07 Ιουνίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Άγιο Κωνσταντίνο έως Καμένα Βούρλα από 7/6/2016 έως 23/6/2016

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από Τρίτη 7 Ιουνίου, έως την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ στις περιοχές του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα, στις 7, 8, 9 και 14 Ιουνίου, ώρες 08.00 έως 19.00 καθημερινά, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού, στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

Tέλος, στις 15, 16, 22 και 23 Ιουνίου, καθημερινά από τις 08.00 έως τις 19.00, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού, από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Στους οδηγούς συνιστάται να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: