09 Ιανουαρίου 2016

Δήμαρχος Καμένων Βούρλων – Το λιμάνι είναι για τους τουρίστες και όχι για να βάζουν τις βάρκες τους οι ντόπιοι!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κάτι γίνεται εδώ, και δεν καταλαβαίνω που το πάει το πράγμα ο Δήμαρχος με το λιμάνι στα Καμένα Βούρλα. Θέλει να το δώσει σε ιδιώτη και αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζει ένα τιμολόγιο να το δουλέψει ο δήμος μόνος του, να του μένουν και τα χρήματα δηλαδή.

Το έχουμε μπερδέψει το θέμα, και αναρωτιέμαι αν γίνεται τεχνηέντως ή από απλή άγνοια από αμφότερες πλευρές. .
Οι αμφότερες συνιστώσες (πλευρές) είναι .. ο τοπικός τύπος, ο τοπικός σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων που διαμαρτύρεται και έγειρε το θέμα, ο Δήμος μας φυσικά εκπροσωπούμενος από τον κύριο Συκιώτη, οι επαγγελματίες ψαράδες, οι κάτοχοι μικρών σκαφών κάτω από 6 μέτρα, και τέλος ο ιδιώτης που τελικά θα αναλάβει την διαχείριση του λιμανιού.

Για να εξηγηθώ τι εννοώ, ακούω να λένε όλοι για τους ψαράδες, αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοούν όλοι τους. Εννοούν τους επαγγελματίες ψαράδες ? Ή όλους αυτούς που έχουν μια βάρκα 4-5-6 μέτρα, που εκτός από αναψυχή πάνε και καμιά φορά για ψάρεμα. (δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία των πλεούμενων που έχει μέσα το λιμάνι μας τώρα).

Τι εννοεί λοιπόν ο δήμαρχος? Και ποιους ακριβώς θέλει να βγάλει εκτός λιμανιού ώστε να φέρει άλλους σκαφάτους για να φέρει τρόπο τινά την ανάπτυξη στον τόπο έτσι όπως διαρρηγνύει τα ιμάτια του?? Θα βγάλει μόνο τους επαγγελματίες ψαράδες έξω? Θα τους βγάλει όλους έξω? Μπορεί τελικά ένας αρμόδιος να μας εξηγήσεις και εμάς τους δημότες που εκλέγουμε δημάρχους και θεωρητικά οι δημάρχοι που βγάζουμε μας εκφράζουν κιόλας?

Και τελικά η ανάπτυξη στα Καμένα Βούρλα θα έρθει από αυτό το λιμάνι που φτιάχτηκε τότε που φτιάχτηκε για τους σκοπούς που φτιάχτηκε, ή πρέπει να γίνει κάτι άλλο ποιο μεγάλο και οργανωμένο τελικά, γιατί εμένα στο χωριό μου λένε ότι με τις πορδές δεν βάφονται αυγά. Αν υπάρχει ιδιώτης επενδυτής που βλέπει μακριά και δεν αποσκοπεί σε 1-2 καλοκαίρια να κονομήσει ας κάνει κάτι με το κράτος και τον Δήμο, ας φτιάξει μεγαλύτερο λιμάνι για τουριστική μαρίνα και ας κονομήσουμε αμφότεροι κράτος και ιδιώτης, και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, και δεν έχει και δράκο το παραμύθι. Γιατί τώρα έχει δράκο το παραμύθι με το παρόν λιμάνι και δεν σας λέω το τι και το πώς γιατί βαρέθηκα να σας ανοίγω τα μάτια … (πρόσφατα αν δεν με απατά η μνήμη μου σας άνοιξα τα μάτια για το τι έχουμε και τι σημαίνει αυτό που έχουμε.)

Μένει να το δούμε λοιπόν (που λέει και ένας φίλος μου, και μου αρέσει και η φράση), ας ανασκουμπωθούμε όλοι και ας περιμένουμε τις εξελίξεις …

Ιδού και οι δηλώσεις του Δημάρχου μας για το λιμάνι από τον τοπικό μας τύπο enatv της 7/1/2016


Φιλικά ο blogger

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ "ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ" ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Η ανεπάρκεια του Δήμου διαχρονικά να εφαρμοσει πολιτικές στην 'Μαρίνα'
τέτοιες που να είναι αντικειμενικά παραδεκτές ως επιβοηθητικές της τουριστικής κίνησης
στην Λουτρόπολη,την κατέληξε στο σημερινό μόρφωμα.

Δηλ ο Δήμος πληρώνοντας μόνο τα εξοδα[φυλακες,νερα,φωτισμοί,καθαριότητα],
χωρίς να εισπράτει τίποτε εδω και πολύ καιρό επιδοτούσε την αναρχία εις
οφελος των προνομοιούχων καταληψιών,μεταξύ αυτών και της συμπαθούς συντεχνίας των ερασιτεχνών ψαράδων,δηλ στην ουσία πλήρωναν τους χομπίστες της θάλασσας οι δημότες.

Φυσικά οι επαγγελματίες ψαράδες είναι εκεί, αλλα είναι αλλη κατηγορία προς ανάλυση και φυσικά είναι μετρήσιμοι και οχι πλασματικοί και χρήζουν αυτοί και μόνο αυτοί ειδικής τιμολογιακής μεταχειρισης με το νέο καθεστώς που θα προκείψει, και φυσικά οχι οι χομπίστες.

Η τωρινή διοίκηση του Δήμου και μετά την πληρωμή της εμπροσθεν χερσαίας έκτασης[απο ολους τους δημότες] ξεμπλοκάρισε την αδειοδειοδότηση [νομιμότητα],και με ετήσιο μίσθωμα προς το υπουργείο,την πήρε στα χερια της.

Προφανώς ο Δήμος θα θελήσει να αλλάξει την κατάσταση και να αποσβέσει τα μέχρι τώρα
εξοδα των [120.000] ευρω περίπου,με ενα ετήσιο μίσθωμα της τάξεως των [30.000],αλλα με παράλληλη συμβατική υποχρέωση του ανάδοχου ιδιώτη για διορθωτικές επενδύσεις-επεμβάσεις μεταξύ [50.000-80.000]ευρω.
Τα ανωτέρω ποσά ειναι βέβαια υποθετικά αλλα εαν επιβεβαιωθούν θα χρειασθεί ο ιδιώτης
χρονομίσθωση 15νταετίας για να αποσβέσει επενδεδυμένα κεφάλαια και να βγάλει και λογικό
κέρδος.

Υπο αυτές τις οικονομικές παραμέτρους,θεωρεί κανείς οτι ο Δήμος εχει δυνατότητες να είναι και ο επενδυτής και ο ενεργητικός διαχειριστής και προπαντός μη ζημιογόνος;

Εκτός αν οι κρατικοδιαιτοι συνταξιούχοι του Δημοσίου που είναι μέλη του Δ.Σ. των ερασιτεχνών ψαράδων εχουν οικονομική άποψη καλύτερη περι μηδενικού ελλείματος;

Αρα υπο ποίαν λογική εγκαλείται εις την τάξη ο Δήμαρχος;
Με αφαιρετικά σχόλια περί μή νομιμων διαδικασιών που ακόμη δεν εχουν ξεκινήσει;
Η μήπως με το παράδειγμα της κατάληψης του χώρου,ως αναπτυξιακή συνέχεια;

Πιστέυω, ότι ο μελλοντικός "εκκαθαριστής"ιδιώτης γιατί περί αυτού προκειται θα
καθαρίσει την 'Κόπρο του Αυγείου',προς όφελος όλων ακόμη και αυτών που σήμερα
είναι καταληψίες,διότι θα ξεκαθαρίσει η 'Ηρα απο το σιτάρι',καταβάλλοντας
ομως ο καθένας το αντίτιμο μίας ασύγκριτα ποιοτικότερης υπηρεσίας φύλαξης.

Μετά τήν λύση των γόρδιων δεσμών [Ονομασια Δήμου,Αποχετευτικό Αγίου Κων\νου],
και με το τωρινό θέμα της ιδιωτικοποίησης του Τουριστικού Αγκυροβολίου ο Δήμαρχος αναδυκνύεται μακράν ο καταλληλότερος να επιλύει χρόνια ειδικά ζητήματα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας,και αυτό το διαπιστωμένο γεγονός αφορά όλους.

ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ηθικό να δοθεί το λιμάνι σε ιδιώτη διότι φτιάχτηκε από την νομαρχία με σκοπό να έχουν οι ντόπιοι να βάζουν τις βάρκες τους. Από πού και ως που κάτι που φτιάχτηκε για τους ντόπιους να θέλουν να το δώσουν για εκμετάλλευση σε ιδιώτη? Μαγαζί του πατέρα τους είναι? Στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι σερβιτόροι στα Καμένα Βούρλα. Δεν λέω να είναι τζάμπα και να επικρατεί αναρχία. Να μπει τιμολόγιο κανονικά και να υπάρχει τάξη. Αλλά όχι να δώσουμε και τα ασημικά. Πρώτα οι ντόπιοι και μετά αν υπάρχει χώρος να μπουν και οι ξένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΥΜΩΝ. φιλε 11.26
Φτιάχτηκε για τους επαγγελματιες ψαράδες και όχι για τους ερασιτέχνες.
Εαν χωράνε και κάποιοι απ αυτούς να μπουν αλλά και κατάληψη όλου του λιμένα

Ανώνυμος είπε...

Μην λέτε βλακείες. Οι επαγγελματικές βάρκες που είναι στο λιμάνι είναι 5-10

Ανώνυμος είπε...

ρε Γιάννο ! από πούθε τοχεις το λιμάνι και πας να το νοικιάσεις ? από τον πατέρα σου ? το λιμάνι φτιάχτηκε για τους καμενοβουρλιώτες και όχι για τους λαμιώτες. βάλε κόμιστρο και άμα περισσέψουν θέσεις μπάσε και άλλους μέσα.

Ανώνυμος είπε...

ΩΞΩ ΡΕΕΕΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ
ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ, -ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΚΑΚΟΗΘΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, γιατί δεν έχω βάρκα. Παραθερίζω στα Καμένα Βούρλα και ξέρω ότι κινδυνεύω να με σφάξουν οι βάρκες την ώρα που κολυμπάω. Σε όλες τις παραλίες των ΚΒ είναι αραγμένες βάρκες διάσπαρτες και σε απόσταση λίγων μέτρων από την ακτή. Κάτι πρέπει να γίνει μ΄αυτές πριν είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Προς 10.23, φίλε έχεις απόλυτα δίκιο.
Να σου πω, τι έκανε κάποιος, κάποτε.
Πήρε τους αριθμούς από τις αραγμένες βάρκες στην παραλία και τις έδωσε στο Λιμεναρχείο. Εκείνο, poy έχει τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις τους, τους ενημέρωσε εγγράφως, σε χρόνο Χ, να μετακινήσουν τις βάρκες τους από την αιγιαλό-παραλία. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας , παρουσία του Λιμεναρχείου, σαν γρι-γρι τις μετέφερε, δια θαλάσσης, στον Φλοίσβο.
Το ίδιο πρέπει να γίνει και γιαυτούς που τις έχουν κοντά στην ακτή και εμποδίζουν, χρόνια τώρα, τους κολυμβητές. Νομίζω ότι η απόσταση του ρεμέντζο από την ακτή πρέπει να είναι στα 100 μ και σε βάθος βυθού Χ μέτρα. Εάν δεν τις μετακινήσουν τότε κόψιμο των σχοινιών και πρόστιμο.
Ο Δήμος πρέπει να δράσει και την διαδικασία ανάθεση – μίσθωση, για τις πλωτές εξέδρες, να μην την ξεκινάει τον Αύγουστο όπως το 2014 και 2015.
Χρόνια Πολλά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει ότι είχε κάνει συμφωνία ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης με τον κ. Υφαντή και τον κ. Μακρυνίτσα πριν τις εκλογές για να μπει ο κ. Μακρυνίτσας στο ψηφοδέλτιό του ως Αντιδήμαρχος και με την προυπόθεση ότι δεν θα πειράξει τους ερασιτέχνες ψαράδες , τότε έχει δίκιο ο κ. Υφαντής και ο κ. Συκιώτης θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες παραβίασης της συμφωνίας που έκανε με τον κ. Υφαντή !!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αν είχε γίνει συμφωνία μεταξύ του Δημάρχου κ. Συκιώτη και του κ. Υφαντή- κ. Μακρυνίτσα για την Αντιδημαρχία και το Λιμάνι

εδώ είναι ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης και ο κ. Μακρυνίτσας Αντιδήμαρχος ων ,

και μπορεί να ερωτηθούν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης, όπου θα πάρουν θέση διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας τον κ. Υφαντή ......

για να μαθαίνουν και οι Δημότες τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του

Ανώνυμος είπε...

11,34 μήπως εχουμε μια επανάληψη προεκλογικής συννενοησης οπως με τον παπαναγιωτου που
και εκει δεν αποδείχθηκε τίποτε,και αν πράγματι ο υφαντής ρυθμίζει τις δημοτικές εκλογες
επειδη παιρνει ενα μικρόφωνο να καλοσορίζει τότε να απαντήση ο μακρυνίτσας για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ωστε ετσι Δήμαρχε,πούλαγες φύκια για μεταξωτες κορδέλες.
Από την μία κορόιδευες το κόσμο οτι ο παπαναγιώτου ήταν τρισκατάρατος και δεν τον ήθελες αλλα εκλεινες το μάτι στα ορφανά του και απο την άλλη εδενες τον γαιδαρο με την κοινοπραξία υφαντή-μακρινίτσα, με αντάλαγμα το λιμάνι να το εδινες στη συμορία.Τώρα τα εσπασες και μ'αυτούς,γάτα με πέταλα δικέ μου.ε ρε ερμε παταριά με ποιον πήγες να τα βάλης., με τον ντον κορλεονε τον νονο.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που λετε για συμφωνια Συκιωτη - Μακρυνιτσα - Υφαντη, απο που το ακουσατε? Απο τον "κυριο" Υφαντη μηπως? Γιατι και ο Συκιωτης και ο Μακρυνιτσας το διαψευδουν κατηγορηματικα.
Ο Υφαντης εμφανιστηκε ως κολητος του Δημαρχου στην αρχη νομιζοντας οτι θα ελυνε και θα εδενε στο λιμανι, αλλά δεν του βγηκε με τον δημαρχο μιας και καταλαβε το ποιόν του νωρίς και τον εκανε περα. Πιστευο ότι ο "κυριος" Υφαντης έκανε το κυκνειο ασμα του, τα Θεοφάνεια και απο τωρα ο κατηφορος. Δυστυχως έχει παρει στον λαιμο του και τον προεδρο τον Στελιο Αδαμ.

Ανώνυμος είπε...

Με βάσει την Υπουργική απόφαση της σύμβασης παραχώρησης από 9-6-2015 του Λιμανιού στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, θα έπρεπε ο Δήμος με βάσει το άρθρο 4 της σύμβασης όπως αναφέρεται σε αυτή

<< Εντός οκταμήνου από την Υπογραφή της παραχώρησης , ο φορέας διαχείρισης υποχρεούται να υποβάλει στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού το σύνολο των εγγράφων, μελετών και λοιπών δικαιολογητικών που ορίζονται στην υπ΄ αριθμ. 11214/6-8-2012 Υ.Α >>.

Ο Δήμος μέχρι σήμερα έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τον Νόμο για να πάρει την αδειοδότηση εκμετάλλευσης του Λιμανιού ???

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα !!!!

Ούτε το φυλάκιο στην είσοδο του λιμανιού κόστους 2000 ευρώ δεν έχει κάνει που προβλέπεται από το άρθρο 5 στης σύμβασης.

Το μόνο που λέει ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης για το Λιμάνι και ο Αντιδήμαρχος κ. Μακρυνίτσας που είναι και ο εισηγητής , είναι να το επι νηκιάσουν σε ΙΔΙΩΤΗ τον οποίο έχουν και έτοιμο.

Ο Νόμος 4070/12 Άρθρο 162 λέει ότι ο διαχειριστής του Τουριστικού Λιμένα (στην περίπτωση μας ο Δήμος) δικαιούται να παραχωρεί σε τρίτους διαρκή η πολυετή ενοχικά δικαιώματα, είτε για επιχειρηματικές δραστηριότητες σε σκάφη αναψυχής που ελλιμενίζονται εντός της ζώνης του Τουριστικού Λιμένα είτε για την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων της χερσαίας ζώνης του ( ιδίως μίσθωση ή παραχώρηση εκμετάλλευσης εστιατορίων, μπάρ, τουριστικών καταλυμάτων, οικιών, διαμερισμάτων, σταθμού ανεφοδιασμού) είτε τέλος για επιχειρηματικές δραστηριότητες στο σύνολο του Τουριστικού Λιμένα ( πάρκινκ κ.α )

Δικαιούται ο Δήμος να παραχωρεί σε τρίτους δικαιώματα, αφού όμως προηγουμένως έχει πάρει την άδεια λειτουργίας ως Τουριστικό Καταφύγιο.

Μέχρις ότου ο Δήμος να πάρει την άδεια λειτουργίας του Λιμανιού ως Τουριστικό Καταφύγιο δεν μπορεί να το παραχωρήσει σε κανένα ΙΔΙΩΤΗ το ΛΙΜΑΝΙ .

Γιατί απλούστατα δεν έχει άδεια ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ το ΛΙΜΑΝΙ .


Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ;
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΟΤΑΝ ΡΟΥΦΙΞΕ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Συκιώτης και ο κ. Μακρυνίτσας μπορεί να τον διαψεύδουν τώρα …….

Έλα ντε που ο κ. Υφαντής κρατάει όμως από το Ρεγκίνι και τους έχει μαγνητοφωνήσει για τις συμφωνίες του που έκανε μαζί τους.

Θα του δώσουν δε βήμα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν έλθει το θέμα προς συζήτηση να τους βγάλει στον αέρα και τηλεοπτικά και ακουστικά μέσα από το κανάλι του Δήμου.

Τότε να δούμε πως θα τον διαψεύσουν ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Μακρυνίτσας !!!!!

Τι θα πούνε ότι τους ντουμπλάρισε την φωνή ….

Αναμένομε την συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ενημέρωση και των Δημοτών για το Λιμάνι

Ανώνυμος είπε...

Μα ακόμη, αν δεν γίνουνε τα απαιτούμενα έργα στο Λιμάνι που προβλέπονται στην Υπουργική απόφαση ,

δεν έχει παραχωρηθεί ούτε στο Δήμο επίσημα με αυτά που προβλέπονται στην Υ.Α ,

και αυτοί σκέφτονται να το δώσουν στον Ιδιώτη χωρίς να πάρει άδεια το Λιμάνι .

Πρόκειται μάλλον για λοξούς.

Τα 110.000 ευρώ η προηγούμενη Δημοτική Αρχή που έδωσε για την αγορά οικοπέδου, τα έδωσε για πλάκα ή τις περισσεύανε .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Σ.
Η δημοσίευση της συνεδρίασης του Δ.Σ το απόγευμα της 15/01/2016, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, την Παρασκευη, 15/01/2016 - 11:00
Λίγη προσοχή, προς τους πολίτες για την ενημέρωση , εκ μέρους σου, δεν θα πείραζε.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσίευση των θεμάτων στη ιστοσελίδα του Δήμου είναι Θέμα και ευθύνη της κοκκινομάλας αναπληρώτριας Δημάρχου... (δεν εννοώ την Κυρία Φρόσω).

Ανώνυμος είπε...

@7:36 18.1.16 έβγαλες το πόρισμα εσύ για ένα από τα 10 άτομα που κρατάνε όσο γίνεται όρθιο το δήμο!!! χαλάλι σου!!!

Ανώνυμος είπε...

@3:07 20/01/2016 Όσο για τα 10 άτομα του Δήμου που τα είδες? η Νικολούλη είσαι? φρόντισε για αυτό ο Τέτρι με τις απανωτές μετατάξεις του αποψιλώνοντας απο προσωπικό τον Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

@9:04 20-1-16... μάλλον εσύ έχασες την όραση σου και δε τα βλέπεις τα 10 άτομα... τα περί αποψίλωσης να τα σκεφτείς με την ακόλουθη παράμετρο: δε πας εσύ στη ξάνθη π.χ. με 900 ευρώ (τότε) μισθό και 350 ενοίκιο που θέλετε οι κ.β.???εεε???

Ανώνυμος είπε...

@10:02 Λουτρόπολη στο κέντρο της Ελλάδας και λίγα είναι τα 350 ευρώ ενοίκιο για εμάς τους Καμμενοβουρλιώτες όσον αφορά τα περί 900 ευρώ εαν δεν τους έφταναν ας μη διοριζόντουσαν επιλογή τους ήταν, φερέφωνα του Τέτρι αποψιλώσατε το Δήμο και έχετε και θράσος να μιλάτε...

Ανώνυμος είπε...

@10:41 όχι 350 500 έπρεπε να ναι!!! τα περί φερεφώνου επιστρέφονται στους χουντο-τουρίστες!!! ξέρεις εσύ!!!

Ανώνυμος είπε...

ποια φερεφωνα?τι λες ρε βλαμενε?ποιες μεταταξεις?ειστε δημοτικη αρχη ρε ηλιθιεκαι δεν κανετε ουτε τα βασικα...ουστ βλακα

Ανώνυμος είπε...

@11:49 Τα ηλιθιε και βλακα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να στα επιστρεψω (ειναι ευθυνη του μπλογκερ)...κρινεσαι απο τα λογια σου οπως και απο τις πραξεις σας που σαν προηγουμενη δημοτικη αρχη με τις μεταταξεις αποψιλωσατε εναν Δημο εσεις και η παραταξη σας. όσο για τα νέυρα ξυδακι κανει καλο...αν δεν στο εχουν πει...φιλε και συνδημοτη.

Ανώνυμος είπε...

η ΄΄αποψίλωση΄΄ που επικαλείσαι έγινε προ 2-3-4 ετών... επί των φρέσκων φρούτων θα μας πεις τίποτα?? π.χ. για το λιμάνι πως τα βλέπεις? θα δουλέψει σε 2 καλοκαίρια από τώρα? για τα κουτσομπολιά περί των σκουπιδιών θα μας πεις τπτ???

Ανώνυμος είπε...

απο το σχολιο του 2.51, που αφορα την πολιτικη ευθυνη της ενημερωσης των προσκλησεων του προεδρου στην ιστοσελιδα του δημου,ας αναλογισθειτε σε ποιο επιπεδο διαλογου φθασατε,φοβερο επιπεδο πολιτικου διαλόγου.
εχω την εντυπωση μπλογκερ οτι το σχολιο του 8:59 μ.μ., Ιανουαρίου 20, επρεπε ηδη να το εχεις διαγράψει αυτεπαγγελτως.
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...


O Δήμος δεν διοικείται με αναρχία αλλα συντεταγμένα ,οποιος και να είναι ο Δήμαρχος,
βέβαια η αναδιανομή των εισροών εξυπακούεται οτι καθορίζεται απο την διοίκηση και οχι απο κοκκινοχειλούδες που τραγουδουν το ΑMADO MIO.

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες,για να δουμε τι προτασεις εχετε;;;; Εχετε κοτσια να διαβασετε και να γραψετε κατι πέραν των υβριστικων σχολίων.
Μπλόγκερ ανοιξε μια σελιδα διαβούλευσης και εσυ.
Σχολιο που αφορά τον Προεδρο, γιατι μόνο στο πρωτοκολλο του Δήμου οι προτάσεις και οχι στην ιστοσελιδα του Δήμου, αφου προβλέπεται και το γραφεται;;;;
Η προθεσμια ειναι ΜΟΝΟΝ 12 ημέρες ;;;;;;

ANTIΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟΥ 2015-2020
4. (3).Το εγκεκριµένο από το δηµοτικό συµβούλιο κείµενο στρατηγικού σχεδιασµού, τίθεται προς συζήτηση στη ∆ηµοτική Επιτροπή ∆ιαβούλευσης (άρθρο 76 ν.3852/2010), και παράλληλα δηµοσιοποιείται για διαβούλευση τουλάχιστον επί δύο (2) εβδοµάδες, µε καταχώρηση στην ιστοσελίδα του δήµου, καθώς και µε κάθε άλλο πρόσφορο µέσο. Κατά τη διάρκεια της δηµοσιοποίησης υποβάλλονται προτάσεις, εγγράφως ή ηλεκτρονικά."
Στις παρ.4 και 5 του άρθρου 86 του Ν.3852/2010 ορίζονται τα εξής:
"4.Το συµβούλιο της δηµοτικής ή τοπικής κοινότητας µε απόφαση που λαµβάνεται ένα µήνα τουλάχιστον πριν την κατάρτιση του επιχειρησιακού και τεχνικού προγράµµατος του δήµου,εισηγείται στην εκτελεστική επιτροπή µε σειρά προτεραιότητας, ανάλογα µε τον επείγοντα χαρακτήρα των αναγκών των κατοίκων της περιφέρειάς του και τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη, τις δράσεις που πρέπει να περιλαµβάνει το επιχειρησιακό πρόγραµµα του δήµου και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν.
5.Στη συνεδρίαση του συµβουλίου της δηµοτικής ή τοπικής κοινότητας για τη λήψη των αποφάσεων της προηγούµενης παραγράφου, καλούνται οι κοινωνικοί φορείς της περιφέρειάς της δηµοτικής ή τοπικής κοινότητας, προκειµένου να υποβάλλουν τις προτάσεις τους. Εάν το συµβούλιο της δηµοτικής ή τοπικής κοινότητας δεν υποβάλλει εισήγηση εµπρόθεσµα στην εκτελεστική επιτροπή,το σχέδιο του επιχειρησιακού και τεχνικού προγράµµατος του δήµου καταρτίζεται χωρίς αυτήν."
Στη συνέχεια η υπηρεσία προγραµµατισµού του ∆ήµου Μώλου Αγίου Κων/νου, αφού συγκέντρωσε τα απαιτούµενα στοιχεία από τις υπηρεσίες του δήµου, των νοµικών προσώπων του, καθώς και τις εισηγήσεις των συµβουλίων των δηµοτικών ή τοπικών κοινοτήτων του δήµου προς την εκτελεστική επιτροπή σχετικά µε την υφιστάµενη κατάσταση και τις προτάσεις τους για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του δήµου, συνέταξε σχέδιο στρατηγικού σχεδιασµού του δήµου, το οποίο υπέβαλε στην εκτελεστική επιτροπή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕ ,ΒΑΡΒΑΡΕ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΕ ΤΥΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΥΓΜΑΙΕ,ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

χαχα!! φωτογραφικό το σχόλιο του 9:57.. δεν είναι και πολλοί οι πυγμαίοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ενα υφαντη θελετε ολοι σας να συνελθετε που θα κανετε δημαρχια εσεις,ουστ γιδοβοσκοι.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Υφαντής δείχνει ότι μπορεί να βάλει μια τάξη στο Δήμο και το Λιμάνι .

Για αυτό στις επόμενες εκλογές όλοι ψηφίζουμε Υφαντή για Δήμαρχο !!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παδια οταν ο Υφαντης βγηκε στην τηλεοραση ειπε για σκελετους ζουμποντας τα μαγουλα ή
μιλησε για την γκραν κασα το κουμπαρο του δημαρχου

Ανώνυμος είπε...

ΥΦΑΝΤΗ ΠΕς ΑΛΕΥΡΙ Ο πΑΤΑΡΙΑς ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα είναι άραγε ο εισηγητής στο Δημοτικό Συμβούλιο για να δοθεί το Λιμάνι σε Ιδιώτη ......

Ο Κ. Μακρυνίτσας ή ο κ. Αδάμ (ο κουμπάρος) ?????

Όποιος πάντως και αν είναι θα τους στολίσει κανονικά ο κ. Υφαντής στην κοπή της Πίτας των Αλιέων !!!!

Και να ετοιμάζονται για τις επόμενες δημοτικές εκλογές έχοντας απέναντι τους τον κ. Υφαντή !!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΚΕΛΕΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣΗΣ Η Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΚΡΑΝ ΚΑΣΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Ο ΥΦΑΝΤΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΤΑΠΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟ ΨΑΡΗ ΑΛΟΓΟ ΣΕ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΕΔΩ ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥΡΙΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑΜΩΝΩΝ ΜΕ ΘΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΚΟΨΗΣ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΕ ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Υφαντής έχει βγάλει 4 -5 συνεχόμενους Δημάρχους και δεν θα μπορέσει να βγάλει τον εαυτό του !