18 Νοεμβρίου 2016

Μετονομασία Για Τον Δήμο Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου Σε Δήμο Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όπως είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση, στις 22 Νοεμβρίου 2016, στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει η Επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για τη μετονομασία δήμων, κοινοτήτων, τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών.

Η συνεδρίαση θα γίνει στο υπουργείο Εσωτερικών όπου μεταξύ των θεμάτων που θα εξετάσει, είναι και η αίτηση μετονομασίας του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου σε Δήμο Καμένων Βούρλων.

Αναμένεται, θεωρείται το πιο πιθανό αφού δεν υπάρχουν ενστάσεις και αντιδράσεις, να γνωμοδοτήσει θετικά και να γίνει δεκτή η αίτηση μετονομασίας.

Ο Δήμαρχος κ. Ι. Συκιώτης ασχολήθηκε, όπως είχε δεσμευτεί, εκτεταμένα με αυτή την αλλαγή (δική του ήταν η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε ομόφωνα αποδεκτή) καθώς αποδέχτηκε την επιθυμία των δημοτών να χρησιμοποιείται όνομα για τον Δήμο που κυριαρχεί περισσότερο, ενώ ως γνωστό σε ευρωπαϊκό επίπεδο αποτελεί αναμφισβήτητα brand name και το πιο αναγνωρίσιμο. Πιστεύεται δε, ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά σε τουριστικό επίπεδο και όχι μόνο.

fonografos.net

62 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ειδες βρε μακακα την ομοφωνη αποφαση του δημ συμβουλιου.τοση προπαγανδα πια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, Ο ΤΣΩΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ "ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ", ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ(ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ)ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ; ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΡΑΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ 1998 ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΤΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ "ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ" ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;
ΟΙ 7 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ". ΚΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΩΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ομάδα ανθρώπων και κίνηση κατά της αλλαγής της ονομασίας του Δήμου σε Καμένα Βούρλα? Σοβαρά ρε παιδιά? Για πείτε ρε τίποτα να μαθαίνουμε και εμείς!!! Ποιοι είναι αυτοί και γιατί δεν θέλουν να γίνει μετονομασία του δήμου σε Καμένα Βούρλα?

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ :
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΑΦΗΧΘΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΠΟΝΥΜΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ!!! ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Να γιατι ο Μώλος κατάντησε σε αυτά τα χάλια! ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η σαυρα δεν ειναι μαζι τους;

Ανώνυμος είπε...

όταν κάποιοι δήμαρχε, στην αρχή της θητείας σου, εκτόξευαν σάλια και λάσπη που σε συνέφερε, ήταν όλα οκ. τώρα η λάσπη αυτή μετατράπηκε σε..σαμπουάν!

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά της αλλαγής του ονόματος σε Καμενα Βουρλα είναι οι εξης: Παταριας, Τσωμος, Μακροπουλος, Φλωρακης, Ανδρεόπουλος, Γιαννακοπουλος, Καρακαξης Οι παραπάνω κύριοι δεν σέβονται ούτε τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλιων (μόνο ο Μωλος καταψηφισε), ούτε της αποφάσεις της διαβούλευσης (21 υπέρ 4 κατα) ούτε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου 18 υπέρ

Ανώνυμος είπε...

ο πιπίλας δεν έχει πρόβλημα με τα σαμπουάν γιατί είναι καράφλας ούτως ή άλλως !! χαχαχαχα !!!

το troll του χωριού

Ανώνυμος είπε...

Τον Παταργιά τον ξέρουμε, τώρα θα τον μάθουμε? Όποιος ψάξει στο google με τις λέξεις παταργιάς καμενα βουρλα το μαυρο πρόβατο , θα βρει πολλά…

Ανώνυμος είπε...

Το νέο όνομα του Δήμου μας Καμενα Βουρλα είναι γεγονός

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Με τις ευχές μας για την νέα πορεία του Δήμου μας υπο την νέα του ονομασία μετά την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής του υπουργείου εσωτερικών.

Εδω αξίζει να αναφερθεί η προσπάθεια που κατεβλήθει απο τον Δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο
σύμβουλο ολων των τοπικών ενοτήτων [εκτός Μώλου] που ψηφισαν για την προοπτική και την αναπτυξη,από τον Λογγό εως την Αγια τριάδα για την επαναφορά της κανονικότητας,
στην προσπάθεια για Γεωγραφική συνοχή ως γενική περιοχή Καμένων βούρλων.

Επίσης αξίζει να αναλύσουμε τα δυο κορυφαία και διαμετρικά αντίθετα πρόσωπα που επαιξαν σημαντικό ρολο σε αυτο το δράμα, πρώτον ο πρωην Δήμαρχος που
δημιούργησε το πρόβλημα και δεύτερον ο σημερινός που το ελυσε επιτυχώς.
Αραγε ηταν η διαφορά ηλικίας; ΄Μήπως ήταν το αντικείμενο της επαγγελματικής καριέρας;
Πόσο επερέασε ο τοπικισμός; Υπήρξε ενσάρκωση του κομματισμού ως ιδεολογία ζωής με εμφανή τρόπο; Οτι πάντως και να είναι, η διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των ειναι εμφανής.

Σήμερα ομως η απόφαση αυτή θα επρεπε να αναγνωσθεί ως το τέλος μίας μακρόχρονης πολιτικής πάλης,μεταξύ της κινητικότητας και της στατικότητας ,της λογικής και του παράλογου,
της παλαιάς νοοτροπίας του χωριού και του αστικού χώρου [ με την διάσταση ευρυτερης περιοχή]

Το σημερινό Δημοτικό συμβούλιο και με τη συμμετοχή αυτών που αντέδρασαν ανορθολογικά
στην αλλαγή της ονομασίας,δεν παύει να είναι ενα απο τα ποιοτικότερα συμβούλια
των τελευταίων ετών,και θα συνεχίσει να παραγει εργο, σε αυτό δε το σημείο θα έλεγα οτι ο καταλογισμός ευθυνών ειναι περιττός,διότι.... τελος καλό ολα καλά.





Ανώνυμος είπε...

5:46 Πές μας τι πίνεις...άκου ο καταλογισμός ευθυνών είναι περιττός... όταν τα απολιθώματα του Μώλου μας ξεφτιλίζουν στην Αθήνα με τις νηπιακές αντιδράσεις τους. Σαφώς και πρέπει πλέον να αναζητηθούν ευθύνες προς Μώλο μεριά.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και στην ομάδα του που δεν κοιτάξανε πίσω και ολοκληρώσανε τα βαπτίσια του Δήμου μας!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ,
η επιτυχής, οφείλουμε να σου το αναγνωρίσουμε, κατάληξη στην επιτροπή τοπωνυμιών του Υπουργείου Εσωτερικών, ( πληροφορούμαστε ότι ήταν και ομόφωνη ) και μετά από την προβλεπόμενη γραφειοκρατική διαδικασία (απόφαση Υπουργού, ΣτΕ, Π.Δ και ΦΕΚ ) δηλ. περίπου 12 μήνες,
θα πρέπει να σκεφθείς,ποια πολιτική θα ακολουθήσεις για την συνοχή των ενοτήτων και κοινωνιών (για τον συνδυασμό σου , δεν το βλέπω).

Μην κάνεις τα λάθη, που έκανε ο προηγούμενος Δήμαρχος με τους ακραίους του, δεν είναι ανάγκη να σου τα απαριθμήσω, όλοι τα γνωρίζουμε , θα υπάρξουν και υλοποιήσιμες προτάσεις, έτσι ώστε να μην νοιώθουν οι κάτοικοι των οικισμών - περιοχών , ότι με την αλλαγή του ονόματος του Ενιαίου Δήμου, έχουν χάσει την ταυτότητά τους.
Ι.Π

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτα Γιαννακο αλλα τα δυσκολα και τα σημαντικα ειναι αλλα..

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ι.Π η ταυτότητα και η συνοχή οικισμών δεν χάνεται απο ένα όνομα αλλά είναι θέμα παιδείας, νοοτροπίας και πνεύματος ομονοίας. Επειδή γνωρίζω και προσωπικά τον Δήμαρχο μπορώ να καταθέσω ότι βίωμα του και αναπόσπαστα στοιχεία του χαρακτήρα του είναι η παιδεία και το ενωτικό πνεύμα ομονοίας που τον διακρίνει. Συστατικά που θα αποτελέσουν τη μαγιά ώστε όλοι μαζί ενωμένοι και οι τρείς δημοτικές ενότητες να προχωρήσουμε μπροστά αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που βιώνουμε με γνώμονα πάντα την ευημερία των δημοτών μας και την ανάπτυξη όλου του ενιαίου Δήμου Καμένων Βούρλων.
Συγχαρητήρια Δήμαρχε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ??????

Ανώνυμος είπε...

Λυπηρό πραγματικά να έχουμε αναγάγει την αλλαγή ονομασίας σε μείζον θέμα.. Συγχαρητήρια... Συγχαρητήρια δήμαρχε.. Επιτέλους ο δήμος θα πάει μπροστα!

Π Ρ Ο Β Α Τ Α!!

Ανώνυμος είπε...

νταξ δεν λέω, καλό και το όνομα, αλλά δεν λύνει και πολλά προβλήματα από μόνο του. για να πάει μπροστά ο δήμος θέλει έργα. και όπως να το κάνομε οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι σε αυτό. κάντε έργα δήμαρχε γιατί δεν βλέπω να γίνετε τίποτα. δεν βλέπω κανένα δελτίου τύπου με έργα ώστε να κρίνω και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά με το όνομα με τους λαθρομετανάστες που έρχονται και θα καταλύσουν μονιμα στον Λεβεντη τι έχουμε να πούμε?????

Θα φερουν την ανάπτυξη πριν την ώρα της??? ΟΕΟ????

بلدية كامينا فورلا

Ανώνυμος είπε...

η παρουσία δήμαρχε και μόνο τόσων υποτιθέμενων ΄΄υποστηρικτών΄΄ σου, για να εκθέσουν όμως αντίθετες προς τις δικές σου θέσεις, χτες στην αθήνα, δε πρέπει μόνο να σε προβληματίσει....

Ανώνυμος είπε...

σωστά !!!
سيتم تأسيس دولة إسلامية في بلديتنا ويجب أن تتوقف عن القلق من الدجاج وممتلكاتنا من اللصوص المشترك ومثيرة للقلق حول حياة من الآن فصاعدا

Ανώνυμος είπε...

لا السحالي أخرى أحرقت يندفع !!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχικα προς φιλο 10.05 ... οι καραμελιτσες ειναι πολυ ωραιες αλλα τις τρωνε κυριως παιδακια ... ποσο χρονων εισαι ??? ας ανοιξουμε λοιπον τα βιβλια μας να δουμε οτι οι Θερμοπυλες το 1998 αποφασισαν να ενταχθουν στο Δημο της Λαμιας ... πες μου ποιος Δημαρχος δε θα ηθελε τις Θερμοπυλες στολιδι στο Δημο του ??? Α επίσης επί ΠΑΤΑΡΓΙΑ και οχι ΠΑΡΑΡΓΙΑ (οπως ''κατα λαθος'' μαλλον εγραψες ειτε για να υβρισεις λογω υψηλου επιπεδου ειτε απο κεκτιμενη ταχυτητα στο tablet σου) ... εκδιδοταν η εφημεριδα ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ... παει λοιπον αυτο ... ας συνεχισουμε στα υπολοιπα ...
επι κου. Τετριμιδα εξαρχης οριστηκε το ονομα Δημος Μωλου-Αγ. Κων/νου με εδρα τα Καμενα Βουρλα ... η αντιπολιτευση Παταργιας και αλλοι προτειναν λοιπον τη συμβιβαστικη λυση της τριπλης ονομασιασ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - ΜΩΛΟΣ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (αυτο ειπαν και προεκλογικα και οχι ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ) σαφως πιο συναινετικη αφου απο τη στιγμη που εγινε αυτη η αρχη στην ονομασια δεν μπορεις να ακυρωσεις εντελως τους 2 αλλους Δημους και μαλιστα προγενεστερους και να αφησεις τον ενα ... αυτον τον ερμο τον κοσμο που δε θα συμφιλιωθει ποτε τον σκεφτηκε κανεις ??? Η ετσι αυθαιρετα η ομαδα του Δημαρχου αποφασισε να χαιδεψει τα Καμενα και με το ετσι θελω χωρις να ρωτησουν τον κοσμο προβαινουν σε αυτες τις ενεργειες (παγια τακτικη των ιδεολογιων τους) λες και η αναπτυξη (αγαπημενη λεξη του Δημαρχου) μας χτυπησε την πορτα να την καλοδεχτουμε ???
Τι ειναι λοιπον πιο Δημοκρατικο ???
Οσο για τη νομοτελεια ... μην κοπτεστε τοσο ρε παιδια για το πως πηγαν οι διαφωνουντες για την πιο συναινετικη αντιπροταση ... για να πανε στο Υπουργειο φαινεται θα το επετρεπε ο Νομος ... Σεβαστειτε τις αποψεις των συνδημοτων σας ... Αυτες μετεφεραν... Καποια μερη εκαναν αγωνες για να αναπτυχθουν και να γινουν Δημος ... στον Μωλο μαλιστα συγκεκριμενα ανηκουν 7 χωρια ... μαλλον δεν ειναι λιγα ...
Η ιστορια σαφως και δε σβηνεται ... αλλα για δειτε ποιοι πραγματικα εχουν ιστορια ... γι αυτους που τωρα τη χτιζουν ... θα φανει στο χειροκροτημα ...
Ας απολαυσουμε τα μεγαλεια μεσα απο κροτιδες, βεγκαλικα , σελφις και αλκοολ ... αν μη τι αλλο ολα αυτα αντιπροσωπευουν τις καθημερινες μας αναγκες ...

Ανώνυμος είπε...

Αγνωστε απο το Μώλο, το σχόλιο σου εχει πολυ συναισθημα μεσα απο λεξεις οπως
ερμος κοσμος κλπ, που ομως δεν απαντουν σε ενα σωρο πολιτικά θέματα,οπως ΗΘΙΚΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗΣ[του 1964], ΟΝΟΜΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ -ΛΑΜΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΝ ΧΩΡΙΩΝ κλπ.Στα δε συνωμοσιολογικα σου λεγόμενα εδεχομενα ετσι μπορει να ειναι,ομως εδω λειτουργησε ο νομος της Δημοκρατίας δηλ υπερίσχυσε η γνώμη της πλειοψηφιας .
Αντιθετα η σημερινή ονομασια [χθεσινη μετα την απόφαση] ηταν προιον ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ,ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ εις την οποια δεν επαιξαν κανένα ρολο η τοπικες κοινωνιες του καλλικρατικου Δήμου μας ,κοινώς δεν ερωτήθησαν.
Συνεπώς αποδεχθήτε το γεγονός ως μια ευκαιρία να δείξετε το ταλέντο σας σε επικοδομητικες
αναζητήσεις για βελτίωση της περιοχή σας και απορρίψτε τον κακό παλαιο εαυτο σας με κύριο χαρακτηριστικό την εμμονική εικονική πραγματικότητα για το ρόλο που πρέπει να παίζει στην ζωή σας ο Προστατευτικός Πατερναλισμός του ενος Κόμματος προς τον Μώλο εις βάρος των άλλων.... στο διανεκές.
Φυσικά και εχετε δικαίωμα στις επόμενες Δημ.Εκλογές να καταψηφίσετε τον υπαίτιο [κατα την γνώμη σας] μιας μη συμφέρουσας
[παλι κατα την γνώμη σας] υπόθεσης οπως η αλλαγή της Ονομασιας του Δήμου,αλλα εαν περιμένετε να συμπαραταχθούν ολοι οι υπόλοιποι με εσας, τότε δεν διαθέτετε καθαρή πολιτική σκέψη και θα είστε πάντοτε στην πλευρά των χαμένων.
Φιλικά ένας..... στοχαστής.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να μπουν τα πράγματα στη θέση τους!Δήμος Καμένων Βούρλων for ever!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μακακεεεεεςςςς...

Σας φερνουν του λαθρομεταναστες σπίτι σας και σεις κοπτεστε αν η πινακιδα θα λεει Δημος Καμενων Βούρλων ή Δημος Κωλοχωρίου? Ξυπνατε ρε ΖΩΑ! Θα σβησετε απο το χαρτη άπαξ και διαπαντώς!

ΕΛΕΟΣ ρε μουσκαροι! ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε 5.24 σ ευχαριστω για ολη αυτη την προτροπη που μου κανεις για διαλογισμο ... Απλα ο τροπος που διορθωθηκε το λαθος της απερχομενης ονομασιας, κατα τη γνωμη μου πυροδοτει νεες αντιπαλοτητες...γι αυτο κ θα προτιμουσα την τριπλη ονομασια οσο περιπλοκη κι αν ηταν...κ για ονομα του θεου...το θεμα δεν ειναι τα ονοματα αλλα τι γινεται για τον καθε τοπο ... Απο τη στιγμη που με τοποθετεις στους χαμμενους φαινεται οτι οι προθεσεις ειναι πολεμικες ... Παντως ακομη κι αν ετσι το θες δεν πιστευω οτι οι κερδισμενοι ειναι απαραιτητα κ σωστοι ... Αποδεδειγμενο πολλακις στην χωρα μας... Οσο για το συναισθημα...παντα θα υπαρχει για τον τοπο μου...

Ανώνυμος είπε...

Επισης δεν με ενδιαφερουν καν τα κομματα κ δε θα πρεπε να παιζουν κανενΑ ρολο στα τοπικα δρωμενα ... Δυστυχως ομως ακομη πανε πακετο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημος να παρει θεση για τους λαθρο αμεσα.....η αντιδραση να ειναι μαζικη!

Ανώνυμος είπε...

Μεταφερω λογια του δημαχου " αυτα ειναι μαλακιες , δεν υπαρχει περιπτωση.... Αλλο ολα καλα? Κλπ" συμπερασμα λαθρο στα καμενα γιοκ οσο υπαρχει συκιωτης

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Σκιώτ,δημαρχάρα έπαιξες και κέρδισες.Αποκατάστησες το δίκιο. Εστειλες τους μαυραγορίτες του Μώλου στον αγύριστο. Το μεγαλύτερο κακό είχε κάνει ο Τετριμίδας. Να τον διαγράψουν από το βιβλίο των πρώην δημάρχων.Μαύρη σελίδα για το Δήμο μας,μαζί με πρώην αντρα βουλευτή της Φθιώτιδσς είχαν υπογράψει την καταδίκη μας.Και οι δύο τους πήγαν στη σύνταξη και τώρα καλούμε τους σοβαρούς μολιώτες να συνεργαστούμε όπως και τους αγιώτες.
Να απομονώσουμε τα ακραία φασιστοειδή και κάτι κυρίες που ολη μέρα το ξύνουν στο Μώλο και να εργαστούμε για πρόοδο.
Μπράβο δήμαρχε τους πήρες και τις κυλότες αυτονόνε των αχρείων.Πενήντα χρόνια θα είσαι δημαρχος μας γιατι το αξίζεις.
Οσο για τον εργολάβο το μωλιώτη ας το πιεί κρύο τώρα ας τονε να ουρλιάζει και να λέει άμα ξαναρθεί το Πασόκ θα τα αλλάξει όλα.Θα μας τα ξύσει και αυτός.Ζητω ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρεεεεεεεεεεεεεε...
Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου έρχονται οι λαθρομετανάστες από τη Χίο για μονιμη διαμονή στο ξενοδοχείο Λεβεντη!
Ξυπνατε! Οργανωθείτε! Αντιδραστε!

Ανώνυμος είπε...

մողես մաշկի փոփոխություններ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.15 μήν τα παίρνεις γιατί σε πειράζουν...
Πού να γινόταν και κάτι ουσιαστικό..
Αχ βρε προβατάκια μόνο για μαύρα χρήματα και αλλαγές στις σφραγίδες είστε.

Ανώνυμος είπε...

Αγνωστε απο τον Μωλο Νο2. Συμφωνώ με την 7.16 απαντηση σου ,ειδικά για το συναισθημα που υπάρχει στον καθένα για τον τόπο του.

Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Δήμος ειναι η επιτομή του σκληρου ρεαλισμου, και της αναδιανομής του Δημοτικού ή οχι χρήματος,υποτιθεται αντικειμενικά,στην πραγματικοτητα οχι και τόσο.

Το τελευταιο χωριό θα ηθελε να είναι Καμένα βούρλα ,δεν ειναι ,παραμενει ομως ο Αλυτρωτισμός
και εκφράζεται απο τον καθένα ανάλογα του βαθμού ωριμότητας στην πολιτική σκέψη.

Εκεινος ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει κάτι απο το πιο απλό [καθαριότητα] εως το ποιό δύσκολο
την [εδρα μία υπηρεσίας] πρέπει πρώτα να πείσει για την γενική ωφέλεια της μετακίνησης μέσα και απο τις ειδικές αντικειμενικές συνθήκες υπο τις οποίες ζητά να συντελεστεί[Αστυνομία στο Καινούριο].

Αν η κάθε περιοχή προσπαθεί να επιβάλει τις διεκδικήσεις με μη συμβατό τρόπο ειναι σιγουρο
οτι θα δημιουργηθεί αντίδραση...στη δράση , το αποτέλεσμα οποιο και να ειναι τελικά θα δημιουργήσει πολεμική και αντιπαλότητα.

θεραπεία στην ανομοιότητα μέσω τις ομογενοποίησης οπως λαθεμένα πιστευουν πολλοι δεν μπορεί
να επιτευχθει και αυτό λόγω Γεωγραφικών διαφορών [στην ερημο Νεβάδα, ναι ολοι εχουν τα ιδια χαρακτηριστικά],αρα για να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα τονίζεις την διαφορετικότητα και δεν την κρύβεις διεκδικείς λοιπόν σοβαρά επάνω σε αυτή την ιδιαιτερότητα της απαιτήσεις και τα δικαιώματα [κυρίως προγγραμματικά και οχι μόνο] στο πλαίσιο αυτό.

Παντοτε υπάρχουν περιθώρια καλής απόδοσης εργου μίας πολιτικής περιόδου για μία περιοχή αρκεί να επικρατεί λογική εφ΄οσον ομως και το περιβάλλον είναι ομαλό [ανεξαρτοποίηση Τσώμου για λόγους αξιακούς οπως γράφει].

Αρα φίλε μου υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να τους ακολουθήσει κάποιος ,ολοι ομως δεν οδηγούν στην πηγή.


Ανώνυμος είπε...

Φιλε μπλογκερ ενημερωσε μας για το θεμα με τους λαθρο. Θα ερθουν τελικως στον Λεβεντη? Ειναι σοβαρο ζητημα ασφαλειας για την περιοχη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο θέμα οι λαθρομετανάστες, και άλλο ο ανεξαρτητοποιηθείς συναισθηματικός με τις ηλικίες των 20+ χρόνων σύμβουλος...

Ανώνυμος είπε...

http://www.mag24.gr/800-prosfiges-sta-kamena-vourla-neo-hot-spot/

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=u9OGiKvaTck

Για όσους ακόμα δεν καταλαβαίνουν και δεν πιστεύουν ας δουνε το χθεσινο κεντρικο δελτιο του Star Αθηνών στο 3:00 λεπτό και ας ανοίξουν τα αυτιά τους...

Μπλόγκερ περιμένω εδω και μέρες να πάρεις θέση για το θέμα και έστω να αναρτησεις κάποιο σχόλιο, έστω σαν απλή είδηση...

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη

Μιας και ζητάς την άποψη μας για το θέμα, ευχαρίστως.

Πιστεύω ότι ΔΕΝ πρέπει να γίνονται hotspot σε τουριστικές περιοχές, για τα γνωστά προβλήματα που δημιουργούν αυτές οι δομές φιλοξενίας, έτσι όπως τις οργανώνει και τις διαχειρίζεται η Ελληνική Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και της ομάδας του.

Υπάρχουν πολλά άλλα μέρη, τα οποία δεν είναι τουριστικά, ή έστω δεν είναι σημεία τα οποία παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον ή δεν είναι λιμάνια, σταθμοί, νησιά κλπ.

Κοντολογίς, είμαι αντίθετος στην μεταστέγαση προσφύγων στα όρια του Δήμου μας, με δεδομένο ότι είναι τουριστικός Δήμος και το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει αυτό ως πρακτική θα είναι περισσότερα προβλήματα στην περιοχή αλλά και στους πρόσφυγες.

ΜΗΝ με ρωτήσεις το που να πάνε οι πρόσφυγες, δεν είναι δικιά μου δουλειά να βρω το καταλληλότερο σημείο, πιστεύω η κυβέρνηση έχει (ή έστω πρέπει να έχει) στελέχη τα οποία είναι αρμόδια και μπορούν να βρουν σημεία για την εγκατάσταση των προσφύγων χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις.

ΥΓ
Όντως υπάρχει φημολογία για hotspot στα Καμένα Βούρλα, αλλά αν δεν υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, παραμένει απλά μια φήμη σαν όλες τις άλλες. Αν και εφόσον γίνει ποιο ‘επίσημο’ θα τοποθετηθούμε με αναλυτικό άρθρο για την άποψη μας.
Επί της παρούσης παρακολουθούμε τις ενέργειες των επίσημων αρχών, του δήμου μας δηλαδή, σε αυτές τις φημολογίες.



Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ συμφωνω με την άποψη σου...

Στην προκειμένη όταν θα γίνει επίσημο θα είναι πλέον αργά! Και αυτό διότι δεν πρόκειται να ετοιμάσουν κάποιον χώρο (να φέρουν προκάτ σπίτια, να στησουν σκηνές κλπ) αλλά, θα τους στειλουν απευθείας μια ωραία πρωία στην έτοιμη ξενοδοχειακή μονάδα του Λεβέντη...

Ο Δήμαρχος ωστόσο όπως και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι δεν πρόκειται να έρθουν ή αν έρθουν θα ειναι οικογένειες και θα καταλύσουν για 2 μήνες το μέγιστο.

Τεσπα, η αλήθεια είναι οτι θα μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων και μετά θα είναι αργά για όποια ενέργεια μας.

Ανώνυμος είπε...

ο Δημαρχος δεν λεει ψεματα Κυριοι , ουτε δίνει ψευδείς υποσχέσεις οπως αλλοι πολιτικοι η αλλοι απο τον συνδιασμό του .... εχει δηλώσει ξεκαθαρα οτι δεν υπάρχει περιπτωση να ρθουν οχι μονο για να μείνουν αλλα ουτε στο σχολείο για μαθημα , με ενα τοσο σοβαρο θεμα δεν παίζει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Εγω εξακολουθώ και εχω εμπιστοσύνη στην κυβερνηση της Αριστερας, καλως να ερθουν, αλλα συντεταγμενα , θα ειναι πελάτες 5αστερου ξενοδοχιου και οχι χοτ σποτ ,με τα χρηματα τους θα ενισχύουν την τοπικη οικονομία του Αγίου Κων \νου,που εχει πιάσει πατο,οι λογικές ξενοφοβίας
και μάλιστα απο συντρόφους συναγωνιστες δεν με βρίσκουν συμφωνο.

Ανώνυμος είπε...

-ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.-ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ.-ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.- 1ον ΟΤΙ ΜΙΑ (Η ΤΩΡΙΝΗ) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΜΑ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.-2ον ΟΤΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ,ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ.-3ον ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ(+ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2050 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΣ.ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΥΛΗ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΛΑΜΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ.C

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :
«Συγκεντρωση στην πλατεια Αγιου Μελετίου στα Σεπόλια εναντια στην εγκατασταση οικογενειών προσφύγων σε πολυκατοικία της περιοχής διοργανωθηκε την περασμενη Κυριακή το πρωϊ.Η συμμετοχή ήταν περιορισμένη(μερικες δεκάδες ατομα) ενώ αποκαλυπτικο για το ποιος πήρε την πρωτοβουλία ήταν το γεγονός πως ομιλητής ήταν ο…………… Ηλίας Κασιδιάρης.»

ΕΔΩ ποιος θα είναι ;;;;;;;;; Μηπως ο … Σ.Α της ΠΦΑ.. ΔΕΝ ΤΟ ………ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την ηπατίτιδα σε σχολεία που έγινε πρόσφατα τι εχετε να πείτε?

Ανώνυμος είπε...

Thn gnwmh tou teletaiou antrwpou sigoura oxi thn gnwmi tou dimarxou ypoxrwtika. Dimarxe pare thesi alliows pare ta dwra twn topikwn mko k ena aeroplano k opou fygei fygei!!!

Ανώνυμος είπε...

Pantws oloi oi syrizaioi ths perioxhs exoun loufaksei. K einai oi prwtoi pou antitithentai stin egkatasatsh twn lathro. Alla pragmatika to fxaristiemai twra gt ithelan tous atheous apatrides poulimenous fasisterous. Lousteiteta twra lamogia.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον Δήμαρχο που αποκαλεσε τους δημότες που τον εξέλεξαν... φασίστες, στον Έλληνα!
Μπράβο αγόρι μου!!!!

Κατα τα άλλα προχθες στο ΔΣ δεν ήξερε και δεν ειχε ακούσει τίποτα!

Έλεος αγοράκι μου.... Ποιον πας να κοροιδεψεις???

Για πες μας πόσα πέρασαν κάτω απο το τραπέζι???

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον εσενα θα εννοουσε φιλε μου 7.14, γιατι εχεις φασιζουσα νοοτροπια.
Η συριζαια φαρμακοτρυφτισσα ρωτησε για χοτ σποτ και η απαντηση του δημαρχου ηταν με ένα κατηγοριματικο ΟΧΙ δεν γνωριζω τιποτα για ………….χοτ σποτ.
Βεβαια την διορθωσε ο σταθης,που την ειχε σπρώξει για την ερωτηση, άλλος συριζαίος αυτός, που είναι και του κινήματος δεν πληρωνω δεν πληρωνω,

Δεν εισαι φασιστας όταν στην ανωνυμια σου μιλάς για ….......
[........πόσα πέρασαν κάτω απο το τραπέζι???…]
[ Έλεος αγοράκι μου.... Ποιον πας να κοροιδεψεις???]
Μπράβο αγόρι μου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λέτε με την σαύρα να τα χάλασαν παλι στην μοιρασιά για την ανακαίνιση των χοτ σποτ...ποιος να λέτε να τα πήρε? Θα το δείξει ο χρονος?!!! Πάντως μαρμιτα μαυρη υπάρχει αμα ο κοντός τα κατασκευάσει είναι ξεκάθαρο. Εαν έρθουν οι καιρό η μπάζα παει στον άλλον. Οψομεθα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΣΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ..ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ..Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ....ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΑ ΠΙΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

Τα μεγαλα μυαλα που ηταν μαζεμεμα προ ημερων στο Γαληνη και χαρτογραφουσαν δηθεν τις αναγκες του τοπου τι εχουν να πουν για τους λαθρο στο Λεβεντη αραγε?

Ανώνυμος είπε...

Ειμουν σιγουρος οτι κατι ηξεραν στον Δημο.....

Ανώνυμος είπε...

Στάθη τα αδελφια σου θα φιλοξενηθουν στο Λεβέντη σκουρόχρωμοι σαν και εσενα,εσυ βέβαια εισαι απο το σλα λαμιας ενω αυτοι ειναι απο ποιο μακριά.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην μπερδεύεστε, και τελικά άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνετε. Ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν ξέρει τίποτα για hot spot αλλά η ερώτηση που του κάνατε δεν είναι σωστή.
Για ρωτήστε τον να μάθει και να απαντήσει με το τι πρόκειται να γίνει στον λεβέντη, και αν θα πάρει θέση εναντίων αυτού που πάει να γίνει.

Το μυστικό είναι ότι πρόσφυγες μπορεί ο κάθε ένας να φέρει σπίτι του χωρίς να κάνει το λεγόμενο hotspot.
Επίσης πρόσφυγες μπορεί να βάλει κάποιος σε ξενοδοχείο. Εισπράττοντας βέβαια το αντίστοιχο τίμημα που έρχεται από Ευρώπη.

Το παραπάνω λοιπόν δεν είναι hotspot αλλά ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά στα όρια του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολλα τα ερωτηματικα που υπαρχουν και οι προβληματισμοι. Οπως για παράδειγμα η φύλαξη του χωρου. Θα ληφθεί μεριμνα για τον περιορισμο των ανθρωπων αυτων εκει η δεν θα μεινει σπιτι για σπιτι σε αποσταση μερικων χιλιομέτρων το οποιο να μην ανοιχτεί? Τα παιδια τους θα ερθουν στα δικά μας σχολεία? Ποσο καιρο θα μείνουν? Ειναι πράγματι πρόσφυγες ή λαθρομεταναστες? ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! Τι επιπτώσεις θα έχει στον τουρισμο? Ας μην ξεχναμε ότι είναι σε απόσταση αναπνοης απο θαλασσα, πλάζ Αγιου Κων/νου και Ασπρονερίου. Απο μερα σε μέρα φευγει και η αστυνομία απο την πόλη μας και πάει στο Καινούργιο. Ποιος θα επέμβει αν κάτι συμβεί? Φοβάμε τα χειρότερα όπως κάθε νοημων άνθρωπος πέρα απο ρατσισμούς και άλλα τέτοια. Αλλωστε θα μπορουσαμε και εμείς να ειμασταν η να γινουμε κάποια στιγμή πρόσφυγες. Δεν σημαίνει ομως οτι θα παραδώσουμε και τον τόπο μας αμαχητη. Καλώ λοιπόν τον Δημο το Α.Τ. Κ. Βούρλων τους συλλόγους της περιοχής την ιδια την κυβέρνηση να τοποθετηθούν σε αυτους τους προβληματισμούς που έχουν ολοι οι δημότες. Οι Μ.Κ.Ο. πάντως εχουν αρχισει να νοικιάζουν χωρους στην περιοχη και η αρχη γίνεται απο την πλατεία Καινουρίου. Γιατί άραγε?

Ανώνυμος είπε...

Ψευτοαριστεροι με καπιταλιστικες τσεπες,ατομοκεντρικοί δημοκρατες,σοσιαλιστκα αρπακτικα
και ξενοφοβικά συνδρομα ,ενας ετεροκλητος συρφετος με πασης φυσεως προβληματα που ουτε ο πατερας της
ψυχανάλυσης Φροιντ θα μπορουσε να τα λυσει, ερχονται να απαιτήσουν κάτι,που ουτε αυτοί
ξέρουν τι.
Αυτός ο κόσμος του δήθεν κοινωνικού αυτοματισμού που απαρτίζει την τοπική κοινωνία μας,μια μάζα ιθαγενών ελληναράδων ανίκανοι για συναισθημα πέρα απο προσχηματικές εκδηλώσεις σε καμμιά κηδεία.
Αφήστε ανίκανοι για σοβαρή σκέψη τα ζητήματα που σας ξεπερνούν και πηγαίνετε για κανένα ουζο οι αντρες,και για κανένα αστειάκι οι γυναικες,αρκετά βοηθήσατε στην ανάπτυξη του τόπου,αφήστε λίγο να τρέξουν τα γεγονότα,μην ρίχνετε νερό στο μύλο της παρανομίας του συγκροτήματος της Ιντρακατ-Ρουλας.
Οι κατατρεγμένοι του κόσμου ειναι η αντανάκλαση στο νερό της ιστορία μας ως εθνος.

Ανώνυμος είπε...

@5:07, ΄΄Αυτός ο κόσμος του δήθεν κοινωνικού αυτοματισμού που απαρτίζει την τοπική κοινωνία μας,μια μάζα ιθαγενών ελληναράδων ανίκανοι για συναισθημα πέρα απο προσχηματικές εκδηλώσεις σε καμμιά κηδεία.΄΄ Από τα πιο πετυχημένα που έχουν γραφτεί ever στο μπλόγκ...

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος καιγεται και εσεις λετε μππυρδες φιλοσοφιας.Σε λιγο δεν θα κυκλοφορουμε αμεριμνοι κυριοι! Η χωρα εαλω...προδοθηκε ξυπνατε προβατα!

Ανώνυμος είπε...

Οταν εδωσαν στον Ζισκαρ ντε Εστεν κείμενο στα ελληνικα να κάνει μια προσφώνηση αυτός τα διαβαζε ως εξης -ΕΔΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑ-Ι-ΓΕ-ΤΑ-Ι ΚΑ-Ι ΤΟ ΜΟ-Ι-ΝΙ ΧΤΕ-ΝΙ-ΖΕ-ΤΑ-Ι.