστικό ''Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα''.Σεβωμαι βέβαια την άποψη σου φίλε μου αλλά είμαι από τους ανθρώπους που αν τους δίνουν μια εξίσωση με άγνωστους προσπαθούν να τη λύσουν με τα δεδομένα που έχουν και όχι με ευχολόγια -θεωρηματα του στιλ ''αν ήξερα τον χ θα έκανα αυτό'' η '' αν ο ψ ήταν έτσι θα έκανα το άλλοαι.Οπως να έχει πάντως ο διάλογος βοηθάει και πιστεύω ότι όλοι πήραμε κάτι

Ανώνυμος είπε...

το κέντρο υγείας απέχει 7 χιλιόμετρα από τον άγιο παντελεήμονα, όχι 700 για να θρέφει ακόμα ΑΝΟΥΣΙΕΣ αντιπαραθέσεις του παρελθόντος. το ίδιο ισχύει και για το Α.Τ.
το πρόβλημα σκόπιμο είναι να το ψάξουν και οι δημότες λίγο μέσα τους.
π.χ. άφησαν τόσα χρόνια να ανοιχτεί ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ στα Καμένα Βούρλα?
έπαψαν να πετάνε σκουπίδια και μπάζα στο γνωστό μέρος, που όταν τους βολεύει θέλουν να φύγει ο βιολογικός, αλλά όταν δε τους βολεύει έχει ιαματικά??
έπαψαν να οδηγούν με το δικό τους κώδικα?
και άλλα πολλά...

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα δεν ειναι ο αι παντελεημονας και η αποσταση μεχρι εκει αλλα η αποσταση απο το τσαμπα καφε στον μυθο,ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ.....ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ.......ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΑΤΙ..........

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ....2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,ΜΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ,ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ,ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ( ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ-ΑΛΤΑΝΑ-ΠΡΟΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΝ...(ΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορει μια φημη οτι φευγουν και τα ΕΛΤΑ απο την πολη μας. Ξερει κανεις κατι?

Ανώνυμος είπε...

αυτο θα παει στη Λιαπατα