15 Μαΐου 2016

Ντοκουμέντο – Διαβάστε όλη την αλήθεια για την ‘αμαρτωλή’ ΔΕΠΑΚΑΒ (ΚΕΚΑΒ). Για άλλη μια φορά ο λογαριασμός στους δημότες !

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πολλά ακούγονται και πολλά ψιθυρίζονται (εδώ και χρόνια) στα Καμένα Βούρλα, για την ‘αμαρτωλή’ μας ΔΕΠΑΚΑΒ (ΚΕΚΑΒ), και τολμώ να πω ότι όλα έχουν μια βάση (όσα ακούγονται).

Μπήκαμε λοιπόν (ως Blog) στην διαδικασία και κάναμε έρευνα σε βάθος και θα σας παραθέσουμε ΟΛΑ πραγματικά τα στοιχεία, ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ιδίοις όμμασι, ποιος έφαγε και πόσα, και πόσα τελικά χρωστάει ο δήμος (εμείς οι δημότες δηλαδή) για τις ατασθαλίες του δήμου για την περίοδο Κεφάλα μέχρι και Αντωνίου (που λειτουργούσε η ΔΕΠΑΚΑΒ).

Πολύ μεγάλες οι ευθύνες, τεράστια η ρεμούλα και η κακοδιαχείριση των παλαιών δημοτικών αρχών, κάποιοι τσέπωσαν πολλά (πάρα πολλά) λεφτά, σε βάρος των δημοτών, και τώρα καλούμαστε εμείς οι απλοί δημότες (οι συνήθεις μαλάκες δηλαδή) να πληρώσουμε το μάρμαρο, γιατί κάποιοι δημαρχαίοι είχανε μακρύ (πολύ μακρύ) χέρι, και το βουτάγανε συνέχεια στο μέλι.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, και να καταλάβει και ο μέσος δημότης τι παίζει, θα σας πω μια ιστορία για να βοηθήσω την κουβέντα.
Οι δήμοι ως κομμάτι της κεντρικής διοίκησης (περιφερειακής αλλά και κεντρικής διοίκησης), διέπουν την λειτουργία τους σε βασικούς κανόνες που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ελιγμών στους εκάστοτε δημάρχους να κάνουν ότι γουστάρουν γιατί ελέγχονται κλπ κλπ.
Οι δήμοι λοιπόν (οι δήμαρχοι για την ακρίβεια) εκμεταλλευόμενοι τα γνωστά παραθυράκια του νόμου, για να μπορέσουν να κάνουν ‘την δουλειά τους’ ίδρυαν αναπτυξιακές εταιρείες (ως ΑΕ) με ‘θολό’ καταστατικό ως προς τον σκοπό ίδρυσής τους, και μέσα από αυτές τις εταιρείες (που δεν υπόκειντο σε άμεσο έλεγχο της κεντρικής διοίκησης) κάνανε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν εξ ονόματος και μέσω των δήμων.
Θέλω να πω πχ ότι έβλεπε ένας δήμος ότι δεν του φτάνουν τα άτομα για καθαριότητα. Έφτιαχνε μια τέτοια ΑΕ, έδειχνε κάποια έσοδα (πχ από κυλικείο), προσλάμβανε κόσμο, και έβαζε αυτούς που προσλάμβανε να δουλεύουν για την καθαριότητα του Δήμου (αυτό ας πούμε ότι είναι ένα καλό παράδειγμα … ΔΕΝ είναι αλλά ας πούμε ότι είναι…)
Άλλος δήμαρχος ας πούμε, έφτιαχνε (ή έβρισκε έτοιμη μια τέτοια ΑΕ από τον προηγούμενο δήμαρχο) και την έβαζε να διαχειρίζεται το λιμάνι του δήμου και να εισπράττει χρήματα για υπηρεσίες ελλιμενισμού και χρήση γλίστρας, χωρίς να του έχει παραχωρηθεί του δήμου τέτοιο δικαίωμα από την κεντρική διοίκηση ή στην τελική, από αυτόν που έφτιαξε το λιμάνι, κατά συνέπεια εισέπραττε τσαμπουκαλίδικα (παρανόμως) και ‘έχει ο θεός’ …

Τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ, αυτές οι ΑΕ στους δήμους της χώρας (και στον δικό μας δήμο βέβαια) λειτούργησαν ως δούρειοι ίπποι για να καλύψουν τις όποιες ατασθαλίες κατά καιρούς, αλλά και να τσεπώνουν κάποιοι υμέτεροι (δημαρχαίοι και λοιποί παρατρεχάμενοι) κάμποσα χρήματα σε βάρος των δημοτών(όπως αποδεικνύεται περίτρανα παρακάτω με τα ντοκουμέντα).

Βέβαια για να είμαστε και ακριβοδίκαιοι, κάποιοι δήμοι και κάποιοι δημαρχαίοι κατά καιρούς χρησιμοποιούσαν αυτές τις ΑΕ και για καλό σκοπό, ΑΛΛΑ στο τέλος ο λογαριασμός ΠΑΝΤΑ ήταν μείον … (‘να σε καψω γιαννη να σε αλειψω λαδι’ … ένα πράγμα δηλαδή που λέει και η παροιμία).

Πάμε τώρα πάλι πίσω στις δικές μας πομπές, που ψηλά-χαμηλά η ιστορία έχει ως εξής: ο κ Κεφάλας, παλαιός δήμαρχος, φτιάχνει (πολύ παλιά … το 2004) μια τέτοια εταιρία για να ‘κάνει την δουλειά του’ ρε αδερφέ γιατί με τους κανονισμούς του δήμου ‘δυσκολευόταν’.
Έκανε ότι έκανε ο Κεφάλας, και μετά παρέλαβε τον δήμο (το 2007) ο Αντωνίου (ως δήμαρχος), που έφτιαξε τα μύθια (ο Μάκης Αντωνίου) με αυτήν την ΔΕΠΑΚΑΒ (ΚΕΚΑΒ), όπως αποδεικνύεται παρακάτω επαναλαμβάνω από τα σχετικά έγγραφα.

Μετά τον Αντωνίου παραλαμβάνει ως δήμαρχος ο στρατηγός (Τετριμίδας), βλέπει τις ρεμούλες και τις ατασθαλίες, αρνείται να παραλάβει το χάος, και βάζει ορκωτούς λογιστές να εκκαθαρίσουν και οριστικά κλείσουν την αμαρτωλή αυτή εταιρία, αφού πρώτα προσδιορίσουν σε ποιόν χρωστά και πόσα ακριβώς (σε ΙΚΑ, σε εφορία, σε προμηθευτές, σε εργαζόμενους κλπ κλπ κλπ) για να δούμε τι ζημιά έχει γίνει, ώστε με κάποιο τρόπο να πληρωθούν αυτές οι υποχρεώσεις γιατί τα προστίματα και οι τόκοι δεν σταματάγανε ποτέ.

Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα, και διαβάστε παρακάτω και εσείς όλες τις επιστολές των ορκωτών λογιστών (που είχαν εντολοδόχο επαναλαμβάνω την διοίκηση του Τετριμίδα) που σκοπό είχαν να προσδιορίσουν επίσημα και επακριβώς την ζημιά που έχει γίνει και πόσο έχει ανέβει το κοντέρ και πόσα λεφτά έχει φεσωθεί ο δήμος. (που θα πληρώσουμε εγώ και εσύ αγαπητέ αναγνώστη δημότη…)

Το παράξενο και περίεργο συνάμα είναι ότι η διοίκηση Τετριμίδα είχε δεχθεί ‘ευθείες βολές’ και καταγγελίες γιατί έβαλε ορκωτούς λογιστές να κάνουν εκκαθάριση, από δημοτικό σύμβουλο του ιδίου (του τότε) συνδυασμού (!!!???).
Προφανώς ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μακρυνίτσας που έκανε μέχρι και καταγγελία (αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές) γιατί ο Τετριμίδας ξεκίνησε να εκκαθαρίσει και οριστικά κλείσει την αμαρτωλή ΔΕΠΑΚΑΒ βάζοντας ορκωτούς λογιστές που σαφέστατα, πρέπει να πληρώνονται ως Σώμα ορκωτών λογιστών, κάτι δεν είχε καταλάβει?? κάτι ήθελε να κρύψει??? δεν του άρεσε αυτού του δημοτικού σύμβουλου η διαφάνεια ? δεν ήθελε να γίνει η εκκαθάριση ?? τι να πω !! δεν ξέρω !! (οι αντιρρήσεις Μακρυνίτσα προκύπτουν από την ανάγνωση που κάναμε στα πρακτικά του πρόσφατου ΔΣ της 25/4/2016 , σελίδα 12,17 κλπ).
Ο κύριος Μακρυνίτσας επίσης αναφέρει και ανακρίβειες διότι όπως λέει οι ορκωτοί έχουν εισπράξει 60.000 ενώ ο δήμος έχει πληρώσει μόνο 32.400 τα οποία άλλωστε προκύπτουν και ως συμβατική υποχρέωση του δήμου προς τον ΣΟΛ. Δεν πειράζει όμως τον συγχωρούμε τον κύριο Μακρυνίτσα για τις (πολλές) ανακρίβειες και την γκρίνια γιατί όπως και ο ίδιος αναφέρει δεν γνωρίζει από τέτοια νομικά κλπ τεχνικά θέματα και κατά συνέπεια απλά έλεγε την άποψη του ο άνθρωπος. Το μόνο που μας χάλασε με τον κύριο Μακρυνίτσα είναι ότι σχεδόν υπερασπίζεται τον Μάκη Αντωνίου (στο πρόσφατο ΔΣ), αυτό πραγματικά δεν μπορέσαμε να το καταλάβουμε.

Και με αυτά και με αυτά, καταλήγει η ιστορία με το δημοτικό συμβούλιο που έγινε πρόσφατα που είχε ως σκοπό την ενημέρωση προς το ΔΣ αναφορικά με την πορεία των ερευνών των ορκωτών λογιστών και την λήψη απόφασης για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης αλλά και του τελικού προσδιορισμού του ύψους της ρεμούλας.

Όλα τα χαρτιά είναι εδώ, διαβάστε να ενημερωθείτε …
Εντολή Δήμου (Τετριμίδα) προς Σώμα Ορκωτών Λογιστών για εκκαθάριση ΔΕΠΑΚΑΒ 3/9/11
1η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 14/ 9/2011
2η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 21/10/2011
3η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 11/ 1/2012
4η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 6/ 2/2012
5η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 15/ 3/2012
6η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 14/ 6/2012
7η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 10/ 6/2013
8η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 10/ 9/2013
9η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 4/ 4/2014
10η ενημέρωση από ορκωτό λογιστή 12/ 7/2014
Επιστολή ορκωτού λογιστή για ενημέρωση του νέου ΔΣ (με δήμαρχο Συκιώτη Γ.) 15/ 9/2014
Προσδιορισμός απαιτήσεων από εφορία προς την ΔΕΠΑΚΑΒ 11/ 4/2016
Πρακτικά του ΔΣ της 25/4/2016 από diavgeia.gov.gr 

Αγαπητοί αναγνώστες, διάβασα όσο μπόρεσα αναλυτικά, έχω ερωτήματα πολλά, είναι και πολλές οι ατασθαλίες βέβαια, άκρη ωστόσο θα βρεθεί, αλλά θα πάρει χρόνια να κλείσει η ιστορία.

Για να ξεκινήσουμε ωστόσο να συζητάμε, θα ήθελα να μάθω, ποιος τσέπωνε τα λεφτά από το 2004 έως το 2010 που τα εισέπραττε ο Αντωνίου για το λιμάνι από τις βάρκες μιας και δεν είδαμε να προσδιορίζονται πουθενά ως έσοδα, ενώ στην ουσία παρανόμως χρέωνε για υπηρεσίες ελλιμενισμού μιας και δεν ήταν δικό της (της ΔΕΠΑΚΑΒ ή του Δήμου) το λιμάνι. Είναι σαν να πάνω εγώ σε έναν δρόμο του δήμου, να βάλω κώνους και να ζητάω (και τελικά να εισπράττω) διόδια …

Τέλος πάντων, τα συμπεράσματα δικά σας …

Φιλικά ο Blogger

ΥΓ 1
το κοντέρ (για να έχουμε και τον νου μας) έχει ανέβει στα … ,
300000 μετοχικό κεφάλαιο (άφαντο)
265.000 οφειλές προς τρίτους (ΙΚΑ, εργαζόμενοι κλπ)
και βλέπουμε ...

ΥΓ 2
Το ‘και βλέπουμε’ που έγραψα παραπάνω δεν είναι τυχαίο. Δεν έχει προσδιοριστεί (ακόμα) η συνολική οικονομική επιβάρυνση που θα υποστεί ο δήμος μας (και τελικά οι δημότες), γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι κάτοχος βάρκας που πλήρωνε ανελλιπώς την ΔΕΠΑΚΑΒ από το 2004 έως το 2010 (και έχει όλα τα χαρτιά και τις αποδείξεις της ΔΕΠΑΚΑΒ που πλήρωνε) θα αξιώσει από τον Δήμο να του επιστραφούν όλα τα χρήματα (περίπου 1.800 euro) ως παρανόμως εισπραχθέντα.

ΥΓ 3 
Ελπίζω να μην αρχίσετε να βαράτε το σαμάρι πάλι … ως συνήθως … μιας και όλα τα χαρτιά εδώ είναι, διαβάστε να ενημερωθείτε και μην στέκεστε αν θέλετε στα δικά μου τα σχόλια …

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μας αναψες μεγαλες φωτιες. διαβαζω και τελειωμο δεν εχει

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να ασχολείστε με άτομα που είναι από την κορυφή μέχρι τα νύχια προβληματικά...

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΡΥΣΗ ΔΕΠΑΚΑΒ 18-9-2003
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟ 293.740 ΕΥΡΩ
ΠΕΡIΟΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΙΜΗ 18-9-2003 ΕΩΣ 31-12-2006
ΤΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ;;;;

ΠΕΡIΟΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΗ ΑΠΟ 1/1/2007 ΕΩΣ 2/10/2009 ΩΣ ΔΕΠΑΚΑΒ
ΠΕΡIΟΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΕΚΑΒ ΑΠΟ 2-10-2009 ΕΩΣ 31/12/2010
ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟ 20000 ΕΥΡΩ
ΤΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΣΤΟΝ TETΡΙ;;;;

ΠΕΡIΟΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΤΡΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΡΩΤΗΜΑ : Τι αφησε ο ενας στον αλλον ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σε βαθος………………χρονου και βλέπουμε, τα ελλειμματα η κασιδα μας !!!


Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙ,ΑΥΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Για δες 2,35, τον λογαριασμό υδρευσης σου, μηπως κανεις λαθος.
Θα εισαι ο μοναδικος που πληρωνει τελος .
Εχει καταργηθει απο περυσι

Ανώνυμος είπε...

σα δε ντρέπεστε γομάρια κλέφτες. να πάνε φυλακή ρε όσοι έχουν κλέψει δημόσιο χρήμα

Ανώνυμος είπε...

Φάγανε ….. φάγανε ….. φάγανε ….. όλοι τους και όμως κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και σου κάνουν και μικροπολιτική !!!!!!!!

Δυστυχώς οι Δημότες τα πληρώνουν όλα αυτά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο dogo Arzendino εδρασε πάλι γράφοντας για την ξεπουπουλιασμένη εταιρια πληρωμων του Δήμου.
Και καλά για τους αρχηγούς οι υπόλοιποι μια κουστωδία Δημ.Συμβούλων που τους πλαισίωναν δεν είναι στο κάδρο με την φωτογραφία;

Ανώνυμος είπε...

ο ποδηλατάκιας τι θέλει και ανακατεύεται ; αφού δεν το έχεις ρε μήτσο άστο να πάει άστο. δεν πρόκειται να γίνεις δήμαρχος τι το κουράζεις ;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι γνωστό, η σπέκουλα είναι γνωστότερη,και τα δύο είναι καταστασεις γνωστότατες.

Πέραν λοιπόν της σκόνης που σηκώθηκε λόγω πορίσματος,υπάρχει και το ενδιαφέρον ως μέρος του παιχνιδιού περί πολιτικού οφέλους ή χασούρας .

Ετσι εκτός των πρωταγωνιστών οι διάφοροι "πτωματοφάγοι" καραδοκούν να κερδίσουν κάτι απο την εξέλιξη της υπόθεσης,διότι η ζωή συνεχίζεται και το "κατάστημα"παραμένει γωνία.

φυσικά και είναι προσχηματική η αγανάκτηση για την κατασπατάληση του Δημοτικού χρήματος όταν το κοντέρ του ετήσιου ισολογισμού του Δήμου φθάνει στα 13.000.000 ευρω,συν τα οποια ΕΣΠΑ και αρα πάντοτε θα ελκει τις μύγες.

Ειδικά η πορεία του Δήμου δεν πρόκειται να ανακοπεί λόγω [ΔΕΠΑΚΑΒ,Παπαλάμπρου,ή Λεμόνη]διότι
πάντα θα υπάρχουν τέτοια στο βαθμό που η πλειοψηφίες του δημοτικού συμβουλίου θα προασπίζουν την λαθεμένη διαδικασία που ομως συσπειρώνει την παράταξη η δε αντιπολίτευση συνήθως ειναι "λερωμένη" απο την προηγούμενη θητεία της [και για αυτό άλλωστε έχασε],η δε υπηρεσία παίζει,
στο απυρόβλητο ενώ γνωρίζει τα πάντα,αρκει να καταβάλεται ο τεμπελομισθός[δεν ισχύει για όλους].

Αν ομως κάποιοι νομίζουν οτι ηθικά θίγονται ας κάνουν μια αιτησούλα με υπογραφή προς το Δήμο, και ας γνωρίζουν οτι ολοι μας ειμαστε μέρος του προβλήματος[σαν νοοτροπία] και φυσικά η συμμετοχή σε λιτανείες για τον Αγιο της πόλης δεν δημιουργεί κοινωνικές συνθήκες αρετής[Μιλώ π για αυτοδιοικητικούς].

Συνεπώς παραφράζοντας τον Πρωταγόρα θεωρώ οτι "Πάντων χρημάτων μέτρον ο Αυτοδιοικητικός" και φυσικά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να το θέλει ο ΔΗΜΟΤΗΣ.


Ανώνυμος είπε...

αφού εξαντλήθηκε η αυτοκριτική φτάσαμε και στις λιτανείες όπου ΄΄όλοι είναι αγαπημένοι΄΄ αλλά ακονίζουν και τα νύχια τους ταυτόχρονα..

Ανώνυμος είπε...

(οι διάφοροι "πτωματοφάγοι" καραδοκούν.
η δε αντιπολίτευση συνήθως ειναι "λερωμένη" απο την προηγούμενη θητεία της.
η συμμετοχή σε λιτανείες για τον Αγιο της πόλης δεν δημιουργεί κοινωνικές συνθήκες αρετής.
ολοι μας ειμαστε μέρος του προβλήματος.
"Πάντων χρημάτων μέτρον ο Αυτοδιοικητικός" και φυσικά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να το θέλει ο ΔΗΜΟΤΗΣ).

ΑΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;......... ΠΤΩΜΑ;;
ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ, ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΊΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ:
Ο Δημότης είναι ο ξενιστής επι του οποίου αναπτύσσεται το μικρόβιο ,αρα αν υπάρχει θεραπεία
αυτή δύναται να εντοπισθεί με την μέθοδο της αντικειμενικής αξιολόγησης
των πραγμάτων[χρημάτων για τους αρχαίους],επι του προκειμένου μιλώ για τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου Αιρετού και φυσικά να εφαρμόσει την θεραπευτική αγωγή δηλ, την επιλογή για να δώσει την ψήφο του.
Ετσι ο γρίφος με τον σοφιστή Πρωταγόρα ηθελε να δείξει το αρχικό αίτιο του αρνητικού τελικού αποτελέσματος δηλ, η επιλογή των προσώπων απο εμάς στον Δήμο .

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο κλέφτες είναι ρε φίλε. Και δε δίνουν τα χαρτιά κιόλας. Και τον ψηφίσαμε το Αντωνίου. Ντρέπομαι που το λέω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ -ΠΟΣΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ;- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ - ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ;-.

Ανώνυμος είπε...

2,37 απαντηση στο ερωτημα σου ειναι:
την ημερα των δημοτικων εκλογων το βραδυ, οι παραπανω σοφοι, θα παρουν τις καλπες, θα αντικαταστησουν τα ψηφοδελτια με τα δικα τους και θα δωσουν αποτελεσματα, υποχρεωτικα για τους δημοτες δηλαδη θα κατεβασουν τα βαρεα οχηματα.
ειναι με την μέθοδο της αντικειμενικής αξιολόγησης των πραγμάτων[χρημάτων για τους αρχαίους].

Ανώνυμος είπε...

βρε δε κοιτατε να κάνετε κανένα εργακι που κοντεύουν να φθασουν τα δυο χρόνια χωρίς να αλλαξει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε τρελλος εισαι τι εργα εδω πανε φουλ για πτωχευση,δεν πληρωνει κανένας.

Ανώνυμος είπε...

http://fonografos.net/v1/285487/
Επειδή φίλε 1:38 η τσιμπλα στο ματι σου έχει στοκάρει διάβασε το παραπάνω δημοσίευμα να δείς ποιός κάνει έργα... Πάρτε το απόφαση η εποχή των σπηλαίων αυτοδιοικητικά έχει τελειώσει απο το 2014.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι εως το 14 ειχαν παρθει κοντα στα 20 εκ. ευρω για βιολογικο...αμιαντους κλπ...Αρα ξαναπαρτο απ την αρχη φιλε 12.05

Ανώνυμος είπε...

οι ήπιοι χαρακτηρισμοί θα βοηθήσουν σε μια καλύτερη συμβίωση.. και μόνο αυτό δεν γίνεται με τους τελευταίους σχολιασμούς...