23 Σεπτεμβρίου 2020

Θανατηφόρος παράσυρση μέσα στα Καμένα Βούρλα!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 78χρονος συνταξιούχος στα Καμένα Βούρλα λίγο πριν τις 8 απόψε.

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να περάσει κάθετα την παραλιακή λεωφόρο Βασιλειάδη και παρασύρθηκε από ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος από χωριό του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ο 78χρονος χτύπησε με δύναμη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά.

Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών που έπαθαν σοκ βλέποντας να εκτυλίσσεται το δυστύχημα με θύμα έναν ιδιαίτερα αγαπητό συμπολίτη τους ο οποίος πήγαινε με φίλο του σε καφετερία της παραλίας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ηλικιωμένος πήγε να περάσει στην άκρη του δρόμου από την πλευρά του Ξενοδοχείου Γαλήνη, εκείνη τη στιγμή ένα ΙΕ έρχονταν από την πλευρά της παραλίας και προσπαθώντας να φυλαχθεί από αυτό δεν αντιλήφθηκε ότι άλλο αυτοκίνητο ανέβαινε στο κάθετο δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αυτό και δυστυχώς να σκοτωθεί επί τόπου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και οδηγείται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεια σου φίλε σχολιαστή
========================
Σε παρακαλώ γράψε την άποψη σου χωρίς να χρησιμοποιείς υβριστικούς ή υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το ηλεκτρονικό σου ίχνος δεν είναι τόσο δυσδιάκριτο όσο νομίζεις, και ο ανώνυμος σχολιασμός παραμένει ανώνυμος μέχρι το όριο που σαφέστατα εγείρει θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης προς άνθρωπο ή υβριστικού και υποτιμητικού μηνύματος.

Για να μην μακρηγορώ, τα ηλεκτρονικά ίχνη των σχολιαστών είναι στην διάθεση της κάθε αρχής που θα τα αναζητήσει, και τελικά είστε υπόλογοι σε αυτά που γράφετε εφόσον αυτά ξεφεύγουν από τα στενά όρια της κατάθεσης των απόψεων σας χωρίς να υβρίζετε και να προσβάλετε άλλους.

----------------------------
Οδηγίες
Γράψτε το σχόλιο σας, πληκτρολογήστε το νουμεράκι ή την φράση που βλέπετε, επιλέξτε την ταυτότητα που επιθυμείτε πχ ανώνυμος κάνοντας check στην ανάλογη επιλογή και στην συνέχεια κάντε click στο πορτοκαλί πλαίσιο για δημοσίευση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να πληκτρολογήσετε υποχρεωτικά το νούμερο - κείμενο επαλήθευσης (Captcha) που βλέπετε κάτω από το σχόλιο σας, πριν την επιλογή της ταυτότητας σας, για να καταχωρηθεί το σχόλιο σας.