24 Ιανουαρίου 2016

Στρατηγικος Σχεδιασμός (Α΄ Φάση) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου 2015-2019

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαβούλευση Στρατηγικού Σχεδιασμού Ε.Π. 2015-2019

Διάρκεια: Από Πέμπτη, 21/1/2016 έως Τετάρτη, 3/2/2016

Θέτουμε σε διαβούλευση το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α΄ Φάση) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου 2015-2019, και καλούμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς-πολίτες, να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου εντός της καθορισμένης διάρκειας.

Διαβάστε εδώ...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 240 ΣΕΛΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Η δημαρχαρα παντως ξερω οτι οταν του το πηγαν να το διαβασει ειπε
Αι γαμησ`ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του ΔΗΜΟΥ,
Τι μας έχετε βγάλει στο διαδίκτυο και πρέπει μεχρι την Τετάρτη να υποβάλουμε προτάσεις;;
Τον στρατηγικό σχεδιασμό ή το Επιχειρησιακο Πρόγραμμα ;; Εάν έχετε συντάξει το επιχειρησιακο τότε που είναι ;;;γιατι στην σελιδα 23 , γράφετε.
« Αναλυτικότερα, σύµφωνα µε το άρθρο 2 του Π.∆. 185/2007 (Α΄221)
«το εγκεκριµένο από το∆ηµοτικό Συµβούλιο κείµενο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, δηµοσιοποιείται για διαβούλευση, τουλάχιστον επί δύο (2) εβδοµάδες, µε καταχώρηση στην ιστοσελίδα του ∆ήµου, εάν υπάρχει, καθώς και µε κάθε άλλο πρόσφορο µέσο.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου δηµοσιοποίησης υποβάλλονται προτάσεις, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, από τα τοπικά ή διαµερισµατικά συµβούλια, από πολίτες ή ενώσεις πολιτών και από τοπικούς κοινωνικούς και οικονοµικούς φορείς».
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

<<Επιπρόσθετα, µε απόφαση ∆ηµάρχου µπορεί να οργανωθεί ηµερίδα, θεµατικές συναντήσεις,δηµόσια συζήτηση και όποια άλλη ενέργεια διαβούλευσης κρίνεται αναγκαία. Στο πλαίσιο της διευρυµένης ∆ηµόσιας ∆ιαβούλευσης, προτείνεται να:
Α) δηµοσιευτεί στον τοπικό Τύπο περίληψη του Επιχειρησιακού Προγράµµατος του ∆ήµουκαι πρόσκληση των πολιτών να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.
Β) δηµοσιευτεί στον διαδικτυακό τόπο του ∆ήµου το πλήρες κείµενο της πρώτης φάσης του Επιχειρησιακού προγράµµατος, το πρόγραµµα της ∆ηµόσιας ∆ιαβούλευσης και το ερωτηµατολόγιο στο οποίο θα καλούνται να συµπληρώσουν οι πολίτες και να το στείλουν στο ∆ήµο ηλεκτρονικά ή ταχυδροµικά.»
ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ Η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;