23 Ιανουαρίου 2021

Καμένα Βούρλα: Τα “στοιχειωμένα”… διαμάντια μιας χρυσής εποχής! (Βίντεο – Φωτό)


Καμένα Βούρλα. Ένα αυγουστιάτικο πρωινό του 1961 πέφτει «σύρμα» στους πιτσιρικάδες της εποχής. «Τρέξτε στην παραλία, γυρίζεται ταινία, γίνεται χαμός»!

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά της ώρας για να γεμίσει η πλαζ κόσμο, που ήθελε να δει από κοντά, τη Βασιλειάδου, τον Αυλωνίτη, τον Ρίζο. Τις νεαρές ηθοποιούς, τις κάμερες και τα συνεργεία της ταινίας «Η Μαρίνα, ο Κλέαρχος και ο κοντός».


"Εγώ σήμερα σκίζω Μαρίνες" φώναζε ο Νίκος Ρίζος .......

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε όλες τις καταπληκτικές φωτογραφίες στο LamiaNow.gr

20 σχόλια:

  1. Πες μας φιλε περιπατητη τη προταση σου για αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καταπτωση που απεικονιζει το άρθρο ,είναι αποτέλεσμα φθοράς ετών.
    Λύση ως πρόταση δεν μπορεί να υπάρξει εφ όσον τρεις σοβαρες αιτίες που οδήγησαν εδώ δεν αλλαξουν.
    Α.Η έννοια του επενδεδυμενου κεφαλαίου σε υποδομη με σαφή επιδιωξη το κέρδος και όχι την ζημιά και αν αυτό δεν αποσαφηνιστεί στον σοσιαλιστικό μυαλό της πλειοψηφίας των δημοτών
    Β.Η επισκεψιμότητα δηλ οι πελάτες-χρηστες δεν αλλάξουν
    την συνήθεια των τελευταίων τριάντα ετών
    ότι η πολυφαρμακία δεν είναι η μονη διεξοδος και ότι ιαση μπορεί να επιτευχθεί και από την ευεξία του θερμαλισμου.
    Γ. Η μειωση των φόρων στην μεσαία τάξη για να μπορεί να ξοδέψει εκτός των απαραίτητων για την διατροφή στα Σούπερ μάρκετ αλλά και για τον πόνο στο ...μυοσκελετικό μέσω των ιαματικών νερών.Ετσι κ.Ηλια Τζόβα χωρίς τα ανωτέρω
    λύση δεν υπάρχει και φυσικά ο Δήμος δεν μπορεί να δώσει κανένα θετικό αποτέλεσμα ακόμη και αν του χάριζαν τα εν λόγω "κουφάρια".Αποσπασματικα όμως και για ένα από αυτά θα μπορούσε (ειδικά τον Ασκληπιό)να κάνει εκτροπή ... τον Φιλόδημο από την αποθήκη στον Άγιο Κων/νο προς όφελος της μνημειακής αναβαθμισης
    του νεοκλασσικού του μεσοπολεμου,μετατρέποντας την χρήση του σε Δημαρχειο,Μουσειο θερμαλισμου, συνεδριακο ΔΣ,( αιθριο), πολυδιοικητηριο και γραφεία συλλόγων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
    Έτσι πολύς κόσμος και με διαφορετικά αντικείμενα εργασιας, θα κάνει χρήση ενός επιβλητικού κτηρίου,ανενεργού σήμερα και υπό προθεσμία κατάρρευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Ηλία, εάν σου εκθέσω την ιστορία των ακινήτων αυτών, πριν από 80 χρόνια, άμεσα θα πρέπει να συμφωνήσουμε τι πρέπει να γίνει στο μέλλον και γρηγορα.
    Όταν αξιοποιούνται τα τουριστικά ακίνητα, υπάρχει ανάπτυξη στον τόπο.
    Τι ήταν εδώ πριν από το 1935, πέντε οικογένειες γεωργών και κάποιες γούρνες για λουτρά ιαματικά και πολλά βουρλα.
    Η ανάπτυξη πως ήρθε;; Με τον ιδιώτη επενδυτή "ΡΑΔΙΟΠΗΓΕΣ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ" Γεράσιμο Βασιλειάδη κ.λοιπους.
    Άλλη φορά θα σου εκθέσω, την ιστορική διαδρομή με ντοκουμέντα. Εκείνο που έχει ενδιαφερον είναι ΣΗΜΕΡΑ τι γίνεται;
    Πρεπεινα πιέσουμε ΤΑΙΠΕΔ-Κυβερνηση και αντίστροφα, να βρεθεί σωστός επενδυτης να επενδύσει πάνω στον θερμαλισμο, εφαρμόζοντας της προβλεπόμενες θεσμικές διαγωνιστικές διαδικασίες. Προκήρυξη λοιπόν για επενδυτη, λαμβάνοντας υπ όψιν και τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της πόλης και του τόπου γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΤΩΝ κανεις λαθος ο δημος θελει να φτιαξει την αποθηκη γιατι ειναι δικια του ,το θεραπευτηριο δεν ειναι για να το φτιαξει .Πες μας τι εγινε το 89 και εκλεισε ,επι ανδρεα η ζολωτα ποιο μηνα και γιατι ? ο τοτε δημος εκανε κατι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κινηματογράφος,σειχιδες,βασηλιάδες,πρωθυπουργοί και άλλοι έφεραν αναγνωρισιμότητα,τουρισμό,πλούτο πράγματα που δεν μπόρεσαν να τα διαχειριστουν οι χωριάτες της εποχής και με έπαρση και αλαζονεία τα θεωρούσαν δεδωμένα,μέχρι που τα έχασαν και αντι τώρα,στο και πέντε,να κοιτάξουμε μπροστά να βελτιωθούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί να αποκτήσουμε τη χαμένη τουριστική ταυτότητα,κοιτάζουμε πίσω τα αποκαιδια και περιμένουμε τον απο μηχανής θεο να μας σώσει εν όσο εμεις καθόμαστε στον καναπέ μας,θαύματα όμως σταμάτησαν να γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΟΤ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ) - ΙΑΜ. ΠΗΓΕΣ - ΤΑΙΠΕΔ
    ΣΥΝΤΟΜΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

    1 . Δ/γμα 28-10-1935 ΦΕΚ 542/Α/12-11-1935 (αριθ . 9)
    «Περί εγκρίσεως σχεδίου ρυμοτομίας δια την λουτρόπολη Καμμένων Βούρλων»

    Σ.Σ Το πρώτο πολεοδομικό σχέδιο που συντάσσεται στον χώρο του Δημοσίου και πέριξ αυτού , με το πνεύμα έγκριση σχεδίου με τίτλοo " ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ".
    Προβλέπονται Λουτρικό κατάστημα, ξενοδοχεία, πανσιόν, λέσχη, θέατρο, κινηματογράφος, εστιατόρια, εκκλησία, κατοικίες, καταστήματα, κοινοτικό κατάστημα ,Δημόσια κτίρια ( Τ.Τ, Αστυνομία, Ειρηνοδικείο κλπ), αγορά, κ.α.

    2. Α.Ν 779/1937 (φεκ 269/Α/1937)
    Σύμβαση ΕΟΤ με Γερ. Βασιλείαδη, παραχώρηση Ι.Π « Καμ. Βούρλων»και «Μύλος Κονιαβίτη» για αξιοποίηση

    3. Α.Ν 1749/1939 (φεκ 208/Α/1939)
    Τροποποίηση και συμπλήρωση του Α.Ν 779/1937 « κύρωση της περί παραχωρήσεως των Ι.Π Καμ. Βούρλων υπογραφείσης συμβάσεως»
    Σύμβαση Ελληνικού « Δημοσίου με Α.Ε εκμεταλλεύσεως των Ιαμ. Πηγών Καμ. Βούρλων» εκπροσωπούμενη από Ι. Παπαστράτο και Εμ. Παπαδάκη.

    4 Α.Ν 2388/1940 (φεκ 183/Α/1940)
    Περί τροποποιήσεως και συμπληρώσεως διατάξεων των Α.Ν 779/1937και 1749/1939 περί κυρώσεως παραχωρήσεως Ιαματικών πηγών Καμ. Βούρλων

    Σ.Σ. Τα 2,3,4 πάνω στο πνεύμα του 1 , με τις διαδοχικές τροποποιήσεις, έχουμε τα ΡΑΔΙΟ, ΘΡΟΝΙΟ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ R 1, ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΓΑΝΗΝΗ (αντί ξεν. Καλλίδρομου), ΦΛΟΙΣΒΟΣ (αγρόκτημα ), ΠΛΑΖ, διαμόρφωση πάρκου κλπ

    5. Β.Δ 469/1964 (φεκ 137/Α/1964)
    «Περί χαρακτηρισμού τμημάτων αιγιαλού ως τουριστικών δημοσίων κτημάτων» αφορά την πλάζ Υπουργική απόφαση αριθ. 49066/422/29-8-1964 (φεκ370/Β/1964)
    « Περί αναθέσεως στον ΕΟΤ της διοίκησης και διαχείρισης τουριστικών δημοσίων κτημάτων»

    6. Ν.Δ 920/1971 (φεκ 148/Α/1971)
    Αφορά την ανάληψη των εγκαταστάσεων από την ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ ,( της περιοχής του κέντρου της Λουτρόπολης ) και την διαχείριση της περιοχής του ΦΛΟΙΣΒΟΥ από τον ΕΟΤ.

    7. Σύμβαση αριθ. 2559/1972 (φεκ 122/Α/1972)
    «Περί αναμορφώσεως συμβάσεως παραχώρησης εκμεταλλεύσεως Ιαμ. Πηγών Καμ. Βούρλων»
    Αφορά νέες επενδύσεις (Νέο υδροθεραπευτήριο , πάρκο, δενδροφυτεύσεις, παιδικός σταθμός, αθλοπαιδιές, πλάζ) από ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ

    8. Σύμβαση αριθ. 187492//1976 (φεκ 228/Α/1976)
    <Περί τροποποιήσεως της αριθ.2559/72 συμβάσεως……..
    Αφορά, κυρίως, την παράταση της συμβάσεως μέχρι την 30-11-2015

    Σ.Σ. Τα 6,7,8 αφορούν την διαχείριση της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ στο κέντρο της πόλης και του ΕΟΤ στον ΦΛΟΙΣΒΟ-ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ . Την ίδια περίοδο από ΑΞΕ πρέπει να γίνεται το υδροθεραπευτήριο Ιπποκράτης και η νέα πτέρυγα Γαλήνης κλπ
    Από το Δημόσιο ΕΟΤ , στον Φλοισβο, γίνεται το μπάζωμα των ελωδών εκτάσεων του Δημοσίου και τα αβαθή της θάλασσας , η κατασκευή των έργων και η λειτουργία του Κάμπινγκ .
    Μεταγενέστερα έχουμε την υπομίσθωση από την ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ στον Μίτση, με την σύμφωνη γνώμη ΕΟΤ, με νέες επενδύσεις στο Ξενοδοχείο ( κλειστές πισίνες ΣΠΑ, ανοικτές πισίνες ,δωμάτια κλπ)

    9. Επι Υπουργίας Πολιτισμού Α. Σαμαρα
    Κηρύσσονται διατηρητέα τα κτίρια ΡΑΔΙΟ-ΘΡΟΝΙΟ-ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ως διατηρητέα.

    10. ΤΑΙΠΕΔ - ΕΟΤ - ΔΕΚΑΘΛΟΝ
    Αποφ. 234 Διυπουργικής Επιτροπής …. (φεκ 1020/Β/2013)
    μεταφορά περιουσίας Δημοσίου-ΕΟΤ στο ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ

    Σ.Σ Οι εκτάσεις του Δημοσίου (ΕΟΤ_ΕΤΑΔ) μεταβιβάσθηκαν, ως προς την διαχείριση της αξιοποίησης, στο ΤΑΙΠΕΔ . Το ΤΑΙΠΕΔ αναθέτει στην μελετητική εταιρεία ΠΕΝΤΑΘΛΟΝ την καταγραφή των χώρων του Δημοσίου, έτσι ώστε να έχει ξεκάθαρο τον χώρο από καταπατήσεις και διεκδικήσεις από την Τ.Α, και ο πιθανός επενδυτής να μην εμπλέκεται σε εκτάσεις διεκδικούμενες.
    Στη φάση αυτή ορισμένα από τα αιτήματα της Τ.Α , έγιναν αποδεκτά και άλλα όχι.

    Φίλοι αναγνώστες: Αυτά είναι το παρελθόν αλλά και το…… ΧΘΕΣ.
    Μηπως και για όλες τις ηλικίες;

    ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ2:39 μ.μ., Ιανουαρίου 24, 2021

    ΤΟ 89 ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καμπιγκ του ΕΟΤ γιατι εκλεισε;Το ξεν. Ποσειδωνας γιατι εκλεισε;Τα ξενοδ.πριγκηπικον,Αργω,Λητω,Αστερια,Σονια,Σεσιλ κλπ γιατι εκλεισαν;
    Η Υπατη γιατι ερημωσε;Το ξεν. Πλατυστομο ενω ανακαινιθηκε γιατι εκλεισε;
    Η απαντηση λοιπον δεν ειναι μονοδιαστατη ,αλλα ειναι ευρυτερης αιτιας κ. Παπανικολαου και κ. Σαρρή οσο για τον κ. Τζοβα που ρωτα τον Περιπατητη ποιο ειναι η προταση του,μαλλον τρολλαρει, η δεν ζει στην χωρα αυτη, διοτι προταση δεν υπαρχει,και δεν θα υπαρξει οσο κυριαρχει η αντιληψη οτι δικαιουμαι να τρωω απο τα λεφτοδενδρα, στην ουσια απο τα χρηματα των αλλων συμφωνα με τις αναγκες μου και οχι συμφωνα με την αποδοση μου δηλ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστο, ρωτάς γιατί έκλεισαν,μπορεί κανείς να σκεφτεί οτι: Θα είχε μεγάλο κόστος η συντηρηση των και με την ανοχή του ΕΟΤ,'η τα δωμάτια της Γαλήνης να κάλυπταν την πελατεια'η να είχε συρρικνωθεί η τουριστική κίνηση 'η να κάναν κουμάντο οι...... συνδικαλιστές και να ειχαν ζημιες.
    Αργότερα, όταν μειώθηκαν οι λουσεις στα υδροθεραπευτήρια έκλεισε και το υδροθ. Ασκληπιος. Όταν στις αρχές του 80 και πριν, είμαστε στην κορυφή της λουτροθεραπείας με 2.500 την λουσεις αργότερα τα πρωτεία πήγαν στην Αιδηψό, επένδυσε το Δημόσιο σε νέο σύγχρονο υδροθεραπευτηριο κόστους 1.5 δις συν το θερμαι ΣΥΛΛΑ. Εάν δεν γίνει κάτι ανάλογο και εδώ, με επενδυτή, θα βράζουμε στο ζουμί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρωτάτε γιατί έκλεισε π.χ Λεβέντης;,άνοιξε μετά το1960 με την διέλευση της εθνικής οδού, και με την ΠΑΘΕ ... έκλεισε. Κλασικό παράδειγμα πως επιδρα ένα δημόσιο έργο σε μια επιχείρηση , αλλά και σε ολόκληρη την περιοχη . Τα χωράφια και οι ελιές γίνανε "οικόπεδα", ήρθε και η 7ετια με τα λυόμενα και γεμίσαμε οικισμούς στα χωραφια.
    Φαντασθειτε να φύγει ο Μήτσης, και μέχρι να έρθει άλλος επενδυτής, να κλείσει η Γαλήνη (έκλεισαν ήδη τα λουτρά στον Ιπποκρατη), μας έμειναν κονιαβιτης,καλλιντικα. Να τολμήσεις να ρωτήσεις τι γίνεται; Όλα υπό έλεγχο μέχρι ..το έμφραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεχάστε τους επενδυτές.
    Θυμάμαι την περίπτωση Φλασκου που αν λειτουργούσε θα ήταν και η κοινότητα στο χωριό μας με στρατηγικό επενδυτή από την δεκαετία του 60.Ολα θέλουν και τύχη.Αν τότε στην Πασοκοκρατια δεν αντιδρούσαν, στη θέση του γέρο Μήτση θα ήταν οι επιχ/τιες που πήραν το Συλλα στην Αιδηψό.Γενικα το κεφάλαιο θέλει προοπτική για να επενδύσει.Ετσι μόνο ο Γαλαξίας είναι κερδοφόρος έχει τιμες μονοπωλίου της περιοχής και δεν σου παίρνει και το φθαρμένο χαρτονομισμα,γιατί λέει έπρεπε να έχεις συσκευή στην τσέπη σου για να το τσεκαρεις όταν σου το εδιναν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα. Δυστυχώς πρέπει να επέμβω όχι επειδή πρέπει αλλά επειδή αγανακτώ. Η περιοχή ήταν ένας παράδεισος κάποτε και επειδή έχω ένα βάρος πρέπει να τα γράψω. Η γενιά ράδιο και θρόνιο ήταν άνθρωποι ωραιοι παντελονατοι πονούσαν για τον τόπο τους. Δεν έβαζαν μπροστά το κέρδος η την οικογένειά τους αλλά τον Τ Ο Π Ο τους και για αυτό έφτασαν εκεί που έφτασαν. Δυστυχώς επειδή είμαι στη γενιά των σαρανταρηδων που έχω ζήσει όλα τα χρόνια μου εδώ στα καμένα βουρλα και τα αγαπάω όσο τίποτα άλλο πικραινομαι μέρα με τη μέρα που περνάει. Μια ερώτηση έχω να κάνω απο εποχή Εξάρχου ειδατε τίποτα καλό? Είχαμε πρόοδο? Από τότε κιόλας σερβιτόρος στο παλιό ατριον όλοι χαντακωνανε τον ΚΥΡΙΟ Έξαρχο που έπινε από κανενα ουίσκι να χαλαρώσει λίγο αλλά και εκεί κάτι είχαν να πουν. Όλοι βρήκαν να τον βγάλουν λάθος. Δυστυχώς φίλοι αν δεν βάλουμε πλάτη όλοι να πάμε τον τόπο μπροστά, μέσα από ένα πληκτρολόγιο δεν γίνεται τίποτα. Συγνώμη και ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνεχίζω ότι είμαι πρόθυμος να δουλέψω και να προωθήσω τον τόπο μου όχι για εμένα, αλλά για τα παιδιά μου που μεγαλώνουν εδώ, όχι με το βούλευμα του κλασσικού υποψήφιου αλλά του απλού πολίτη. Κάνω την πρώτη κίνηση και όποιος θέλει ακολουθεί. Φερθείτε έξυπνα κοιτάξτε λίγο τους παλιούς κάτι ήξεραν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος εισαι 12.20 ο Ροκαυλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο χωρίς το ρο φλωερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε εσενα το λέω 12:20 που πετάχτηκες αμέσως. Αυτη είναι η μαγκιά του πληκτρολογίου.μπραβο έτσι φέρε λιγο αντίσταση ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναμφισβήτητα , εχουν γινει πολλες παραλήψεις απο την δημοτικη αρχη και απο συγκεκριμένα προσωπα ολα αυτα τα χρονια γιατί εδω μιλαμε για ενα χρονιο προβλημα που βασανιζει τον τοπο αλλα και εμας τους πολιτες αμεσα!!! Η εικονα των Καμενων Βουρλων σημερα δυστυχως δεν θυμηζει αυτή των δεκαετιων 60-80. Αντιθέτως είναι απογοητευτική! Ποτε λοιπον θα δωθει μια λυση ώστε τα καμένα βουρλα να ξαναγινουν διεθνής τουριστικός προορισμός;Καποιοι θα έλεγαν διαφήμιση αλλά τι να διαφημίσουμε πλέον τα κτηρια, το θρονιο που το έχει καταπιεί η βλάστηση; ή το ετοιμόρροπο ράδιον ; ποτε θα δούμε καποιον άξιο για δήμαρχο ή εστω να ασχοληθει με τον δήμο και να το οργανώσει; Δυστυχώς όμως χωρις να εχουν να κερδισουν κάτι λίγοι εως και κανένας δεν ασχολείται. Ας γίνει κάτι καλό έστω και αργά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Δει δε χρημάτων και άνευ τούτων ουδεν εστι γενέσθαι των δεοντων"ο μακαρίτης ο Δημοσθένης εντόπισε το πρόβλημα πριν 2300 χρόνια.Εδω στην αστικη περιοχή του Δήμου οι νεοέλληνες το καταλαβαίνουν διαφορετικά ,"Με πορδές δεν βάφονται αυγά".Αν λοιπόν τα αναγκαία χρήματα για την αναβάθμιση των κτιρίων στο Πάρκο έχουν ισοδύναμο αποτέλεσμα με τις πορδές τότε σίγουρα κάτι θα γίνει,ειμαι αισιόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλα που συμφωνεί για τα ιαματικά κλπ και ο Σαραλιώτης για παρεμβαση στο ΤΑΙΠΕΔ.
    Ρεπορτάζ: ilamia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ :
    "Σαρακιωτης" βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σου φίλε σχολιαστή
========================
Σε παρακαλώ γράψε την άποψη σου χωρίς να χρησιμοποιείς υβριστικούς ή υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το ηλεκτρονικό σου ίχνος δεν είναι τόσο δυσδιάκριτο όσο νομίζεις, και ο ανώνυμος σχολιασμός παραμένει ανώνυμος μέχρι το όριο που σαφέστατα εγείρει θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης προς άνθρωπο ή υβριστικού και υποτιμητικού μηνύματος.

Για να μην μακρηγορώ, τα ηλεκτρονικά ίχνη των σχολιαστών είναι στην διάθεση της κάθε αρχής που θα τα αναζητήσει, και τελικά είστε υπόλογοι σε αυτά που γράφετε εφόσον αυτά ξεφεύγουν από τα στενά όρια της κατάθεσης των απόψεων σας χωρίς να υβρίζετε και να προσβάλετε άλλους.

----------------------------
Οδηγίες
Γράψτε το σχόλιο σας, πληκτρολογήστε το νουμεράκι ή την φράση που βλέπετε, επιλέξτε την ταυτότητα που επιθυμείτε πχ ανώνυμος κάνοντας check στην ανάλογη επιλογή και στην συνέχεια κάντε click στο πορτοκαλί πλαίσιο για δημοσίευση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να πληκτρολογήσετε υποχρεωτικά το νούμερο - κείμενο επαλήθευσης (Captcha) που βλέπετε κάτω από το σχόλιο σας, πριν την επιλογή της ταυτότητας σας, για να καταχωρηθεί το σχόλιο σας.