19 Φεβρουαρίου 2016

Eθελοντικη αιμοδοσία στο Μώλο τη Κυριακή 21-2-2016

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ – ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ

Η τράπεζα αίματος της Δημοτικής Ενότητας Μώλου πολλές φορές χρειάσθηκε να καλύψει έκτακτες ανάγκες συνανθρώπων – συμπολιτών μας . Τις περισσότερες από αυτές , δυστυχώς , βρέθηκε στην ανάγκη να δανειστεί από τα νοσοκομεία διότι το δικό της δεν επαρκούσε ή είχε εξαντληθεί .

Η πρόσφατη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε , δεν κάλυψε τις ανάγκες που προέκυψαν . Φέτος θα έρθει η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ του ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟΥ την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 για να γίνει η αιμοδοσία μέχρι τις 13:30 μ.μ

Η προσφορά της τράπεζας μας είναι βαθύτατα ανθρωπιστική σε όλους όσους κατά καιρούς την είχαν ανάγκη. Για το λόγο αυτό η δικιά σου ενεργός συμμετοχή σε αυτήν εξασφαλίζει :
Tην συνέχιση της ύπαρξης της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.
Τον έλεγχο της υγείας σου κάθε φορά που δίνεις αίμα ( γίνεται αδρός έλεγχος που μπορεί να αποκαλύψει κάποιο πρόβλημα , αναιμία , υπέρταση , καρδιολογικό , και μπορεί να θεραπευτεί έγκαιρά ).

Εκτελείς κοινωνικό καθήκον αφού η προσφορά σε αίμα θεωρείται ως ύψιστη μορφή κοινωνικής αλληλεγγύης , είναι αγαθό που σχεδόν όλοι το έχουμε ανάγκη κάποια στιγμή στη ζωή μας και το οποίο προσφέρεται μόνο από άνθρωπο σε άνθρωπο . Πολλές φορές δεν διστάζουμε όταν πρόκειται να προσφέρουμε αίμα για κάποιον συγγενή ή φίλο , διστάζουμε όμως όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουμε τον άγνωστο συνάνθρωπο μας .

Προϋποθέσεις αιμοδοσίας : Υγιής άνδρας ή γυναίκας ηλικίας 18-62 ετών μπορεί να δίνει 3-4 φορές το χρόνο
ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ : 21 Φεβρουαρίου 2016 ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ , στο Δημοτικό Κτίριο.
ΩΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ : 09:00 π.μ – 13:30μ.μ.

Ας γίνει η Ημέρα Κοινωνικής Προσφοράς .
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ IΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ

mwlosnews.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα...

17 Φεβρουαρίου 2016

Σοβαρό πρόβλημα με αδέσποτα στην παραλία στο Καινούργιο Φθιώτιδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων στον Φωνογράφο, στην παραλία του Καινουργίου έχουν μαζευτεί πάρα πολλά αδέσποτα και αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει επιθέσεις ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Τα αδέσποτα έχουν σχηματίσει αγέλη και πλέον οι αρμόδιοι θα πρέπει να επιμεληθούν της κατάστασης .

Τόσο για τα αδέσποτα όσο και για τον κόσμο που χρησιμοποιεί την μεγάλη παραλία για βόλτα, περπάτημα και τρέξιμο εκτός της διέλευσης.

φωτο αρχείου

Fonografos

Διαβάστε περισσότερα...

14 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΟΔΙΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη

Ο δήμαρχος θα πρέπει να ευχαριστήσει την εταιρία γιατί φροντίζει για την ισονομία μας!!!

Με αφορμή το ΟΧΙ στην παραχώρηση παράτασης των καρτών ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια Αγίας τριάδας, για τους κατοίκους του Δήμου Μώλου –Άγιου Κωνσταντίνου άλλα και με τα συμβαίνοντα, στα οικονομικά του Δήμου, κάποιοι προσπαθούν να τα προβάλουν ως οικονομικά αντανακλαστικά έναντι κάποιων πολιτών που πληρώνουν λιγότερα. Δηλαδή η μπάλα στην εξέδρα.

Ήταν αναμενόμενη η απάντηση της εταιρίας «Κεντρική οδός» λέγοντας ότι η αιτία για την παροχή καρτών ελεύθερης διέλευσης ήταν η «απουσία εναλλακτικής διαδρομής λόγω μη συνέχισης του παράπλευρου δικτύου». Ανεξάρτητος μηχανικός το 2015 έδωσε βεβαίωση καλής λειτουργίας σε ένα δρόμο καρμανιόλα, τον παράπλευρο, με πολλά ατυχήματα και καμία ασφάλεια. Η ίδια εταιρία δε, διατείνεται ότι «δεν υφίσταται πλέον λόγος και δεν μπορούν οι κάτοικοι του δήμου μας να έχουν προνομιακή μεταχείριση»!!! Και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις στους κατοίκους που έχασαν τις περιουσίες τους (βάλε καμιά 10ετία ακόμη δικαστικών παθών).

Πέρα του ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να ευχαριστήσει την εταιρία γιατί φροντίζει για την ισονομία μας (!!!), θα ήθελα να πω ότι οι ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου έγιναν μετά την λήξη της διορίας παραχώρησης των καρτών και μόνο για τα μάτια του κόσμου, αφού η πλειοψηφία, οι μέντορες της και μεγάλο κομμάτι της αντιπολίτευσης ήταν και είναι υπέρ των διοδίων. Η δε παραχώρηση ελεύθερης διόδου για τα ΑΜΕΑ προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης του έργου και δεν αποτελεί δώρο.

Σε ότι αφόρα τα κάκιστα οικονομικά του Δήμου κάποιοι θα πρέπει να σκεφθούν ποια ήταν η στάση τους τόσα χρόνια, πόσα χρήματα έχουν χαρίσει και πόσα δεν διεκδικήσαν, ποιοι ψήφισαν την μεταφορά των αποθεματικών των ΟΤΑ. Άλλα και να λάβουν υπόψη την αδυναμία του κόσμου να πληρώσει, είτε είναι στον Λογγό, το Ρεγκίνι ή τα Καμένα Βούρλα και όχι να συμπεριφέρονται σαν μη ξέρουν τίποτα.

Η ανάγκη άλλης πολιτικής με δρόμους ελευθέρους πρέπει να επιδιωχθεί.

Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

Διαβάστε περισσότερα...

09 Φεβρουαρίου 2016

Φθιώτιδα: Είχαν αδειάσει τις αποθήκες του δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφτηκε από τον/την Αργύρης Μπλόντζος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες 50 και 43 ετών που είχαν κατακλέψει μεταλλικά αντικείμενα ύδρευσης από αποθήκες του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας. Επίσης αναζητούνται 2 ακόμη συνεργοί τους.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος μετρητών, βανών & υλικών συνδέσμων ύδρευσης, που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τους, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (08-02-2016) το πρωί στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 & 43 ετών, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε – κατά περίπτωση – δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής & φθοράς, καθώς και για απείθεια.

Ειδικότερα χθες πρώτες πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και επιχείρησαν να το ελέγξουν, με αποτέλεσμα δύο εκ των δραστών, τι στιγμή εκείνη, να καταφέρουν να τραπούν σε φυγή πεζή, ενώ οι υπόλοιποι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων και συγκεκριμένα, μετρητές, βάνες & υλικά συνδέσμων ύδρευσης, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν, από αποθήκες του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή.

Επιπλέον στο σημείο οι δράστες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ποσότητα πετρελαίου από Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο του Δήμου, προκαλώντας του φθορές.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ομοίως, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ενώ τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας (3.530) περίπου ευρώ, αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

lamiastar.gr

Διαβάστε περισσότερα...

06 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 10/2/2016 Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Γραφείο: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου
Δ/νση: Αγ. Παν/νος 8- 35008 Καμένα Βούρλα
Τηλ.: 2235350029, 2235350037
E mail: kvourla@hol.gr

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 10 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Παπαγρηγορίου Χρήστος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου

2. Έκδοση ψηφίσματος Δημοτικού Συμβουλίου , συμπαράστασης στο αίτημα των εργαζομένων στη «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ» Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κων/νου

3. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων - , αναμόρφωση και τροποποίηση προϋπολογισμού, ετήσιου σχεδίου δράσης και Τεχνικού προγράμματος έτους 2016

4. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Δ΄ τριμήνου 2015

5. Έγκριση δεκτικών κωδικών για εντάλματα προπληρωμής του Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου για το οικονομικό έτος 2016

6. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για αποκριάτικες εκδηλώσεις

7. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για αιμοδοσία

8. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για κοπή βασιλόπιτας του Δήμου

9. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δήμο Μώλου Αγίου Κων/νου γα το έτος 2016

10. Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης 2016-2017

11. Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης 2016-2017

12. Λήψη απόφασης σχετικά με την καθαριότητα των Δημοτικών Καταστημάτων για το έτος 2016

13. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών Παιδικών Σταθμών έτους 2016

14. Ορισμός Δημοτικών Υπαλλήλων, ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, στην επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών (αξιολόγηση προσφορών) και απ’ ευθείας ανάθεση προμηθειών (άρθρο 46 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) για το έτος 2016

15. Ορισμός Δημοτικών Υπαλλήλων, ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, στην επιτροπή παραλαβής προμηθειών (άρθρο 28 παρ. 1 Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) για το έτος 2016

16. Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης των φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων του Δήμου για το έτος 2016

17. Συγκρότηση Επιτροπής για τη σφράγιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τρέχοντος έτους (άρθρο 80 παρ. 7 του Ν. 3463/2006)

18. Ορισμός μελών στο Α/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων , Κινηματογράφων έτους 2016

19. Ορισμός δημοτικών υπαλλήλων ως μέλη της επιτροπής κατάρτισης του Μητρώου Αρρένων τρέχοντος έτους (άρθρο 18 του Ν. 2119/1993)

20. Αντικατάσταση μελών της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου

21. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αγίου Κων/νου»

22. Έγκριση και οριστική παραλαβή Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη Διευθέτηση ρεμάτων Τρανόρεμα και Προφήτη Ηλία Καμένων Βούρλων

23. Εξέταση αίτησης Μαντζαφλάρα Μιχαήλ, Δαδαλιάρη Βασιλείου και Ανδρώνη Χρήστου, για την κατασκευή μικρού φρεατίου

24. Εξέταση αίτησης Τσαβδάρα Μόρφως

25. Εξέταση αίτησης Γλυκού Ιωάννη του Δημητρίου

26. Εξέταση αίτησης Κολιόπουλου Σπύρου, Ληξουριωτάτου Αθηνάς και Βουρλιώτη Ντερντέ

27. Κατασκευή πεζοδρόμου στην οδό Πατρόκλου Αγίου Κων/νου

28. Χαρακτηρισμός πεζοδρόμου μεταξύ των Ο.Τ. 68-69 στα Καμένα Βούρλα

Οι φάκελοι των θεμάτων θα βρίσκονται στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαγρηγορίου Χρήστου, προς ενημέρωση των Συμβούλων

Διαβάστε περισσότερα...

03 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ - ΨΗΦΙΣΜΑ για τα διόδια και τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης οχημάτων των δημοτών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου, προτείνει και διεκδικεί:

Α.- Τη μη κατάργηση των καρτών ελεύθερης διέλευσης των δημοτών μας από το Σταθμό Διοδίων Αγίας Τριάδας, λαμβάνοντας υπόψη τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς επίσης και ότι το μέτρο αυτό, θα πρέπει να έχει κοινωνικό χαρακτήρα και να μην πλήττει άμεσα τα εισοδήματα των πολιτών.

Β.- Με την κατάργηση της κάρτας διέλευσης από το Σταθμό Διοδίων Αγίας Τριάδας, η εναλλακτική λύση που δίδεται μας βρίσκει εντελώς αντίθετους, γιατί:
1. Η προτεινόμενη εναλλακτική διαδρομή του παράπλευρου δικτύου, εγκυμονεί πολλαπλούς και σοβαρούς κινδύνους ασφαλούς κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, γιατί καθημερινά η κυκλοφορία στο εν λόγω δίκτυο είναι αυξημένη και επικίνδυνη, λόγω της διέλευσης μεγάλων και βαρέων οχημάτων τα οποία εκ των πραγμάτων επιβραδύνουν την κυκλοφορία λόγω του όγκου τους με τα ανάλογα απρόβλεπτα αποτελέσματα.
2. Υπάρχουν δημότες που λόγω της φύσεως της εργασίας τους είναι υποχρεωμένοι να διέρχονται πολλές φορές από το συγκεκριμένο Σταθμό Διοδίων
3. Υπάρχουν ευπαθείς ομάδες Δημοτών που η εβδομαδιαία συχνότητα διέλευσης είναι αυξημένη, όπως νεφροπαθείς και άλλες κατηγορίες ασθενών
4. Επιπλέον καθημερινά Δημοτικοί – Δημόσιοι Υπάλληλοι- Εκπαιδευτικοί και άλλοι υπάλληλοι που λόγω του επαγγέλματός τους, διέρχονται από το Σταθμό Διοδίων και σε συνδυασμό με την υφιστάμενη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες
5. Υπάρχουν οχήματα του Δήμου μας (απορριμματοφόρα κ.λ.π.) που μετακινούνται συνεχώς προς Λαμία.

Γ.- Αλλαγή χρέωσης τους συστήματος διέλευσης των Δημοτών μας, η οποία να είναι ανάλογη με τα χιλιόμετρα που θα διανύσει ο κάθε διερχόμενος δημότης μας.

 Τέλος ο Δήμος και οι Δημότες μας, είναι αποφασισμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις, να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο, ώστε να μη καταργηθεί η κάρτα ελεύθερης διέλευσης, ούτε τα διόδια να μετατραπούν σε καθαρά εισπρακτικό μέσο, αλλά και ανταποδοτικό προς όφελος των δημοτών μας που διέρχονται καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα...

01 Φεβρουαρίου 2016

Μήπως έχετε μπερδευτεί εκεί στον Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου? Τι θα κάνετε τελικά, Επιχειρησιακό ή Στρατηγικό σχεδιασμό (ή τίποτα από τα παραπάνω)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από σχολιασμό αναγνώστη 

Κύριοι του ΔΗΜΟΥ,

Τι μας έχετε βγάλει στο διαδίκτυο και πρέπει μεχρι την Τετάρτη να υποβάλουμε προτάσεις;;
Τον στρατηγικό σχεδιασμό ή το Επιχειρησιακο Πρόγραμμα ;; 

Εάν έχετε συντάξει το επιχειρησιακο τότε που είναι ;;;γιατι στην σελιδα 23 , γράφετε.
" Αναλυτικότερα, σύµφωνα µε το άρθρο 2 του Π.∆. 185/2007 (Α΄221)
"το εγκεκριµένο από το∆ηµοτικό Συµβούλιο κείµενο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, δηµοσιοποιείται για διαβούλευση, τουλάχιστον επί δύο (2) εβδοµάδες, µε καταχώρηση στην ιστοσελίδα του ∆ήµου, εάν υπάρχει, καθώς και µε κάθε άλλο πρόσφορο µέσο.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου δηµοσιοποίησης υποβάλλονται προτάσεις, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, από τα τοπικά ή διαµερισµατικά συµβούλια, από πολίτες ή ενώσεις πολιτών και από τοπικούς κοινωνικούς και οικονοµικούς φορείς".

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

"Επιπρόσθετα, µε απόφαση ∆ηµάρχου µπορεί να οργανωθεί ηµερίδα, θεµατικές συναντήσεις,δηµόσια συζήτηση και όποια άλλη ενέργεια διαβούλευσης κρίνεται αναγκαία. Στο πλαίσιο της διευρυµένης ∆ηµόσιας ∆ιαβούλευσης, προτείνεται να:
Α) δηµοσιευτεί στον τοπικό Τύπο περίληψη του Επιχειρησιακού Προγράµµατος του ∆ήµουκαι πρόσκληση των πολιτών να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.
Β) δηµοσιευτεί στον διαδικτυακό τόπο του ∆ήµου το πλήρες κείµενο της πρώτης φάσης του Επιχειρησιακού προγράµµατος, το πρόγραµµα της ∆ηµόσιας ∆ιαβούλευσης και το ερωτηµατολόγιο στο οποίο θα καλούνται να συµπληρώσουν οι πολίτες και να το στείλουν στο ∆ήµο ηλεκτρονικά ή ταχυδροµικά."

ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ Η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Διαβάστε περισσότερα...