20 Ιουλίου 2014

Βρέθηκε όπλο στο σπίτι συνεργού του Νίκου Μαζιώτη στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νέες εξελίξεις προκύπτουν από τη γιγαντιαία επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που έχει στηθεί σε ολόκληρη τη χώρα μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr σε διαμέρισμα στα Καμένα Βούρλα όπου διέμενε ο Γιώργος Πετρακάκος, συνεργός του τρομοκράτη βρέθηκαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα χασίς.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 35χρονος Γιώργος Πετρακάκος, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής ένταλμα σύλληψης, καθώς εμπλέκεται στις ένοπλες ληστείες σε τράπεζα της Ακράτας το 2012 και σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα το 2013, βρίσκεται πίσω και από την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά, το 2008. Μία απαγωγή την οποία οργάνωσε, ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Οπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο 35χρονος, το "δεξί χέρι" του τρομοκράτη, είναι το άτομο που κατηγορείται ότι έκλεψε αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες στην απαγωγή του επιχειρηματία. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί ερήμην, καθώς δεν παρέστη στο δικαστήριο.

Η εμπλοκή του 35χρονου, τόσο στις ληστείες, όπου "πρωταγωνιστούσε" ο Μαζιώτης, όσο και στην απαγωγή που οργάνωσε ο Παλαιοκώστας αποδεικνύει τη διασύνδεση της τρομοκρατίας με το κοινό ποινικό έγκλημα.

newsbomb.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι και η καλύτερη διαφήμιση το γεγονός οτι ο Μαζιωτης ειχε γιάφκα στα Καμένα Βούρλα.
Αντίθετα η πολυτελής θαλαμηγός με την πρωτοποριακή σχεδίαση [αντεστραμένη πλώρη] τύπου
υποβρυχίου που εδεσε Αροδο εμπρός στην Λουτρόπολη εδωσε στα παραλιακά καταστήματα ενα 20% συν
μόνο και μόνο για να την δούν???

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Ο ΤΕΤΡΙ;