07 Οκτωβρίου 2016

Σε διαπραγμάτευση το Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών Κ. Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου το πρακτικό του ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μακροχρόνια μίσθωση του καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Καµένων Βούρλων», χωρίς ωστόσο να κάνει δεκτή τη μοναδική προσφορά.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της ΟΕ θα κληθεί η εταιρία που συμμετείχε να βελτιώσει την οικονομική της προσφορά που ανέρχεται στο ποσό των 20.010 ευρώ. Το σκεπτικό των ανθρώπων του Δήμου είναι ότι «τα διδάγµατα κοινής εµπειρίας και λαµβάνοντας υπόψη τα οικονοµικά στοιχεία…. η δοθείσα οικονοµική προσφορά κρίνεται µη συµφέρουσα για το ∆ήµο».

Θυμίζουμε ότι με ανάλογο σκεπτικό - για το συμφέρον του Δήμου - η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων δεν έχει κατακυρώσει τρία έργα σε μειοδότες προσδοκώντας εκείνη βέβαια μεγαλύτερη έκπτωση και όχι αύξηση όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

efthia.gr
---------------------------------------------------------------

Σχολιασμός του Blog

Α καλά. Άλλο ένα φιάσκο στο δήμο. Μέσα στην οργάνωση και στην συνεννόηση σας βρίσκω εκεί μέσα στο δημαρχείο. Προκηρύσσει διαγωνισμό ο δήμος, ορίζει τίμημα, καταθέτει προσφορά ένας υποψήφιος μεγαλύτερη από το ποσό που ζητάει ο δήμος, και ο ίδιος ο δήμος λέει ότι δεν τον συμφέρει το τίμημα. Οκ ρε φατσόνια του δήμου, και ποιο είναι το τίμημα που σας συμφέρει τελικά, και γιατί δεν το γράψατε στην προκήρυξη?
Μα πόσα κιλά μ@@κες είστε όλοι εκεί μέσα? Τι νομίζετε ότι κάνετε?
Να τα βροντήξει ο συμμετέχοντας και να σας πει ΡεΔεΠαΝαΓαμηθείτε, να αναγκαστείτε να το δουλέψετε εσείς το λιμάνι και να σας βλέπω από μια μεριά και να κλαίω από τα γέλια.

Αλλά εγώ θέλω να προσφύγει στην δικαιοσύνη ο επιχειρηματίας, το δικαστήριο θα του το δώσει το λιμάνι, και εσείς για άλλη μια φορά θα φανεί περίτρανα πόσο ερασιτέχνες είστε.

Ρε τι θα θέλατε τα δημαρχηλίκια με τις ευθύνες και τις σκοτούρες, και δεν καθόσασταν σπιτάκι σας στο τζακάκι σας με την γυναικούλα σας. Να τώρα! εκτίθεστε που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορείτε ούτε δυο γαιδουριών άχυρα να μοιράσετε. (εδώ βέβαια δεν έχουμε καν 2 γαιδούρια αλλά μόνο 1. Δηλαδή έχουμε ΜΙΑ προκήρυξη που φτιάξατε εσείς, με ΕΝΑΝ τελικά υποψήφιο που πληροί όλους τους όρους του διαγωνισμού)

Θα έλεγα ξεκάθαρα, ότι δεν μπορεί να σας εμπιστευτεί κανένας και για τίποτα.
Για παρέα, τσίπουρα και ουίσκια καλοί είστε όλοι σας, αλλά ούτε ένα σπυρί σωστή δουλειά δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά αν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε την δουλειά που πληρώνεστε να κάνετε, να παραιτηθείτε παιδιά, να πάτε σπιτάκι σας, και να αφήσετε να την κάνει κανένας άλλος που μπορεί.

Φιλικά
Ο Blogger


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε bloger εσύ δεν παρακάλαγες το λιμάνι να μείνει στον Δήμο. Τώρα που κατά τα λεγόμενά σου ενδέχεται να τα «βροντήξει ο συμμετέχοντας και να σας πει ΡεΔεΠαΝαΓαμηθείτε» εσύ γιατί δεν χαίρεσαι. Μήπως, λέω μήπως έχει μια εμμονή γενικά με την κάθε διοίκηση του Δήμου και το μόνο που σου αρέσει είναι να ασκείς κριτική (πολλές φορές κακοπροαίρετη όπως τώρα, όπου χρησιμοποιείς και υβριστικούς – υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, που πολλές φορές εσύ ο ίδιος έχεις ζητήσει να μην χρησιμοποιούνται).
Τέλος πάντων να σε ενημερώσω γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια (υποτίθεται ότι έχεις ξεσκονίσει την διακήρυξη). Αν είχες διαβάσεις τα άρθρα 9 (Τροποποίηση όρων - Λήξη διαγωνισμού) και 17 (Διαδικασία Διαγωνισμού) και βέβαια είχες και την στοιχειώδη γνώση να σκαμπάζεις τι εννοεί ο όρος «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ» θα καταλάβαινες ότι η διαδικασία της προηγούμενης οικονομικής όπου δε έγινε δεχτή η προσφορά προβλέπετε.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μπλόγκερ,
Με την ιστοσελίδα σας και με τα δικά σας σχόλια, διαμορφώνεται την κοινή γνώμη και έχετε μια ευθύνη ηθική, πρωτίστως, αλλά και νομική, δευτερεύοντος (πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι σε τι αναφέρομε )

Η ιστοσελίδα ρefthia.gr, που αναφέρεται στο θέμα ,σχολιάζει μειοδοτικό διαγωνισμό του Δήμου Λαμιεων.
Υπάρχουν όμως και οι πλειοδοτικοί διαγωνισμοί και στους μεν και στους δε , ο εργοδότης (Δήμος) έχει δικαίωμα να απορρίψει ή να εγκρίνει , τον διαγωνισμό.

Το σχόλιο σου όμως, ξεφεύγει παρασάγγας από την καλόπιστη κριτική.
Κριτικάρουμε όλοι μας (φανερά, εγγράφως με α.πρωτ. ή ανωνύμως) , τα δρώμενα στον δήμο μας, για να τους κάνουμε καλύτερους.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ .
ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ……..ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...........ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ , Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ………….. ΜΠΑΧΑΛΟ.

Στον τόπο μας , έχουμε εσένα και το άλλο μπλογκ, για να επισημάνουμε λάθη και παραλήψεις των δημοτικών αρχών μας.

Το άλλο μπλογκ, έστησε ένα μοντάζ δυσφημιστικό για την πόλη μας( αγωγό) την 13/8/2016 , ξέρει ότι έχει κάνει ΛΑΘΟΣ και δεν το εχει κατεβάσει ακομα,οι ενεργοί πολίτες .. χτυπάνε τον τουρισμό της Λουτρόπολης .

Όμως ο τρόπος του δικού σου σχολιασμού , χτυπά την ίδια την συνοχή της κοινωνία μας, όσο και διεφθαρμένη κατά την γνώμη σου , να είναι η Τ.Α.
Στην εξέλιξη του διαλόγου , ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Η Τ.Α μας είναι κλειστή και δεν ανοίγετε στην κοινωνία, παρόλο που συμμετέχει στο ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ όπου τα συνθήματα της είναι:
« ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ » και
« Η Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία των πολιτών ως ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ της ευαισθητοποίησης και της συνεννόησης των ΠΟΛΙΤΩΝ »

Αυτά τα έχουν ως συνθήματα, στην πράξη όμως πως έχουν υλοποιηθεί με τον Καλλικράτη, 6 χρόνια τώρα;;;;;
Θα μου πεις , φταίει ο Καλλικράτης;;;;;;. ΟΧΙ και πάλι ……….ΟΧΙ.
Εν εύθετο χρόνο , θα σου στείλω τα άρθρα και τις διατάξεις του Καλλικράτη,
που δεν εφαρμόζει η Τ.Α μας ( το κλείνω εδώ, γιατί πέραν από τον Δήμαρχο, υπάρχουν και τα παρακάτω …… αυτοδιοικητικά τοπικά στελέχη)

Ιωάννης Κ. Πλατανιάς (πρωην αυτοδιοικητικός)


kamena voyrla blogger είπε...

Κύριε Πλατανιά.

Δεν είμαι σίγουρος γιατί εσείς και ο προηγούμενος σχολιαστής χτυπάτε για άλλη μια φορά το σαμάρι. Εγώ δεν είμαι νομικός ούτε δήμαρχος, και προσεγγίζω απλοϊκά και με κοινό νου τις έννοιες.

Κατέγραψα λοιπόν το πραγματικό γεγονός (γιατί περί αυτού πρόκειται), δηλαδή ότι έγινε διαγωνισμός από τον δήμο, υπήρξε πλειοδότης (ας το πούμε έτσι) και ο δήμος αυτοαναιρέθηκε ζητώντας διαφορετικό τίμημα τελικά από αυτό που ζητούσε στην προκήρυξη του διαγωνισμού(προ μηνός).

Αυτή και μόνο αυτή την ανακολουθία επικαλούμαι και σχολιάζω αρνητικά, ως δημότης και σκεπτόμενος άνθρωπος.

Πέραν τούτου ουδέν.

ΥΓ1 Καλόπιστη κριτική? Τι είναι αυτό? Δεν είμαστε δημοτικό σχολείο εδώ. Έκανες ένα λαθάκι και σου κάνουμε καλόπιστη κριτική για να προβιβαστείς από την Τρίτη στην Τετάρτη δημοτικού? Είμαι του ιδιωτικού τομέα βλέπεται αγαπητέ σχολιαστή, και όταν κάνεις βλακεία την πληρώνεις.

ΥΓ2 Δεν σχολιάζουμε τα άλλα blogs, μεγάλα παιδιά είναι, ότι θέλουν κάνουν.

ΥΓ3 Δεν καταγράφω, ούτε καν εμμέσως, ότι η κοινωνία μας είναι διεφθαρμένη, και σίγουρα δεν διαταράσσω την συνοχή της με κανέναν τρόπο.

ΥΓ4 Θα χαρώ να αναρτήσω τα άρθρα του Καλλικράτη που θα μου στείλετε, τα οποία δεν εφαρμόζει η ΤΑ μας.


Ανώνυμος είπε...

μπλόγκερ διανθίζεις το σχολιασμό σου για το θέμα με κάποιες εκφράσεις τις οποίες δε μας έχεις συνηθίσει... λυπάμαι.. εφόσον προβλέπεται από τη διακήρυξη άρθρο 31 παρ. 1: ΄΄ο δήμος μώλου αγίου κων/νου δύναται ανά πάσα στιγμή, πριν τη κατακύρωση του αποτελέσματος από την οικονομική επιτροπή, να καλέσει το προσωρινό ανάδοχο να βελτιώσει τη προσφορά του΄΄... εφόσον αποδέχτηκε τους όρους η εταιρεία από τα δικαιολογητικά ακόμη, πως θα πάει το δήμο στα δικαστήρια???
και για να αντιστρέψω λίγο πάλι το ερώτημα:με ποια άτομα, με όνομα και επώνυμο αν θες, θα; δούλευε ο δήμος το λιμάνι??? θεωρώ ότι ξέρεις το προσωπικό του δήμου, γράψε ένα ιδεατό οργανόγραμμα κατ΄ εσένα!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία κύριοι.
Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο κοινής προσέγγισης του ζητήματος,εστω και με τις οποιες
ιδεολογικές αποστάσεις που ειναι φυσικό να υπάρχουν.

Οφείλω να ξεκινήσω απο τον κ. Πλατανιά πρώην Δήμαρχο[1982-1986] συνταξ\χο Μηχανικό
και πρόεδρο των Ξενοδόχων Καμ. Βουρλων με βαρύνουσα άποψη επι των κοινών, ο οποίος
με το σχόλιο του αναπτύσει μία ξεχειλίζουσα αγανάκτηση επι συναφών θεμάτων ως προς
το ηθικό μέρος, αλλα ασύνδετη ως προς την ουσία που η ανάρτηση του μπλοκερ θέτει,δηλ,
η επικινδυνότητα της επόμενης μέρας σε περίπτωση αποχώρησης του κ. Τέλη Παπαβασιλείου.

0 8.57 π.μ.σχολιαστής κριτικάρει τον μπλοκερ ποιό "στρωτά"εκεί οπου τον εγκαλεί για διπολική προσωπικότητα χωρίς σταθερή κατευθυνση, αλλα στην ενημέρωση που κάνει επι του τυπικού της δημοπρασίας δεν δικαιώνεται απόλυτα για τους ιδίους λόγους που προανέφερα.

Ο μπλοκερ είναι γνωστόν τοις πάσι, για ιδεολογικούς {και οχι μόνο} λόγους, που εχει
κατά καιρούς εξηγήσει είναι κατά της ιδιωτικοποίησης,συντασσόμενος με το
ερασιτέχνες αλιείς.

Η επίμονη αυτή θέση είναι ευθέως αντίθετη με τον 7\10\16 6.08 π.μ.σχολιασμό του
[ισως φταιει οτι εγινε πολυ πρωί],οπου τα ερωτηματα δέν περιορίστηκαν εκεί,αλλα εδειχναν
αγωνία μην και ο δημος με την ακύρωση ζημιωθεί οχι για τυχόν λιγώτερο τίμημα απο το αρχικό[αλλωστε είναι πάντα πλειοδοτικής μορφής η παρούσα Δημοπρασία],αλλα απο ενδεχόμενη αποχώρηση του ενός και μοναδικού υπερθεματιστή.

Ως παρατηρητής δημότης σε όλα αυτά θα έλεγα, Κυριακή κοντινή γιορτή,
θα με ενδιέφερε βέβαια μια λιτή ανακοίνωση εκ μέρους του Δήμου που θα ενημέρωνε τους
Δημότες επι ολης της διαδικασίας, οταν και εφ'οσον θα τελείωνε.

Ανώνυμος είπε...

Καμένα Βούρλα , 6-10-2016
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 11.857
Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Τμήμα Διοικητικών & Οικονομικών Προς: Τα Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Μώλου Αγίου Κων/νου

Παρακαλείσθε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13.30 μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής), για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στο παρακάτω μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Άνοιγμα οικονομικής προσφοράς , βάσει του άρθρου 31 της διακήρυξης (βελτίωση οικονομικής προσφοράς), για τη «Μακροχρόνια μίσθωση καταφυγίου τουριστικών σκαφών» και κατακύρωση αποτελέσματος.

AΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνεπως περιμένουμε την Δευτερα 10\10\16 για να δούμε την κατάληξη του θέματος δηλ,αν θα
βγει λευκός ή μαυρος καπνός απο την καμινάδα του Δημαρχείου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟ, ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ), ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ, ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΚΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΥΓΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΚΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ....

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ; ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΗΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ή Ο ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑΣ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΤΡΑΓΟ;

Ανώνυμος είπε...

Διέγραψέ τους, επιτέλους, Γιάννη, τους εχθρούς! Όπου βρεθούν κι όπου σταθούν προσπαθούν να σε σπηλώσουν, μόνο και μόνο επειδή τους έκοψες τη φόρα για τη μάσα. Ο έχων τόση πειθώ, αρχιρουφιάνος, τόλμησε να προσπαθεί να κάνει εχθρούς σου τους συγγενείς σου... αλλά οι ίδιοι θα τον λυνσάρουν, όταν μάθουν τις αδυναμίες του στο... γλωσσοθεραπευτικό έργο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΤΡΑΓΟΣ.
ΕΝΝΟΩ ΗΤΤΗΘΕΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ), ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ) ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ(ΒΛΕΠΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΑΣΚΕΡΙ).
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ 10κ32 ποιους να διαγράψει ? Αυτους που τον στήριξαν με όλη την δυναμη της ψυχής τους! Αυτοι που μαζί τους ανετρεψε κινησεις σχεδίασε κ υλοποίησε το όνειρο? Αυτους που άφησααν τις θέσεις κ τα αξιώματα με σκοπό να τον προφυλαξουν απο κάθε κύμα αντιδρασης κ εσωστρέφειας? Η απο αυτους που νομιζει το φτωχό μυαλό σου οτι τους εκοψες την κονομα όπως λες? Αχ ποσο κονταφθαλμα βλέπετε κ ποσο σας έχει μεθύσει το άρωμα της εξουσιας! Ποσο έχετε αναγκη τους κόλακες να αισθανεστε οτι εισται κάποιοι βάζοντας μπροστά τον τιτλο του δημάρχου κ όχι την προσωπικότητα σας. Ξυπνήστε κ κατεβειτε απο το συννεφακι όσο ακόμα δεν έχει σηκωθεί πολυ ψηλά γιατί μετα θα τσακιστειτε

Ανώνυμος είπε...

τότε μπορεί να τον στήριξαν, τώρα τον θάβουν με λάσπη όπου σταθούν και όπου βρεθούν...

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ μου εγώ δεν το έχω αντιληφθεί . Η αλλη αποψη η σκεψη σε καποιες αποφάσεις η θέματα διαχείριση ς του δημου δεν σημαίνει θαψιμο ίσα ίσα είναι υγεια.

Ανώνυμος είπε...

στα πασίγνωστα κηφηνεία της έδρας και του δυτικού άκρου, πάει το θάψιμο φουλ... τι λες τώρα εσύ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΪΜΟΥΛΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ! ΟΛΟΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ! ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ! ΩΞΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΛΕΤΣΟ ΑΠΟΨΕ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟ,


Ανώνυμος είπε...

κρίμα.
το αν είναι ερασιτέχνες, αποδεικνύει ότι δεν είναι πουλημένοι, σύμφωνα με τη δική σου λογική.
τουλάχιστον αυτό το αποδέχεσαι?
βρίζοντας, ποιον νομίζεις ότι πείθεις?
καλοπροαίρετα μία συμβουλή: διέγραψε το υβριστικό μέρος της ανάρτησης. λάθη δεν κάνει (γράφει), όποιος δεν κάνει (γράφει) τίποτα.
φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Ειναι του ιδωτικού τομεα λεει ο μπλοκερ και οταν γινη το λαθος το πληρώνει ο ιδιος αλλα θελει το λιμάνι στο δημοσιο, γιατί; μηπως για να το πληρώνουν το λάθος οι πολλοι,ενω το χρησιμοποιούν οι λίγοι τυπου Υδφαντή; δεν σφαξανε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!!-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΅ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ΅ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.-ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ Η ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ....ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΅ΠΛΗΡΩΜΗΣ΅ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΜ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ(ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ,ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΝΙΩΘΟΥΝΕ-ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΨΩΝΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΔΡΑΣΗ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΝ.ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.....-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ(ΟΛΩΝ)Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;ΕΣΕΙΣ Η ΅ΠΑΡΕΑ΅ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ
.C

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΡΆΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΏΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ
ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΌΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.

ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟΔΕΣΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΙΜΗΤΗΣ
ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΕΙΣ 8.18 ΠΟΤΑΠΟ ΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΡΟΠΟΥ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟΥ.

ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΤΕ ΗΜΙΝ ΑΝΔΡΑΣΙΝ ΑΓΑΘΟΙΝ ΓΙΓΝΕΣΘΕ ΩΣ ΜΗ ΟΝΤΩΣ ΟΡΙΛΙΟΥ ΕΓΓΥΣ ΟΠΟΥ ΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΘΕΙΤΕ ΣΩΘΕΙΕΤΕ".

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠΕΠΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ
ΝΟΗΜΟΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΙΚΤΩΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΈΡΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΏΝ.

ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΌΠΩΣ ΒΛΑΨΙΦΡΩΝ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΑΛΛΑ
ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΧΑΥΝΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΝ,ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ.


Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 8:29-ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ;ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ;ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ;ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙΣ;ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΅ΑΠΑΛΟ΅ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.ΘΑΥΜΑ!!!ΕΠΙΣΗΣ,ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΕΧΩ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΅ΘΕΜΑ΅.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ.ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ....ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΅ΣΟΥ΅ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ,ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΡΕΩΝ ΕΓΩ ΣΟΥ.Η ΜΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΅ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΩΓΟ΅ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ....ΑΥΤΑ.C

Ανώνυμος είπε...

πετάς και την αιχμή στο τέλος... έλα γράψε κι άλλα, περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 9.58 ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ
ΤΟΣΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΣΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΤΙΜΠΕΙΤ, ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗς ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, ΥΠΟ ΕΝΑ ΟΡΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ