10 Απριλίου 2009

Ο Παπουτσής φώναζε από τα 1992 στις Βρυξέλες

Αναγνώστης μας απέστειλε μια ιστορία και κάποια στοιχεία που πιθανόν να έχουν σχέση με το πρόβλημα στον Μαλιακό.


Η ιστορία που ξεκινάει το 1992 έχει ως εξής:

Βρυξέλλες 24.09.92
Ερώτηση του κ. Χρήστου Παπουτσή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία επισημαίνει τον κίνδυνο τον οποίο αποτελούν για τη ζωή και την υγεία των κατοίκων της Λαμίας οι δεξαμενές με ΑΚΡΥΛΟΝΙΤΡΙΛΙΝΙΟ στα εργοστάσια ΒΟΜΒΥΞ και ΒΟΜΒΥΚΡΥΛ.

Ο κ. Χρήστος Παπουτσής τονίζει επίσης ότι το ΑΚΡΥΛΟΝΙΤΡΙΛΙΝΙΟ αποτελεί μια τοξική χημική ουσία, η οποία με την παραμικρή άνοδο της θερμοκρασίας παράγει το θανατηφόρο κυάνιο. http://www.cpapoutsis.gr/Document.aspx?ID=146

Το 1997 (περίπου) που κλείσανε αυτές οι μονάδες, υπήρξε σκάνδαλο με την τεράστια ποσότητα χημικών που είχαν αποθηκευμένα στις εγκαταστάσεις τους και παρέμεναν εκεί ενώ κανένας δεν γνωρίζει την τύχη τους!!!!.

Μήπως .. λέμε μήπως υπάρχει σχέση ???

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Μας κοροϊδεύουν ...και έχουν βάσιμο λόγο που το κάνουν!

    πάνε να ρίξουν το θάνατο σε φερτά υλικά...για να ΜΗΝ δώσουν αποζημιώσεις!

    ενώ αν δεχθούν ότι είναι ανέλεγκτη ρύπανση...τότε το κράτος [αν υπάρχει τέτοιο...] πρέπει να αποζημιώσει τους ψαράδες...

    αλλά υπάρχει ένα ΑΜΕΊΛΙΚΤΟ επιστημονικό ερώτημα...
    για να πεθάνουν τα ψάρια από έλλειψη οξυγόνου αυτό σημαίνει ότι ο Σπερχειός κατέβασε οργανική ύλη!
    άρα ...ρύπανση!
    αν κατέβασε ανόργανη ύλη [άμμος, χαλίκια κλπ] ...δεν μπορούμε να έχουμε ανοξικές συνθήκες.

    Άρα κάποιος μάς λέει χοντρά ψέματα και αυτόν πρέπει πλέον να στοχοποιήσουμε!

    εννοείτε τι εννοώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα και καταπιάνομαι με τις νέες αστείότητες περί παραδοχής μεν έξαρσης της υπεράνθησης του φυτοπλαγκτον αλλά αποδοχής δε σε φυσικά αίτια και όχι σε ανθρωπο-απόβλητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σου φίλε σχολιαστή
========================
Σε παρακαλώ γράψε την άποψη σου χωρίς να χρησιμοποιείς υβριστικούς ή υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το ηλεκτρονικό σου ίχνος δεν είναι τόσο δυσδιάκριτο όσο νομίζεις, και ο ανώνυμος σχολιασμός παραμένει ανώνυμος μέχρι το όριο που σαφέστατα εγείρει θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης προς άνθρωπο ή υβριστικού και υποτιμητικού μηνύματος.

Για να μην μακρηγορώ, τα ηλεκτρονικά ίχνη των σχολιαστών είναι στην διάθεση της κάθε αρχής που θα τα αναζητήσει, και τελικά είστε υπόλογοι σε αυτά που γράφετε εφόσον αυτά ξεφεύγουν από τα στενά όρια της κατάθεσης των απόψεων σας χωρίς να υβρίζετε και να προσβάλετε άλλους.

----------------------------
Οδηγίες
Γράψτε το σχόλιο σας, πληκτρολογήστε το νουμεράκι ή την φράση που βλέπετε, επιλέξτε την ταυτότητα που επιθυμείτε πχ ανώνυμος κάνοντας check στην ανάλογη επιλογή και στην συνέχεια κάντε click στο πορτοκαλί πλαίσιο για δημοσίευση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να πληκτρολογήσετε υποχρεωτικά το νούμερο - κείμενο επαλήθευσης (Captcha) που βλέπετε κάτω από το σχόλιο σας, πριν την επιλογή της ταυτότητας σας, για να καταχωρηθεί το σχόλιο σας.