28 Δεκεμβρίου 2016

Τους τσίμπησε η Αστυνομία την ώρα που άδειαζαν παγκάρι στο Καινούργιο!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Είχαν αδυναμία στα...παγκάρια μια 58χρονη και ένας 38χρονος από την περιοχή της Λοκρίδας και εξασφάλιζαν έτσι τις οικονομίες τους για να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Ειχαν κατασκευάσει ειδικές τσιμπίδες στις οποιες προσάρμοζαν κολλητική ουσία και αφαιρούσαν με τον τρόπο αυτό κέρματα και χαρτονομίσματα από παγκάρια εκκλησιών και κυρίως απο ξωκκλήσια και προσκυνήματα που "δούλευαν" με περισσότερη άνεση.

Χτες το βράδυ κατά τις 11 το πλήρωμα περιπολικού της ΟΠΚΕ αντιλήφθηκε το ζευγάρι να κατεβαίνει από ένα αυτοίνητο έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καινούργιο του Δήμου Καμένων Βούρλων και να εισέρχεται στο ναό.

Ασυνήθιστο 11 το βράδυ να πήγαιναν να ανάψουν κεράκια σκέφτηκαν οι αστυνομικοί και πήγαν να δουν τι συμβαίνει.

Ετσι πειασαν τους δράστες επι τω έργω,ειδαν να επιδίδονται μετ΄ευλαβίας στο έργο τους και δεν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς όταν έφτασαν ακριβώς πίσω τους.

Μάλιστα στο άκουσμα της φωνής του ενός αστυνομικού τρόιμαξαν τόσο που τους έπεσαν οι τσιμπίδες από τα χέρια. Τα υπόλοιπα συνηθισμένα,συλληψη ,ταυτοποίηση στοιχείων και όπως διαπιστώθηκε ειχαν συλληφθεί κι άλλες φορές για παράνομες και μη θεάρεστες πράξεις!

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: