24 Οκτωβρίου 2015

Λίγοι αποφασίζουν για τους πολλούς, πίσω από κλειστές πόρτες, οι ίδιοι λίγοι που στιγμάτισαν με καταστροφικές επιλογές και αποφάσεις τον τόπο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Οκτώβριος του 2015 Δημοτικό Διαμέρισμα Καινουρίου του Δήμου Μώλου - Αγ. Κων/νου, φήμες, διαρροές, συζητήσεις για μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων στο κτήριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Ενημέρωση απούσα, για μια ακόμη φορά λίγοι αποφασίζουν για τους πολλούς, πίσω από κλειστές πόρτες, οι ίδιοι λίγοι που στιγμάτισαν με καταστροφικές επιλογές και αποφάσεις τον τόπο τα τελευταία χρόνια. Αποκλείουν οποιαδήποτε εναλλακτική και θεωρούν τα πάντα τελειωμένα, γίνετε εν κρυπτό Τοπικό Συμβούλιο αποφασίζει και γνωμοδοτεί προς το Δήμο, ο οποίος με τη σειρά του δεν δημοσιοποιεί ως όφειλε τις προθέσεις του.

Παπαγαλάκια( τα γνωστά) προπαγανδίζουν δεξιά κι αριστερά ¨πληροφορίες¨, πολυδύναμο Τμήμα, ασφάλεια, οικονομική ανάπτυξη αποκλεισμός εναλλακτικών προτάσεων για χώρους και κτίρια με σαθρές, αίολες δικαιολογίες. Όλοι έχουν ¨πληροφόρηση από μέσα από ψηλά¨, η κοινότητα δεν έχει λόγο - αυτό στον τόπο μας λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση!!! – ο κόσμος μπερδεμένος και για μια ακόμη φορά χωρισμένος στα δυο. Η Αστυνομία - καλή ή κακή – σαν υπηρεσία καλό θα είναι να παραμείνει στον Δήμο μας ( χωρίς εκβιαστικά διλλήματα τύπου : ¨ ή μου βρίσκεται χώρο δωρεάν για μετεγκατάσταση ή φεύγω¨ ), όπως και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, ακόμη κι αν εγκατασταθεί στο χωριό μου αν αυτό κριθεί απαραίτητο, είτε κάποιος είναι υπέρ, είτε κάποιος είναι κατά απλά γίνεται αντιληπτό ότι για πολλούς, έστω και σε συμβολικό επίπεδο είναι κάτι που τους δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας.

Το ζητούμενο είναι όλοι μαζί, ενημερωμένοι με ηρεμία, δημοκρατικά να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά και με ευθύνη να αποφασίσουμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλες τις πιθανότητες που θα διευκολύνουν το σήμερα και θα διαμορφώσουν τα αύριο του τόπου μας.

Αυτό που εγώ ζητώ – εκφράζοντας καθαρά την προσωπική μου άποψη – αλλά όχι μόνο για μένα είναι να μην αχρηστευτεί το μοναδικό κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου ( παραχωρώντας το για Αστυνομικό Τμήμα ), το μόνο κτίριο που μπορούμε όλοι μας να χρησιμοποιούμε για ότι έχει σχέση με τα πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα του χωριού μας, το μόνο κτίριο που μπορεί σαν εφαλτήριο να λειτουργήσει προσφερόμενο για πολλαπλές χρήσεις και στο μέλλον.

Δυστυχώς οι τοπικοί άρχοντες για μια ακόμη φορά ¨ έδρασαν¨ υπογείως με ιδιοτέλεια και φαντασιονόμενοι ψηφοθηρικά ωφέλει, κατώτεροι της αποστολής τους και των περιστάσεων. Ντροπή τους.

 Παπαλελούδης Κώστας
 (email: kpapalel@yahoo.gr ).

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούει φίλε. Και εγώ διαφωνώ με την μετεγκατάσταση της αστυνομίας στον μοναδικό χώρο που υπάρχει για τον πενιχρό πολιτισμό που υπάρχει στο χωριό μας. Άλλωστε δεν μπορώ να φανταστώ να κάνουμε πανηγύρι στην πλατεία και μέσα από τα παράθυρα στα κρατητήρια να φωνάζουν οι κρατούμενοι. Νομίζω ότι τα Καμένα μπορούν να βρούν την λύση και να διαθέσουν κάποιο χώρο ή έστω να γίνει διαίρεση του Κέντρου Υγείας που ούτως ή άλλως κάθετε ως κτήριο !

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ
Εχω δυσκολία να παρακολουθήσω το σκεπτικό κάποιων.
Δεν θέλουν δήθεν προσχηματικά την Αστυνομία στο χωριό τους το Καινούριο , θετοντας ως εμπόδιο το κτηριακό οταν,ξέσκισαν κάθε εννοια λογικής για να πάει το Κεντρο Υγειας διπλα στα μαντριά που θα φευγανε και τελικα εφυγε εκείνο.
Τώρα εχοντας τις ενοχες το διχοτομούν κιόλας,και στο τέλος θα το προτείνουν για αποθήκη των αγροτικών λιπασμάτων .
Αυτό ειναι ντροπή και ονειδος κ.Παπαλελούδη να υπάρχουν συνδημότες στον Καλλικρατικό Δήμο της νοοτροπίας αυτής.
Εγκαλείτε τον Δήμο στην τάξη και όχι τους τοπικούς εκπροσώπου σας,που θα είχαν
το δικαίωμα της γραπτής γνωμοδότησης και αντίρρησης,ενώ για τον τελικό αποδέκτη
των καθαρών λυμάτων των Καμενων Βουρλων είχατε φάει τα λυσακά σας να μήν ελθουν στον Βοάγριο,γιατί δήθεν θα μύριζαν.
Μήπως πρέπει να θυμίσω πόσο συμβάλατε ως τοπική κοινωνία Καινουρίου στην ανακοπή της επενδυσης Ιατρικής Αποκατάστασης Ατυχημάτων στα διοικητικά σας όρια με την φαιδρή αιτιολογία "ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ".
Αν κ. Παπαλελούδη εσεις και το χωριό σας λειτουργείτε "αλα κάρτ" και σύμφωνα με
παρωχημένες αντίληψεις του τύπου κοινότητας ΖΕΦΥΡΙΟΥ φυσικά και θα επιτύχετε του σκοπού σας.
Να γνωρίζετε βέβαια κάτι οτι είστε μικρό πολιτικό μέγεθος σε σύνολο Δήμου και δεν συνάδει η
διαχρονική αμετροέπεια της περιοχή σας με το πρώτο.

Ανώνυμος είπε...

Μια ενναλακτική λύση για την μεταφορά του Αστυνομικού τμήματος σε δημόσιο κτίριο αλλα χωρις αυτο να φυγει απο τον Δήμο μας θα ηταν η μεταφορά του Α.Τ. Καμένων Βούρλων στο κτίριο του Ο.Τ.Ε. στον Αγιο Κων/νο το οποιο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο και το οποίο σήμερα ρημάζει.
Ετσι θα καλυφθούν οι ανάγκες σε φύλαξη και του Αγίου Κωνσταντίνου αλλα θα βρίσκεται και σε απόσταση 5 λεπτων απο τα Καμένα Βούρλα. Θα προτιμούσα βεβαια η υπηρεσία να παραμείνει στην πόλη μας αν αυτο ηταν εφικτό.......

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτεινω μια πιο συνολική προταση

1]Στο κτηριο του πρωην Ειρηνοοδικειου στο Μώλο μία ενιαια ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για ολο τον Δημο.

2]Μια στελεχωμένη επαρκώς ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην ιδιοκτησία της στο
πρωην κτηριο της Αγροτικής.

3] Το ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ στο κτηριο του ΟΤΕ στον Αγιο με την ευγενική δωρεαν παραχωρηση απο την
Ντοιτσε Τελεκομ για 100 χρονια ως χρησιδάνειο στον Δήμο.

4] Στον πολυχώρο του Δημ, Σχολείου του Καινουρίου,το γυμνασιο των Καμένων με την προσθήκη
των λυωμένων αιθουσών[toll].

5] Το πρώην κτηριο του Κεντρου Υγείας να διατεθεί στο υπουργείου Δκαιοσύνης για χρήση
Φυλακών Υψιστης Ασφαλείας με μόνη απαίτηση για προσληψη φυλάκων απο το χωριό Καινούριο.

6] Μεταφορά στο πρωην πρατηριο καυσίμων Καραγκούνη τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής

7]Η μεταφορά των γραφείων του Δήμου στο Μώλο εκτος αυτό του Δήμαρχου θα αποσυμφορίσει
χώρους για τους συλλόγους οπως Ξενοδόχων,ενεργών δημοτών που με την γειτνίαση τους αυτη
θα μπορούν να τον επηρεαζουν αναπτυξιακά.

Με λίγες καταλληλες κινήσεις θα υπάρξει οικονομία κλίμακος προς οφελος
του Δημοσίου Ταμείου και παραλληλα οι τοπικές κοινωνίες θα επανέλθουν στην κανονικότητα
που είχε διαταραχθεί με την υπερσυγκέντρωση στο κέντρο [Καμένα Βούρλα].
Το όφελος για την Λουτρόπολη θα είναι μακροπρόθεσμο απο την έλλειψη κυκλοφοριακού φόρτου
των πάσης φύσεως αγροτικών αυτοκινήτων επι της τουριστικής παραλιακης οδου και η εξ αυτου επανιδρυση του χαρακτηρισμού της ως θερέτρου.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο δήμος παραχωρήσει κάποιο κτίριο, αυτό θα πρέπει να ανήκει στον Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου ιδιοκτησιακά και όχι απλός να είναι στα όριά του. Τα κτίρια που αναφέρουν οι προηγούμενοι δεν ανήκουν στον δήμο. Το Ειρηνοδικείο π.χ. ανήκει στο υπουργείο δικαιοσύνης, το Κέντρο υγείας στο υπουργείο Υγείας, το κτίριο του ΟΤΕ στον ΟΤΕ, το πρατήριο Καραγκούνη στα Ελληνικά Πετρέλαια.
Τα μόνα κτίρια που ανήκουν στο δήμο και μπορούν να προσφερθούν προς χρήση από την αστυνομία είναι τα παλιά δημοτικά σχολεία του Μώλου και Καινούριου.

Ανώνυμος είπε...

Αν τελικά ευδοκιμήσει και εγκριθεί η μεταφορά στο παλιό δημοτικό σχολείο του Καινουρίου, είναι κρίμα που θα εκλείψουν οι φιέστες και οι χοροί τον 15Αύγουστο που όντως αποτελούν σοβαρή πολιτιστική δράση αυτών που ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο χωριό.....
Μα είναι ποτέ δυνατόν??
Η πενιχρή, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε νωρίτερα, πολιτιστική δράση του χωριού, συνοψίζεται στις χοροεσπερίδες που γίνονται σε αυτό το σχολείο..... και σε κάποιες εκθέσεις βιβλίου που φιλοξενεί η πλατεία του χωριού.
Οπότε και φαντάζομαι πως δεν υπάρχει επί της ουσίας κανείς σοβαρός λόγος και κανείς λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος που δε θα ήθελε το τμήμα στο δημοτικό σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

τσακιστε αργα και μεθοδικα καθε τι που εχει μεινει,με δουρειο ιππο τον Καλλικράτη,
εμαθα οτι και η Γαληνη τα πανελληνια συνεδρια θα τα πρωτεινει για να γινονται στο
ριτζερι, ουστ παλιοσυνέδρια.

Ανώνυμος είπε...

@ 4:31 αφού μοίρασες τα κτίρια που ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στο δήμο είπες να δώσεις και γραφεία σε ξενοδόχους, ενεργούς, ανενεργούς κλπ... ωραία τακτική!!!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε δεν είναι Απολυτο ,ολα ειναι Σχετικά και ανάλογα τον βαθμό ετοιμότητος στην εκτακτη
ανάγκη, φίλε 8.05.
Η δυσκοιλιοτητα η δικιά σου είναι ενδεχομένως ευκοίλια στον αλλον,αλλιως ο Τετρι
αλλιώς ο Κοτζακ,αλλιώς ο φλωρακοφακίρης και αλλιως ο Μπεζατοκαραμανώλης.
Θα συμφωνούσα σε κάτι που πλησιαζει το απόλυτο και αυτό είναι το Συμφερον,
ολα για το Συμφερον.
Ετσι ο Χαρίλης θα χάσει το ενοίκειο,που για αυτό επενδυσε στο κτηριάκι,
τα Καμένα θα νιώσουν ανασφάλεια και ενδεχόμενα αποεπένδυση,
στο χωριό Καινούργιο ψοφάει η κότα για καλαμπόκι ,ο Αγιος θα αποκτήσει
μεγαλύτερη απόσταση,ο δε Μώλος θα λέγεται εφ'εξής Μώ[λ]νος.
Αρα εδώ παιζονται συμφέροντα και δοθείσης της ευκαιρίας αλλοι θα χάσουν
και αλλοι θα κερδίσουν.
Η λύση συνολικά είναι οι διαφορες υπηρεσίες να βρίσκονται εντος του πολεοδομικού ιστου της Λουτρόπολης με σκοπό να προστατευονται απο την δυναμική αυτής,είδατε την κατάληξη του
Κέντρου Υγείας.

Ανώνυμος είπε...

σχετικό είναι ότι από όλα τα κτίρια που αναφέρονται μόνο το πρώην δημοτικό καινουρίου είναι ιδιοκτησία του δήμου;; αποφασίζεις για τις ιδιοκτησίες των άλλων; όπως και τις ιδιοκτησίες του ταιπεδ;;

Ανώνυμος είπε...

Τ ο θέμα είναι να μη φύγουν υπηρεσίες από το Δημο.Το που θα εδρεύουν δεν είναι και τόσο μεγάλο θεμα.Εξαλου ο Δήμος περιλαμβάνει και το Μώλο και τον Αγ.Κων/νο.Λογικες τοπικιστικού χαρακτήρα όλα στα Καμένα δεν είναι ότι καλυτερο.Εξαλου αυτόν τον τοπικισμό των πληρώσαμε κάποτε με τη διαμάχη Καμένων Μώλου για το που θα γίνει το Κέντρο Υγειάς και τελικά δεν έγινε πουθενα.Χρειαστικε να περάσουν τόσα χρόνια να γίνει (έστω όπως έγινε)Το ότι δεν δουλεύει δεν φταίει η χωροταξία αλλά άλλοι παραγοντες.Οπως και για τον Βιολογικό που δεν δέχτηκαν οι Καινουργιουτες τα λύματα δεν ισχιει.Απλα υπήρχε οδηγία από την Ευρωπαϊκή Ένωση να μη χύνονται λύματα τέτοιου τύπου σε κοίτες ποταμων.Οπως επίσης υπήρχε οδηγία να μη γίνονται Βιολογικοί Καθαρισμοί σε υδροφόρους ορίζοντες ιαματικών νερων.Απλα κάποιοι το καταλάβαν αργα.Οσο για τους φίλους Καμενοβουρλιωτες-Καριωτες καλό θα είναι να δουν τι πραγματικά οδήγησε τον τόπο και τη Λουτρόπολη εκεί και μετά να αρχίσουν τους τοπικισμους.Οι έδρες και τα ονόματα του δήμου είναι δευτερευωντα.Αλλα πρέπει να λυθούν πρωτα.Και δυστυχώς αυτά είναι αποτελέσματα κακών διαχειρίσεων και πολιτικών όταν τα Καμένα ήταν αυτούσιος δήμος και όχι Καλικρατικος.

Ανώνυμος είπε...

γεια στο στόμα σου 10:09!!!!

Ανώνυμος είπε...


ΚΥΡΙΕ ΕΚΕΚΡΑΞΑ ΠΡΟΣ ΣΕ.... ΔΩΣΕ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΟΙ.
ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΟΝ ...ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
ΚΥΡΙΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

οι πάμπολλες βδέλλες αφού του μοίρασαν υποσχέσεις,,, τώρα απλά του ρουφάνε το αίμα.. με πρώτο βιολί το...μπασκετμπολίστα!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο συλλογος κυμα εχει κανει παρανομη καταληψη στο κτηριο του Δημοτικου σχολειου Καινουριου?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

-Ιδου γαρ εν ανομίαις συνελήφθησαν.
-Ελεησον με Κυριε κατα το μέγα ελεος σου...αξαλειψον το ανομημα τους.
-Κύριε την ανομία τους αυτοι δεν γιγνώσκουν,και η αμαρτία τους ενώπιον τους εστι διαπαντός.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί
Το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις είναι λογικό και απολύτως θεμιτό. Καταθέστε τις απόψεις σας χωρίς περιττούς χαρακτηρισμούς.

Ανώνυμος είπε...

-ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΣΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ (ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ) ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΣΙΜΟ? Η ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ... Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ... Η ΟΛΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ... ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορουσε να κανει και αλλοιωσ ο πολυς τριανταφυλλης γιατι ο γιαννακοπουλος απο οτι ακουγεται ειχε στα χερια του φωτοτυπιες απο το βιβλιο καυσιμων,και φωτοτυπιες απο τα δελτια αποστολης του προμηθευτη για το συγκεκριμενο μηχανημα εργου που πηγαν στον επιτροπο.γι αυτο αλλη φορα η γλωσσα μετρημενη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΕΨΙΑ;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ;
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΤΕΤΡΙ-ΦΛΩΡΑΚΗ -ΦΑΚΙΡΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ. ΠΑΝΤΡΑΣ(ΚΟΙΝΩΣ ΡΟΥΛΗΣ ),Ο ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΡΙΤΣΟΒΑΣ ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ... ΝΑΙ,,,ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΩΛΟ. ΤΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνατε ενα βασικο ζήτημα εσεις απο το Μώλο οτι ο νεος "οδικος χάρτης" για τα τοπικά εχει
τις εξής παραμέτρους:

α] Ο αγώνας θα ειναι μακράς απόστασης[πενταετία].
Β] Οι λαμβάνοντες μέρος θα αξιολογούνται βάσει και προθέσεων αλλα κυρίως πράξεων για
να λάβουν μετάλλιο [μετά αμειβής 800 ευρω περίπου ανα μήνα].
γ] Το Καινούργιο εδηλώθει ως νέα επιλέξιμη περιοχή ανάπτυξης [εις αντικατάσταση αυτής του Λογγού την περίοδο Τέτρι].
δ] Η μεταφορά του τεχνικού κλιμακίου του Δήμου στο Μώλο θα δώσει δυνατότητες ωρίμανσης
μελετών γιά την απορρόφηση του νέου ΕΣΠΑ 2016-2020 μέσω της νέας οδηγίας περί εταιρικότητας?
ε] Ο Αγιος και τα Καμένα θα αρκεσθούν εις την λίαν τιμητική προνομία να αποτελούν τόν
γεωγραφικό χώρο απο οπου θα αντλείται η Πραιτωριανή Φρουρα.του Δημάρχου.
ζ] Τα δε υπόλοιπα χωριά εφ'όσον δεν εχουμε εκτακτα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν ειρηνικά
να τροφοδοτούν τα ταμεία των σουπερ μάρκετ Γαλαξία.

Ανώνυμος είπε...

το παρόν σχήμα στη δημοτική αρχή είναι με επιεικέστατο χαρακτηρισμό τουλάχιστον ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ... όποιος θέλει ας προσθέσει....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ 2.15μμ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΟΡΙΖΕΣ ΑΥΤΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΙΑ;
Η ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ;
ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΗΣ;
ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ 'ΛΟΥΜΠΕΝ' ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΚΙΩΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ,
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΗ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η πολύ καθαρεύουσα είναι περιττή. Η παρούσα διοίκηση είναι για τα μπάζα. Όποιος θέλει ας μην προσθέσει αν τον καλύπτω.

Ανώνυμος είπε...

για τα μπάζα δε ξέρω αν είναι αλλά τα σκουπίδια δίπλα στο βιολογικό πολλαπλασιάζονται!!!
κατά τα άλλα ο στρουθοκαμηλισμός του χρήστη διτρόχων μη βενζινοκίνητων οχημάτων συνεχίζεται με την a la carte επίκληση των ιαματικών πηγών!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η χρηση ποδηλατων στα καμενα βουρλα δεν ειναι ακομη απαγορευμένη,και εφαρμοζεται σε ολες τις προηγμενες πολεις.Βρήτε αλλα χαρακτηριστικο ιδιωμα για να στηρίξεται κατηγορίες στη συμπυκνωμένη αηδία των δυο σειρών.

Ανώνυμος είπε...

για τη ταμπακέρα (σκουπίδια και χώματα) κουβέντα όμως.....

Ανώνυμος είπε...

Που θα μου πας ρε Κοτζακ θα σου τη φαω τη Δημαρχια οπως και ναχει,
αλλιως με βλέπω Καλογερο στο Αγιο Ορος,φτου.

Ανώνυμος είπε...

ο βιολογικός σε αυτή τη θέση μας ενοχλεί, τα σκουπίδια είναι χάρμα οφθαλμών!!!