24 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με σύσκεψη εργασίας στο Δήμο Καμμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στο πλαίσιο των επισκέψεων εργασίας του Βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε η τέταρτη ευρεία σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο του Δήμου Καμμένων Βούρλων τη Δευτέρα 23/01/2017.

Συμμετείχαν ο κ. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής που εκλήθησαν από το Δήμο.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο σχεδιασμός των βημάτων για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων και η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της περιοχής.
Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν:
  • Η επέκταση του λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου
  • Ζητήματα που αφορούν το Υπουργείο Πολιτισμού
  • Ζητήματα που αφορούν άρδευση Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου
  • Το θέμα της αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών
  • Ζητήματα που αφορούν την Υγεία, την Παιδεία και την Ασφάλεια
  • Ζητήματα που αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα
  • Ζητήματα τον ξενοδοχειακό κλάδο
  • Η ενίσχυση του Ναυτικού Ομίλου του Αγίου Κωνσταντίνου
  • Ζητήματα που αφορούν οδικούς άξονες και έργα υποδομής
Ο κ. Σταϊκούρας, συνεχίζοντας τη νέα συστηματικότερη μεθοδολογία συνεργασίας με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, δεσμεύθηκε ότι θα εργαστεί προς την κατεύθυνση πρόωθησης της επίλυσης των ζητημάτων.

cstaikouras.gr


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως οσο ηταν στην κυβέρνηση δεν πολυασχοληθηκε με αυτα τα ζητήματα!!! Μονο φοροεισπρακτικα μέτρα και τίποτα άλλο!!! Ενα απο τα καλύτερα και υπάκουα παιδιά της τρόικας και της Μέρκελ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε αυτά που υποσχέθηκε (φοροελαφρύνσεις κατάργηση ΕΝΦΙΑ κλπ) στους μαλάκες που των ψηφίσανε και για 2η φορά

Ανώνυμος είπε...

Και οι δυο του ιδιου φιραματος ειναι φιλε μου....

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος ξεκίνησε το μασάζ στους αντιδημάρχους για τις επικείμενες αλλαγές τους πάει με το μαλακό αλλά έχουν γνώσι οι φύλακες. Δήμαρχε με μία ώρα στο δημαρχείο μόνο στο δικό σου μυαλό κυβερνάς ρώτα και κανά δημότη.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήτανε Υπουργός, και εξαρτιότανε από αυτόν και μόνο, να γίνουν οι αποζημιώσεις για την ΠΑΘΕ των κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου των Καμένων Βούρλων και του Μώλου , που έχουν βγει από τα σπίτια τους και είναι στο δρόμο, το έπαιζε τρέλα.

Τώρα ας πάει από τους τρελούς να πάρει Ψήφο !!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ηταν ο μπαμπας με το ονομα να δεις αν θα τον ηξερε κανενας!!! Ας ειναι καλα τα προβατα.....μπε μπεεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

11.28 Ενώ τον καραφλό Τράμπ που μας κυβερνά τον ήξεραν όλοι. Ξεχνάτε όταν ήταν αντιπολίτευση το δημαρχείο το έβλεπε μόνο απο καρτ ποστάλ (όχι πως τώρα έχει τεράστια διαφορά). Ας μην ήταν ο Σταικούρας ούτε τη ψήφο του δεν θα έβλεπε ο Γιαννάκος.

Ανώνυμος είπε...

Σου ειπα φιλε ας ειναι καλα τα προβατα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε του 7.07 ώρα έχεις δίκιο, ο Στουρνάρας όταν ήτανε Υπουργός για τους χωριανούς του στην Πελασγία, Στυλίδα υπέγραψε να πάρουν τις αποζημιώσεις για την ΠΑΘΕ .

Ο δικός μας ο γκαϊδός που τον είχαμε ψηφίσει κιόλας, μας έγραψε κανονικά, τώρα ήρθε η ώρα να τον γράψουμε και εμείς ρίχνοντας του μαύρο.

Ανώνυμος είπε...

bale aplito sti thesi tis frosos na gelasi ti pardalo katsiki. me tosous karagiozides pou katebikes gianni fae skata tora.

Ανώνυμος είπε...

έκλεισαν οι αλλαγές?? ποιος φεύγει-ποιος μπαίνει???

Ανώνυμος είπε...

Ο τσομος λέει αντιδημαΡχος πας καλά ρε γιαννη ?

Ανώνυμος είπε...

θα καραφλιάσουν και οι έχοντες πλούσια κόμη...

Ανώνυμος είπε...

{{πραγματοποιήθηκε η τέταρτη ευρεία σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο του Δήμου Καμμένων Βούρλων τη Δευτέρα 23/01/2017.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο σχεδιασμός των βημάτων για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων και η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της περιοχής}}.

Εσείς πόσες έχετε κάνει;;;;;;;;;; πότε;;;;;;; ή............ ποτέ !!!!!!
για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων και την επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της περιοχής;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

επειδή αυτά τα ΄΄προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων και την επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων΄΄ είναι δυσνόητα για το μέσο κόσμο (μη πούμε για τον περισσότερο), σκόπιμο είναι ο πρώτος πολίτης να φωνάξει πολλές φορές μέσα σε ένα δωμάτιο που θα είναι μόνος του τη λέξη: ΄΄ομονοια΄΄, διότι προς το παρόν είναι άγνωστη αυτή για τον ίδιο και τους περισσότερους στο σχήμα του... τα παχιά λόγια αλλού...