23 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτο: 2 λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν στα Καμένα Βούρλα


Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση ότι λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν στα Καμένα Βούρλα και αποβιβάστηκαν μπροστά σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Στο σημείο αυτή την στιγμή βρίσκεται ο Δημαρχος Γιάννης Συκιώτης ο οποίος έδωσε εντολή να κλείσουν τα σχολεία που είναι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο, ενώ μαζεύεται και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης σε λίγη ώρα στον αέρα ζωντανά στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεια σου φίλε σχολιαστή
========================
Σε παρακαλώ γράψε την άποψη σου χωρίς να χρησιμοποιείς υβριστικούς ή υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το ηλεκτρονικό σου ίχνος δεν είναι τόσο δυσδιάκριτο όσο νομίζεις, και ο ανώνυμος σχολιασμός παραμένει ανώνυμος μέχρι το όριο που σαφέστατα εγείρει θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης προς άνθρωπο ή υβριστικού και υποτιμητικού μηνύματος.

Για να μην μακρηγορώ, τα ηλεκτρονικά ίχνη των σχολιαστών είναι στην διάθεση της κάθε αρχής που θα τα αναζητήσει, και τελικά είστε υπόλογοι σε αυτά που γράφετε εφόσον αυτά ξεφεύγουν από τα στενά όρια της κατάθεσης των απόψεων σας χωρίς να υβρίζετε και να προσβάλετε άλλους.

----------------------------
Οδηγίες
Γράψτε το σχόλιο σας, πληκτρολογήστε το νουμεράκι ή την φράση που βλέπετε, επιλέξτε την ταυτότητα που επιθυμείτε πχ ανώνυμος κάνοντας check στην ανάλογη επιλογή και στην συνέχεια κάντε click στο πορτοκαλί πλαίσιο για δημοσίευση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να πληκτρολογήσετε υποχρεωτικά το νούμερο - κείμενο επαλήθευσης (Captcha) που βλέπετε κάτω από το σχόλιο σας, πριν την επιλογή της ταυτότητας σας, για να καταχωρηθεί το σχόλιο σας.