17 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων ‘Ο Φάρος’

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην συνάντηση του συλλόγου μας, που έγινε την 16/10/2016 στα γραφεία του συλλόγου μας λιμάνι.

Οι περίπου 200 φίλοι και μέλη που παρευρέθησαν, ενημερώθηκαν εκτενώς για την πορεία του λιμανιού αναφορικά με την παραχώρηση του, και διασκέδασαν με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Η διοργάνωση καλύφθηκε από τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ, κατά γενική ομολογία πέτυχε τον σκοπό της, που αφορούσε την γενικότερη ενημέρωση των μελών.


Με τιμή
Το ΔΣ του συλλόγου

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από σύνταξη δελτίων τύπου??? Σκιζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω ότι το λιμανι θα έχει ετήσιο μίσθωμα περίπου 21.000 Ευρώ. Πόλυ ντόρος δηλαδή για το τίποτα!!! Δηλαδή είναι τόσο ανάγκη να παραχωρηθεί έναντι ευτελούς - από ότι όλα δείχνουν - ετήσιου μισθώματος? 200 Ευρώ ετήσιο ενοίκιο να βάλει ο Δήμος σε κάθε βάρκα που είναι αγκυροβολημένη εντός του λιμένα τα πήρε αυτά τα λεφτα!!!! Ουτε για αυτό δεν μπορεί ο Δήμος? Μαλλον κατι περίεργο υπάρχει σε όλη αυτήν την ιστορία....κάτι βρωμάει! Εγινε διαγωνισμός για μία μόνο προσφορά? Ο χρόνος θα δείξει...είδομεν!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα ευχαριστήσουμε και εμεις οι ιδιοκτητες με βαρκες σε αδεσποτα ρεμετζα που μας χτυπαει ο στυλιδιώτης,για την ευγενεια σας το ηθος σας το επιπεδο σας την μεγαλοψυχία σας διότι πραγματικα αμετρητες φορες αφησατε για να μπουν και οι δικές μας βαρκες στις δικες σας θεσεις εστω και για λίγο,απο καρδιας λοιπόν ανανεωνουμε το ραντεβου για το ιδιο φαγοποτι του χρονου στο ιδιο σημειο

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλά, χαλαρώστε όλοι σας τώρα. μην σφίγγεστε και πάθετε και τίποτα. Πλέον το λιμάνι είναι αλλουνού μαγαζί και δεν έχει να κάνει τίποτα με το Δήμο. There is new sheriff in town που λένε και στο χωριό μου, που δεν λογοδοτεί πραγματικά σε κανέναν. Μαγαζί του είναι και ότι θέλει κάνει για πάρα πολλά χρόνια. μαζέψτε τις βαρκούλες σας και βγάτε όξω γιατί αυτό προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψε ο καράφλας. Οι μικρές ψαρόβαρκες δεν θα μπορούν να αντέξουν το κόστος, ενώ για τους επαγγελματίες δεν προβλέπεται να μπουν μέσα. οι φραγκάτοι μόνο μέσα με τα σκάφη αναψυχής που μπορούν και πληρώνουν. Όλα μα ΟΛΑ τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση , άνευ ουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Ξεπουλημα κανονικο κυριοι.....

Ανώνυμος είπε...

Ο απόηχος της εκδήλωσης του Συλλόγου των Ερασιτεχνών Αλιέων είναι ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για τον ΠΙΠΙΛΑ !!!!

Πρέπει να λάβει υπ΄ όψιν του ο Πιπίλας, ότι αν σκέφτεται να κατέβει πάλι για Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, θα έχει μείον 500 ψήφους πάνω κάτω από τα Καμένα Βούρλα (χαιρέτα την εξουσία που χάνεις ΠΙΠΙΛΑ), που αποτελούν οι Ερασιτέχνες Αλιείς με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, που τους έκανε από ψηφοφόρους του και φίλους του , φανατικούς εχθρούς του (τζιχαντιστές).

Αν δεν σκέφτεται ο ΠΙΠΙΛΑΣ να κατέβει στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, ο επόμενος Δήμαρχος θα προσβάλει την παράνομη αυτή παραχώρηση για 42 χρόνια σε ιδιώτη.

Δεν γνωρίζει φαίνεται ο ΠΙΠΙΛΑΣ ότι για να βρει αυτός αυτό το ΛΙΜΑΝΙ και για να γίνει περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, κάποιοι έχουν δώσει αγώνες την τελευταία εικοσαετία.

Δεν μπορεί ο κάθε ΠΙΠΙΛΑΣ επειδή οι Δημότες έκαναν το λάθος και τον ψήφισαν να ξεπουλάει το ΛΙΜΑΝΙ έναντι πινακίου φακής για τα 42 επόμενα χρόνια, σε έναν αμφιβόλου οικονομικής επιφάνειας αποκαλούμενο επιχειρηματία, άσχετο με θέματα διαχείρισης και αξιοποίησης ΛΙΜΑΝΙΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !?!?!?!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ
ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΑΣΠΑΛΑΧΝΟΙ ΚΑΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε ο Δημος να το ξανασκεφτει......

Ανώνυμος είπε...

Καλά φίλοι μου όποιος πιστεύει οτι η παραχώρηση του λιμανιού θα επηρεάσει τις εκλογές είναι γελασμένος. Και θα το δείτε αυτό. Δεν μένω Καμμένα,ψηφίζω Καμμένα και δεν έχω βάρκα, από οικονομικής άποψης μια χαρά μου ακούγεται... γιατί να συμβάλω σαν δημότης για το που θα βάλει την βάρκα του ο καθένας άλλα πράγματα με ενδιαφέρουν πχ το όνομα ή καθαριότητα, και γενικότερα να ξέρω ότι κάποιος ενδιάφερεται και μάλλον με αυτή τη Δημοτική Αρχή το βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Ταξιαρχης φιλέ μου και παλι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ...ΓΚΕΚΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΥΦΑΝΤΑΚΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΑΥΤΟ
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ,Ο ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΑΖΩΣΕ
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ,ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ .

Ανώνυμος είπε...

Που ξερετε μπορει επομενος δημαρχος να ειναι και ο .. Μακης!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε νεκρόφιλοι αφήστε κανενα πτώμα στην ησυχια του, τι σας πειράζει ο νεκρός και τον ξαναθυμάστε.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι ο Μάκης επόμενος Δήμαρχος. Κοίτα μην είναι ο Υφαντής επόμενος Δήμαρχος και τρίβεις τα μάτια σου.

Ανώνυμος είπε...

Epomenos dhmarxos to didimo tou prwin ad aftou me thn kodi saura tou mwlou

Ανώνυμος είπε...

Μάκη γερά Δήμαρχος ξανά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μακης ? Κεφαλα δαγκωτο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΑΝΟΜΟΥΝ[Α] ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΡΕΓΚΙΝΙΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΡΒΑΤΟ.ΛΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ταξιαρχης ο επομενος για πλακα τους εχει ολους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΥΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μακης ,Κεφαλας,Παταργιας.Ντερμπυ.!Νικητης πιπιλας,ταξιαρχης ,μακρυνιτσας?Δεν ξερω τα κονε μεταξυ των δευτερων για να δωσω προβλεψη.Τιποτε ομως δεν ειναι απροβλεπτο.Ολα τα σεναρια πιθανα.Εχουμε καιρο ακομη.....Ο συριζα και ο πετροπουλος κανεις δεν γνωριζει τι θα κανουν.Επικεφαλης πλατανια με συριζα?Μαχη στα Κ.Β παρτυ ο πιπιλας!

Ανώνυμος είπε...

patargias me stirixi staikura... kai oloi oi alloi sto pago... oleeeeeee!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η περίοδος παραχώρησης του λιμανιού σε ιδιώτη απο πότε αρχίζει? Ξέρει μήπως κανεις?

Ανώνυμος είπε...

θα βγεί δελτίο τύπου όταν υπογραφεί το συμβόλαιο για το λιμάνι...

Ανώνυμος είπε...

Γνωριζουμε μηπως για τα νεα τιμολογια στο λιμανι μετα την παραχωρηση σε ιδιωτη....?

Ανώνυμος είπε...

@7:27.. αφού ξέρεις ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι στάδιο μετά από την υπογραφή του συμφωνητικού, γιατί κάνεις ότι αγνοείς τη μη υπογραφή σύμβασης ως σήμερα???

Ανώνυμος είπε...

οι βάρκες για τους ψαραδες θα μεινουν μεσα τσαμπα, το κοστος θα το
πληρώσει τα πενταμετρα και πάνω, το σπιτακι θα μεινει στους δυο συλλογους, ψαραδες και ιπευτικο ομιλο,καιτον Υφαντη θα τον κανει επιτημο διδακτορα ναυτικου Δικαιου.

Ανώνυμος είπε...

Τετοιο μεγαλο μυαλο το δικαιουταν.....

Ανώνυμος είπε...

ένα είναι το μυαλό στα καμένα βούρλα...

Ανώνυμος είπε...

Μακη γερα Δημαρχος ξανα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ανακηρύσσει την εταιρεία GROUP CENTER HELLAS, ως µισθώτρια του τουριστικού καταφυγίου Καµένων Βούρλων, έναντι του ποσού των είκοσι ενός χιλιάδων ευρώ (21.000,00 ευρώ) ετησίως, αναπροσαρµοζόµενο σύµφωνα µε τους όρους της διακήρυξης και προκαταβολή έξι (6) ετήσιων µισθωµάτων αντί των πέντε (5) ετήσιων µισθωµάτων που προέβλεπε η διακήρυξη. Το µέλος της Οικονοµικής Επιτροπής Φακίρης Ταξιάρχης είπε ότι ψηφίζω µε την παρατήρηση ότι η διαδικασία είναι σωστή σε όλα τα επίπεδα αλλά κρίνω ότι το ποσό είναι µικρό
Η απόφαση έλαβε αριθµό : 26/525/2016

Στο ταμειο του Δήμου 6Χ21.000 = 126.000 ευρω

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ.............. ΑΝΩΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα φανε με χρυσα κουταλια οι δημοτες!!!Τα πιασε τα λεφτα ο Δημος!!!!Ολα ξεπουλε στην χωρα τουτη....

Ανώνυμος είπε...

Που εχει αδικο ρε μεγαλε ο Φακιρης?Βεβαιως προκειται για καθαρο ξεπουλημα του λιμανιου.Μαλλον φερεφωνο της διοικησης του τιποτα εισαι εσυ 9.02.

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε δηλαδή που στο ταμείο του δήμου μπήκαν 126χ ευρω? Για 6 χρόνια δεν θα παίρνει φράγκο ο δήμος. Απλά προπλήρωσε η εταιρεία για 6 χρόνια, που είναι το σπουδαίο και το πανηγυρίζετε?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι θα γίνει με το λιμάνι, δεν ενδιαφέρεται πλέον ο Δήμος για την επένδυση;