09 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση του Συλλόγου αλιέων Καμένων Βούρλων ‘Ο Φάρος’

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το ΔΣ του τοπικού συλλόγου αλιέων σας προσκαλεί την ερχόμενη Κυριακή 16/10/2016 στην συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου στο Λιμάνι στα Καμένα Βούρλα.

Θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και επίσης, εκτός της ενημέρωσης επί των τρεχόντων θεμάτων, θα γίνει και εκτενής ενημέρωση για την κατάσταση στο λιμάνι, σε ότι έχει να κάνει με την πορεία της παραχώρησης από τον Δήμο σε ιδιώτη.

Θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι, με όργανα κλπ

Είστε όλοι προσκαλεσμένοι

Το ΔΣ του Συλλόγου

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κυκλοφόρησε η νέα εγγραφη βελτιωμένη προσφορα του ιδιωτη για το λιμάνι που ηταν 21000 ευρω το μήνα και η προκαταβολη αυξανεται στα εξη χρονια απο πεντε,
δηλ 21000χ6= 126000 ευρω,αλλα και οτι η διαδικασια καθαρισμού του χώρου και της συρματοπλεξης απο οτιδηποτε θα την αναλάβει ο δημος [μεσω του Λιμενικού]αποστέλοντας προθεσμιακές ενημερωτικες ειδοποιήσεις στους ιδιοκτήτες της καθε βαρκας, προβλεπεται οι δυο σύλλογοι να συρουν πρώτοι το χορό του Ζαλλογγου που θα γινει στα πλαισια του τρικουβερτου γλεντιού

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύλλογος φίλε 10.14 π.μ. είναι και αυτός στο κόλπο!!!! Κάποιοι εκπρόσωποι του συλλόγου άλλωστε αν θυμάστε καλά στις δημοτικές του 2014 προσφωνούσαν απο το μικρόφωνο τον νυν Δήμαρχο κ. Συκιώτη στις προεκλογικές του ομιλίες.......και ο νοών νοείτο!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Θα τα οικονομησει ο Δημος.......τα μαγαζια στην παραλια πιο ακριβα νοικιαζονται.....

Ανώνυμος είπε...

2.58 σωστά τα λες οταν συγκρίνεις ενοικια στα παραλιακα καταστηματα με αυτο της μαρινας,
οτι δηλ ειναι μικρότερο αυτο που ζητάει ο Δήμος, αλλα μεχρι εκει,διότι καμμια ομοιότητα δεν υπάρχει ουτε σαν ειδος δουλειάς ,ουτε σαν συνεχή και απαναλαμβανόμενη πελατεία.

Επίσης πρεπει να ξερεις οτι στην παραλία το κόστος ενοικείου θα επρεπε να ηταν χαμηλότερο αν δεν υπήρχε η επίθεση και κατάληψη απο τους επαγγελματίες της χερσαιας ακτογραμής, ενω Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ η δε παραχώρηση στο δήμο δεν εφερε κανένα
ουσιαστικό οικονομικό αποτέλεσμα.

Φυσικά μετά την γνωστή απεμπόληση[επιστροφή] του δικαιώματος αυτού της χρησης της παραλίας
απο το Δήμο στην Κτηματική της μισής εκτασης [λόγω αναπλασης] απο ρέμα 'ξανεμιά' [καρακικε]εως [μικρο καφέ], καθώς και ολο το υπόλοιπο τμήμα μεχρι τα
πλατάνια[δυτικό ρέμα] εγινε η εξης πατέντα ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ,αφου δεν υήρχε τρόπος νόμιμης μίσθωσης.

Ετσι λοιπόν φθάσαμε στα εξης τραγελαφικά;

α] Ο Δήμος να μην εχει δικαιώματα εσόδων [εκτος της μισής αναπλασμένης ζωνης] ,διότι ήθελε
και την συμμετοχή της Κτηματικής πρώτα διότι δεν εισπρατε απο τους κακοπληρωτές και δευτερον διότι ήθελε την παρουσία της για να βοηθηθεί σε μελλοντική διοικητική αποβολή των καταλήψεων για λόγους π.χ. νέας αναπλασης.

β] Ο κάθε Επαγγελματίας να πληρώνει με δόσεις το πρόστιμο στην Κτηματικη για να διατηρεί
με αυτο τον ιδιομορφο τρόπο την "κατάληψη" οσο αυτό κρατήσει.

γ] Οι δε ιδιοκτήτες εξακολουθούν να υπερτιμούν το ακίνητο τους λόγω της υπεραξίας που προσθέτει στο ενοικειο η παραλία που δεν τους ανήκει.

Τα Δημοτικά θέματα φιλε μου ειναι σύνθετα και οι απλοικές αναλύσεις ειναι εξ ορισμου ρηχές,
οταν μάλιστα εχουν ως βάσει μόνο το ατομικό κίνητρο.


Ανώνυμος είπε...

Κανενας απο τη διοικηση του Δημου στην εκδηλωση.Μονος δημοτικος συμβουλος ο Φακιρης και ο Τριγκας απο το τοπικο των Καμενων.Ο πρωτος δε σχεδον χεραιτησε ολο τον κοσμο.Μπραβο του παντως.Αληθεια η αντιδημαρχαρα των Καμενων που ηταν?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΨΟΥΡΗς ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ ....ΟΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια προπαγάνδα βρε παπαγάλε του καράφλα? Οι προηγούμενοι βγάζανε κάτι δελτία τύπου με έργα που τρίβανε τα μάτια τους όλοι. Ο πιπίλας που είναι τα δελτία τύπου με τα έργα? Πόσα έργα έχει κάνει? πόσες μελέτες ολοκληρωμένες έχει καταθέσει? Πόσα λεφτά απέσπασε από προγράμματα για τον τόπο? Άσε μην κουράζεσαι να τα βρεις! Ένα απόλυτο μηδενικό.