19 Απριλίου 2015

Λύματα παντού !!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προ διημέρου, κατευθυνόμενος προς Καινούργιο από τα Καμένα Βούρλα (με ανοιχτά παράθυρα στο αμάξι, έκανε και ζέστη αυτές τις μέρες), λίγο μετά το roundabout, (στρογγυλή πλατεία στην δυτική είσοδο – έξοδο των Καμένων Βούρλων) , και λίγο μετά την στροφή για το camping, με πήρε μια μπόχα … κόντεψα να λιποθυμήσω.  

Έχοντας πρόσφατες τις μνήμες της μεγάλης ζημιάς με το κεντρικό αντλιοστάσιο από 28/3 παρακαλώ, αναρωτήθηκα αν έληξε τελικά το πρόβλημα ή έχουμε ακόμα ζημιά με τα λύματα στα Καμένα Βούρλα (κοντεύει μήνας λεβέντες !!!)

Στην επιστροφή, σταμάτησα, και όντως δεν ήταν τυχαίο το σύννεφο της μπόχας.
Σε αυτό το σημείο στον χάρτη που έχω με κόκκινο κύκλο, αναβλύζουν κανονικά τα λύματα και βρωμοκοπάει ο τόπος.

Αν δεν με απατούν οι γνώσεις μου, από εκεί περνάει ο αγωγός των λυμάτων από το Καμένα Βούρλα προς ΒΙΟΚΑ. Και ο κανονικός ο αγωγός και ο άλλος ο σπασμένος … που δεν οδηγεί πουθενά …  δεν ξέρω θα το ψάξω και θα σας πω … τι έγινε? Έσπασε ο αγωγός ? πάλι ζημιά έχουμε? Το φτιάξατε ?? δεν νομίζω μιας και βρωμοκοπάει ο τόπος !!

Μπήκα σε σκέψεις, βλέπεις δεν είναι και λίγο τα λύματα να αναβλύζουν ανεξέλεγκτα  και αναρωτιέμαι τι γίνεται !! Μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας? Γεμίζουν λύματα τα αυλάκια των ιαματικών που μπαίνουν στο camping ? τι γίνεται τελικά? Θα μας πει κάποιος και εμάς που δεν ξέρουμε?
Εμ δεν βγαίνει και ένας ‘αρμόδιος’ να πει και να μας ενημερώσει τι γίνεται με αυτό το θέμα του βιολογικού και των αντλιοστασίων ρε παιδιά !! Μα καλά αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων δεν υπάρχει? Δεν είναι αρμόδιος να μας ενημερώσει? Να βγάλει μια ανακοίνωση? Να μας πει κάτι ρε αδερφέ !!! ντρέπεται ήθελα να ξέρω ? μήπως είναι ντροπαλός?

Ερωτώ λοιπόν ως δημότης και παρακαλώ τους αρμοδίους για απαντήσεις!!
Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης του αντλιοστασίου στα Πλατανέικα ?
Τα λύματα στο σύνολο τους, μεταφέρονται κανονικά στον Βιολογικό ?
Υπάρχει κάποιος επίσημα που συντηρεί ΒΙΟΚΑ και αντλιοστάσια ?

Για να μην το κουράζουμε το θέμα θα μπορούσα να γράψω πολλές ερωτήσεις, αλλά θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα ... 

Με τιμή ο Blooger

ΥΓ1
Αγαπητέ Δήμαρχε, δώσε μεγάλη βαρύτητα στο θέμα ΒΙΟΚΑ γιατί το καλοκαίρι είναι κοντά, με ότι και αν σημαίνει αυτό … !

ΥΓ2
Αγαπητέ αντιδήμαρχε των Καμένων Βούρλων, παρακαλώ όπως μας ενημερώσεις για το τι γίνεται με το πρόβλημα αυτό!

ΥΓ3
Με τα κουνούπια θα κάνετε κάτι?? σε λίγο θα πρέπει να βάλουμε αίμα γιατί μας ρουφήξανε τα κουνούπια !! είμαι λες και έχω ανεμοβλογιά από τα πολλά τσιμπήματα !!

ΥΓ4
Σε εκείνο το στρόγγυλο προς Λαμία (roundabout) τα χορτάρια (γκαζόν) έχουν φτάσει ένα μέτρο!! Θα τα κόψει κανένας ? σε λίγο δεν θα βλέπουμε κατεπού να κάνουμε!! Έχει και STOP εκεί, θα γίνουν τρακαρίσματα !! μην πείτε ότι δεν σας το έλεγα !!


24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο αλλο το μπλοκ των ανενεργων μουγκα.Ειναι,αραγε,τυχαιο?

Ανώνυμος είπε...

ελονοσία θα μας κολλήσει. με τόσα κουνούπια να αναπαράγονται στα λύματα. είστε δημόσιοι κίνδυνοι ρε.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι όλοι αυτοί που βρίζανε τον τετριμίδα και τον φακίρη τάχαμου για το καλό του τόπου? Τώρα όλα πάνε καλά?

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείς ρε βλοκερ ρωτώντας αν τα λύματα πάνε κανονικά στον βιολογικό; και αν δεν πάνε στον βιολογικό που πάνε δηλαδή; στην θάλασσα; αν είναι έτσι είναι σοβαρό το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Μακρυνίτσα παραιτήσου όσο είναι ακόμα καιρός!!!! Έχεις καταστρέψει τα Καμένα Βούρλα με τις εμπάθειες σου και με την αχρηστότητα σου!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά θα έλεγα να χαλαρώσουμε γιατί ζημιές γίνονται. Συμβαίνουν αυτά με τα μηχανήματα. Δεν μπορώ να το πω όμως, γιατί ο πιπίλας και ο μακρινίτσας δεν συνέχισαν να έχουν σύμβαση συντήρησης για τα αντλιοστάσια και τους αγωγούς και την πατήσανε την πεπονόφλουδα. Τώρα να σε δω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.

Ανώνυμος είπε...

poy pane ta limata oeo???? ego rotisa kai ston biologiko den ftanoyn!!!

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην δείτε άσπρη μέρα με τον ποδηλατάκια, λες και δεν τον ξέρουμε, αυτός δεν μιλάει σε κανέναν ρε, με όλους έχει μαλώσει

Ανώνυμος είπε...

και ομως αυτός ο αχρηστος ηρθε πρώτος σε ολο το δήμο????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:
1. Την παράγραφο 1 του άρθρου 44 του Συντάγματος.
2. Την έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος.
3. Τη σχετική πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου,
αποφασίζουμε:

Άρθρο Πρώτο
Οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, όπως αυτοί προσδιορίζονται από το ισχύον «Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης» που τηρείται με ευθύνη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού, υποχρεούνται να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν τα κεφάλαια προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης ή διαδικασίας. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών τους αναγκών για το επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς και τα κεφάλαια που έχουν κατατεθεί από τους ανωτέρω φορείς στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Εξαιρούνται επίσης οι Δημόσιες Επιχειρήσεις κατά την έννοια της παραγράφου 5, οι
Δημόσιοι Οργανισμοί κατά την έννοια της παραγράφου 6 του άρθρου 1 του Ν.3429/2005 (Α' 314) καθώς και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, οι οποίοι δύνανται να μεταφέρουν τα ως άνω αναφερόμενα κεφάλαια στην Τράπεζα της Ελλάδος για τον ίδιο σκοπό.
Επί των κεφαλαίων που είναι κατατεθειμένα ή θα κατατεθούν στους ανωτέρω λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος εφαρμόζονται οι διατάξεις της περίπτωσης ζ' της παραγράφου 11 του άρθρου 15 του Ν. 2469/1997 (Α' 38), όπως ισχύουν.

Άρθρο Δεύτερο
Η ισχύς της παρούσας, η οποία θα κυρωθεί νομοθετικά κατά το άρθρο 44 παράγραφος 1 του Συντάγματος, αρχίζει από 17.3.2015.

Αθήνα, 20 Απριλίου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Β. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΛΕΞΙΟΣ Π. ΤΣΙΠΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε σεις ο Μακρυνιτσας,ειχε τα α.... και πηγε στον Ρακιτζη τον Τετριμιδα για σπαταλη της εκαθαρρισης της,Αμαρτωλης Δε.πα.κα.β οσο αφορα το ποσο που πηραν οι ορκωτοι λογιστες.Οτι παιρνει μυρωδια,δεν κανει πισω.Αλλα δυστυχως ΚΑΙ τωρα ο Δημαρχος και η Μπεζατη τον ενημερωνουν ελλιπεστατα.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση φίλε μου ότι το τιμολόγιο των ορκωτών λογιστών είναι στάνταρ, για διασταύρωσε το και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ.....ΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ........ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΝ,ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

βρε ουτε δυο γαιδουριων αχυρα δεν μπορει αν μοιρασει ο ποδηλατακιας, ειναι ακομα μια φορα ανυπαρκτος απο τα προβληματα του δημου και τις υποχρεωσεις που εχει, και αν δεν υπηρχε η γνωστη οικογενεια απο πισω ουτε απο εξω δεν θα περναγε απο το δημαρχειο, και θα συνεχιζε να βγαζει την φυλλαδα του και να γκαριζει για οτι του κατεβει.
ντε και καλα να γινει δημαρχος. ε οχι ρε μητσο δεν θα γινεις δημαρχος ποτε γιατι δεν το αξιζεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΕ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΙΤΖΗ?Ε ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...........!,,,,,,,,,,,,!

Ανώνυμος είπε...

Θα πειτε και αλλες αερολογιες;Λοιπον η αληθεια εχει ως εξης:ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ;ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΔΕΞΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ,ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.Ο ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ.---ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ !!!Ο ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ...ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΛΟΙ- ΚΛΕΙΝΩ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ)ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

μπουχαχα μπα σε καλό σου δημητράκι με έκανες και γέλασα πρωί πρωί. ρε προσπάθησε να φέρεις τις υποχρεώσεις που έχεις στο δήμο εις πέρας γιατί βρομάει το χωριό όλο από τα λύματα και άσε τα κορδελάκια και τους θεατρινισμούς. κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια με εσένα που μπλέξαμε. πολύ σύντομα μια από τα ίδια θα κάνεις και θα βγεις απέναντι στο δήμαρχο να κάνεις αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΑΡΧ***Α ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΠΑΚΑΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ....
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΣΟ ΑΝΗΘΙΚΟΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ(ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ...
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ...ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ...
Υ.Γ. ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ, η σύσταση ΔΕΥΑ σε πρώτη φάση απαιτεί ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ της Δημοτικής επιχείρησης , που πρέπει να διερεύνηση το κόστος λειτουργίας της, με τα οικονομικά στοιχεία της ύδρευσης αλλά και της αποχέτευσης που λειτουργεί στην Δ.Κ Κ. Βούρλων αλλά και την προβλεπόμενη λειτουργία της αποχέτευσης της Δ.Κ Μώλου.
Θα πρέπει να διερευνηθεί το λειτουργικό κόστος , ως προς την δαπάνη του προσωπικού, που βέβαια θα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ για την τσέπη των δημοτών.
Όμως η ΔΕΥΑ θα είναι ΘΕΤΙΚΗ , ως προς τον τρόπο εποπτείας της λειτουργίας και της συντήρησης των υδροδοτικών και αποχετευτικών δικτύων του Καλλικρατικού Δημου,
Θα είναι ΘΕΤΙΚΗ ως προς τον ελεγχο των προδιαγραφών των μελετών και την σωστή εκτέλεση των έργων στην κατασκευή τους ( ιδιαίτερα για την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ αποχέτευση του Αγίου Κων/νου).
Θα είναι ΘΕΤΙΚΗ ως προς την υπευθυνότητα των αρμοδίων οργάνων της ΔΕΥΑ έναντι των πολιτών.
Αρα, η Τ.Α συντάσσει την μελέτη σκοπιμότητας, ζυγίζει τα συν και πλην, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (όχι βέβαια με το 35% Δημόσιοι πόροι και 65% Ιδια κεφάλαια του ν 1069/1980), τα θέτει υπ όψη των πολιτών, γίνεται η διαβούλευση και παίρνει απόφαση από Δ.Σ και οργανώνει τη Δημοτικη Επιχείρηση (διάρκεια για αυτά και την σωστή οργάνωσής της, 5ετία)
Τώρα, θα μου πείτε, τι κάθομαι και γράφω, οι αυτοδιοικητικοί δεν διαβάζουν τα μπλογκ, εάν τους τα γράψεις θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων, οι πολίτες που διαβάζουν θέλουν να βγάλουν την χ….ή τους με τα υποκοριστικά των αυτοδιοικητικών, οι καθηγητές πανεπιστημιακοί των καφενείων , σίγουρα θα έχουν άλλη άποψη, ότι και να γράψει κανείς πάει στο βρόντο.
ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

θετικό,θετικό, θετικό...ολα θετικά για την μελλοντική ΔΕΥΑ,
Αρνητικό,αρνητικό,αρνητικό...ολα αρνητικά για την νοοτροπία της περιοχής
Τελικό αποτέλεσμα.....ΣΚΑΤΑ???????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Aπό μελέτη βιωσιμότητας ΔΕΥΑΚΒ, Φεβρ. 2010 , μη επικυρωμένη, για Ύδρευση-αποχέτευση Δήμου Καμένων Βούρλων.
Κόστος δραστηριοτήτων και υπηρεσιών ΔΕΥΑΚΒ σε ετήσια βάση 750.000 ευρώ
Από αυτά κόστος διοικητικού και λοιπού προσωπικού σε ετήσια βάση 400.000 ευρώ
ΥΔΡΕΥΣΗ ΕΣΟΔΑ
Κ.Β για έτος 2011/ υδρομετρα 4.500 / μέσο έσοδο 360.000 ευρώ/ πάγιο 50 ευρω/κατανάλωση 0.23 ευρω/μ.κ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΣΟΔΑ
Κ.Β για ετος 2011/ υδρομετρα 3.800 / μεσο εσοδο 340.000 ευρω/ παγιο 48 ευρω/ +150% ;; στο νερό
AYTA KAI ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδομεν το φως το αληθινόν ....ελαβομε πνεύμα επουράνιον?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ. ΓΙΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ!

EccGr είπε...

Πολύ ενδιαφέρων άρθρο, σε μας θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την επεξεργασία αποβλήτων http://www.ecc.com.gr/el