27 Νοεμβρίου 2016

Τοπικό Συμβούλιο - Πρόσκληση - 28/11/2016

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ημερομηνία: Δευτέρα, 28 Νοέμβριος, 2016 - 14:00
Είδος Επιτροπής: Τοπικό Συμβούλιο
Αριθμός Πρακτικού: 2811
Κατηγορία Εγγράφου: Πρόσκληση

Θέμα: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Αγίου Παντελεήμονος 8 – Καμένα Βούρλα) στις 28 Νοεμβρίου 2016 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 μ.μ. , για να συζητήσουμε και πάρουμε απόφαση στο παρακάτω μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
Ενημέρωση περί πληροφοριών που αφορούν πιθανή εγκατάσταση προσφύγων στο πρώην συγκρότημα ΛΕΒΕΝΤΗ

Ο Πρόεδρος
Καραμανώλης Δημήτριος

Πίνακας Αποδεκτών

Τρίγκας Αθανάσιος
Γκολφομήτσος Γεώργιος
Μπασάνου Μαρία
Ηλιόπουλος Γεώργιος

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαμμένος χρόνος, το παχνίδι είναι πουλημένο ,πως νομίζετε οτι ηρθε το 1.600.000.ευρω για τα ληξηπρόθεσμα,πως εξασφαλίστηκε η ομόφωνη απόφαση της επιτρόπης τοπονυμιών,πως έγινε η παραχώρηση του ειρηνοδικείου στο Μώλο.....

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω οτι το θεμα που συζητησε το τοπικο συμβουλιο ήταν πως να βρεθεί τροπος
να κρατηθει ζεστή η πιτσα στην μεταφορά με Ταρανδο οταν ελθουν χιόνια

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΔΙΑΒΟΛΟΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΚΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΞ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ..ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ..ΦΕΡΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ..ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ..ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη στις επόμενες ζητα να ψηφίσουν κ οι λαθρό αλλιως δεν σε βλέπω μετα απο την πιθανή εγκατάσταση τους στον λεβέντη. Α και μην ξεχάσεις την σειρα των λαμιατων που τους ταζείς δουλειά στο χοτ σποτ λες κ η περιοχή εδω που θα ζήσουμε με τους λαθρο δεν έχει άνεργους..όλοι μαζί θα σε κυνηγάνε αμα δεν μας παρουν σε ολους. γιατί λες σε πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Απο σημερα ο Δημος ειναι ηθικος αυτουργος για οτι κακο συμβει εξαιτιας της ελευσης του ισλαμ στην πολη μας.

Ανώνυμος είπε...

4.05 μμ, ξεχασες φιλε, τα 1.650.000 ευρω για την αναπλαση στον Αγιο, επισης ξεχασες και τα 3.000.000 ευρω για την ανακατασκεευη του εθνικου δρόμου στον αγιο , από πέρυσι.
Ρε μακακα, πας καλά ???? , εισαι φαντασιόπληκτος, κατεβα από τα σύννεφα , πάρε τα χαπάκια σου λεβεντη μου και προσγειώσου.

Ανώνυμος είπε...

Ουδεν κακον αμιγες καλου, συμφωνα λοιπόν με το αρχαιο ρητό, θα εχουμε την σοκαριστική εμπειρια [ευχαριστη ή δυσαρεστη ποιός ξερει;] να υποδεχθούμε τους κατατρεγμένους του Κόσμου.

Πιστευω οτι θα γίνει αυτό συντεταγμένα και μετά την αποκτηθεισα εμπειρία Λεβέντη θα επεκταθεί και σε καταλύματα ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων εντός της Λουτρόπολης.

Το 'Αγώγι ξυπνάει τον Αγωγιάτη' και η ευκαιρία δεν θα την αφήσουν να παει χαμένη,ειδικά οταν
τα μικρά ξενοδοχεία βίωσαν την απαξίωση των επιχειρησεων τους ,ειτε λόγω τις υποβάθμισης των ιαματικών νερών ,ειτε απο την επεχθεστατη κατάληψη της παραλιακής ζώνης και την μετατροπή
της λουτρόπολης σε "περασμα" για τους λίγους προνομιούχους.

Γιατι λοιπόν να είναι "παρίας" και φτωχοποιημένος ενας επαγγελματίας μικρου ξενοδοχείου των πίσω δρόμων με πελάτες Λιθουανούς των 10 ευρω ανα κρεβάτι,και οχι Συριους με 30 ευρω, οι οποιοι θα διευρύνουν την τουριστική σαιζόν ολο τον χρόνο[εναλλασόμενοι],με δυνατότητα οι μετανάστες να πάρουν απο την Υπατη Αρμοστεία και Πιστωτική κάρτα για μικροαγορές τις τάξης των 500 ευρω[μπλαφοναρισμένη ανα ημέρα];

Φυσικά δεν μιλώ για HOT SPOT αλλα για στεγασμένο χώρο με αδεια υπο την καθημερινή εποπτεία
είτε υπεργολάβου[οπως στον Λεβέντη], ειτε του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Αυτοί που αντιδρούν εχουν μια ιδεοληπτική εικόνα για τα επεισόδια [οχι τα μεμονωμένα ποινικού δικαιου]που απορρέουν απο την διαθεση των μεταναστών να φύγουν και οχι να μείνουν[αθλιες συνθήκες διαβίωσης],εδω εχουμε συνθηκες αλλες

Οσο για το πρόβλημα [σχολικό] είναι καθαρά Ιατρικό και μόνο,και λύνεται με απασχόληση ιατρικού προσωπικού[ακόμη και για τα αλλα παιδιά].

Τώρα αν το ξενοφοβικό συνδρομο είναι ο καταλύτης για να επιτευθεί η βέλτιστη λύση ,
αμφιβάλλω και αρνούμαι να συμβάλλω ....οντας και μη Συριζαιος.




Ανώνυμος είπε...

Φιλε 9.20 μμ, κανε ένα πέρασμα στο διαδίκτυο και θα δεις ότι ζητουνται ξενοδοχεια 100 κλινων και ανω, Γαληνη,Σισσυ, Λεβεντης , ας τρεξουν για μισθωση 9 μηνων, που ξερεις!!!!!!!!!
Εκτος εάν τους βαλεις στον παραλιακό χωρο ως «περασμα» για τους λιγους προνομιουχους των κ.β

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να μην έρθει ο πρώτος ειτε στο Λεβέντη ειτε στο ΕΟΤ είτε αλλόυ!!! Αυτομάτως αν συνυπολογίσει κανείς Αλβανούς Βουλγάρους και κάθε καρυδιάς καρύδι που ζει τα τελευταία 25 χρόνια εδώ έχουμε γίνει ισχνή μειοψηφία δεδομένου οτι και πολλοι νέοι εχουν ήδη φύγει και άλλοι τοσοι είναι έτοιμοι να φύγουν λόγω κρίσης τοτε το μείγμα είναι εκρηκτικό με απρόβλεπτες συνέπειες!!!!!Ευχομαι να μην χρειαστει να καταφύγουμε σε λύσεις τύπου τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών και άλλα τετοια ακραία για να προστατέψουμε τις ζωές μας τις περιουσίες μας και την αξιοπρέπεια μας. Αλλα θα αναγκαστούμε αν πάνε εκεί τα πράγματα και δεν θα φταίμε εμεις!! Θα φταίνε όλοι οι δήθεν Δημοκράτες που κυβερνούν και λεηλατούν ταυτόχρονα τον τόπο απο το 1974 και μετα! Οι ΜΚΟ ηδη έχουν αρχίσει και έρχονται στην περιοχή. Ηδη μίσθωσαν χωρο στην πλατεία Καινουρίου. Τα πράγματα είναι κανονισμένα και οι κύριοι του Δήμου κάνουν τις πάπιες. Αυτα απο μένα ο καιρός γαρ εγγύς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:03 για τη ΜΚΟ στην πλατεία Καινουρίου ρώτα τον πρόεδρο αυτός όλο και κάτι θα ξέρει...εξάλλου εργάζονταν για κάποιο διάστημα στις Θερμοπύλες...

Αυτά εν ολίγοις...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
Επιτέλους μετά την απόκτηση του πολυπόθητου brand name ως Καμενα Βουρλα τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή με την εισροή μεταναστών (λαθρο η μη) στην ευρύτερη και εγγύς περιοχή του δημου.Ηρθε η ωρα της ανάπτυξης και της σωτηρίας ημων.Το χρυσωμένο χαπι αρχιζει να κανει την αναλγητική (ανάλγητη) χρήση του.Σε καιρους οπου τα ιδανικά έγιναν κιμάς η μόνη έννοια πλέον του Ραγιά είναι το τομαρι του.Θα ερθουν χρηματα.Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας να τρουπωσουμε.Θα κάνουμε το ξενοδοχείο μας κερδοφορο.Ενεργειες χωρις έλεγχο και προγραμματισμό(ισως απο πλευράς όσων το επεδίωξαν).Με ενα κρατος θεατή και τις ΜΚΟ σε ρόλο κυβερνητη.Με ποια προοπτικη?Με τη συστηματική αλλοίωση της σύνθεσης του πληθισμου?Με την εισαγωγή ηθών και κουλτούρας που δεν εχει καμιά συμβατότητα με τη δική μας?Και μην ισχυριστεί κανείς οτι θα λάβουν Ελληνικη παιδεία γιατι μονο γελοίο επιχείρημα θα ειναι.Ας δουν τι γίνεται στην Ευρώπη απο τους μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιας.Καποτε ηταν να γινει μια νευρολογική κλινική εδω και καποιοι εσπευσαν πύρινοι και λάβροι να την διωξουν γιατι θα ηταν άσχημο για την περιοχή να υπάρχουν ''τρελοί''.Λες και οι ''τρελοι'' θα χάλαγαν τον Άριο αυτο τοπο.Τωρα ο ξεπεσμός δεν εχει ορια.Δεχωμαστε χειρότερα και πιο επικίνδυνα στο βωμό του πρόσκαιρου κερδους.Το 20 χρονια μετα δεν το βλεπει κανεις.Και όσοι νομίζουν οτι θα ειναι πρόσκαιρο πλανώνται πλάνη οικτρα.Τελειωνοντας θα θυμίσω κατι απο τον Κωστη Παλαμα που προφητικά χρονια πριν ειχε γραψει......΄΄και χορό τριγύρω σου θα στήσουν με βιολιά και με ζουρνάδες Γύφτοι Οβραίοι Αράπηδες Πασαδες.Και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν και θα γίνουν των Ραγιάδων οι Ραγιάδες'' Αντε και καλο Ραμαζανι πατριωτες........
ΚΑΒΕΙΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στης Ελλάδος τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες?

Ανώνυμος είπε...

Εδω δεν υπολόγισαν ολόκληρα νησιά με εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο,τα Καμένα Βούρλα θα υπολόγιζαν; Όλα είναι συμφωνημένα και δεν εξαρτάτε δυστυχώς από κανέναν μας τι θα γίνει. Ψυχραιμία σε όλους και καθαρό μυαλό μη γίνει τίποτα χειρότερο. Από μια μικρή αναζήτηση στο internet βρήκα ότι τα ξενοδοχεία θα μισθώνονται για 9 μήνες (3 τρίμηνα). Καλύτερα λοιπόν σε ελεγχόμενο όσο γίνεται περιβάλλον,(Λεβέντη),πάρα μέσα στα χωριά μας ανεξέλεγκτοι. Ζούμε περίοδο μεγάλων αλλαγών και έχουν να δουν πολλά ακόμα τα μάτια μας. Επαγρύπνηση και ετοιμότητα.Με ενότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Οι προφητεια του γεροντος Παισίου ότι η Ελλάδα θα γεμίσει λαθρομετανάστες βγαινει δυστυχως.........μπορειτε να την ακουσετε στο youtube αν πληκτρολογησετε λόγια Παισίου << Στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθούν οι καρδιές των ανθρώπων και θα υπάρξει θλίψης πολυ , επιθέσεις εθνων, μεταναστέυσεις λαων...........κ.λ.π.>>. Ο θεός να βάλει το χέρι του γιατι εμείς οι Ελληνες δεν κάνουμε τίποτα δυστυχώς.......

Ανώνυμος είπε...

ρε τσοπανηδες καρυωτες τα χοτ σποτ τα εχετε χρόνια στα καμένα ,τι ειναι τα λυομενα στο Γυμνασιο νεοκλασικα διατηρητεα,, ουστ ρε ξεφτίλες που μιλατε κιολας.

Ανώνυμος είπε...

10.18 εισαι εκτος πραγματικοτητος!Οχι οτι δεν ειναι προβλημα και αυτο αλλα δεν ειναι και χοτ σποτ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΛΥΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΥΜΜΝΑΣΙΟ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΚΑΤΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Παντως με τους ξενους θα αυξηθουν τα λυομενα στο σχολειο φιλε και θα τα πληρωνουμε χρυσαφι.....

Ανώνυμος είπε...

Εδω και καποια χρονια το θεμα των προκατ αιθουσων στα σχολεια, ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ, δεν ασχολειται κανείς.
Ενω πριν, επι καποδίστρια, ηταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ,στα κάγκελα οι επιδοξοι νεοι τοπικοι αυτοδιοικητικοί, που μολις ανέλαβαν τα ινία της Λουτροπολης, το πνίξανε και θελουν να τα πάνε όλα στο Καινούριο, λένε ότι δεν τους αρέσει η θέση, τρομάρα τους.
Ηρθε η αντιπολιτευση για να το βάλει, πρωτο θεμα στο ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΑΥΤΟΙ EIMAΣΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οπως θαφτηκε και η αυξηση των τελων υδρευσης, το σχεδιο πολης κ.λ.π. Θυμαμαι τα επικα πρωτοσελιδα νυν τοπικου αρχοντα...Τι να πει κανεις?Ψεμα και παλι ψεμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο ..εκδότης που μετετράπη σε..απουσιολόγο..αλήθεια αντικαταστάθηκε κάποιο μέλος οικονομικής επιτροπής???

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 6,50μμ \30\11\16 διαφωνώ για τον χαρακτηρισμό -ψεμα και πάλι ψέμα- διότι το σωστό ειναι -ανικανότητα και πάλι ανικανότητα-, ή αν θέλεις -ανεπαρκεια και πάλι ανεπάρκεια- ή αν και αυτο δεν σε καλύπτει ισως η ατομικότητα και πάλι η ατομικότητα-, οχι ομως
των εκλεγμένων του τόπου μας αυτοί ειναι το αποτέλεσμα μιας αιτίας και οχι η αιτία.
Αιτία λοιπόν ειναι οι Δημότες μεταξυ των οποιων και εσυ και εγω.Καταλαβαινεις πιστευω γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τους ανεχομαστε....(ο 6.50)!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.31 αντικαταστάθηκε απο την Χρήστου

Ανώνυμος είπε...

NA ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ 9,08 μμ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ -ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΜΟΥ-

Ανώνυμος είπε...

Καληνυχτα στους κουτσομποληδες του μπλογκ!Η συνεχεια το πρωι στο καφενειο......

Ανώνυμος είπε...

Η άτιμη η σύνταξη δε τρώγεται με τίποτα στο καφενείο... ειδικά από το team του μικρού αδόλφου!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα σπασουν τα κομπολογια απο το πολυ χτυπημα οι Καρυωτες στα καφενεια της πανω γειτονιας...γιαυτο προοδευει ο τοπος!?!!

Ανώνυμος είπε...

Πως λενε οι Καρυωτες την χριστουγενιατικη παρτουζα; Μαιρη τρεις μας....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μπλογκερ ακουγεται εντονα η φημη οτι υπαρχει πιθανοτητα να εγκατασταθουν προσφυγες στο συγκροτημα διαμερισματων διπλα στο πρατηριο του Χατζη (BP)!Ενημερωσε μας σχετικα αν γνωριζεις! Εχουμε επισης καποιο νεο για τον λεβεντη?

Ανώνυμος είπε...

Εγινε ενημέρωση και διαβούλευση απο το Δήμαρχο και σαν καλοί ανθρωπιστές που είστε τους δεχεστε ομόφωνα και στον Αγιο και στα Καμένα οπότε τι ρωτάτε που θα πάνε αφού τους θέλετε και είναι για το καλό του τόπου σύμφωνα με τον Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9,16 μμ
Η ετικετα περι καλων και μη ανθρωπιστών ειναι ατυχής, διοτι
δεν προσδιορίζεται μόνο από εκτακτα γεγονότα ,οπως αυτο που συμβαίνει με τους
κατατρεγμένους του κόσμου.Αντιθέτως υφισταται ως χαρακτηρισμός οταν ολη η πορεια μιας ζωής
ειναι αρνητική ή θετική και αποδεικνύεται και με λόγια και με πράξη,εδώ εχουμε βιοποικιλότητα ψυχισμού π.χ.ενας συριζαίος-α μπορει να κινείται μόνο κομματικά,
ή ενας επιχ\τιας να γειτνιάζει, ο διατρητος αυτοδιοικητικός εχει τα δικά του"βάσανα",
ο δάσκαλος ειναι παρακουρασμένος κλπ.

Εχω την αίσθηση οτι η τοπική κοινωνία μας με ελαχιστες εξαιρέσεις δεν ειναι σε επιπεδο
τετοιο που να μπορεί να σκεφθεί, μη ατομοκεντρικά ,αρα και συνολοκεντρικά και
ετσι επί ουσίας ανθρωπιστικά.

Αραγε οι αντιδρώντες στην προσωρινή εγκατασταση[φιλοξενία] οπως και αν εξελιχθεί αυτή,ακόμη και σε μεγενθυμένη μορφή, τους ενδιαφέρει να μην διαταραχθεί κοινωνικά η ζωη ,
ή αν ο λανθάνων σήμερα Τουρισμός της περιοχής να μην πληγεί,και εστω ο ξενοφοβισμός να δείχνει οτι εξαντλείται μόνο σε αυτους τους περαστικούς και οχι στους αλλους τους μόνιμους
που τους χρησιμοποιούν για τις "δευτερες" δουλειές τους.

Ας μην υποβιβάζουμε την νοημοσύνη μας ακούγοντας τον κάθε Αντιδημότη που οταν του ζητάς
ενεργοποίηση για ζητήματα σοβαρής αποψης, αυτός να σου απαντά, εχω δουλειες αλλα Κρεμάστε τον αδελφό μου γιατι εγω ζαλίζομαι- ή ενώ ψηφισε πολιτικές Ανοικτών συνόρων το δέχεται μόνο ομως οταν αυτό αφορά τα παραμεθόρια μέρη.

Ενας ορθολογιστής Δημότης εχει σταθερές ,και τοποθετείται συνεχώς και δεν περιμένει πότε θα
ακουστεί η βροντή του κεραυνού για να πάρει την πέτρα να την πετροβολήσει πιστευοντας ετσι οτι θα σταματησει να ακούγεται.

Συνεπώς ας συσπειρωθούμε γύρω απο τον Κεντρικό θεσμό[ΔΗΜΟ] και μέσα απο τον διάλογο να δούμε την επικινδυνότητα αν υπάρχει , αν υπάρχει οφελος ,και κυρίως να προσπαθήσουμε
να θεραπευσουμε τα αρνητικά σύνδρομα μέσω της εναλλακτικής Ομοιπαθητικής.



Ανώνυμος είπε...

Για τον 5.58
Ωραία η έκθεση ιδεών φίλε αλλά κινείτε στη σφαίρα της ουτοπίας και του αφελή ρομαντισμού έννοιες του ανθρωπισμού των κοινών κτλ. είναι γοητευτικές να λέγονται αλλά είναι και καταστροφικές αν τις δεις κάτω απο λάθος πρισμα.Το να χρησιμοποιούνται ως Δούρειος Ίππος για να επιβληθούν κάποιες καταστάσεις π.χ ειναι επικίνδυνο για το σύνολο του Δημου που αναφερες.Γιατι Δημος ειναι το σύνολο των ανθρώπων κυρίως και οχι ο Θεσμος αυτος καθαυτος.Πιστευω οτι η τοποθέτηση σου είναι λάθος γιατι ανακατεύεις ανθρωπισμό και όφελος μαζι.Τι ειναι όμως ο ανθρωπισμός και πως τον συναρτάς με το οφελος?Μου θυμίζεις εδω κατι αριστερους με δεξιες τσεπες που μιλανε αναλογα.Τελος παντων αυτο ειναι δικο σου και ειναι το ελασων.Παμε στο μείζων που μας αφορά ολους.Για να προλάβουμε και τη βροντή του κεραυνού που ανάφερες παρακατω.Καλο θα ειναι λοιπον να δούμε το ολο θεμα απο τη γέννηση του και σε συνδυασμό με την ευρύτερη γεωπολιτική ανακατανομή που γίνετε στην ανατολική Μεσογειο.Κατ αρχην δεν υπάρχει περίπτωση προσφύγων απο τη στιγμη που εφυγαν απο την Τουρκια και ηρθαν στην Ελλαδα.Με οποια συνθήκη και να το δεις.Δευτερο και σημαντικότερο δεν είναι όλοι απο εμπόλεμη περιοχή αλλα απο συνονθύλευμα χωρών μουσουλμανικων.Εδω να σου δώσω μια τροφη σκέψης σου αναφέρω οτι και η Αιθιοπία εχει μεγαλη φτωχεια και εμπόλεμες συρράξεις αλλα δεν ειδα ποτε κανενα μετανασταστη (λαθρο η μη) να ερθει εδω.Γιατι?Μηπως επειδη η Αιθιοποια ειναι χριστιανική κυριως χωρα?Ποιο θα ειναι το μέλλον και η μετεξέλιξη όλων αυτων?Γιατι εμεις ειμαστε χωρα δορυφορος καπιταλιστικης μητροπολης και δυστυχως λειτουργούμε με γνώμονα το κερδος και μονο.Ενω τα εισερχόμενα αυτα φύλλα εχουν φρόνημα εστω ακατανόητο σε μας αλλα αυτο φερνει επιβολή κουλτούρας και πολιτισμού που δεν συνάδει με το δικο μας.Πως να ερθεις σε επαφη πολιτισμική με κάποιον που ειναι πρόθυμος να σκοτώσει η να σκοτωθεί για την πιστη του?Πως μπορείς να ελέγξεις ποιοι απο αυτους ειναι οργανα στρατολογημένα της Τουρκιας?Αυτο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή ειναι έμμεση ανταλλαγή πλυθησμων.Εχουμε υποχρέωση νομίζω όλα αυτα να τα παρουμε σοβαρα υπ οψην γιατι πρεπει να παραδώσουμε στα παιδια μας μια πατριδα δικη τους.Προσοχη λοιπον σε ελαφρούς ανθρωπισμούς και κυριως στους εργολάβους αυτών
ΚΑΒΕΙΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καληνυχτα στους κουτσομποληδες του μπλογκ!!Η συνεχεια το πρωι στο καφε του ρατζου.. ...!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ,ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΙΑΣ. ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ [ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ], ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ.ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΕΠΙΣΗΣ [ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ]
ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ .ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑΒΕΡΝΑΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.[ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.